פליטת תרמיל בגלוק ללא מחסנית
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
פליטת תרמיל בגלוק ללא מחסנית
במהלך ירי חופשי היום במטווח נוצר מצב שבו הוצאתי מחסנית מהגלוק כאשר עדיין היה כדור בבית הבליעה.
כאשר יריתי באקדח הופתעתי לגלות את התרמיל נפלט דרך בית המחסנית. האם התופעה מוכרת? האם גלוק מתנים ירי נטול מעצורים במחסנית בבית המחסנית?
חזרתי על הניסוי עם יריחו ושם התרמיל נפלט דרך פתח הפליטה ללא שום קשר לבית המחסנית.
תודה לעונים.
כאשר יריתי באקדח הופתעתי לגלות את התרמיל נפלט דרך בית המחסנית. האם התופעה מוכרת? האם גלוק מתנים ירי נטול מעצורים במחסנית בבית המחסנית?
חזרתי על הניסוי עם יריחו ושם התרמיל נפלט דרך פתח הפליטה ללא שום קשר לבית המחסנית.
תודה לעונים.
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
Re: פליטת תרמיל בגלוק ללא מחסנית
היה עוזר אם ההית חוזר על הניסיון כמה פעמים עם הגלוק.
במידה וזה קורה עוד, נחשוב
במידה וזה קורה עוד, נחשוב
פחות -לרוב זה יותר,,
GUSS כתב:היה עוזר אם ההית חוזר על הניסיון כמה פעמים עם הגלוק.
במידה וזה קורה עוד, נחשוב %%$0066
חזרתי על הניסוי עם מחסנית 13 כדור שלמה - כלומר:
מכניס מחסנית - דורך - מוציא מחסנית - ירי דרך תמונת כוונות לעבר מטרה - וחוזר חלילה.
בכל אחד מהמקרים התרמיל "נחלץ" דרך בית המחסנית. זה לא כ"כ מפריע לי כי אני לא חושב שיש אישזהו מתאר שמישהו יורה כך - וגם אם נחלץ התרמיל דרך בית המחסנית אני לא רואה כאן מתכון לאסון או לתקלה.
ברוב האקדחים שאני מכיר התרמיל מוחזק ע"י השן החולצת ונמשך אחורה עד הפגיעה בפולטת - האם בגלוק זה מתבצע באופן תקין רק אם הכדור נתמך ע"י הכדור הבא במחסנית או ע"י ה FOLLOWER?
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
על פניו נראה שמשהוא קורה שלא אמור לקרות.
ההיתי לוקח תרמיל נקור, מכניסו לתא, ונוקר אותו כרגיל,ואז מושך את הצינה באיטיות ובודק האם התרמיל באמת תפוס על השן החולצת לאורך כל המהלך עד לשן הפולטת.
ההיתי לוקח תרמיל נקור, מכניסו לתא, ונוקר אותו כרגיל,ואז מושך את הצינה באיטיות ובודק האם התרמיל באמת תפוס על השן החולצת לאורך כל המהלך עד לשן הפולטת.
פחות -לרוב זה יותר,,
לא נשמע תקין.
זה לדעתי יכול לגרום למעצור בזמן ירי (עם מחסנית בנשק)
זה לדעתי יכול לגרום למעצור בזמן ירי (עם מחסנית בנשק)
- סליקאי זהב

אם באופן סיסטמטי בירי רגיל רק בלי מחסנית התרמיל נפלט למטה - זה לא תקין.
כדי שהתרמיל יפלט החוצה כמו שצריך, יש שני אלמנטים - אחד יש מצד ימין את השן שמתלבשת על הכרכוב של התרמיל וזה בעצם מה שמושך אחורה את התרמיל הריק יחד עם הצינה לאחר ירי, והאלמנט השני זה השן החולצת מצד שמאל - זו חתיכת המתכת הבולטת, שהיא אמורה לתת לתרמיל את המכה מצידו השמאלי וככה הוא עף ימינה ולא נופל למטה גם אם אין מחסנית.
אם אצלך התרמיל נופל למטה - הסבירות הכי גבוהה היא שכנראה יש בעיה עם האלמנט השמאלי - יכול להיות שהתעקמה לך השן הזאת, כך שהתרמיל לא פוגע בה ולכן נופל למטה אם אין מחסנית, ואם יש מחסנית כנראה המחסנית לא מאפשר לתרמיל להיפלט חמטה, אבל זה כאמור עלול לגרור למעצורים.
דרך אגב - אני לא הייתי מנסה להכניס תרמיל נקור לבית הבליעה ולסגור עליו את הצינה. בד"כ תרמילים מתנפחים עקב הלחץ בירי, ויש חשש סביר ביותר שהתרמיל הירוי יהיה רחב יותר מתרמיל לא ירוי ואם תכניס אותו לבית הבליעה ותסגור את הצינה בכוח - הוא פשוט יתקע לך שמה ולך תוציא אותו...
יש כדורי תרגול מפלסטיק בכמה שקלים. את הנסיונות והמשחקים תעשה איתם.
בהצלחה
כדי שהתרמיל יפלט החוצה כמו שצריך, יש שני אלמנטים - אחד יש מצד ימין את השן שמתלבשת על הכרכוב של התרמיל וזה בעצם מה שמושך אחורה את התרמיל הריק יחד עם הצינה לאחר ירי, והאלמנט השני זה השן החולצת מצד שמאל - זו חתיכת המתכת הבולטת, שהיא אמורה לתת לתרמיל את המכה מצידו השמאלי וככה הוא עף ימינה ולא נופל למטה גם אם אין מחסנית.
אם אצלך התרמיל נופל למטה - הסבירות הכי גבוהה היא שכנראה יש בעיה עם האלמנט השמאלי - יכול להיות שהתעקמה לך השן הזאת, כך שהתרמיל לא פוגע בה ולכן נופל למטה אם אין מחסנית, ואם יש מחסנית כנראה המחסנית לא מאפשר לתרמיל להיפלט חמטה, אבל זה כאמור עלול לגרור למעצורים.
דרך אגב - אני לא הייתי מנסה להכניס תרמיל נקור לבית הבליעה ולסגור עליו את הצינה. בד"כ תרמילים מתנפחים עקב הלחץ בירי, ויש חשש סביר ביותר שהתרמיל הירוי יהיה רחב יותר מתרמיל לא ירוי ואם תכניס אותו לבית הבליעה ותסגור את הצינה בכוח - הוא פשוט יתקע לך שמה ולך תוציא אותו...
יש כדורי תרגול מפלסטיק בכמה שקלים. את הנסיונות והמשחקים תעשה איתם.
בהצלחה
- סליקאי כסף

בירי כדור אחרון במחסנית - מה קורה ?
עצר המחלק תופס את המחלק במצב פתוח והתרמיל לאן הולך ? החוצה נורמלי או מנסה להיפלט למקום המחסנית ויוצר תקלה ? (הרי תקועה מחסנית ריקה בכלי).
לא מכיר את הגלוק (לבושתי) אבל לעניות דעתי זו תקלה בנשק !
עצר המחלק תופס את המחלק במצב פתוח והתרמיל לאן הולך ? החוצה נורמלי או מנסה להיפלט למקום המחסנית ויוצר תקלה ? (הרי תקועה מחסנית ריקה בכלי).
לא מכיר את הגלוק (לבושתי) אבל לעניות דעתי זו תקלה בנשק !
tkgs
אתה צודק, היחוד בגלוק שבו תא הכדור אינו כמו במרבית האקדחים ,שלם בהקפו ,בגלוק התרמיל אינו נתמך במלוא היקפו, ואכן עלול להתנפח,
כוונתי היא להכניס תרמיל ביד שכן נכנס עד סופו,לסגור עליו את המחלק ידנית ולמשוך לאט אחורה ולבחון את פעולת 2 השיניים ,החולצת והפולטת,
ניתן לעשות וגם נעשה ע"י מרבית היורים ב י"מ, עם כדור חי במהלך "פרוק ובדוק".
שאלה לNeon Golden, במהלך הירי הרגיל, לאיזה מרחק נפלט התרמיל?והאם מסלולו וכיוונו רגילים?
אתה צודק, היחוד בגלוק שבו תא הכדור אינו כמו במרבית האקדחים ,שלם בהקפו ,בגלוק התרמיל אינו נתמך במלוא היקפו, ואכן עלול להתנפח,
כוונתי היא להכניס תרמיל ביד שכן נכנס עד סופו,לסגור עליו את המחלק ידנית ולמשוך לאט אחורה ולבחון את פעולת 2 השיניים ,החולצת והפולטת,
ניתן לעשות וגם נעשה ע"י מרבית היורים ב י"מ, עם כדור חי במהלך "פרוק ובדוק".
שאלה לNeon Golden, במהלך הירי הרגיל, לאיזה מרחק נפלט התרמיל?והאם מסלולו וכיוונו רגילים?
פחות -לרוב זה יותר,,
תקופה ארוכה יריתי בגלוק 21 עם שן חולצת שהיתה שבורה בחלקה.
בירי התרמילים עפו באופן רנדומלי לאן שרצו.
לא פעם נכנס לי תרמיל לוהט בן החולצה לגוף.
מבחינת ירי שום מעצור.היתי בטוח שזו בעיית תחמושת וכל פעם קיללתי את תעש על התחמושת זבל שלהם.
עם ווינצסטר זה לא קרה.
לאחר מס חודשים ניקיתי את האקדח וכאשר ניקיתי את הפייח מהשן חולצת גיליתי שחלק ניכר ממנה חסר.
נאמר לי שלפעמים האקדח יתפקד גם עם שן לא תקינה.
בירי התרמילים עפו באופן רנדומלי לאן שרצו.
לא פעם נכנס לי תרמיל לוהט בן החולצה לגוף.
מבחינת ירי שום מעצור.היתי בטוח שזו בעיית תחמושת וכל פעם קיללתי את תעש על התחמושת זבל שלהם.
עם ווינצסטר זה לא קרה.
לאחר מס חודשים ניקיתי את האקדח וכאשר ניקיתי את הפייח מהשן חולצת גיליתי שחלק ניכר ממנה חסר.
נאמר לי שלפעמים האקדח יתפקד גם עם שן לא תקינה.
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
לגלוקאים
הבדל בחילוץ תרמילים עם השן החולצת המקורית[מקורית אבל יצוקה] לבין שן חולצת APAX מעובדת בתהליך שיבוב
https://www.youtube.com/watch?v=GYsHuLC ... nnuFnAnfK3
שים לב לצורת הפליטה ומאיפה .
הסבר על המוצר "וגילוי סוד" שגם בגלוק יש חלקים שמיוצרים בזול והם OEM לכל דבר,
הבדל בחילוץ תרמילים עם השן החולצת המקורית[מקורית אבל יצוקה] לבין שן חולצת APAX מעובדת בתהליך שיבוב
שים לב לצורת הפליטה ומאיפה .
הסבר על המוצר "וגילוי סוד" שגם בגלוק יש חלקים שמיוצרים בזול והם OEM לכל דבר,
פחות -לרוב זה יותר,,
תודה על התגובות, אבצע את הניסויים השונים ואעדכן (גם עם כדורי תרגול וגם עם תרמיל משומש).
חשוב לי לציין שבמהלך ירי אין מעצורים או תקלות.
GUSS - במחשבה אחורה נראה לי שאכן פליטת התרמילים הפכה להיות נטולת כיוון מוגדר, וגם ב"פרוק והצג לבדיקה" הכדור החי שהיה נפלט כרגיל החל ליפול בבית המחסנית. ביצעתי ניקוי יסודי של הצינה כולל תעלת הקפיץ של השן החולצת ובהחלט היה צורך בניקוי הזה.
תודה.
חשוב לי לציין שבמהלך ירי אין מעצורים או תקלות.
GUSS - במחשבה אחורה נראה לי שאכן פליטת התרמילים הפכה להיות נטולת כיוון מוגדר, וגם ב"פרוק והצג לבדיקה" הכדור החי שהיה נפלט כרגיל החל ליפול בבית המחסנית. ביצעתי ניקוי יסודי של הצינה כולל תעלת הקפיץ של השן החולצת ובהחלט היה צורך בניקוי הזה.
תודה.
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד