קבלת רישיון אקדח לחייל בשירות סדיר.
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
קבלת רישיון אקדח לחייל בשירות סדיר.
לסליקאים שלום.
האם חייל בסדיר (בני) יכול לקבל רישיון אקדח?
יש לציין שאיננו מתגוררים באיזור ספר כך שטיעון זה יורד מיד מן הפרק.
תשובות ורעיונות מקוריים יתקבלו בברכה.
תודה .
האם חייל בסדיר (בני) יכול לקבל רישיון אקדח?
יש לציין שאיננו מתגוררים באיזור ספר כך שטיעון זה יורד מיד מן הפרק.
תשובות ורעיונות מקוריים יתקבלו בברכה.
תודה .
אני רציני
- סליקאי כסף
נדמה לי בכלל שבתור חייל בסדיר, בנך צריך לפנות למקמצ"ר על מנת לקבל רישיון אזרחי לאקדח, ולא למשרד הפנים, שם בוודאי גם יוכל לקבל הסבר כיצד חייל בסדיר יכול לקבל רישיון אזרחי לאקדח.
נ.ב - אני ממש בספק איזו סיבה יש לתת רשיון אזרחי לחייל צה"ל בשירות חובה (אלא אם הוא קצין) וגם אז ממש בספק.
בהצלחה

נ.ב - אני ממש בספק איזו סיבה יש לתת רשיון אזרחי לחייל צה"ל בשירות חובה (אלא אם הוא קצין) וגם אז ממש בספק.
בהצלחה
if you wanna shoot, shoot, don't talk
ישנה אפשרות לקבל רשיון נשק אזרחי לחייל בשירות סדיר במידה ויעמוד בתבחינים כפי שהם מופיעים בפקודות הצבא המעודכנות ובנהלי משרד הפנים.
אכן, הרשות המטפלת בלעדית בבקשות רשיון נשק לחיילים היא מקמצ"ר ולצורך העניין משמשת כשלוחה של משרד הפנים.
נהלי הצבא לרוב מחמירים מאוד ונדרשת עמידה בנוסח "שחור לבן" בתבחינים, חריגים הם נדירים מאוד.
קונקרטית, כדאי לפנות ישירות למקמצ"ר לקבלת פרטים בדבר זכאותו של בנך לקבלת רשיון נשק אזרחי.
עליך לזכור כי גם אם קיבל רשיון, לא מובטחת המרת הרשיון לרשיון אזרחי עם שחרורו.
אכן, הרשות המטפלת בלעדית בבקשות רשיון נשק לחיילים היא מקמצ"ר ולצורך העניין משמשת כשלוחה של משרד הפנים.
נהלי הצבא לרוב מחמירים מאוד ונדרשת עמידה בנוסח "שחור לבן" בתבחינים, חריגים הם נדירים מאוד.
קונקרטית, כדאי לפנות ישירות למקמצ"ר לקבלת פרטים בדבר זכאותו של בנך לקבלת רשיון נשק אזרחי.
עליך לזכור כי גם אם קיבל רשיון, לא מובטחת המרת הרשיון לרשיון אזרחי עם שחרורו.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
אז הנה אתה שומע גם בפעם השניה...
גם אני קיבלתי את רשיון האקדח שלי כחוגר, בזמן שרותי הסדיר (86), ממשרד הפנים ולא ממקמצ"ר.
גם אני קיבלתי את רשיון האקדח שלי כחוגר, בזמן שרותי הסדיר (86), ממשרד הפנים ולא ממקמצ"ר.
נערך לאחרונה על ידי Webart בתאריך 03 מאי 2003, 11:36, נערך פעם אחת בסך הכל.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
וובי, אל המקרה שלך אני מתייחס "כחריג נדיר", בפניות רשמיות שנעשו למקמצ"ר (לפני זמן רב, אני מודה) נמסר על ידי מי שייצגם אז בפני הפונים כי הם המטפלים בלעדית במתן רשיונות לחיילים בסדיר.
אף אני קבלתי את רשיוני הראשון במהלך שירותי הצבאי ודרך מקמצ"ר, לאחר שחרורי "אוזרח הרשיון".
מעניין מדוע קיימת כפילות בגופים המטפלים במתן רשיונות לחיילי סדיר.
אף אני קבלתי את רשיוני הראשון במהלך שירותי הצבאי ודרך מקמצ"ר, לאחר שחרורי "אוזרח הרשיון".
מעניין מדוע קיימת כפילות בגופים המטפלים במתן רשיונות לחיילי סדיר.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
אני לא רואה קשר בין בין מקמצ"ר לרשיון אקדח אזרחי לחיילים, חייל הוא גם אזרח והוא יכול להוציא כל רשיון אזרחי שעולה על רוחו לפי החוק מטרקטורון מעופף ועד אקדח - כמובן שהצבא יכול לאסור על חייל להשתמש באקדח שלו כאשר הוא בבסיס צבאי כמו שהצבא לא מאפשר לחילים ללא רשיון נהיגה צבאי לנהוג על רכבים צבאיים גם אם יש להם רשיון אזרחי.
יש לי חבר קרוב שהוציא רשיון אזרחי לאקדח לאחרונה בעודו בשרות סדיר.
יש לי חבר קרוב שהוציא רשיון אזרחי לאקדח לאחרונה בעודו בשרות סדיר.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד