חווית קנייה בנשק הגליל

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

חווית קנייה בנשק הגליל

על ידי Thekid » 14 מרץ 2016, 01:16

חייב לספר על חווית הקנייה שלי, ביום שישי האחרון נסעתי מירושלים עד לקצרין על מנת לקנות אקדח (ראשון).
הסיבה שהחלטתי לנסוע שעתיים וחצי לכל כיוון הייתה הרושם שקיבלתי מאמיר, שאמר שאוכל (ושהוא אף מעדיף) שאתנסה במספר אקדחים לפני שאבחר אקדח (וזאת בניגוד מוחלט למטווחים באזור אשר טענו כי "תחזיק ביד, אם הוא מתאים ונוח זה סבבה.. גם ככה רוב הזמן אתה לא יורה" טענה מוזרה מעט, כי רוב הזמן אני גם לא מחזיק אותו ביד.. נו מילא).

מעבר לכך קיבלתי רושם של בחור שמבין עניין, הגון ועוזר.
ואכן כך היה - המחיר הגון (זול יותר מכל מטווח אחר אליו התקשרתי, אם כי לא כולם הסכימו לתת הצעת מחיר).

אחרי הביקור אני יכול להגיד שאני בהחלט שמח שהקדשתי את זמן הנסיעה הזה. בחרתי את האקדח שמתאים לי, קיבלתי שירות יוצא מהכלל (רומן עזר לי לבחור נשק, הדריך והסביר בסבלנות ובנועם).
בהחלט הייתי ממליץ לעוד אנשים להגיע למטווח הזה - גם בגלל השירות, האופציה להתנסות טרם הרכישה וגם בגלל המחיר.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

Re: חווית קנייה בנשק הגליל

על ידי jluzer1 » 14 מרץ 2016, 11:57

אז מה בחרת בסוף?
״לא למען הרוג נתון הנשק בידינו, אלא על מנת לשמור על החיים״.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי TsurTriger » 14 מרץ 2016, 12:18

תתחדש (מה קנית בסוף?)
גם לדעתי רונן ואורי (ואמיר בשלט רחוק) עושים עבודה מעולה והשירות אישי ונעים.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Thekid » 14 מרץ 2016, 17:22

לאחר התלבטות קלה לקחתי את ה-CZ p07
(ההתלבטות הייתה בינו לבין ה- M&P 9c)
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי TsurTriger » 14 מרץ 2016, 17:28

בדיוק ההתלבטות שהייתה לי.
ההדק של ה P07 ניצח.
אם כי 9C זה נשק אידיאלי מבחינת גודל.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Thekid » 14 מרץ 2016, 17:43

כששמתי אותם אחד ליד השני ראיתי שההבדלים די זניחים (בהנחה שאתה עם מחסנית עקב)..
בסופו של דבר הלכתי עם מה שהיה יותר נוח בירי
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי Digo » 14 מרץ 2016, 18:28

Thekid כתב: "תחזיק ביד, אם הוא מתאים ונוח זה סבבה.. גם ככה רוב הזמן אתה לא יורה" טענה מוזרה מעט, כי רוב הזמן אני גם לא מחזיק אותו ביד.. נו מילא).
.

מי אמר לך משפט כזה? הייתי רוצה לדעת את שמו של המומחה הדגול שמחלק עצות כאלו...
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Thekid » 14 מרץ 2016, 19:18

Digo כתב:
Thekid כתב: "תחזיק ביד, אם הוא מתאים ונוח זה סבבה.. גם ככה רוב הזמן אתה לא יורה" טענה מוזרה מעט, כי רוב הזמן אני גם לא מחזיק אותו ביד.. נו מילא).
.

מי אמר לך משפט כזה? הייתי רוצה לדעת את שמו של המומחה הדגול שמחלק עצות כאלו...

לצערי הרב, ביותר ממטווח אחד קיבלתי את התשובה המוזרה הזאת...
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי Arco » 15 מרץ 2016, 00:10

זו התשובה שלהם פחות או יותר במטווחים באיזור ירושלים... ועם התשובות האלה יש פה גם מחירים גבוהים מאוד. מטווח הכי יקר כאן נתן לי מחיר על אקדח לא כולל כלום שהוא בכמעט 400 ש"ח גבוה מהסכום הסופי ששילמתי כולל אימון, 100 כדורים ונרתיק די בסיסי. אבל אני לא נסעתי כל כך רחוק, הסתפקתי בראשל"צ %%$0066 למרות שגם שם לא נתנו לירות באקדח שקניתי, יריתי באקדח ישן יותר מאותו סוג של אותה חברה ובעוד כמה ימים אלך לירות 50 כדורים כבר בנשק שרכשתי (שילד). בכל מקרה לא רציתי אקדח אחר. אם הייתי מרגיש שלא הולך לי טוב עם אקדח קטן, כנראה שהייתי מוותר על הרכישה כלל, כי גלוק 19 כבר הרגיש לי כמשהו שלא הייתי הולך איתו כל יום.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי Digo » 15 מרץ 2016, 00:28

Arco כתב:זו התשובה שלהם פחות או יותר במטווחים באיזור ירושלים... ועם התשובות האלה יש פה גם מחירים גבוהים מאוד. מטווח הכי יקר כאן נתן לי מחיר על אקדח לא כולל כלום שהוא בכמעט 400 ש"ח גבוה מהסכום הסופי ששילמתי כולל אימון, 100 כדורים ונרתיק די בסיסי. אבל אני לא נסעתי כל כך רחוק, הסתפקתי בראשל"צ %%$0066 למרות שגם שם לא נתנו לירות באקדח שקניתי, יריתי באקדח ישן יותר מאותו סוג של אותה חברה ובעוד כמה ימים אלך לירות 50 כדורים כבר בנשק שרכשתי (שילד). בכל מקרה לא רציתי אקדח אחר. אם הייתי מרגיש שלא הולך לי טוב עם אקדח קטן, כנראה שהייתי מוותר על הרכישה כלל, כי גלוק 19 כבר הרגיש לי כמשהו שלא הייתי הולך איתו כל יום.

אני מניח שאתה מדבר על רוט. שם מעודדים אותך מאוד לקחת כלים ולירות בהם, ואם יש לך התלבטות, ימליצו לך לירות בשני הכלים. זו הדרך הנכונה לעשות את זה. אגב, הם יוודאו שאתה יורה בנשק החדש שלך לפני שאתה יוצא מהמטווח, אל תדאג... הם מחייבים לפחות 10 כדורים כחניכה לכלי אם אני זוכר נכון...
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי bnsagi » 15 מרץ 2016, 08:52

מחייבים חמישה כדורים.
המהדרין מנצלים את ההזדמנות ויורים לפחות 50 :)
Glock 26 GEN4
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי jluzer1 » 15 מרץ 2016, 10:35

Digo כתב:
Arco כתב:זו התשובה שלהם פחות או יותר במטווחים באיזור ירושלים... ועם התשובות האלה יש פה גם מחירים גבוהים מאוד. מטווח הכי יקר כאן נתן לי מחיר על אקדח לא כולל כלום שהוא בכמעט 400 ש"ח גבוה מהסכום הסופי ששילמתי כולל אימון, 100 כדורים ונרתיק די בסיסי. אבל אני לא נסעתי כל כך רחוק, הסתפקתי בראשל"צ %%$0066 למרות שגם שם לא נתנו לירות באקדח שקניתי, יריתי באקדח ישן יותר מאותו סוג של אותה חברה ובעוד כמה ימים אלך לירות 50 כדורים כבר בנשק שרכשתי (שילד). בכל מקרה לא רציתי אקדח אחר. אם הייתי מרגיש שלא הולך לי טוב עם אקדח קטן, כנראה שהייתי מוותר על הרכישה כלל, כי גלוק 19 כבר הרגיש לי כמשהו שלא הייתי הולך איתו כל יום.

אני מניח שאתה מדבר על רוט. שם מעודדים אותך מאוד לקחת כלים ולירות בהם, ואם יש לך התלבטות, ימליצו לך לירות בשני הכלים. זו הדרך הנכונה לעשות את זה. אגב, הם יוודאו שאתה יורה בנשק החדש שלך לפני שאתה יוצא מהמטווח, אל תדאג... הם מחייבים לפחות 10 כדורים כחניכה לכלי אם אני זוכר נכון...

וה10 בחינם %%$0066
״לא למען הרוג נתון הנשק בידינו, אלא על מנת לשמור על החיים״.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Arco » 15 מרץ 2016, 10:40

אני הולך לרכוש 50 כדורים, אין מצב שאסתפק ב-5.. הציעו לי לנסות גם את גלוק 43, אבל וויתרתי בהמלצת אחד המדריכם ששמע ממני שאני מעוניין בשילד, אז הוא אמר שכדאי לי לירות רק בסמית 3913 ואם אתפזר סתם על שני כלים זה רק יפגע בי. החלטתי לזרום איתו כי במילא לא באמת הייתי מעוניין ב-43, לקחתי מלכתחילה מתוך סקרנות. הסתבר שהוא צדק, כי בכדורים אחרונים הגעתי לדיוק מעולה עם הסמיט וסיפוק מהאימון, מה שכנראה לא היה קורה אם הייתי מתפזר בין הסמיט לבין הגלוק.

אם יתנו את ה-5 בחינם, אז ארה 55, עוד יותר טוב. :)
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי argra11 » 15 מרץ 2016, 11:05

Arco כתב:....אבל וויתרתי בהמלצת אחד המדריכם ששמע ממני שאני מעוניין בשילד, אז הוא אמר שכדאי לי לירות רק בסמית 3913 ....

סליחה על הבורות , אם זכרוני לא מטעה אותי הסמיט 3913 הוא דגם ה "ליידי סמיט" מסוף שנות ה80.
איזה תובנות מהירי בדגם המדובר משליך על השילד?
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
==============================
GLOCK 26
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Arco » 15 מרץ 2016, 13:05

אין לי מושג לגבי הדגם הספציפי ומה הוא משליך על השילד. אולי כלום חוץ מהיותו סמית single stack עם 8 כדורים..אני לא מבין כמעט כלום בנשקים, לכן אין לי ברירה אלא להקשיב למומחים ולהיעזר באינטרנט...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

הבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד