הדק גלוק על כל סוגיו או ביטויו
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
הדק גלוק על כל סוגיו או ביטויו
היי,
מה ההבדל בין בההדקים בגלוק ? ( הסבר פשוט בבקשה )
הדק רגיל, הדק מינוס, הדק פנטום, הדק ניו יורק וכו'...
האם זה כל כך משמעותי למשתמש הרגיל שיורה כ150-250 כדור לחודש בירי חופשי בשביל ההנאה.
מה ההבדל בין בההדקים בגלוק ? ( הסבר פשוט בבקשה )
הדק רגיל, הדק מינוס, הדק פנטום, הדק ניו יורק וכו'...
האם זה כל כך משמעותי למשתמש הרגיל שיורה כ150-250 כדור לחודש בירי חופשי בשביל ההנאה.
G26
Re: הדק גלוק על כל סוגיו או ביטויו
את ההדק לא מחליפים , מדובר ב Connector שמשנה את משקל ההדק
ב GEN4 הConnector הסטנדארטי מביא את ההדק למשקל של 5.5 ליברות ~ מאוד מקשה על רוב הישראלים. בניו יורק מקובל לשאת אקדחים אפילו עם משקל גדול יותר -וכך הם מעדיפים משום שגם מקובל לשאת נשק עם כדור הקנה או במצב של Double action. אצלנו לא מקובל או פחות מקובל.
הדק מינוס - הכוונה שמחליפים את ה Connector לכזה שמוריד את המשקל של ההדק . כשעברתי מ S&W ל Glock Gen4 - לא הייתי מסוגל לירות כמו שצריך לכן הייתי חייב לבצע את השינויי , מדובר בחלק לא יקר (הרכיב + עבודה יכול להגיע לעד 120 שח) - בסה"כ חלק מתכת שמחבר 2 חלקים של ההדק.
ב GEN4 הConnector הסטנדארטי מביא את ההדק למשקל של 5.5 ליברות ~ מאוד מקשה על רוב הישראלים. בניו יורק מקובל לשאת אקדחים אפילו עם משקל גדול יותר -וכך הם מעדיפים משום שגם מקובל לשאת נשק עם כדור הקנה או במצב של Double action. אצלנו לא מקובל או פחות מקובל.
הדק מינוס - הכוונה שמחליפים את ה Connector לכזה שמוריד את המשקל של ההדק . כשעברתי מ S&W ל Glock Gen4 - לא הייתי מסוגל לירות כמו שצריך לכן הייתי חייב לבצע את השינויי , מדובר בחלק לא יקר (הרכיב + עבודה יכול להגיע לעד 120 שח) - בסה"כ חלק מתכת שמחבר 2 חלקים של ההדק.
אז ככה, בוא נעשה קצת סדר לפני שמתחילים.
מערכת ההדק בגלוק מורכבת מ: בלוק בית ההדק, קונקטור, מנוף ההדק, נעל הדק, סטרייקר, קפיץ סטרייקר, קפיץ מחזיר מנוף ההדק. יש שיוסיפו קאפס, שרוול סטריקר ואפילו פין הפלסטיק האחורי הנועל את בלוק ההדק.
חלק מהחלקים יהיה משמעותי יותר לתגובת ההדק משקלו ולצורה בו מתבצעת הנקירה (שבירת ההדק) וכמובן לריסאט.
לכל יורה יהיו העדפות משלו בכל הנוגע לפעילות ההדק, על פי האופן בו הוא מבצע את הירי ומטרתו של האקדח.
אחד הפרמטרים החשובים ביותר הוא קביעת מטרתו של האקדח, האם הוא מיועד לתחרויות, לנשיאה או שילוב של שניהם. אני לא הייתי ממליץ לדוגמא על הדק תחרותי קל משקל למטרת נשיאה (טעות נפוצה ביותר שעושים יורים חדשים בכדי להוריד ממשקל ההדק).
החלפת קונקטור היא רק נקודת התחלה בשיפור ההדק ויכולה להתאים גם לנשיאה. בכדי לקבל הדק ממש קל מחליפים את קפיץ הסטרייקר לקל יותר (פה כבר נכנסים לאזור האי אמינות או אי נקירה) ומקנחים בהחלפת הקפיץ המחזיר לכבד יותר (ואז יש סיכון של דיליי)
כמה נקודות שצריך וחשוב לדעת,
לא מומלץ להחליף קפיץ סטרייקר לקל יותר מבלי להחליף את הסטרייקר לאחד קל יותר, כל החברות בעולם משתמשות במנוף ההדק המקורי של גלוק (מפולש, מצופה, צבוע וכיו"ב) הדבר היחידי הוא שינויי נעל ההדק או החדרת ברגי אלן קטנים בכדי לשלוט בפריטראבל או באוברטראבל, החלפת הקפיצים של הסטרייקר ושל מנוף ההדק, יגרמו ברוב המקרים להשמטת הסטרייקר בזמן דריכה או החלפת מחסנית מגמר (לא מומלץ בעליל!)
אז מה כן ולמה,
גלוק המשמש לנשיאה יום יומית או שילוב עם ספורט: אני בעד קיט של http://agencyarms.com/agency-arms-trigger או http://glocktriggers.com/products/haley/
לתחרויות: http://glocktriggers.com/products/vogel/ או https://www.glockcustomtriggers.com/pro ... vices.html
וכמובן הי טוב ב2 המקרים, זה קאסטום בבניה עצמית. אני אחזור למה שכתבתי בהתחלה על העדפות היורה. לי לדוגמא חשוב מאוד שבירת ההדק, שבירת ההדק מחולקת בגדול לשבירת זכוכית ושבירת גזר. אני מעדיף זכוכית כי אופן ואופי הירי שלי ברובו לא מבוסס על סחיטת הדק אלא על לחיצות נמרצות שלו. כמובן שלמטרות רחוקות או קטנות אני אכן סוחט את ההדק ושבירת הזכוכית ממש לא מפריעה לי, למרות העדיפות להדק בשבירת גזר. (אל תצחקו עלי, ככה מגדירים את הרגשת שבירת ההדק פה. לא אני המצאתי את זה)
והכי חשוב לי באופן אישי, זה הריסאט. חייב להיות מיידי וקצרצר לתחרויות ומיידי וקצר לנשיאה או שילוב.
אם יש עניין אני מוכן לכתוב תהליכים או להעלות סרטון הסבר.
כל מה שכתבתי מבוסס על ניסיון אישי שלי ודעה אישית שלי ואינו חייב לעלות בקו אחד עם שאר הכותבים והקוראים. על כל אחד מוטלת האחריות לגבי כלי הנשק שלו ומה שנכתב הוא בגדר המלצה בלבד.
מקווה שעזרתי.
מערכת ההדק בגלוק מורכבת מ: בלוק בית ההדק, קונקטור, מנוף ההדק, נעל הדק, סטרייקר, קפיץ סטרייקר, קפיץ מחזיר מנוף ההדק. יש שיוסיפו קאפס, שרוול סטריקר ואפילו פין הפלסטיק האחורי הנועל את בלוק ההדק.
חלק מהחלקים יהיה משמעותי יותר לתגובת ההדק משקלו ולצורה בו מתבצעת הנקירה (שבירת ההדק) וכמובן לריסאט.
לכל יורה יהיו העדפות משלו בכל הנוגע לפעילות ההדק, על פי האופן בו הוא מבצע את הירי ומטרתו של האקדח.
אחד הפרמטרים החשובים ביותר הוא קביעת מטרתו של האקדח, האם הוא מיועד לתחרויות, לנשיאה או שילוב של שניהם. אני לא הייתי ממליץ לדוגמא על הדק תחרותי קל משקל למטרת נשיאה (טעות נפוצה ביותר שעושים יורים חדשים בכדי להוריד ממשקל ההדק).
החלפת קונקטור היא רק נקודת התחלה בשיפור ההדק ויכולה להתאים גם לנשיאה. בכדי לקבל הדק ממש קל מחליפים את קפיץ הסטרייקר לקל יותר (פה כבר נכנסים לאזור האי אמינות או אי נקירה) ומקנחים בהחלפת הקפיץ המחזיר לכבד יותר (ואז יש סיכון של דיליי)
לא מומלץ להחליף קפיץ סטרייקר לקל יותר מבלי להחליף את הסטרייקר לאחד קל יותר, כל החברות בעולם משתמשות במנוף ההדק המקורי של גלוק (מפולש, מצופה, צבוע וכיו"ב) הדבר היחידי הוא שינויי נעל ההדק או החדרת ברגי אלן קטנים בכדי לשלוט בפריטראבל או באוברטראבל, החלפת הקפיצים של הסטרייקר ושל מנוף ההדק, יגרמו ברוב המקרים להשמטת הסטרייקר בזמן דריכה או החלפת מחסנית מגמר (לא מומלץ בעליל!)
אז מה כן ולמה,
גלוק המשמש לנשיאה יום יומית או שילוב עם ספורט: אני בעד קיט של http://agencyarms.com/agency-arms-trigger או http://glocktriggers.com/products/haley/
לתחרויות: http://glocktriggers.com/products/vogel/ או https://www.glockcustomtriggers.com/pro ... vices.html
וכמובן הי טוב ב2 המקרים, זה קאסטום בבניה עצמית. אני אחזור למה שכתבתי בהתחלה על העדפות היורה. לי לדוגמא חשוב מאוד שבירת ההדק, שבירת ההדק מחולקת בגדול לשבירת זכוכית ושבירת גזר. אני מעדיף זכוכית כי אופן ואופי הירי שלי ברובו לא מבוסס על סחיטת הדק אלא על לחיצות נמרצות שלו. כמובן שלמטרות רחוקות או קטנות אני אכן סוחט את ההדק ושבירת הזכוכית ממש לא מפריעה לי, למרות העדיפות להדק בשבירת גזר. (אל תצחקו עלי, ככה מגדירים את הרגשת שבירת ההדק פה. לא אני המצאתי את זה)
והכי חשוב לי באופן אישי, זה הריסאט. חייב להיות מיידי וקצרצר לתחרויות ומיידי וקצר לנשיאה או שילוב.
כל מה שכתבתי מבוסס על ניסיון אישי שלי ודעה אישית שלי ואינו חייב לעלות בקו אחד עם שאר הכותבים והקוראים. על כל אחד מוטלת האחריות לגבי כלי הנשק שלו ומה שנכתב הוא בגדר המלצה בלבד.
מקווה שעזרתי.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב
glock34 כתב:אז ככה, בוא נעשה קצת סדר לפני שמתחילים.
אז מה כן ולמה,
מקווה שעזרתי.
ואו, החכמתי, תודה על ההשקעה.
אגב מה דעתך על הערכה המלאה DUTY של APEX?
https://store.apextactical.com/WebDirec ... egoryId=23
- סליקאי ארד
יש לי 3 ערכות שונות של הדקים.
אחד מהם של APEX ההדק של אפקס הוא הכי מוזר.
אני מנסה להשיג הדק של Agency Arm
שלא זמין כרגע.
מכל הנסיונות שעשיתי המסקנה לא להוריד את הקפיץ של הנוקר ביותר מ 1lb.כלומר לא פחות מ 4 Lb.
כל שינוי משפיע על ההדק.שהשינוי העיקרי הוא הקונקטור.
בשורה התחתונה מה אתה רוצה להשיג.?
באקדח לספורט תשחק כמה שאתה רוצה.
באקדח נשיאה צריך לחשוב טוב טוב.
ולהבין טוב טוב מה אתה עושה.
אני כרגע באקדח הנשיאה שלי החלפתי רק קונקטור.
באקדחים האחרים שלי ההדק מעולם אחר ואני לא רגוע להסתובב איתו.
אחד מהם של APEX ההדק של אפקס הוא הכי מוזר.
אני מנסה להשיג הדק של Agency Arm
שלא זמין כרגע.
מכל הנסיונות שעשיתי המסקנה לא להוריד את הקפיץ של הנוקר ביותר מ 1lb.כלומר לא פחות מ 4 Lb.
כל שינוי משפיע על ההדק.שהשינוי העיקרי הוא הקונקטור.
בשורה התחתונה מה אתה רוצה להשיג.?
באקדח לספורט תשחק כמה שאתה רוצה.
באקדח נשיאה צריך לחשוב טוב טוב.
ולהבין טוב טוב מה אתה עושה.
אני כרגע באקדח הנשיאה שלי החלפתי רק קונקטור.
באקדחים האחרים שלי ההדק מעולם אחר ואני לא רגוע להסתובב איתו.
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
קונקטור מינוס רגיל
מעט פוליש עדין עדין כדי להחליק את העיניינים
ואם ממש רוצים אז קונקטור של גוסט שמקצר את הריסט
לא מעבר
מעט פוליש עדין עדין כדי להחליק את העיניינים
ואם ממש רוצים אז קונקטור של גוסט שמקצר את הריסט
לא מעבר
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
אם כבר אז אולי זה
https://www.youtube.com/watch?v=eNhTt2QLnPE
מצד שני במועדון שבו הח' קונקטור ב100 שח' נקרא שיפור רדיקאלי , ששווה להדק ל1911 ,
אולי זה מיותר. להשקיע באקדח שלא בדיוק הולך לשפוך קנה..
https://www.youtube.com/watch?v=eNhTt2QLnPE
מצד שני במועדון שבו הח' קונקטור ב100 שח' נקרא שיפור רדיקאלי , ששווה להדק ל1911 ,
אולי זה מיותר. להשקיע באקדח שלא בדיוק הולך לשפוך קנה..
פחות -לרוב זה יותר,,
glock34 כתב:כל החברות בעולם משתמשות במנוף ההדק המקורי של גלוק (מפולש, מצופה, צבוע וכיו"ב) הדבר היחידי הוא שינויי נעל ההדק או החדרת ברגי אלן קטנים בכדי לשלוט בפריטראבל או באוברטראבל, החלפת הקפיצים של הסטרייקר ושל מנוף ההדק, יגרמו ברוב המקרים להשמטת הסטרייקר בזמן דריכה או החלפת מחסנית מגמר (לא מומלץ בעליל!)
כמעט נכון, אבל לא לגמרי.
1. יש חברות שמשתמשות בגשר ההדק המקורי של גלוק כמו שהוא
2. יש חברות שמשתמשות בגשר ההדק המקורי אבל מכניסות בו שינויים
3. יש חברות שמייצרות גשר הדק משל עצמן.
הסיבה - הצורך בשינוי מיקום הבליטה הזו בגשר שלוחצת על הטובלן של נצרת הנוקר, כדי לתמוך בקיצור ה-PRE TRAVEL.
אם מקצרים את מהלך ה-PRE-TRAVEL מבלי לשנות את מיקום הבליטה על הגשר זה פשוט יבטל לך את אבטחת הנוקר!!
(תנסה להסתכל דרך בית המחסנית מה קורה כאשר אתה לוחץ קצת על ההדק ותבין).
בנוסף, אותן החברות משנות בהדק עצמו את מיקום נקודת החיבור של גשר ההדק יחסית לציר ההדק כדי להפחית עוד כמה גרמים ממשקל ההדק.
אני לא ממליץ להחליף את הקפיץ של מנוף ההדק כי כפי שאמרת זה יכול להפריע לדריכה אמינה של הנוקר.
לגבי קפיץ הנוקר עצמו - ממש לא ממליץ להחליף אותו בחלש יותר, ביחוד בארץ שאתה לא יודע באיזה חרא של תחמושת תיתקל.
בתכלס כמו שגורל אמר,
גם אני ממליץ על קונקטור מינוס + כיוון לאובר-טראבל בתור השינוי היחידי.
על ליטוש הייתי מוותר כי:
1. זה בסופו של דבר קורה מעצמו אחרי שימוש די קצר בנשק
2. פוטנציאל הנזק שבליטוש לא נכון גדול יותר מהתועלת השולית.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
קצת סדר.
יש הדקים כמו של חברת Zev Tech משני סוגים.
מיתכווננים ולא מתכוננים.
המתכווננים מוגדרים לספורט ולא מתכוונים המוגדרים לנשיאה.
גם לחברת APEX יש הדק המוגדר לנשיאה.
יש חברות שמראש מסירות מעצמם כל אחריות. רוב החברות מצהירות שהם לא מבטלות שום אבטחה של האקדח.
יש חברות שמשתמשות בהדק המקורי ומשנות רק זויות ויש כאלה שמיצרות כרית הדק חדש מאלומיניום בכל המקרים משתמשים בזרוע מקורית של גלוק דור 3.מאחר ובה החיכוך פחות מדור 4 אבל הגודל זהה לחלוטין.
בחלק מהערכות יש קפיצים יותר חלשים\חזקים לפי הצורך מנגנון אבטחת נוקר שונה ונוקר קל יותר.
אפשר להחליף קונקטור ולטפל בהדק ע"י בעל מקצוע ולהגיע לאיכות טובה.(זה חייב להיות מומחה שיודע בדיוק מה לעשות וקילקל כמה כאלה.
לאחר שיוף והשחזה אין דרך חזרה ומתקבל כלי מסוכן מאד)לא מומלץ לעשות זאת בבית.לא משנה כמה סרטוני יוטיוב ראיתם.
ראיתי חלק מהאפשרויות ואני יכול להעיד שהשינוי דרמתי.
בכל מה וראיתי לא בוטלה שום אבטחה.
מעבר לסתם החלפת קונקטור ההדקים האלה למקצוענים.
כשאתה מגיע להדק שערה במשקל -1-1.5 ק"ג ואתה לא מיומן מאד אתה מסוכן מאד לעצמך ולסביבה.
יש הדקים כמו של חברת Zev Tech משני סוגים.
מיתכווננים ולא מתכוננים.
המתכווננים מוגדרים לספורט ולא מתכוונים המוגדרים לנשיאה.
גם לחברת APEX יש הדק המוגדר לנשיאה.
יש חברות שמראש מסירות מעצמם כל אחריות. רוב החברות מצהירות שהם לא מבטלות שום אבטחה של האקדח.
יש חברות שמשתמשות בהדק המקורי ומשנות רק זויות ויש כאלה שמיצרות כרית הדק חדש מאלומיניום בכל המקרים משתמשים בזרוע מקורית של גלוק דור 3.מאחר ובה החיכוך פחות מדור 4 אבל הגודל זהה לחלוטין.
בחלק מהערכות יש קפיצים יותר חלשים\חזקים לפי הצורך מנגנון אבטחת נוקר שונה ונוקר קל יותר.
אפשר להחליף קונקטור ולטפל בהדק ע"י בעל מקצוע ולהגיע לאיכות טובה.(זה חייב להיות מומחה שיודע בדיוק מה לעשות וקילקל כמה כאלה.
לאחר שיוף והשחזה אין דרך חזרה ומתקבל כלי מסוכן מאד)לא מומלץ לעשות זאת בבית.לא משנה כמה סרטוני יוטיוב ראיתם.
ראיתי חלק מהאפשרויות ואני יכול להעיד שהשינוי דרמתי.
בכל מה וראיתי לא בוטלה שום אבטחה.
מעבר לסתם החלפת קונקטור ההדקים האלה למקצוענים.
כשאתה מגיע להדק שערה במשקל -1-1.5 ק"ג ואתה לא מיומן מאד אתה מסוכן מאד לעצמך ולסביבה.
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
ArikB כתב:אפשר להחליף קונקטור ולטפל בהדק ע"י בעל מקצוע ולהגיע לאיכות טובה.(זה חייב להיות מומחה שיודע בדיוק מה לעשות וקילקל כמה כאלה.
שיוף והשחזה - גם אם נעשה ע"י בעל מקצוע שיודע מה שהוא עושה, בסופו של דבר תמצא את עצמך אחרי כמה אלפי כדורים עם כלי שיורה אוטומטי מלא. לא סתם היצרן קבע טולרנסים, כי שום דבר לא נשאר על מקומו אחרי שימוש ממושך.
בנוסף, בניגוד לקונקטור וכמה קפיצים החלפה של גשר הדק ונוקר זה כבר עסק יקר.
ניסיתי וגם הצלחתי בתור אתגר להגיע עם ההדק של הגלוק לרמה של 1911 סינגל אקשן תחרותי.
כמעט אפס pre-travel וכמעט אפס over travel + משקל הדק של 1.5 ק"ג.
יריתי עם זה במטווח כמה זמן, ובסופו של דבר החלפתי את כל החלקים שנגעתי בהם לחלקים חדשים מהיצרן.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
איתמר
אני לא כזה מומחה אבל לפני הרבה שנים מישהו טיפל לי באקדח וקיבלתי הדק מעולה.
האקדח ירה עשרות אלפי כדורים עד שהוחלף ללא שום בעיה.
נכון יש טולרנסים וצריך לדעת בדיוק במה לגעת.
אני באופן אישי לא נוגע בזה.ולצערי אין לי גישה לאותו אדם היום.
ממחקר מעמיק למדתי ממה להיזהר ממה לא.
יש בשוק פתרונות לא רעים לשיפור ההדק של הגלוק באופן בטיחותי.
הפתרונות לא זולים בלשון המעטה.
כל אחד יבחר את הפתרון המתאים לו.
האקדח ירה עשרות אלפי כדורים עד שהוחלף ללא שום בעיה.
נכון יש טולרנסים וצריך לדעת בדיוק במה לגעת.
אני באופן אישי לא נוגע בזה.ולצערי אין לי גישה לאותו אדם היום.
ממחקר מעמיק למדתי ממה להיזהר ממה לא.
יש בשוק פתרונות לא רעים לשיפור ההדק של הגלוק באופן בטיחותי.
הפתרונות לא זולים בלשון המעטה.
כל אחד יבחר את הפתרון המתאים לו.
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
ArikB כתב:איתמר
להל"ן מישהו טיפל לי באקדח וקיבלתי הדק מעולה..
viewtopic.php?f=1&t=19014&p=157043#p157043
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
יפה איתמר.
אתה זוכר את מה שאני כותב.
אחרי 100000 כדור זאת התוצאה.דרך אגב לא התכוונתי לאקדח הזה.
האקדח המדובר גם גמר גוף פולימרי.
ב גלוק 21 שלי היה אותו הדק ובו לא היו בעיות למרות שירה לא מעט. וגם ב19 שלי כרגע יש אותו הדק ללא בעיות.
אם אטחן את הכלים הכשל בוודאי יגיע במקום כלשהו.
אתה זוכר את מה שאני כותב.
אחרי 100000 כדור זאת התוצאה.דרך אגב לא התכוונתי לאקדח הזה.
האקדח המדובר גם גמר גוף פולימרי.
ב גלוק 21 שלי היה אותו הדק ובו לא היו בעיות למרות שירה לא מעט. וגם ב19 שלי כרגע יש אותו הדק ללא בעיות.
אם אטחן את הכלים הכשל בוודאי יגיע במקום כלשהו.
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
APEX לגלוק, לא משהו בכלל.
ZEV אולי הקונקטור ופינים. כל השאר נשבר ולא נעים לירי.
ואני אשמח לדעת על חברה אחת שמייצרת מנוף הדק לגלוק מבלי להשתמש במקור כנקודת התחלה.
קונקטור של גוואסט נחמד אבל נשחק מהר מאוד ולא פעם נתקלתי בהשמטת סטרייקר. כתוצאה משחיקה נגרמת תחושה חולית בלחיצה על ההדק, ואני באופן אישי פחות אוהב.
יש עוד כמה חברות כמו טארן טאקטיקאל או סליאנט ארמז שאהבתי מאוד את ההרגשה בירי. אבל אין כמו קונקורד מינוס שיוף פוליש טוב שילוב קפיצים נכון והחדרת ברגי כיוון לנעל ההדק. הכל ניתן לעשות לבד ויחסית בזול.
לפני כמה זמן דיברתי עם יורה ידוע (בוב ווגאל) ושאלתי אותו האם הוא בעצמו משתמש בהדק שעל שמו והאם הוא ממליץ. תשובה: ההדק מעולה ווירסטילי טוב לנשיאה וגם לתחרויות, תלויי מה סט הקפיצים שתשתמש. אבל בינינו, יש לך דראמל?... את ההדק שאני משתמש בו אני עושה לבד.
מה שכן הוא המליץ לי על החלפת קפיצים מהסט שלו כי יש לו בסט משקלים מיוחדים.
רק עוד תיקון קטנטן, מנופי ההדק בגלוק מחולקים לדור 3 ישן (וטוב מאוד) ודור 3 חדש (זה עם ה S במקום חיבור הקפיץ מחזיר הדק) וכמובן דור 4 עם הבליטה.
בזמן האחרון משתמשים בדור 4 ומשייפים את הבליטה. דור 3 ישן כבר אין להשיג בלי קומבינות ודור 3 חדש מתחיל להיות בעייתי להשגה.
ZEV אולי הקונקטור ופינים. כל השאר נשבר ולא נעים לירי.
ואני אשמח לדעת על חברה אחת שמייצרת מנוף הדק לגלוק מבלי להשתמש במקור כנקודת התחלה.
קונקטור של גוואסט נחמד אבל נשחק מהר מאוד ולא פעם נתקלתי בהשמטת סטרייקר. כתוצאה משחיקה נגרמת תחושה חולית בלחיצה על ההדק, ואני באופן אישי פחות אוהב.
יש עוד כמה חברות כמו טארן טאקטיקאל או סליאנט ארמז שאהבתי מאוד את ההרגשה בירי. אבל אין כמו קונקורד מינוס שיוף פוליש טוב שילוב קפיצים נכון והחדרת ברגי כיוון לנעל ההדק. הכל ניתן לעשות לבד ויחסית בזול.
לפני כמה זמן דיברתי עם יורה ידוע (בוב ווגאל) ושאלתי אותו האם הוא בעצמו משתמש בהדק שעל שמו והאם הוא ממליץ. תשובה: ההדק מעולה ווירסטילי טוב לנשיאה וגם לתחרויות, תלויי מה סט הקפיצים שתשתמש. אבל בינינו, יש לך דראמל?... את ההדק שאני משתמש בו אני עושה לבד.
מה שכן הוא המליץ לי על החלפת קפיצים מהסט שלו כי יש לו בסט משקלים מיוחדים.
רק עוד תיקון קטנטן, מנופי ההדק בגלוק מחולקים לדור 3 ישן (וטוב מאוד) ודור 3 חדש (זה עם ה S במקום חיבור הקפיץ מחזיר הדק) וכמובן דור 4 עם הבליטה.
בזמן האחרון משתמשים בדור 4 ומשייפים את הבליטה. דור 3 ישן כבר אין להשיג בלי קומבינות ודור 3 חדש מתחיל להיות בעייתי להשגה.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב
חברים שאלה, אם אני הולך למטווח ומבקש שיעשו לי לגלוק הדק מינוס, איך אני יודע מה הם מחליפים?(אמרו שעולה בסביבות ה100-120 ש"ח אבל לא אמרו שם של חברה/סוג). והאם אני צריך לשמור את החלק הישן שהחליפו לי?
"לכל מקום שנרצה, בכל דרך שנבחר"
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד