אישור כלי יריה חדש - המלצה לאקדח
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
אישור כלי יריה חדש - המלצה לאקדח
שלום רב לחברי הפורום ומנהליו.
הנני מורשה חדש לשאת כלי ירייה.
אני מעוניין לרכוש אקדח חדש להגנה עצמית ,התקציב נע בין 3500 - 4500 ₪.
קליבר 9 מ"מ.
עדיפות לגלוק ,CZ או אחר במסגרת התקציב , העיקר שיהיה בעתיד סחיר להחלפה/טרייד אין בחנות הנשק.
היכן ניתן לרכוש בהנחה ממחיר המחירון של סוחר הנשק?
אשמח לקבל הצעותיכם.
בברכת יום טוב.
elih
הנני מורשה חדש לשאת כלי ירייה.
אני מעוניין לרכוש אקדח חדש להגנה עצמית ,התקציב נע בין 3500 - 4500 ₪.
קליבר 9 מ"מ.
עדיפות לגלוק ,CZ או אחר במסגרת התקציב , העיקר שיהיה בעתיד סחיר להחלפה/טרייד אין בחנות הנשק.
היכן ניתן לרכוש בהנחה ממחיר המחירון של סוחר הנשק?
אשמח לקבל הצעותיכם.
בברכת יום טוב.
elih
- סליקאי ארד

Re: אישור כלי יריה חדש - המלצה לאקדח
במאיר רוט תוכל לירות גם בגלוק וגם ב-CZ לפני הרכישה ולבחור מה נוח לך.. תבדוק מולם לגבי דגמים ספציפיים.
אה, וגם לקבל הנחה 10%
אה, וגם לקבל הנחה 10%
תודה רבה!
- סליקאי ארד

ברוך הבא אלי. יש הרבה אקדחים טובים. ערך במכירה מיד ראשונה הוא דבר חשוב אבל התאמה לכף היד ולחגורה עוד יותר.
היצרנים שמקבלים תמיכה טובה כיום הישראל (חלקים, מחסניות, אחזקה) הם: התעשייה הצבאית, בול, סי.דז., גלוק, סמית אנד ווסון. ייתכן יש עוד כמה ששכחתי. לא נוכל להמליץ לך על דגם ספציפי כי לכל אחד מאתנו יש כף יד וצרכים שונים. [כדאי לבדוק גם את ה-M&P של סמית]
בהצלחה.
היצרנים שמקבלים תמיכה טובה כיום הישראל (חלקים, מחסניות, אחזקה) הם: התעשייה הצבאית, בול, סי.דז., גלוק, סמית אנד ווסון. ייתכן יש עוד כמה ששכחתי. לא נוכל להמליץ לך על דגם ספציפי כי לכל אחד מאתנו יש כף יד וצרכים שונים. [כדאי לבדוק גם את ה-M&P של סמית]
בהצלחה.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
ליאור תודה רבה!
אנסה במטווח את הגלוק 19 ואת הCZ P07 שהתאימו לכף ידי, אני מקווה שלא אתאכזב מתגובת הכלי בעת הירי.
תודה על ברכתך
elih
אנסה במטווח את הגלוק 19 ואת הCZ P07 שהתאימו לכף ידי, אני מקווה שלא אתאכזב מתגובת הכלי בעת הירי.
תודה על ברכתך
elih
- סליקאי ארד

במקרה של הP07, נסה לוודא לפני הירי איזה מהעורפנים יושב לך הכי טוב ביד, כדי שתיכנס לירות יחד איתו... לדעתי, האחיזה משתנה משמעותית כשאתה מחליף ביניהם...
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד