לאן אסור להיכנס עם נשק ואיפה אין הפקדה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
לאן אסור להיכנס עם נשק ואיפה אין הפקדה
אשמח שכל אחד ירשום לאילו מקומות לא איפשרו לו להיכנס עם נשק, ואיפה היה אפשר להפקיד ואיפה לא.
- סליקאי ארד
Re: לאן אסור להיכנס עם נשק ואיפה אין הפקדה
במועדון הזאפה לא מאפשרים וגם אין הפקדה,
במשכן לאומניות הבמה בת״א יש הפקדה מסודרת ויעילה.
מומלץ פשוט לברר מראש אם יש ספק.
במשכן לאומניות הבמה בת״א יש הפקדה מסודרת ויעילה.
מומלץ פשוט לברר מראש אם יש ספק.
- סליקאי טיטניום
חמי געש , אסור ואין הפקדה !!!.
לא מופיע הודעה באתר שלהם ובטלפון התשובה הייתה "אני לא יודעת" (ביקשתי לברר , אמרה שהיא לא יכולה ועדיף שהגיע בלי).
כשהגעתי למקום (ללא) יש בכניסה שלט גדול האוסר כניסה עם ,כששאלתי עם יש הפקדה נאמר לי שלא ובשיחה שהייתה לי עם הנהלת האתר במקום האיסור הוא בהוראת משטרת ישראל.
לשאלה למה אין הודעה באתר ובטלפון לא יודעים לתת תשובה , התשובה הייתה "נטפל בזה" ב"מבטא" שנשמע לי כמו "תשכח מזה".
לא מופיע הודעה באתר שלהם ובטלפון התשובה הייתה "אני לא יודעת" (ביקשתי לברר , אמרה שהיא לא יכולה ועדיף שהגיע בלי).
כשהגעתי למקום (ללא) יש בכניסה שלט גדול האוסר כניסה עם ,כששאלתי עם יש הפקדה נאמר לי שלא ובשיחה שהייתה לי עם הנהלת האתר במקום האיסור הוא בהוראת משטרת ישראל.
לשאלה למה אין הודעה באתר ובטלפון לא יודעים לתת תשובה , התשובה הייתה "נטפל בזה" ב"מבטא" שנשמע לי כמו "תשכח מזה".
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
על פי החוק כל מקום בו מתנהל אירוע שקשור לספורט או תרבות, משרדים ממשלתיים (לרוב יש הפקדה), חברות ביטחון (יש הפקדה), נתבג (אין הפקדה), מקומות בילוי שיש בהם אלכוהול (אין הפקדה)
- סליקאי זהב
יש לך קישור לחוק/תקנות? 99% מהמסעדות היום מוכרות גם אלכוהול, זה אומר שאסור להיכנס עם נשק?
Heavy is good...heavy is reliable.
If it doesnt work,you can always hit with it.
בתחנות משטרה. אין בדיקה בכניסה ,ואין איסור.
פחות -לרוב זה יותר,,
מעברי הגבול היבשתיים , יש הפקדה למלווים ואורחים בלבד.
חבר העמותה לקידום תרבות הנשק
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
בנתב"ג בטרמינל עצמו אסור להסתובב עם נשק ויש כל כמה דקות כריזה בעניין אבל תכלס הם לא בודקים.
הבנתי שם מאחד השומרים שזו הנחיית "כסת"ח" בגלל שאם יש אירוע טרור בטרמינל, יש להם הוראה לירות בכל מי ששולף נשק (וכמובן אינו מאבטח מנתב"ג) ואז אם אזרח ישלוף נשק כדי לסכל אירוע או כדי להתגונן, חשש סביר שהמאבטחים קודם ירו בו ואח"כ ישאלו שאלות, אז עדיף לא להסתובב שם עם נשק.
דרך אגב באתר של העמותה לקידום תרבות הנשק יש התכתבות בעניין.
הבנתי שם מאחד השומרים שזו הנחיית "כסת"ח" בגלל שאם יש אירוע טרור בטרמינל, יש להם הוראה לירות בכל מי ששולף נשק (וכמובן אינו מאבטח מנתב"ג) ואז אם אזרח ישלוף נשק כדי לסכל אירוע או כדי להתגונן, חשש סביר שהמאבטחים קודם ירו בו ואח"כ ישאלו שאלות, אז עדיף לא להסתובב שם עם נשק.
דרך אגב באתר של העמותה לקידום תרבות הנשק יש התכתבות בעניין.
- סליקאי כסף
GUSS כתב:בתחנות משטרה. אין בדיקה בכניסה ,ואין איסור.
אתה בטוח? בתחנות שאני ביקרתי יש שער מגנומטר ומחייבים להפקיד את הנשק בכניסה.
נערך לאחרונה על ידי Boltik בתאריך 16 מרץ 2016, 13:05, נערך פעם אחת בסך הכל.
השבוע קרה לי קטע מוזר:
אני נושא נשק כבר 4 חודש ולומד במכללת אוהלו בקצרין, עד היום נכנסתי ולא עשו לי בעיות (אם בדקו בכלל ), השבוע אני ממהר לפגישה עם מרצה פתאום מתנפל עלי מאבטח כאילו אני איזה מחבל ( מכירים אותי שם והמאבטח מכיר אותי גם בחיים הרגילים ולא במכללה ), בקיצור מבקש רישיון ומקבל וכו ואז הוא אומר לי לצאת מהמכללה כי אסור להיכנס לשם עם נשק, שאלתי איפה הם היו 4 חודשים והוא אמר לי שהוא חדש ואלה הנהלים ממזמן ( בתכלס הוא לא חדש פשוט מתחילת שנה הזו הוא עבד במוסד אחר ועכשיו חזר ), מכאן לשם ויכוחים וכדומה ואני מוצא את עצמי מובל כאחרון העבריינים למשרדו של הקב"ט הראשי - בחור שלא ראיתי מעולם דבר שלא יתכן מכיוון שאני 5 שנים במכללה, *** ההודעה נערכה ע"י מנהל האתר ***, בקיצור סולקתי מהמכללה בבושת פנים וזומנתי לשיחה עם ראש המסלול שלי שנזף בי קשות על כך שלא מילאתי ישר אחר הוראות המאבטח ועוד אמרתי לקב"ט שאני גם יכול להוציא דף נהלים שכתוב בו סעיפים כאלה יפים אבל זה לא יהיה החוק עדיין .
*** ההודעה נערכה ע"י מנהל האתר ***
אני נושא נשק כבר 4 חודש ולומד במכללת אוהלו בקצרין, עד היום נכנסתי ולא עשו לי בעיות (אם בדקו בכלל ), השבוע אני ממהר לפגישה עם מרצה פתאום מתנפל עלי מאבטח כאילו אני איזה מחבל ( מכירים אותי שם והמאבטח מכיר אותי גם בחיים הרגילים ולא במכללה ), בקיצור מבקש רישיון ומקבל וכו ואז הוא אומר לי לצאת מהמכללה כי אסור להיכנס לשם עם נשק, שאלתי איפה הם היו 4 חודשים והוא אמר לי שהוא חדש ואלה הנהלים ממזמן ( בתכלס הוא לא חדש פשוט מתחילת שנה הזו הוא עבד במוסד אחר ועכשיו חזר ), מכאן לשם ויכוחים וכדומה ואני מוצא את עצמי מובל כאחרון העבריינים למשרדו של הקב"ט הראשי - בחור שלא ראיתי מעולם דבר שלא יתכן מכיוון שאני 5 שנים במכללה, *** ההודעה נערכה ע"י מנהל האתר ***, בקיצור סולקתי מהמכללה בבושת פנים וזומנתי לשיחה עם ראש המסלול שלי שנזף בי קשות על כך שלא מילאתי ישר אחר הוראות המאבטח ועוד אמרתי לקב"ט שאני גם יכול להוציא דף נהלים שכתוב בו סעיפים כאלה יפים אבל זה לא יהיה החוק עדיין .
*** ההודעה נערכה ע"י מנהל האתר ***
- סליקאי ארד
Boltik כתב:יש לך קישור לחוק/תקנות? 99% מהמסעדות היום מוכרות גם אלכוהול, זה אומר שאסור להיכנס עם נשק?
יש הבדל בין מסעדה לבין פאב \ מועדון.
- סליקאי זהב
TsurTriger כתב:Boltik כתב:יש לך קישור לחוק/תקנות? 99% מהמסעדות היום מוכרות גם אלכוהול, זה אומר שאסור להיכנס עם נשק?
יש הבדל בין מסעדה לבין פאב \ מועדון.
אני לא מכיר מה הגדרות החוק למסעדה ולפאב ולכן ביקשתי קישור.
מצד אחד אני יכול להבין מקומות מסויימים שאוסרים כניסה עם נשק מהסיבה שיש להם מאבטחים במקום ואין צורך בחמושים נוספים שיסתובבו בשטח (אם כי תמיד טוב שיש יותר חמושים שיתנו פתרון בעת הצורך. וכן, גם בסופר של "רמי לוי" כשרצחו את החייל בחופשה, היה מאבטח בכניסה).
מצד שני, זה ממש אבסורד ומקומם שאוסרים כניסה של חמושים מבלי לתת פתרון של הפקדת הנשק במקום.
לדעתי, צריכה התאגדות או ארגון מייצג לקדם הצעת חוק לפיה, כל מקום שאוסר כניסת חמושים לשטחו (מכיוון שיש במקום אבטחה וקיבל אישור משטרה לכך), יצטרך לדאוג לכספות להפקדת נשקים.
כך יווצר מצב ש:
1. פחות מקומות יאסרו כניסת חמושים (כי אין להם אישור משטרה או שאין להם עניין לרכוש כספות/ מקום להציב אותן)
2. מקומות שכן יאסרו על כניסת חמושים יצטרכו להיות מאובטחים ולקבל אישור מהמשטרה, ובנוסף- ידאגו לכספות להפקדת נשקים.
is it to much to ask for?
מצד שני, זה ממש אבסורד ומקומם שאוסרים כניסה של חמושים מבלי לתת פתרון של הפקדת הנשק במקום.
לדעתי, צריכה התאגדות או ארגון מייצג לקדם הצעת חוק לפיה, כל מקום שאוסר כניסת חמושים לשטחו (מכיוון שיש במקום אבטחה וקיבל אישור משטרה לכך), יצטרך לדאוג לכספות להפקדת נשקים.
כך יווצר מצב ש:
1. פחות מקומות יאסרו כניסת חמושים (כי אין להם אישור משטרה או שאין להם עניין לרכוש כספות/ מקום להציב אותן)
2. מקומות שכן יאסרו על כניסת חמושים יצטרכו להיות מאובטחים ולקבל אישור מהמשטרה, ובנוסף- ידאגו לכספות להפקדת נשקים.
is it to much to ask for?
- סליקאי ארד
אתה מפיל על בית העסק יותר מדי.
למה שהוא יעסיק עוד מאבטח שישמור על כספות? למה שהוא יצטרך לבנות חדר ממוגן ומאובטח לכספות? למה שישלם על משהו שכזה?
הצעת החוק צריכה להיות שלכל מקום צריכה להינתן רשות להיכנס חמושים, כל עוד לא מדובר באירוע ספורט תרבות ומשרדי ממשלה וכו',
מכיוון שהנ"ל מאובטחים ברמה כזאת שאתה לא תעזור בעת אירוע אלא רק תפריע.
למה שהוא יעסיק עוד מאבטח שישמור על כספות? למה שהוא יצטרך לבנות חדר ממוגן ומאובטח לכספות? למה שישלם על משהו שכזה?
הצעת החוק צריכה להיות שלכל מקום צריכה להינתן רשות להיכנס חמושים, כל עוד לא מדובר באירוע ספורט תרבות ומשרדי ממשלה וכו',
מכיוון שהנ"ל מאובטחים ברמה כזאת שאתה לא תעזור בעת אירוע אלא רק תפריע.
- סליקאי ארד
בכניסה לאירוע בהיכל התרבות:
מבקרת הכרטיסים שואלת כל דקה"נשק גז פלפל למישהו?"
הזדהתי כנושא נשק עם הרשיון שלי,
פנה אלי מאבטח האחראי על הכניסה (אני מצטט מהזיכרון)
" המקום מאובטח, באף מצב אתה לא שולף ולא מתערב, באת להנות, תהנה מההופעה"
ובזה נגמר הסיפור, מעבר להופעה מדהימה.
על פי תנאי רשיון העסק והגבלות המשטרה ברשיון אסורה הכניסה עם נשק למקומות שעיסוקם הוא הגשת אלכוהול (פאב, בר וכאילו) הסיבה ברורה, לא?
משרדי הממשלה - יש הפקדה מסודרת.
בעבר הרחוק גם לעיריית תל אביב היה אסור והיתה הפקדה בנקודת המשטרה שהיתה בכניסה עם טופס הפקדה משטרתי (כשניתן היה להפקיד במשטרה)
בתעשיה הבטחונית זה מתחלק לשושה סוגים:
באלביט נתניה בזמנו - תדרוך על ידי השומר בכניסה חתימה על טופס התדרוך (בגדול "המקום מאובטח, באף מצב אתה לא שולף ולא מתערב עם תשלוף מאחר ואתה לא מזוהה משלנו אתה עלול להיירות")
אני חתמתי שקראתי והבנתי והשומר חתם שהוא הקריא לי את ההוראות.
בחלק ממפעלי התעשיה האוירית - הפקדה כחוק.
במפעלים אחרים - רצו שאפקיד ושני המפתחות ישארו אצלם - "מה אתה לא סומך עלינו?" התשובה שלי לקב"ט "בנושא הנשק שלי אני לא סומך גם על אישתי וילדי שחמושים בעצמם" לא עזר כלום נסעתי הביתה והלקוח זעם על הקב"ט.
בעבר הרחוק בתדיראן תקשורת לא היתה בעיה עד שסוכן שהגיע לביקור הראה את הקדח החדש שלו לחבר ירה יריה לא מכוונת ("פלט") הכדור עבר שנים או שלושה קירות גבס. מיד אחר כך הותקנו בכל הכניסות למבנים כספות הפקדה תקניות.
אורחים הפקידו וחתמו על טופס שהם יודעים שנשק שנשאר במקום יותר מ-24 שעות יוזמן פורץ מנעולים + משטרה הנשק יועבר למשטרה ועלות הפריצה היא עליהם.
עובדים תודרכו על ידי הקב"ט בנושא התנהגות עם נשק במפעל.
וכמובן ההברקה של מוזיאון חיל האויר שההפקדה היתה אצל חיילת נחמדה בארגז ביטחון שהיא ישבה עלין מעבר לגדר. התכתבות על כך ניתן למצוא כאן בפוסטים שלי.
אני כעיקרון:
1. הולך עם הנשק עלי כמעט תמיד!
2. מציג רשיון לכל מאבטח בכניסה למקום מאובטח, לא מתחכם ולא ממתין שיבקש וכמובן לא מסתיר כדי להכשיל אותו!!
3. במקומות שברור שאסור לא מגיע עם הנשק.
4. בנסיעה לחו"ל למרות שאין חובה חקוקה, מפקיד אצל סוחר נשק.
מבקרת הכרטיסים שואלת כל דקה"נשק גז פלפל למישהו?"
הזדהתי כנושא נשק עם הרשיון שלי,
פנה אלי מאבטח האחראי על הכניסה (אני מצטט מהזיכרון)
" המקום מאובטח, באף מצב אתה לא שולף ולא מתערב, באת להנות, תהנה מההופעה"
ובזה נגמר הסיפור, מעבר להופעה מדהימה.
על פי תנאי רשיון העסק והגבלות המשטרה ברשיון אסורה הכניסה עם נשק למקומות שעיסוקם הוא הגשת אלכוהול (פאב, בר וכאילו) הסיבה ברורה, לא?
משרדי הממשלה - יש הפקדה מסודרת.
בעבר הרחוק גם לעיריית תל אביב היה אסור והיתה הפקדה בנקודת המשטרה שהיתה בכניסה עם טופס הפקדה משטרתי (כשניתן היה להפקיד במשטרה)
בתעשיה הבטחונית זה מתחלק לשושה סוגים:
באלביט נתניה בזמנו - תדרוך על ידי השומר בכניסה חתימה על טופס התדרוך (בגדול "המקום מאובטח, באף מצב אתה לא שולף ולא מתערב עם תשלוף מאחר ואתה לא מזוהה משלנו אתה עלול להיירות")
אני חתמתי שקראתי והבנתי והשומר חתם שהוא הקריא לי את ההוראות.
בחלק ממפעלי התעשיה האוירית - הפקדה כחוק.
במפעלים אחרים - רצו שאפקיד ושני המפתחות ישארו אצלם - "מה אתה לא סומך עלינו?" התשובה שלי לקב"ט "בנושא הנשק שלי אני לא סומך גם על אישתי וילדי שחמושים בעצמם" לא עזר כלום נסעתי הביתה והלקוח זעם על הקב"ט.
בעבר הרחוק בתדיראן תקשורת לא היתה בעיה עד שסוכן שהגיע לביקור הראה את הקדח החדש שלו לחבר ירה יריה לא מכוונת ("פלט") הכדור עבר שנים או שלושה קירות גבס. מיד אחר כך הותקנו בכל הכניסות למבנים כספות הפקדה תקניות.
אורחים הפקידו וחתמו על טופס שהם יודעים שנשק שנשאר במקום יותר מ-24 שעות יוזמן פורץ מנעולים + משטרה הנשק יועבר למשטרה ועלות הפריצה היא עליהם.
עובדים תודרכו על ידי הקב"ט בנושא התנהגות עם נשק במפעל.
וכמובן ההברקה של מוזיאון חיל האויר שההפקדה היתה אצל חיילת נחמדה בארגז ביטחון שהיא ישבה עלין מעבר לגדר. התכתבות על כך ניתן למצוא כאן בפוסטים שלי.
אני כעיקרון:
1. הולך עם הנשק עלי כמעט תמיד!
2. מציג רשיון לכל מאבטח בכניסה למקום מאובטח, לא מתחכם ולא ממתין שיבקש וכמובן לא מסתיר כדי להכשיל אותו!!
3. במקומות שברור שאסור לא מגיע עם הנשק.
4. בנסיעה לחו"ל למרות שאין חובה חקוקה, מפקיד אצל סוחר נשק.
יובל .
החיים הם הדבר המסוכן ביותר בחיים . עוד לא פגשתי מישהו שיצא מהחיים בחיים.
החיים הם הדבר המסוכן ביותר בחיים . עוד לא פגשתי מישהו שיצא מהחיים בחיים.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד