עוד שאלה לגבי נרתיקים

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

עוד שאלה לגבי נרתיקים

על ידי Maxwell » 01 מרץ 2016, 16:39

שלום לכולם,

ראשית, תודה לכל הכותבים והמגיבים בפורום - השתמשתי רבות במידע שיש כאן עוד לפני רכישת האקדח (אשר הושלמה בהצלחה לאחרונה).

עברתי על הפורום, ראיתי מספר שרשורים בנושא, אפילו התחלתי לעשות רשימה של המלצות ממה שראיתי (והרגשתי קצת מסוחרר מכמות המידע והמגוון....) - אבל למרות זאת, אשמח לקבל המלצה ספציפית עבורי לנרתיק, לפי המאפיינים שאני מחפש וחשבתי שהם רלוונטיים:
1. האקדח - גלוק 26 (בינתיים אני עם המחסנית הרגילה של 10 כדורים, שוקל בחיוב להוסיף את התוספת של פלוס 2)
2. אני מתכוון להסתובב איתו על בסיס יום-יומי (בתקופה הקצרה מאז רכישתו אני עומד בזאת, מתכוון לנסות ולהתמיד)
3. עובד בעבודה משרדית
4. אני מחפש נרתיק פנימי (לא מעוניין ללכת איתו גלוי לכל... אבל לא חייב הסלקה עמוקה בטירוף כמו שהבנתי שיש כאלו שזקוקים ו\או מעוניינים בזה)
5. ביום-יום הולך עם חולצה מחוץ למכנסיים (כשקר היא בפנים אבל אז יש עוד שכבות מעל - בקיצור, תמיד יש ביגוד מעל המכנס...).

אם אהיה מספיק זריז, יש לי הזדמנות בשבוע הבא לרכוש נרתיק בארה"ב ולשלוח לקרוב משפחה שמטייל שם, לפני חזרתו... כך שאני מניח שזו אופציה טובה (לחסוך את דמי המשלוח לארץ)

ברור לי שכל אקדח בכל נרתיק הוא לא נוח בהתחלה ודורש התרגלות, ואני מוכן לכך - אבל אשמח לקבל המלצות על נרתיק טוב ונוח ככל הניתן לאופי הנשיאה שציינתי (או אולי, כמה שפחות לא נוח... %3 )

תודה מראש!
סליקאי ארד
סליקאי ארד

Re: עוד שאלה לגבי נרתיקים

על ידי jluzer1 » 01 מרץ 2016, 19:13

ממליץ לך על נרתיק Galco פנימי לגלוק 26 עם קליפס מתכת לחגורה, ראיתי אחד מזמן באימפריאל. אם אכן מישהו מביא לך מחו"ל יש גם את הנרתיק הזה - http://www.galcogunleather.com/udc-ultr ... _1323.html
״לא למען הרוג נתון הנשק בידינו, אלא על מנת לשמור על החיים״.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי efiey » 01 מרץ 2016, 19:51

ראה את אותו הנרתיק במחיר אחר...
http://ecopusa.com/firearm-parts-access ... -26-27-33/
================================================
יְהוָה, יִשְׁמָרְךָ מִכָּל-רָע: יִשְׁמֹר, אֶת-נַפְשֶׁךָ.
יְהוָה, יִשְׁמָר-צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ--מֵעַתָּה, וְעַד-עוֹלָם.
ruger magnum 0.357
glock 19 gen 4
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי jluzer1 » 01 מרץ 2016, 20:01

efiey כתב:ראה את אותו הנרתיק במחיר אחר...
http://ecopusa.com/firearm-parts-access ... -26-27-33/

עוד יותר טוב
״לא למען הרוג נתון הנשק בידינו, אלא על מנת לשמור על החיים״.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ZIVG » 01 מרץ 2016, 21:09

היי
תתחדש

לי יש onyx iwb של
stealth gear usa
ואני מאוד מרוצה ממנו

לדעתי זמן האספקה שלהם יגרום לך לפספס את החבר שלך - אבל שווה להתקשר או לשלוח להם מייל ולבדוק אופציה לאספקה מהירה יותר ממה שמציינים באתר.

בהצלחה
M5 ULTRA
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי Maxwell » 01 מרץ 2016, 21:46

תודה לכולם על התשובות.

jluzer1 ו- efiey:
בדקתי את שני הקישורים, זה לא אותו נרתיק של Galco ולכן ההבדל במחיר - אחד הוא ה- Tuck-N Go והשני UDC... בכל מקרה באתר ecop זה זול בכמה דולרים מאתר היצרן (עבור אותו הדגם)
למישהו מכם יש ניסיון אישי עם אחד משניהם? ניסיתי גם להבין איזה הבדל יש בין שני הדגמים אשר גורם לכזה הפרש במחיר? (37 דולר ל-Tuck N Go לעומת 87 דולר ל-UDC)

ZIVG - האם אתה מבלה הרבה בישיבה עם האקדח? (רק כדי להבין אם אוכל להשוות לעבודה שלי ביום-יום...)
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי efiey » 01 מרץ 2016, 21:51

אין לי נסיון עם הנרתיק, אני רכשתי את הנרתיק הבא ומאוד מאוד מרוצה,
אחד לי ואחד לבן שלי.
http://ecopusa.com/firearm-parts-access ... -sig-p228/
יְהוָה, יִשְׁמָרְךָ מִכָּל-רָע: יִשְׁמֹר, אֶת-נַפְשֶׁךָ.
יְהוָה, יִשְׁמָר-צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ--מֵעַתָּה, וְעַד-עוֹלָם.
ruger magnum 0.357
glock 19 gen 4
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי ZIVG » 01 מרץ 2016, 21:52

היי
כן
יושב רוב היום במשרד..
M5 ULTRA
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי carver » 04 מרץ 2016, 06:31

אני משתמש ברמורה עם בטנה מעור. אחלה נרתיק.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ליאור45 » 04 מרץ 2016, 06:49

בוקר טוב Maxwell וברוך הבא לסליק. ניתן בנקל לרכוש מגוון של נרתיקים שמחירו מתקרב לזה של האקדח לכל מיני תרחישים ויישומים.
לעבודה משרדית בה הסלקה מרבית מומלצת, הייתי חושב של נרתיק פנימי שעשוי מחומר דק, ללא קליפסים גדולים. נרתיק ה-Remora שהוזכר יעשה את העבודה והוא במחיר עממי. מועמדים נוספים- CTAC של חברת Comp-Tac בארה"ב. כמו כן מכיוון שהוא כלי קצר, הגלוק 26 ייעלם בתוך נרתיק מפשעה - אני משתמש מזה שנים רבות ב-SmartCarry, בו לאקדחי גלוק שאין להם זנב מאחורי הצינה יש יתרון בהסלקה. ל-SmartCarry יש יתרון נוסף בו ניתן לשאת ליד האקדח מחסנית של גלוק 17 ללא קושי נוסף.

בכל מקרה, בהצלחה. קנית אקדח טוב ואני מקווה שתשתמש בו רק במטווחים.

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי spy » 04 מרץ 2016, 16:00

מבלי כל קשר לסוג הנרתיק, אני ממציץ בחום על אתר
www.ecopusa.com
יש שם נבחר נרתיקים ואביזרים פשוט ע צ ו ם והם שולחים לארץ בעלות טובה מאוד.
אני משתמש ביום יום בנרתיק היברדי bianchi 135 suppression. לא ראיתי משהו יותר נוח ממנו, בעיקר בזכות העובדה שהחלק הצמוד לגוף עשוי מסוג של רשת עם מילוי, מה שמונע גירוי לחלוטין ומצמצם הזעה.

לאחרונה הזמנתי נרתיק של q-series - נרתיק מינימליסטי שהרעיון שלו חדש לי. יש אותו גם בלהב במחיר לא הרבה יותר יקר מהמחיר בחו"ל+משלוח. שמעתי על הקונספט הזה הרבה דברים טובים.

שים לב, אם אתה נוהג ללכת עם אקדח עם כדור בקנה - תוודא שהנרתיק שאתה קונה מכסה לחלוטין את שמורת ההדק השומר על צורתו הפנימית למניעת ירי רשלני (המכונה בטעות בארצנו "פליטת כדור"). יש כל מיני פטנטים טובים לנשיאת אקדח (דוגמת versa-carry או clip-draw) שהיצרנים שלהם מצהירים בפה מלא שהמוצר לא בטוח לתצורת נשיאה זו ולכן מבחינתם לא מתאים לכך.
מדריך ירי
IDPA Safety Officer
רוצה אימון איכותי ולא יקר? https://idpa.org.il/faq/
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי Maxwell » 07 מרץ 2016, 11:16

תודה רבה על הוספת המידע וכל האיחולים (אכן אני מקווה כי השימוש באקדח יהיה במטווחים בלבד...)
אכן ראיתי כי טווחי המחירים נעים ממשהו צנוע לסכומים גבוהים יותר. לא הצבתי לי רף עליון בינתיים, אבל אני מניח שלא ארצה להשתולל יותר מדי. אני עוד "צעיר" ורק בשלב ההתרגלות לנשיאת האקדח, וגם עדיין צריך להתמקצע עליו מספיק (אני מתבייש להגיד כמה זמן לוקח לי לשלוף אותו מהנרתיק הנוכחי.....)

מכיוון שבכל מקרה החבר שטס לחו"ל לא יוכל להביא לי כלום עקב קיצור הטיסה, אז בחרתי בטקטיקה אחרת - אני חובר לעוד שני קרובי משפחה בעלי אקדח, נרכוש כל אחד את הנרתיק שמתאים לו ונשלח ביחד דרך buy2usa או אחת מחברות המשלוחים הללו.

החסרון היחיד - אני צריך לעשות את חיפוש הנרתיקים עבורם (כל אחד לפי האקדח והדרישות שלו....). משפחה, מה לעשות...
אחרוש עוד על הפורום, הפעם עבורם, אבל בטח אשאל עוד כמה שאלות בנושא, עבור אקדחים אחרים ומאפייני יום-יום אחרים.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי spy » 07 מרץ 2016, 17:06

האתר שציינתי שולח לארץ בעלות הרבה יותר טובה מ-buy2usa ודימיהם. והמשלוח מגיע יחסית מהר.
מדריך ירי
IDPA Safety Officer
רוצה אימון איכותי ולא יקר? https://idpa.org.il/faq/
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי חדש » 07 מרץ 2016, 20:53

רוב האתרים שולחים לארץ במחירים הוגנים. הרבה יותר זול ממה שהצעת.
.Speak softly and carry a big stick; you will go far
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי Maxwell » 08 מרץ 2016, 08:59

כן, ראיתי את זה בעצמי כשבדקתי אתמול עלויות משלוח ב- ecopusa לעומת buy2usa. באמת נראה אתר מצוין! תודה על הטיפ
סליקאי ארד
סליקאי ארד

הבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד