מתלבט בין גלוק 26 לגלוק 19
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מתלבט בין גלוק 26 לגלוק 19
שלום אני לפני רכישה של אקדח, ואני מתלבט מאוד בין שני הגלוקים הנ"ל. יש לי כפות ידיים בינוניות נוטות לקטנות, אחזתי בשני האקדחים ושניהם היו לי ממש נוחים(ב26 היה מאריך כזה לידית)
מבחינת נוחות נשיאה נראה לי ש 26 לוקח.
מבחינת ביצועים בזה אין לי מושג ופה אני צריך את עזרתכם...
(שיקול כספי לא רלוונטי)
עוד דבר אחרי שהחלטתי איזה גלוק אני רוצה יש עכשיו עוד בחירה לא פשוטה לעשות- נרתיק, אני רוצה משו איכותי ושיהיה פנימי ומאובטח מפני גניבות וחטיפות שיחזיק הרבה זמן וישמור טוב על הנשק והכי חשוב שיהיה נח אני הולך להיות עם הנשק כל היום
תודה רבה אנשים יקרים!!!
מבחינת נוחות נשיאה נראה לי ש 26 לוקח.
מבחינת ביצועים בזה אין לי מושג ופה אני צריך את עזרתכם...
(שיקול כספי לא רלוונטי)
עוד דבר אחרי שהחלטתי איזה גלוק אני רוצה יש עכשיו עוד בחירה לא פשוטה לעשות- נרתיק, אני רוצה משו איכותי ושיהיה פנימי ומאובטח מפני גניבות וחטיפות שיחזיק הרבה זמן וישמור טוב על הנשק והכי חשוב שיהיה נח אני הולך להיות עם הנשק כל היום
תודה רבה אנשים יקרים!!!
- סליקאי ארד

Re: מתלבט בין גלוק 26 לגלוק 19
יש פה שירשור דומה מלפני כמה ימים - תראה קצת יותר למטה.
לי היתה התלבטות דומה והחלטתי על ה 19.
לא יודע מניסיון אבל כול מי שמבין כמעט אמר שה 26 קופץ יותר בירי ולמי שפחות מיומן ברגע האמת עדיף 19.
אני מסתובב עם ה 19 בלי בעות נוחות. משתמש בנרתיק קורדורה של אורפז פנימי עם קליפס וזה נוח לי מאוד.
לי ה 26 היה פחות נוח ביד (וגם לי יש יד קטנה). לפעמים בעלי יד קטנה אומרים שה 19 גרסה 4 נוחה להם יותר מ 19 גרסה 3. לי יש את ה 3 ואין לי בעיה איתו.
לי היתה התלבטות דומה והחלטתי על ה 19.
לא יודע מניסיון אבל כול מי שמבין כמעט אמר שה 26 קופץ יותר בירי ולמי שפחות מיומן ברגע האמת עדיף 19.
אני מסתובב עם ה 19 בלי בעות נוחות. משתמש בנרתיק קורדורה של אורפז פנימי עם קליפס וזה נוח לי מאוד.
לי ה 26 היה פחות נוח ביד (וגם לי יש יד קטנה). לפעמים בעלי יד קטנה אומרים שה 19 גרסה 4 נוחה להם יותר מ 19 גרסה 3. לי יש את ה 3 ואין לי בעיה איתו.
- סליקאי כסף

אתן לבעלי הגלוק לענות לך בפירוט, אבל בגדול, אם אתה מתכוון להאריך את האחיזה של ה26, אז איבדת את כל העניין, ועדיף שתלך על ה19...
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
אם לא יהיה לך נוח האקדח יישאר בכספת.
- סליקאי זהב

קח את ה 19.
המאריך המדובר כניראה עדיין לא נתן לך את נשיקת הכאב, אבל אל דאגה זה רק כי הוא עדין איתך, כי היא תגיע. התוסף למחסנית יושב בדיוק איפה שבשר הזרת נוגע באקדח. גלוק ידועים כאקדחים רופפים ולכן יש שם רווח קטן ומשחק חופשי של המחסנית. תאחד הכל ותוסיף מכה מהריקוייל, וקיבלת את הצביטה הכי חזקה שקיבלת אי פעם. (כניראה)
הכי טוב 19
המאריך המדובר כניראה עדיין לא נתן לך את נשיקת הכאב, אבל אל דאגה זה רק כי הוא עדין איתך, כי היא תגיע. התוסף למחסנית יושב בדיוק איפה שבשר הזרת נוגע באקדח. גלוק ידועים כאקדחים רופפים ולכן יש שם רווח קטן ומשחק חופשי של המחסנית. תאחד הכל ותוסיף מכה מהריקוייל, וקיבלת את הצביטה הכי חזקה שקיבלת אי פעם. (כניראה)
הכי טוב 19
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב

גם אני הייתי בהתלבטות הזאת. יש לי ידיים קטנות, ובכל זאת ה-26 היה לי פחות נוח ביד מאשר ה-19.
בסופו של דבר הלכתי על ה-19 ובינתיים אני מבסוט. הרבה יותר נוח לי באחיזה ובירי.
בסופו של דבר הלכתי על ה-19 ובינתיים אני מבסוט. הרבה יותר נוח לי באחיזה ובירי.
יאיר
אז ככה.
1.ה26 הרבה יותר נוח בנשיאה יומיומית
2.הסיכוי שבכלל תהיה מעורב באירוע הוא קלוש.
3.בזמן אירוע אמת תחת לחץ מטורף אתה תגיב אותו דבר עם 17 19 או 26.
4.עם תירגול ורצון גם עם ה 26 מגיעים לתוצאות יפות מי שיודע לרקוד רוקד על כל ריצפה
5.יש אנשים שדווקא עם מחסנית +2 פחות נוח להם.
6.אין פה שאלה של העדפה לכל אחד מתאים משהו אחר מבחינת אמינות וסחר שוק גלוק זה גלוק ,26 דורש יותר תרגול ואימונים.
לי יש 26 ואני מאוד מרוצה
1.ה26 הרבה יותר נוח בנשיאה יומיומית
2.הסיכוי שבכלל תהיה מעורב באירוע הוא קלוש.
3.בזמן אירוע אמת תחת לחץ מטורף אתה תגיב אותו דבר עם 17 19 או 26.
4.עם תירגול ורצון גם עם ה 26 מגיעים לתוצאות יפות מי שיודע לרקוד רוקד על כל ריצפה
5.יש אנשים שדווקא עם מחסנית +2 פחות נוח להם.
6.אין פה שאלה של העדפה לכל אחד מתאים משהו אחר מבחינת אמינות וסחר שוק גלוק זה גלוק ,26 דורש יותר תרגול ואימונים.
לי יש 26 ואני מאוד מרוצה
g26
- סליקאי ארד

תודה רבה על העצות!!
רק לגבי הנרתיקים אפשר עוד המלצות לנרתיקים טובים??
מה אתם אומרים על רמורה? שמעתי עליהם דברים טובים אבל נראה לי שהם קצת לא בטיחותיים כלומר אפשר בקלות לשלוף לך את האקדח עם או בלי הנרתיק...
רק לגבי הנרתיקים אפשר עוד המלצות לנרתיקים טובים??
מה אתם אומרים על רמורה? שמעתי עליהם דברים טובים אבל נראה לי שהם קצת לא בטיחותיים כלומר אפשר בקלות לשלוף לך את האקדח עם או בלי הנרתיק...
- סליקאי ארד

לי היה 26
ומאוד לא התחברנו.
נכון הוא קל וקטן.
אבל בועט בירי ולא נעים בכלל.
אני גם לא פגעתי איתו כראוי למרות האימונים.
חשוב להתנסות בירי ולהבין שזה הפרמטר החשוב- הפגיעות.
יש הרבה אקדחים קטנים וקלים.
ה 26 לא מהמועדפים עליי.
ומאוד לא התחברנו.
נכון הוא קל וקטן.
אבל בועט בירי ולא נעים בכלל.
אני גם לא פגעתי איתו כראוי למרות האימונים.
חשוב להתנסות בירי ולהבין שזה הפרמטר החשוב- הפגיעות.
יש הרבה אקדחים קטנים וקלים.
ה 26 לא מהמועדפים עליי.
אני בתור בעלים של שני הכלים יכול בקלות להשוות בינהם בכל רגע נתון.
הסעיף היחיד שבו ה26 מנצח הוא גודל ומשקל שהם זניחים ביחס ל19.
מצד שני החסרונות רבים ואפשר לראות אותם במטווח לא בירי על נייר אלא בירי בתרחיש לחימה.
מה שיהיה אם נצטרך להשתמש באקדח.
דיוק אין בעיה כלי מדויק בירי סטטי.במצבי לחץ מרחק הכוונות הקצר=החמצות.
הרתע במצבי לחץ עם אחיזה לא אופטימלית=החמצות.
אחיזה גרועה והבעיה לא באחיזה במטווח אלא שליפה מהירה ואחיזה טובה.
החלפת מחסניות זוועת עולם.כמות תחמושת מצומצמת.
אם לא שיפרתה את ההדק והאחיזה לא מושלמת סביר שבלחיצה על ההדק הקנה ינוע ולא תפגע.
שורה תחתונה.ברגע האמת אם אתה לא סופר מיומן ולא תירגלתה כל תרחיש סביר להניח שלא תעשה את הדרוש.נתוני הפתיחה פשוט נמוכים יותר.
אילן אם לדעתך הסיכוי שנקלע לעימות חמוש הוא קטן.מדוע אתה נושא נשק?
אתה חושב שבזמן אמת אתה תתפקד כמו עם כלי גדול.?במצבי לחץ כל החסרונות יצוצו.
נכון עם תרגול ורצון אפשר לעשות הכל רק המחיר של האימון והזמן גדולים בסדרי גודל.
אי אפשר לנצח את הפיזיקה.
האקדח הזה נועד למטרה אחרת ואתה חי באשליה שהוא מספק.
הוא נולד כנשק גיבוי שיוכל גם לקבל מחסניות של הנשק הראשי.
לרוב האנשים שנושאים אותו יש עוד אקדחים והם מתאמנים הרבה.ולא בונים עליו ככלי ראשון.
אני לצורך האימון יורה איתו כרגע בירי מעשי ולומד מלמטה את החסרונות.וכאשר אני משווה את הביצועים מול ה 19 שמיים וארץ.
ויש לי שרוול הארכה למחסנית 15 כדור ול 17 כדור.זה לא זה.
ואני מדבר על אקדח משופר עם הדק תחרותי וכוונות מהטובות בשוק.ואני רחוק מלהיות טירון בתחום.
אני לא מכיר בר דעת שימליץ על 26 ככלי יחיד.ואני כמובן שלא.
מבחינתי זה היה עוד כלי לאוסף וכנראה ביזבוז כסף.ואני שוקל ברצינות להחליף אותו בהזדמנות הראשונה.
הסעיף היחיד שבו ה26 מנצח הוא גודל ומשקל שהם זניחים ביחס ל19.
מצד שני החסרונות רבים ואפשר לראות אותם במטווח לא בירי על נייר אלא בירי בתרחיש לחימה.
מה שיהיה אם נצטרך להשתמש באקדח.
דיוק אין בעיה כלי מדויק בירי סטטי.במצבי לחץ מרחק הכוונות הקצר=החמצות.
הרתע במצבי לחץ עם אחיזה לא אופטימלית=החמצות.
אחיזה גרועה והבעיה לא באחיזה במטווח אלא שליפה מהירה ואחיזה טובה.
החלפת מחסניות זוועת עולם.כמות תחמושת מצומצמת.
אם לא שיפרתה את ההדק והאחיזה לא מושלמת סביר שבלחיצה על ההדק הקנה ינוע ולא תפגע.
שורה תחתונה.ברגע האמת אם אתה לא סופר מיומן ולא תירגלתה כל תרחיש סביר להניח שלא תעשה את הדרוש.נתוני הפתיחה פשוט נמוכים יותר.
אילן אם לדעתך הסיכוי שנקלע לעימות חמוש הוא קטן.מדוע אתה נושא נשק?
אתה חושב שבזמן אמת אתה תתפקד כמו עם כלי גדול.?במצבי לחץ כל החסרונות יצוצו.
נכון עם תרגול ורצון אפשר לעשות הכל רק המחיר של האימון והזמן גדולים בסדרי גודל.
אי אפשר לנצח את הפיזיקה.
האקדח הזה נועד למטרה אחרת ואתה חי באשליה שהוא מספק.
הוא נולד כנשק גיבוי שיוכל גם לקבל מחסניות של הנשק הראשי.
לרוב האנשים שנושאים אותו יש עוד אקדחים והם מתאמנים הרבה.ולא בונים עליו ככלי ראשון.
אני לצורך האימון יורה איתו כרגע בירי מעשי ולומד מלמטה את החסרונות.וכאשר אני משווה את הביצועים מול ה 19 שמיים וארץ.
ויש לי שרוול הארכה למחסנית 15 כדור ול 17 כדור.זה לא זה.
ואני מדבר על אקדח משופר עם הדק תחרותי וכוונות מהטובות בשוק.ואני רחוק מלהיות טירון בתחום.
אני לא מכיר בר דעת שימליץ על 26 ככלי יחיד.ואני כמובן שלא.
מבחינתי זה היה עוד כלי לאוסף וכנראה ביזבוז כסף.ואני שוקל ברצינות להחליף אותו בהזדמנות הראשונה.
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
את ה26 שלי מכרתי במתנה לחבר. וכן הסברתי לו את הסיבה, הוא אוסף גלוקים והיה חסר לו ה 26 בכדי לסגור את ה 9ממ. עכשיו הוא תקוע עם עוד הברקה מעפנה בשם גלוק 43.
ה 19 כל כך יותר טוב ולטעמי אין בכלל השוואה ביינו לבין ה 26.
זה ממש לא קשור בגודל ידיים רגליים או שיניים, איכות הירי ב 19 טובה יותר פי כמה מה 26 מבחינת כל יורה. אפילו אם תציב רובוט התוצאות יהיו לטובת ה 19. ואז חוזרים לגודל ונוחות נשיאה, ופה ה 26 טוב יותר. אז מה עם כמות כדורים? אז 19 או 26 עם מאריך (חזרנו לגודל של ה 19).
איך שלא נסתובב, התחת תמיד ישאר מאחור
ה 19 כל כך יותר טוב ולטעמי אין בכלל השוואה ביינו לבין ה 26.
זה ממש לא קשור בגודל ידיים רגליים או שיניים, איכות הירי ב 19 טובה יותר פי כמה מה 26 מבחינת כל יורה. אפילו אם תציב רובוט התוצאות יהיו לטובת ה 19. ואז חוזרים לגודל ונוחות נשיאה, ופה ה 26 טוב יותר. אז מה עם כמות כדורים? אז 19 או 26 עם מאריך (חזרנו לגודל של ה 19).
איך שלא נסתובב, התחת תמיד ישאר מאחור
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב

11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד