תהליך החלפת נשק - סיכום
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
תהליך החלפת נשק - סיכום
היום סיימתי את הליך החלפת הנשק. רשמים מהתהליך:
1. מומלץ לקבוע תור ולא לנסות להידחף (לדוגמה בעפולה זה אפשרי)
2. לדאוג לקחת את כל הטפסים מהמטווח או להוריד ולמלא מראש.
3. להביא לבט"פ איתכם את כל האישורים הנדרשים לצורך הוכחת קיומה של העילה. הפקיד אמר לי "הגעת מסודר. יפה. אם לא הית מביא את האישורים לקיומה של העילה, לא היתי יכול לטפל בבקשה שלך".
4. קחו מספר לדואר מראש (שנמצא על הצומת כ-300 מטר ממב"פ- בעפולה אין עמדת תשלום אוטומטית וצריך לקפוץ לדואר ליד
5. כאשר אתם מגיעים, תבררו מי קבע תור ולאיזה שעות. יותר מחצי מהאנשים שיושבים שם הגיעו בלי תור וחכים להידחף, לפחות בעפולה. בנוסף, ישנם אנשים שמגיעים הרבה לפני התור שלהם וגם מנסים להידחף. בקיצור, תהיו ישראלים ותבררו- אם יש לכם תור, הפקידים ידאגו לקבל אותכם לפני כל מי שאין לו תור או שהתור שלו אחריכם גם אם הוא הגיע לפניכם.
6. בסה"כ התהליך הולך חלק ללא בעיות - לוקח כשעה (צריך להגיע, להגיש טפסים, ללכת לדואר לשלם על הרישיון החדש ולחזור לקבל טפסים סופיים ורישיון זמני)
זה בגדול כל הסיפור.
1. מומלץ לקבוע תור ולא לנסות להידחף (לדוגמה בעפולה זה אפשרי)
2. לדאוג לקחת את כל הטפסים מהמטווח או להוריד ולמלא מראש.
3. להביא לבט"פ איתכם את כל האישורים הנדרשים לצורך הוכחת קיומה של העילה. הפקיד אמר לי "הגעת מסודר. יפה. אם לא הית מביא את האישורים לקיומה של העילה, לא היתי יכול לטפל בבקשה שלך".
4. קחו מספר לדואר מראש (שנמצא על הצומת כ-300 מטר ממב"פ- בעפולה אין עמדת תשלום אוטומטית וצריך לקפוץ לדואר ליד
5. כאשר אתם מגיעים, תבררו מי קבע תור ולאיזה שעות. יותר מחצי מהאנשים שיושבים שם הגיעו בלי תור וחכים להידחף, לפחות בעפולה. בנוסף, ישנם אנשים שמגיעים הרבה לפני התור שלהם וגם מנסים להידחף. בקיצור, תהיו ישראלים ותבררו- אם יש לכם תור, הפקידים ידאגו לקבל אותכם לפני כל מי שאין לו תור או שהתור שלו אחריכם גם אם הוא הגיע לפניכם.
6. בסה"כ התהליך הולך חלק ללא בעיות - לוקח כשעה (צריך להגיע, להגיש טפסים, ללכת לדואר לשלם על הרישיון החדש ולחזור לקבל טפסים סופיים ורישיון זמני)
זה בגדול כל הסיפור.
- סליקאי זהב
Re: תהליך החלפת נשק - סיכום
TsurTriger כתב:4. קחו מספר לדואר מראש (שנמצא על הצומת כ-300 מטר ממב"פ- בעפולה אין עמדת תשלום אוטומטית וצריך לקפוץ לדואר ליד
למה צריך עמדת דואר? לא עדיף לשלם באינטרנט...?
מגיב על מה שאני יודע, או חושב שאני יודע.
M&P Shield
M&P Shield
איך באינטרנט?
לא מדובר על חידוש רישיון ולא מדובר על רישיון ראשון. אלא על ביצוע החלפה שמקבלים במקום את הטפסים, משלמים, חוזרים עם הטפסים משולמים ומקבלים במקום רישיון זמני.
לא מדובר על חידוש רישיון ולא מדובר על רישיון ראשון. אלא על ביצוע החלפה שמקבלים במקום את הטפסים, משלמים, חוזרים עם הטפסים משולמים ומקבלים במקום רישיון זמני.
- סליקאי זהב
TsurTriger כתב:איך באינטרנט?
הבנתי. תודה על ההבהרה.
מגיב על מה שאני יודע, או חושב שאני יודע.
M&P Shield
M&P Shield
לפני כ 3 שבועות הייתי בבט"פ בעפולה והייתה עמדת תשלום , אמנם היא לא במקום בולט (אם אתה עם הפנים לעמדות זה נמצא בצד ימין בגומחה).
חבר העמותה לקידום תרבות הנשק
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
תקן אותי אם אני טועה,
את הגשת הבקשה להחלפה ושטר המכר לאקדח החדש עשית באותו הטור לבט״פ?
- סליקאי ארד
shalor כתב:תקן אותי אם אני טועה,
כן החלפת כלי ירייה נעשית במפגש אחד ויחיד במשרד לביטחון פנים ולא שניים כמו בהליך הוצאת רישיון חדש.
״לא למען הרוג נתון הנשק בידינו, אלא על מנת לשמור על החיים״.
תודה רבה על המידע!
שאלה לי אלייך... כשרשמת שיש להביא את כל הטפסים להוכחת קיום העילה, הכוונה היא לכל הטפסים כולל אלו שלא רשומים בתבחינים של הבט"פ?
לצורך העניין הגשתי בעילה של שירות מילואים... בטפסים שהגשתי, הגשתי לא רק אישור סא"ל כפי שנדרש לפי טבלת התבחינים אלא שנתבקשתי להמציא גם מספר אישורים מקצין העיר. האם גם בהחלפה ידרשו אותם או שיסתפקו באישור הסא"ל?
שאלה לי אלייך... כשרשמת שיש להביא את כל הטפסים להוכחת קיום העילה, הכוונה היא לכל הטפסים כולל אלו שלא רשומים בתבחינים של הבט"פ?
לצורך העניין הגשתי בעילה של שירות מילואים... בטפסים שהגשתי, הגשתי לא רק אישור סא"ל כפי שנדרש לפי טבלת התבחינים אלא שנתבקשתי להמציא גם מספר אישורים מקצין העיר. האם גם בהחלפה ידרשו אותם או שיסתפקו באישור הסא"ל?
- סליקאי ארד
Itaylevy87 כתב:תודה רבה על המידע!
למה שבחידוש יבקשו עוד פעם המלצת סא"ל? הרי רשיון כבר קיים ורק צריך הוכחה שתבחין עדיין מתקיים. כלומר אישור קצין העיר
על שמ"פ פעיל צריך להספיק, לא?
אבדוק את הנושא מול פקיד רישוי כשיהיה בלשכה.
M&P9
לעניות דעתי. רק אישור על היותך עדיין משרת מילואים פעיל.
האם צילמת את המלצת הסא"ל לפני הגשתה? אם כן, אולי כדאי להדפיס ולהביא גם עותק למקרה ו... אסל להשערתי ידרשו רק הוכחת שירות מילואים פעיל.
האם צילמת את המלצת הסא"ל לפני הגשתה? אם כן, אולי כדאי להדפיס ולהביא גם עותק למקרה ו... אסל להשערתי ידרשו רק הוכחת שירות מילואים פעיל.
- סליקאי זהב
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד