בואו לדבר לספר ולהשפיע.[ביקורת ירי במטווחים]
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: בואו לדבר לספר ולהשפיע.[ביקורת ירי במטווחים]
GUSS כתב:זה מאד הגיוני %%$0077
המדריך לא יאפשר לי לירות בשום צורה חוץ מ"התנוחה המסיונרית".. כי הוא לא יודע אם אני יודע,
ואיך ידע אם הוא לא יאפשר לי זאת?
למיטב ידיעתי המדריך מוכשר להדריך יורה במגוון תרגילים, אם שישה יורים זה הרבה מידי ,שיוסיפו מדריך, או שיגרעו יורים.
ואם ידרש ירה יורה בודד עם מדריך.
הפיתרון של yoramhai לעזוב מידית את העמדה מחשש, אולי נכונה אבל אך ורק בגלל שהמדיך לא באמת מדריך
אלא ח.ל [חחיב להיות], ואין אשמת היורה.
מדריך סביר לא יאפשר, "השתוללות" גם בקבוצה לא הומוגנית, אלה יצמד לכל יורה בתורו.
זה אומנם "ביזבוז" מבחינת המטווח, אבל הם לא מתנדבים אלא מתוקבלים הכסף טוב.
1+
וחבל שאין אייקון לייק.
הבעיה הזו הייתה קיימת גם לפני גל הטרור הנוכחי כשכל העסקים והמטווחים היו ריקים ושוממים.
לא פעם ולא פעמיים הייתי הלקוח היחידי בעסק, מה שלא הפריע למדריך לתקוע בי מבט של "באמא שלך איך אתה מעיז להפריע את השנ"צ"
ברוב המקרים זה הקטנת ראש של המדריך שמעדיף לשבת בצד שקוע בוואצאפ ולחכות "שהסיוט יסתיים" מאשר לקום מהכיסא ולהיות קצת יותר אקטיבי.
וברוב המקרים הדג מסריח מהראש.
כי אם לבעל המטווח היה באמת איכפת אז הוא היה דורש רמת שירות קצת יותר גבוהה מהמדריכים.
ואם לאותו בעל מטווח הייתה קצת יותר מודעות עסקית, אז הוא היה יכול להשתמש בזה בתור כלי לשימור לקוחות או מכירה של הדרכות מתקדמות יותר בכסף טוב.
זה לא היה כל כך מרגיז, אלמלא כל ביקור במטווח לא היה עולה כמה מאות טובות של שקלים.
בשום מקום אף אחד לא היה מוכן להתפשר על איכות שירות כל כך נמוכה.
אבל מה...
כרגע אנחנו "קהל שבוי" מה שמאפשר לבעלי העסקים לעשות בנו כעולה על רוחם.
אבל צריך לזכור:
1. שלא לעולם חוסן והאנשים שדורכים עליהם בדרך למעלה הם אלו שפוגשים בדרך למטה
2. יש עוד עסקים, ופשוט צריך להדיר רגליים מכאלה שנותנים שירות לא מספק.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

ניר ,בזאת אני מסכים לחלוטין.השליפה גם בבירי מעשוי ,מתבצעת רק פעם אחת בתרגיל[תקרית] ,מתוך 10-25 שניות השליפה וכדור ראשון היא כ2 -3 שניות, ולקזז ממנה חצי שניה ..קשה .אבל שליפה בטיחותית. היא עניין אחר.
לא צריך ירי תרגיל של texas star, אבל ' אחיזה נכונה , תנוחה נכונה,תפעול מעצורים, הח' מחסניות, ירי נכון של double tap, חזרה לתמונת כוונות ,ניתן וגם לדעתי חובה.
לא צריך ירי תרגיל של texas star, אבל ' אחיזה נכונה , תנוחה נכונה,תפעול מעצורים, הח' מחסניות, ירי נכון של double tap, חזרה לתמונת כוונות ,ניתן וגם לדעתי חובה.
פחות -לרוב זה יותר,,
שמתי לב לתופעה, תקנו אותי אם אני טועה: במטווחים בצפון לא ראיתי מדריך אחד שלא היה אכפתי (ממטולה בזמנו, שלצערי נסגר כנראה בגלל חוסר הצדקה כלכלית, ועד קצרין).
במרכז, לצערי, אכן נתקלתי גם במדריכים שעושים את המינימום וגם אז עושים טובה.
- סליקאי זהב

TsurTriger כתב:שמתי לב לתופעה, תקנו אותי אם אני טועה: במטווחים בצפון לא ראיתי מדריך אחד שלא היה אכפתי (ממטולה בזמנו, שלצערי נסגר כנראה בגלל חוסר הצדקה כלכלית, ועד קצרין).
אני חושב שזה עניין מקרי לחלוטין ולא משהו שמאפיין. אני אישית נתקלתי במדריכים אדיבים גם באזור המרכז.
״לא למען הרוג נתון הנשק בידינו, אלא על מנת לשמור על החיים״.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד