כובע זיהוי או זיהוי אחר.
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
כובע זיהוי או זיהוי אחר.
שלום,
מעניין אותי לדעת אם אתם מסתובבים עם כובע זיהוי או סממן זיהוי אחר או שבאירוע אתם מקווים שלא יחשבו שאתם המחבל, ברור שאני מבין שכובע זיהוי נועד לכוחות הביטחון, השאלה היא מה אפשר בכל זאת לעשות (או אולי כן כובע?)
יש פה מישהו שהיה באירוע אמת ויכול לספר איך פעלו האנשים?
מעניין אותי לדעת אם אתם מסתובבים עם כובע זיהוי או סממן זיהוי אחר או שבאירוע אתם מקווים שלא יחשבו שאתם המחבל, ברור שאני מבין שכובע זיהוי נועד לכוחות הביטחון, השאלה היא מה אפשר בכל זאת לעשות (או אולי כן כובע?)
יש פה מישהו שהיה באירוע אמת ויכול לספר איך פעלו האנשים?
- סליקאי ארד

Re: כובע זיהוי או זיהוי אחר.
לא לא לא ולא.
וגם לא רעיון טוב בכלל.
וגם לא רעיון טוב בכלל.
- סליקאי זהב

יותר מזה
אם היתי כוחות הביטחון והיתי מזהה מישהו עם כובע אבל בלי סממנים אחרים, היתי מסמן אותן כאיום חמור (כמו מחבלים שמנסים להתחזות לחיילי צהל).
אם היתי כוחות הביטחון והיתי מזהה מישהו עם כובע אבל בלי סממנים אחרים, היתי מסמן אותן כאיום חמור (כמו מחבלים שמנסים להתחזות לחיילי צהל).
- סליקאי זהב

אסור בתכלית איסור.
גם בתור איש כוחות ביטחון אתה מתבקש להפקיד אמצעי זיהוי כשאתה מגיע למקום כמו בתי משפט או שדות תעופה כדי לא ליצור בלבול במקרה של אירוע
על אחת כמה וכמה אסור לך בתור אזרח להתחזות לאיש כוחות ביטחון.
א.
גם בתור איש כוחות ביטחון אתה מתבקש להפקיד אמצעי זיהוי כשאתה מגיע למקום כמו בתי משפט או שדות תעופה כדי לא ליצור בלבול במקרה של אירוע
על אחת כמה וכמה אסור לך בתור אזרח להתחזות לאיש כוחות ביטחון.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

חברים הייתי מציע לא להתפתות ולענות לפוסט הזה.
פירוט שיטות לזיהוי עמית טורף בארוע פח״ע בערוץ open source זה לא ממש מה שהמדינה שלנו צריכה כרגע.
פירוט שיטות לזיהוי עמית טורף בארוע פח״ע בערוץ open source זה לא ממש מה שהמדינה שלנו צריכה כרגע.
WARLORD
- סליקאי זהב

Warlord כתב:חברים הייתי מציע לא להתפתות ולענות לפוסט הזה.
+1
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
Warlord כתב:חברים הייתי מציע לא להתפתות ולענות לפוסט הזה.
צודק. בגלל זה הגבתי רק לשאלה מבלי לפרט.
זו לא הפעם הראשונה שהשאלה הזו עולה.
- סליקאי זהב

שמתי לב אחי.
טוב שנזהרת.
מי שיודע את התשובה (הפשוטה) לשאלה הזו, יודע.
ומי שלא יודע ושואל שאלה כזו באתר אינטרנט, הגיון פשוט אומר שעדיף שיישאר בבורותו היחסית ובוודאי עדיף שלא יקבל תשובה בפורום כזה.
טוב שנזהרת.
מי שיודע את התשובה (הפשוטה) לשאלה הזו, יודע.
ומי שלא יודע ושואל שאלה כזו באתר אינטרנט, הגיון פשוט אומר שעדיף שיישאר בבורותו היחסית ובוודאי עדיף שלא יקבל תשובה בפורום כזה.
WARLORD
- סליקאי זהב

בואו לא ניתמם.
אף אחד כאן לא שופך סודות מדינה וכל בר דעת עם עיניים בראש יודע בדיוק מה הם סימני הזיהוי הכי נפוצים במדינה.
על אחת כמה וכמה מי שמתכנן פיגוע על בסיס מודיעין ותצפיות ולא איזה מחבל ספונטני עם סכין.
אף אחד לא מתכנן פיגוע בגלל מה שהוא קרא בפורום "הסליק".
לא שצריך לשפוך פה מידע בלי הכרה, אבל גם לא צריך להגזים.
לנושא שנשאל: בכל מקום סימני זיהוי מוסכמים שונים, כך שאין לך איזה סימן זיהוי "גלובאלי" שימנע ממך דו"צ, ואף יכול מאוד להיות שתצטייר כגורם עוין שמנסה להטעות.
לכן, במקומות מאובטחים, אם אתה לא המטרה של המחבל ויש לך ברירה, אל תשלוף ואל תתערב, תן למאבטחים לטפל בזה.
באמצע הרחוב במקומות לא מאובטחים אם תיתקל במחבל, לא ממש תצטרך סימני זיהוי.
אף אחד כאן לא שופך סודות מדינה וכל בר דעת עם עיניים בראש יודע בדיוק מה הם סימני הזיהוי הכי נפוצים במדינה.
על אחת כמה וכמה מי שמתכנן פיגוע על בסיס מודיעין ותצפיות ולא איזה מחבל ספונטני עם סכין.
אף אחד לא מתכנן פיגוע בגלל מה שהוא קרא בפורום "הסליק".
לא שצריך לשפוך פה מידע בלי הכרה, אבל גם לא צריך להגזים.
לנושא שנשאל: בכל מקום סימני זיהוי מוסכמים שונים, כך שאין לך איזה סימן זיהוי "גלובאלי" שימנע ממך דו"צ, ואף יכול מאוד להיות שתצטייר כגורם עוין שמנסה להטעות.
לכן, במקומות מאובטחים, אם אתה לא המטרה של המחבל ויש לך ברירה, אל תשלוף ואל תתערב, תן למאבטחים לטפל בזה.
באמצע הרחוב במקומות לא מאובטחים אם תיתקל במחבל, לא ממש תצטרך סימני זיהוי.
- סליקאי זהב

רוב המפגעים היום הם בודדים, לא פועלים בשיטות מקצועיות ולא יוצאים לאמל״ם.
מפגע כזה יכול להגביר את הנזק ( ע״י האטת זמן התגובה) בכך שיטעה את הכוחות שיגיעו לארוע באמצעים פשוטים יחסית. כל מה שאמרתי הוא שלא רצוי לנדב מידע שיכול לסייע למפגעים גם אם לא מדובר בסוד מדינה.
אמנם לא מדובר בסוד מדינה אבל לא צריך שיהיה סוד כדי להזיק. השאלה שהוצגה על ידי השואל לא היתה איך מזהים מחבל אלא איך מזהים שוטר /מאבטח / אוחז נשק באופן לגיטימי - הלבושים בלבוש אזרחי, במהלך פיגוע. בעיניי זו שאלה בעייתית בפורום כזה.
מפגע כזה יכול להגביר את הנזק ( ע״י האטת זמן התגובה) בכך שיטעה את הכוחות שיגיעו לארוע באמצעים פשוטים יחסית. כל מה שאמרתי הוא שלא רצוי לנדב מידע שיכול לסייע למפגעים גם אם לא מדובר בסוד מדינה.
אמנם לא מדובר בסוד מדינה אבל לא צריך שיהיה סוד כדי להזיק. השאלה שהוצגה על ידי השואל לא היתה איך מזהים מחבל אלא איך מזהים שוטר /מאבטח / אוחז נשק באופן לגיטימי - הלבושים בלבוש אזרחי, במהלך פיגוע. בעיניי זו שאלה בעייתית בפורום כזה.
WARLORD
- סליקאי זהב

זה כבר קרה(המחבל שבסך הכל לבש אפוד זיהוי של PRESS בשטחים), ולצערי זה עוד ימשיך לקרות.
וזה לא בגלל שאותו מחבל קיבל את הרעיון מפורום "הסליק".
יש נטייה לאנשים להגזים על גבי האינטרנט, אני רואה את זה בפורומים וברשתות חברתיות אחרות.
אם הבחור רוצה להסתובב עם כובע זיהוי כי הוא חושב שזה יוריד את הסיכוי שהוא יצטייר כגורם עוין, שיסתובב.
גם ככה לרוב אירועים בדרך כלל נגמרים תוך מספר שניות מועטות מרגע שנשלף אקדח, ובזמן הזה גם איש כוחות הביטחון שמסתובב עם כובע זיהוי לא באמת יוציא את הכובע וישים אותו בזמן שהוא צריך לתפעל אקדח כדי לשמור על החיים שלו או של הסובבים אותו(וגם זה כבר קרה באירוע מצולם לפני כמה חודשים בו המאבטח קודם כל ירה במחבל באופן מיידי, ורק אחרי שהמחבל נוטרל הוא הוציא את הכובע וחבש אותו).
וזה לא בגלל שאותו מחבל קיבל את הרעיון מפורום "הסליק".
יש נטייה לאנשים להגזים על גבי האינטרנט, אני רואה את זה בפורומים וברשתות חברתיות אחרות.
אם הבחור רוצה להסתובב עם כובע זיהוי כי הוא חושב שזה יוריד את הסיכוי שהוא יצטייר כגורם עוין, שיסתובב.
גם ככה לרוב אירועים בדרך כלל נגמרים תוך מספר שניות מועטות מרגע שנשלף אקדח, ובזמן הזה גם איש כוחות הביטחון שמסתובב עם כובע זיהוי לא באמת יוציא את הכובע וישים אותו בזמן שהוא צריך לתפעל אקדח כדי לשמור על החיים שלו או של הסובבים אותו(וגם זה כבר קרה באירוע מצולם לפני כמה חודשים בו המאבטח קודם כל ירה במחבל באופן מיידי, ורק אחרי שהמחבל נוטרל הוא הוציא את הכובע וחבש אותו).
- סליקאי זהב

גבר.
היות וענית לשאלה שהוצגה אני מאמין שהמשך הדיון בסוגיה עצמה התייתר. לעניות דעתי אתה טועה ואני מוכן להסביר לך בפרטי למה אתה טועה.
לעניין ההגזמה ברשתות חברתיות ייתכן שאתה צודק, אך אני לא יודע.... פרט לרשת הנחמדה הזו שנקראת הסליק ואליה הצטרפתי לאחרונה מעולם לא הייתי חבר ברשתות חברתיות למיניהן.
אחי נוהג לומר שזה שאתה פרנואיד לא אומר שלא רודפים אחריך. ....
אני ממש לא מזמן השתחררתי משנים ארוכות של שירות קשה ואני מאמין שזה הפך אותי בין השאר ליותר זהיר וחשדן מהאדם הממוצע. אני רואה בכך ייתרון
לסיום, אני מכבד אותך ואת דעתך וכל דעה שונה מדעתי .
כל ישראל אחים.
היות וענית לשאלה שהוצגה אני מאמין שהמשך הדיון בסוגיה עצמה התייתר. לעניות דעתי אתה טועה ואני מוכן להסביר לך בפרטי למה אתה טועה.
לעניין ההגזמה ברשתות חברתיות ייתכן שאתה צודק, אך אני לא יודע.... פרט לרשת הנחמדה הזו שנקראת הסליק ואליה הצטרפתי לאחרונה מעולם לא הייתי חבר ברשתות חברתיות למיניהן.
אני ממש לא מזמן השתחררתי משנים ארוכות של שירות קשה ואני מאמין שזה הפך אותי בין השאר ליותר זהיר וחשדן מהאדם הממוצע. אני רואה בכך ייתרון
כל ישראל אחים.
WARLORD
- סליקאי זהב

Warlord כתב:גבר.
כל ישראל אחים.
חלילה לא התכוונתי לפגוע וגם אתה אחרי שנים ארוכות בכוחות הביטחון יודע שכל עניין כובע הזיהוי הזה הוא די ישראבלוף ויותר בקטע של כסת"ח, כמו עוד הרבה דברים שמסבירים ל"כוחות ביטחון" שהם צריכים לפעול לפיהם.
אם זה מה שנותן לבחור שקט נפשי וגורם לו לישון טוב יותר בלילה שיש לו כובע זיהוי בכיס, אז שיהיה לו.
- סליקאי זהב

מכבד אותך!
עלה מולי בפרטי בהזדמנות. יש לי דברים להגיד לך בנושא שיפתיעו אותך ואין לי ספק שכאדם אינטילגנטי הם יגרמו לך לפחות למחשבה שניה בנושא
עלה מולי בפרטי בהזדמנות. יש לי דברים להגיד לך בנושא שיפתיעו אותך ואין לי ספק שכאדם אינטילגנטי הם יגרמו לך לפחות למחשבה שניה בנושא
WARLORD
- סליקאי זהב

עמוד שלם של דיונים ואף אחד לא הזכיר מדבקות צהובות??
Heavy is good...heavy is reliable.
If it doesnt work,you can always hit with it.
If it doesnt work,you can always hit with it.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד