למכירה גלוק 19 דור 4

מכירה, קניה, החלפות, המלצות ועוד, ציינו בנושא אם ההצעה היא למכירה או לקניה.
הפורום מיועד לחברי האתר בלבד, אין לפרסם בו מודעות מסחריות - אלו ימחקו מהמערכת.

חוקי הפורום

1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.
2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.

לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים

למכירה גלוק 19 דור 4

על ידי Gili056 » 23 מרץ 2016, 21:25

שלום

מוכר גלוק 19 דור 4 אמריקאי , ירה 50 כדור בלבד
מגיע עם כל הערכה , נרתיק של פרונט ליין וכספת

מחיר מבוקש 4500 כמו שקניתי

יצירת קשר בפרטי בלבד
סליקאי ארד
סליקאי ארד

Re: למכירה גלוק 19 דור 4

על ידי Boltik » 23 מרץ 2016, 23:01

אשכול ארוך, אבל מחירים מעודכנים. viewtopic.php?f=1&t=19588
אף אחד לא יקנה ממך אקדח במחיר של חנות מהרבה סיבות.
תשקול שוב מחיר שאתה מבקש.
Heavy is good...heavy is reliable.
If it doesnt work,you can always hit with it.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Gili056 » 24 מרץ 2016, 10:19

תודה על העצה אבל לא ביקשתי התייעצות לגבי המחיר

נ.ב האקדח נקנה לפני חודשיים
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי bnsagi » 24 מרץ 2016, 11:26

Boltik אני רואה ששמת לך לתחביב להפריע בעצים של גולשים אחרים.
יפה השתיקה לחכמים, קל וחומר לטיפשים.
Glock 26 GEN4
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Boltik » 24 מרץ 2016, 11:39

אני מודה על התעניינות שלך ומעקב צמוד על התגובות שלי בפורום. אשמח אם תפסיק להשתמש בביטוים כגון "אידיוט" או "טיפש".
פירסמתי כאן את האשכול עם מחירים מעודכנים עבור גם אותם גולשים שמעוניינים לרכוש את הנשק. מצטער שהפרעתי מפותח האשכול למכור את אקדח יד שניה במחיר יותר גבוה מחדש בחנות.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי BOP » 24 מרץ 2016, 14:13

עצם זה שחסר גלוק 19 בשוק (לפחות ממה שקראתי מהשרשורים פה), והעובדה שהוא מוסיף כספת במחיר הזה (ונרתיק שככל הנראה גם בחנות יוסיפו לכם), מעמידה את העסקה כרלוונטית, לא?
אז אני לא רואה בעיה במחיר שהוא קבע.

בהצלחה.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי Boltik » 24 מרץ 2016, 14:38

אני רק אשאיר את זה כאן: viewtopic.php?f=22&t=19425
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי argra11 » 24 מרץ 2016, 14:38

Boltik כתב:אני מודה על התעניינות שלך ומעקב צמוד על התגובות שלי בפורום. אשמח אם תפסיק להשתמש בביטוים כגון "אידיוט" או "טיפש".
פירסמתי כאן את האשכול עם מחירים מעודכנים עבור גם אותם גולשים שמעוניינים לרכוש את הנשק. מצטער שהפרעתי מפותח האשכול למכור את אקדח יד שניה במחיר יותר גבוה מחדש בחנות.

לדעתי:
אם התכוונת להעמיד את פותח האשכול על "טעותו" יכולתה לבצע זאת בהודעה פרטית.
אם החלטת להגן על "שא תמים" הייתה יכול לפתוח פוסט חדש שבו את ממליץ על מחירי יד שניה (שם הפוסט : מחירון BOLTIK לכלים יד 2).
כולי תקווה שבעתיד תפתח פוסט שבו תנסה למכור את מרכולתך במחיר X ופותח הפוסט יכניס תגובה מקבילה לשלך.
אין כמו לעמוד בנעלים של אחר בכדי לקבל את אותה ההרגשה.
רק שתדע , בכל עסקה יש "קונה מרצון" ו"מוכר מרצון" , נכון שבכלי יריה עסקינן אבל אף אחד לא הצמיד אקדח לרקה והכריח מישהו לבצע עסקה.
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ArikB » 24 מרץ 2016, 15:25

Boltik נתן עצה לפותח השרשור.
ולא נראה שהוא מנסה למכור משהו.
ואני אומר ל bnsagi תקרא שוב מה שכתבתה ואולי תפנים.
"יפה השתיקה לחכמים, קל וחומר לטיפשים."
אדם באמונתו יחיה
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי asherme » 24 מרץ 2016, 15:46

אם רוצים לעזור לכלל - אזי המקום לשאול המוכר: בכל הכבוד הראוי, מדוע מוכר ?
מדריך ירי
IDPA Safety Officer
http://www.idpa.org.il
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי Boltik » 24 מרץ 2016, 16:31

argra11 כתב:אין כמו לעמוד בנעלים של אחר בכדי לקבל את אותה ההרגשה.
רק שתדע , בכל עסקה יש "קונה מרצון" ו"מוכר מרצון" , נכון שבכלי יריה עסקינן אבל אף אחד לא הצמיד אקדח לרקה והכריח מישהו לבצע עסקה.

בו נעמוד בנעליים של אחר, אבל בנעליים של קונה הלא מנוסה. אני אישית הייתי מאוד מעריך אם מישהו היה ממליץ לי במצב כזה להתרחק מההצעה ולפנות חנות.
למה אתה חושב להגיד בפורום על חנות X שהם יקרים ולהמליץ על חנות Y זה כשר, אבל להגיד שגולש X מוכר גם יקר וגם יד שניה ולהמליץ על רשימת חנויות ומחירים מעודכנים זה פסול?
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי argra11 » 25 מרץ 2016, 01:16

כיף לצטט רק מה שנוח לך.
בגלל שלא ידעתי מה הכוונה שלך נתתי לך המלצה לפיתרון של 2 המצבים.
אם החלטת להגן על "שא תמים" הייתה יכול לפתוח פוסט חדש שבו את ממליץ על מחירי יד שניה (שם הפוסט : מחירון BOLTIK לכלים יד 2).

עובדה שיש פה קוראים שחושבים שהמחיר הוגן , לדעתך לא הוגן , וזו זכותך לחשוב ככה .
כמו כן , זהו המחיר המבוקש לא בטוח שזה המחיר שבו העסקה תיסגר.
(הערה אישית , אין לי דעה ואין לי מושג האם הוגן או לא).
לדעתי , באת לברך ויצאת מקלל , חבל.
אני מאמין באנשים בוגרים שעושים את השיקולים שלהם , ולכן אני גם מאמין שאם הם גולשים פה הם גם יקראו הודעות נוספות.
לכן , לדעתי , להכניס את ההודעה שלך לתוך השרשור של פותח השרשור הוא לא ראוי.
כאמור , פתח לך שרשור נוסף וכתוב לך כל דעה שעולה על דעתך ,זו זכותך.
ודין אדם פרטי ודין חנות\סוחר ממש לא שווים , לדעתי.

Boltik כתב:אני רק אשאיר את זה כאן: http://www.haslik.co.il/forum/viewtopic ... 22&t=19425

בקשר לשרשור המדובר , קראתי אותו ולא הגבתי בזמנו בשרשור עצמו .
לדעתי , הקונה ביצע שם כל כך הרבה טעויות שכמו שהוא אמר בהמשך "רואה זאת כשיעור לחיים".
עם המסקנות שהוא הגיע אליהם אני לא מסכים.
כי אם הוא היה יודע שהוא חייב לעבור הכשרה וחייב להביא אישור תקינות ו"נופל" על פקיד מנוסה , מתמחר את כל העלויות הללו אז כל החווית הקניה שלו הייתה אחרת , ואז מה ? המחיר אחלה ,הכל אחלה?
או כמו שליאור הגיב : "תאום ציפיות".

כנס ליד 2 וראה מחירים לכלים שונים.
בחנויות מקבלים זיכוי של 100-300 ש"ח לכלים נהדרים , שנמכרים לאחר מכן בחנות לאחר כבוד ב1500-2500 ש"ח.

דרך אגב , מה שאני למדתי משרשור זה הוא שכשברצונך למכור , עשה זאת בפלטפורמה סגורה כגון יד 2.
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי TsurTriger » 25 מרץ 2016, 12:16

כוחו של פורום, בפרט בקהילה שיש בה פורום מכירה וקנייה, זה היכולת להגיב.
כמובן שצריך לשמור על תרבות דיון וכבוד הדדי. אך לדעתי יש מקום להגיב למקרה והמחיר מופקע או במקרים בהם המחיר אטרקטיבי ממש.
מי שמחפש למכור במחיר גבוה, יתכן כי פורום מכירה וקנייה הוא לא הכתובת - כי מן הסתם הוא ימשוך אש. ולכן, יש מקומות שבהם אין אפשרות להגיב ואפשר לנסות למכור במחיר שהוא לא אטרקטיבי, כגון לוחות מודעות יד2 ו winwin לדוגמה.

אם המחיר היה אטרקטיבי, ככל הנראה שהנשק היה נחטף עוד לפני שהיום היה נגמר. למה? כי לגלוק יש את הביקוש הכי גבוה ובחלק מהמטווחים יש מחסור (לדעתי, חלק מהמחסור הוא מחסור מכוון על ידי היבואן כדי לייצר היצע קשיח ולשמור על פרופיל מחיר גבוה, אבל זו רק השערה). אם פלוני רוצה לנסות למכור אקדח, חדש ככל שיהיה ו"צעיר" ככל שיהיה, במחיר של אקדח חדש לפני הנחות, זו זכותו. זו מדינה חופשית וזה פורום חופשי.
אממה, צריך לקחת בחשבון שבפורום יש יכולת להגיב, לכך ולכך. ולכן, אם המחיר מראש עלול למשוך אש, עקב ניסיון למכור במחיר גבוה, אז כדאי לבחור בפלטפורמות אחרות אם רוצים להימנע מביקורת.

אני חושב שחוסר הכבוד של חלק מהמשתמים פה, ושימוש בשפה לא נאותה, הם חמורים שבעתיים מכל הפרעה כזו או אחרת של חבר למכירה של נשק כזה או אחר. קהילה שאין בה כבוד הדדי, גם בעת אי הסכמה, זו בעיה ולדעתי גם קו אדום (שימוש בקללות או בשפה אלימה).

בהצלחה במכירה.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ניר.ב » 25 מרץ 2016, 13:49

TsurTriger כתב:
לגלוק יש את הביקוש הכי גבוה ובחלק מהמטווחים יש מחסור (לדעתי, חלק מהמחסור הוא מחסור מכוון על ידי היבואן כדי לייצר היצע קשיח ולשמור על פרופיל מחיר גבוה, אבל זו רק השערה).

בהצלחה במכירה.

להיצע קשיח עושים מחסור מכוון של שבועיים, לא למעלה מחודשיים. בזמן הזה רוב הקונים יחפשו אלטרנטיבה ולא ימתינו.
חוץ מזה, בצעתם מחטף לפותח השרשור. כולם כאן אנשים בוגרים שלא ממהרים להוציא סכומים כאלה מבלי לבדוק תחילה את המחיר בשוק, מלאי קיים וכו.
לדעתי עשיתם כאן מעשה לא ראוי.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי TsurTriger » 25 מרץ 2016, 14:17

ניר, תתפלא כמה אנשים הולכים וזורקים כסף על גלוק גם בגלל שזה הדבר היחידי שהם שמעו בחיים שלהם וגם בגלל שהם לא טורחים לעשות סקר שוק או לנסות אפשרויות אחרות.

חלק לא קטן מהאנשים שאני מכיר שנושאים נשק לא באמת עשו עבודת מחקר ובדיקות. אלא, הלכו על הסטנדרט שהכירו - גלוק. ואם אלה גרים בפריפריה, אין יותר מדי אפשרויות ולרוב קונים את ברירת המחדל והם סוג של לקוחות שבויים של מטווח או שניים שהם נגישים.

כאשר היתי במטווח להחלפת הנשק, הגיע איתי עוד אחד שהגיע סגור על גלוק 19. למרות שהוא הגיע עם גישה חיובית והקשיב לי לנסות גם את הP07 ואת ה M&P 9C. הוא מאוד מאוד אהב את ה-P07, מהנוחות של הנשק ועד ההדק. מה קרה בסופו של דבר? הוא הלך על הגלוק. אמרתי לו לאחר המטווח, אם אתה סגור על הגלוק - תוסיף 100 שח ותשפר את ההדק שיהיה פחות קשה, אם ההדק ב-P07 היה יותר נוח לך.

שורה תחתונה, גם אם הגלוק יעלה פתאום 5K אנשים עדיין ירוצו ויקנו גלוק כנראה יותר מכל אקדח אחר שעולה חצי ממנו. ואני מוכן אפילו להמר שגם ב 5.5K אנשים עדיין יקנו גלוק. והסיבות, לדעתי, אינן מוצדקות ובעיקר נובעות מחוסר ידע ומשיווק פסיבי של מערכת הביטחון. לא לכולם יש את היכולת לבצע סקר שוק מעמיק, לא לכולם יש את האפשרות לעבור כמה וכמה נותני שירות, לא לכולם יש את הזמן להשקיע כל כך הרבה על רכישת אקדח. ולכן, לרוב, שואלים חברים, מריצים חיפוש בגוגל וחיפוש ב יד2 והולכים למטווח הקרוב. ולכן, לדעתי, הערה כן במקום. שלפחות, אם נפלו על שרשור מכירה כזה או אחר, שידע שהמחיר יחסית גבוה למחיר המבוקש בדרך כלל.

אני אתן לך דוגמה עלי: אני כאדם עובד ב-2 משרות כשכיר ובנוסף מנהל ובעלים של עסק. יש מקרים שאני מעדיף לתת לבעל המקצוע לקבוע עבורי (שומע את דעתו, ואם דעתו מניחה את הדעת הולך אחריה) מאשר להתחיל לעשות סקר שוק לכל דבר ודבר שאני צריך לרכוש או לקבל בו החלטה. במקצוע שלי, אני שואף למקסימום מקצועיות ובלי פשרות. אך כאשר זה מגיע לדברים אחרים, לפעמים, אין זמן ויכולת וזה לא ריאלי.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

הבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד