כובע זיהוי או זיהוי אחר.

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: כובע זיהוי או זיהוי אחר.

על ידי Everest » 13 אפריל 2016, 00:11

Boltik כתב:עמוד שלם של דיונים ואף אחד לא הזכיר מדבקות צהובות??

דיי נו, היית חייב?
תן לי לקלקל לך בשביל להכניס את הספק: לא בכל מקום המדבקות הן צהובות.
בוא נסכם שוב את הכל:
במקומות מאובטחים לא מתערבים באירוע, גם לא עם סימני זיהוי!!
האלטרנטיבה שלך מלא להתערב גרועה יותר? אז תתערב, גם ככה אין לך מה להפסיד.
אתה לא במקום מאובטח? סביר להניח שלא תצטרך בכלל אמצעי זיהוי ולכן זה מיותר מבחינתך.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי TsurTriger » 13 אפריל 2016, 00:20

כפי שנכתב, יש לחלק את השאלה לשני מקרים

מקרה א: אירוע בטחוני בתוך מתחם סגור שיש בו נוהל אבטחה ומערך אבטחה של המקום (כגון: חברות בטחוניות, משרדים ממשלתיים וכדו') - במקרים כאלה אסור להתערב ואסור לשלוף את הנשק. בכל המקומות האלה גם מתדרכים את כל נושאי הנשק שבכל אירוע בטחוני הם לא מתפעלים ולא שולפים את הנשק - לא משנה מה. יש במקומות כאלה נהלים ברורים, וגם לשוטרים וכוחות הביטחון האחרים שהם לא חלק ממערך האבטחה במקומות האלה חל איסור מוחלט לנסות לתפעל אירוע. ולכן אמצעי זיהוי מיותר לגמרי.

מקרה ב': אירוע בטחוני בשטח ציבורי פתוח (רחוב וכדו') שבו אין נוהל אבטחה סדור - במקרים כאלה אמצעי זיהוי הוא מיותר. אחת כמה וכמה, כאשר מדובר על אירועים שלרוב נגמרים תוך מספר שניות.

שורה תחתונה: מ י ו ת ר .
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Boltik » 13 אפריל 2016, 00:26

Heavy is good...heavy is reliable.
If it doesnt work,you can always hit with it.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Warlord » 13 אפריל 2016, 00:31

חשבתם פעם למה מזה תקופה שאי אפשר להכנס לחנויות כמו ריקושט ולקנות מדי צה״ל?
ולמה ב h&o כדי לקנות מדי משטרה צריך מזה תקופה להציג תעודת שוטר?

או למה ארוע גניבה של רכב משטרתי או צה״לי מסווג ומטופל כארוע חמור?
הסיבה היא אחת- מחבל שיש עליו סימני זיהוי כאלה ואחרים יכול לגרום להיסוס ראשוני אפילו אצל כוחות מיומנים ובינתיים להמשיך לטחון.
נערך לאחרונה על ידי Warlord בתאריך 13 אפריל 2016, 00:38, נערך פעם אחת בסך הכל.
WARLORD
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Everest » 13 אפריל 2016, 00:35

TsurTriger כתב:כפי שנכתב, יש לחלק את השאלה לשני מקרים

מקרה א: אירוע בטחוני בתוך מתחם סגור שיש בו נוהל אבטחה ומערך אבטחה של המקום (כגון: חברות בטחוניות, משרדים ממשלתיים וכדו') - במקרים כאלה אסור להתערב ואסור לשלוף את הנשק. בכל המקומות האלה גם מתדרכים את כל נושאי הנשק שבכל אירוע בטחוני הם לא מתפעלים ולא שולפים את הנשק - לא משנה מה. יש במקומות כאלה נהלים ברורים, וגם לשוטרים וכוחות הביטחון האחרים שהם לא חלק ממערך האבטחה במקומות האלה חל איסור מוחלט לנסות לתפעל אירוע. ולכן אמצעי זיהוי מיותר לגמרי.

מקרה ב': אירוע בטחוני בשטח ציבורי פתוח (רחוב וכדו') שבו אין נוהל אבטחה סדור - במקרים כאלה אמצעי זיהוי הוא מיותר. אחת כמה וכמה, כאשר מדובר על אירועים שלרוב נגמרים תוך מספר שניות.

שורה תחתונה: מ י ו ת ר .

אתה אופטימי.
לאחרונה אני נתקל ביותר ויותר מקומת ואירועים שאוסרים כליל להגיע עם נשק לאירוע או להיכנס למתחם עם נשק(כמובן מבלי שאף אחד טרח לדאוג לנושא ההפקדה), ואז גם אין שום תדרוך בנושא.
מי שיש לו טיפת שכל יבין שאם הוא כבר נכנס למקום ביודעין ש"אסור להיכנס לשם עם נשק", אז כדאי מאוד שלא ישלוף אותו כי הוא יצטייר כגורם עוין.
אבל יש גם אנשים שבתמימות נכנסים כי הם לא מודעים, לא קראו את השלט בכניסה, אף אחד לא אמר להם כלום ובטח שלא תידרך אותם.
ואם יהיה אירוע, ההמשך כבר ידוע(יצא לי חרוז).
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Boltik » 13 אפריל 2016, 00:40

Warlord כתב:חשבתם פעם למה מזה תקופה שאי אפשר להכנס לחנויות כמו ריקושט ולקנות מדי צה״ל?

אני יודע! כי יש EBAY :lol:
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי TsurTriger » 13 אפריל 2016, 00:43

אני לא אופטימי.
כתבתי את זה מניסיון ביום יום.

זו המלצתי בכל מקרה.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ניר ל » 13 אפריל 2016, 07:02

Warlord כתב:חשבתם פעם למה מזה תקופה שאי אפשר להכנס לחנויות כמו ריקושט ולקנות מדי צה״ל?
ולמה ב h&o כדי לקנות מדי משטרה צריך מזה תקופה להציג תעודת שוטר?

או למה ארוע גניבה של רכב משטרתי או צה״לי מסווג ומטופל כארוע חמור?
הסיבה היא אחת- מחבל שיש עליו סימני זיהוי כאלה ואחרים יכול לגרום להיסוס ראשוני אפילו אצל כוחות מיומנים ובינתיים להמשיך לטחון.

בדקת איפה תופרים את המדים האלה ?
מאז ומתמיד נעשה שימוש ע״י מחבלים במדים ואמצעי זיהוי אחרים לצורך התחזות והטעייה, מתחפשים לחיילים, מתנחלים ומה לא. גם שודדים שמתחפשים לשוטרים או בלשים זו לא תופעה נדירה ולא צריך להתפשט בפני כל מי שמציג עצמו כשוטר אם הוא לא מזדהה.
הסיבה שלא כל הרעים עושים את זה היא לא כי הם לא מודעים לאפשרות. צעיר או צעירה ערבייה שמסתובב באיזור שער שכם על מדים יעורר יותר חשד מכזה שלא... גם בלב תל אביב, כשאתה על אזרחי קל לך הרבה יותר להיטמע ולהיעלם - ע״ע נשאת מלחם. בקיצור - עדיף להיראות כמו הרוב מלבלוט בצורה כלשהי.

אני חושב שכובע זיהוי או אמצעי זיהוי אחר,עלול להזיק באותה מידה שעלול להועיל, כי כמו שנאמר סימני הזיהוי לא אחידים ואם אתה טועה זה יכול דווקא לסמן אותך כמטרה.
לגבי ההיסוס - היסוס במצבים כאלה הוא לא דבר רע. המחבל לא מסתובב עם שלט על הראש והוא לא נראה כמו יאסר ערפאת, עדיף להסס מלירות בחף מפשע. ברוך השב לאזרחות!
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי Warlord » 13 אפריל 2016, 07:35

תודה . כיף להיות בחזרה בבית.
הדיון מעניין וחושף גישות שונות לנושא בעייתי.
אני מסכים שבמאמץ מסוים גורם עוין יכול להשיג מדים ואמצעי זיהוי אחרים.
עמדתי האישית - מכך לא נובע שצריך להקל עליו עוד יותר.
WARLORD
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי bnsagi » 13 אפריל 2016, 07:50

Warlord כתב:חברים הייתי מציע לא להתפתות ולענות לפוסט הזה.
פירוט שיטות לזיהוי עמית טורף בארוע פח״ע בערוץ open source זה לא ממש מה שהמדינה שלנו צריכה כרגע.

+1
Glock 26 GEN4
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Boltik » 13 אפריל 2016, 09:46

חברים, תסירו דאגה מליבכם. שימוש בקובעי זיהוי ומדבקות לנשקים זה לא פטנט שהומצא אתמול וגם לא משהו סודי. לא צריך לשחק שותפי סוד גדולים.
בקשר לאירוע בשטח אזרחי: מה שיקבע האם תקבלו כדור או לא זה רק ההתנהגות שלכם ולא לבוש או מדבקות וזאת הסיבה שאני מודאג מאותם חברי פורום חדשים שרואים בחלום לקנות אקדח קטן ונוח ולצאת לרחובות להציל את העולם, מאותם אנשים שרק מחפשים למצא שימוש לנשק שלהם ו "להחזיר" את הכסף שהשקיעו באימונים.
אתם בקירבת האירוע, יש אנשים חמושים שהתחילו לטפל ואין לכם אישית סכנה מיידית? תשקלו טוב טוב האם לשלוף בכלל את הנשק. תרחיקו אנשים, תפגשו כוחות הבטחון ותצביעו על המחבל. בסופו של יום מטרה אישית של כולנו לחזור הביתה בשלום.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ליאור45 » 13 אפריל 2016, 09:56

פינת הלשון של ליאור45
1. "טוב טוב": אני מתנשא ואומר
2. "מה" : אני לא מסכים עם מה שכרגע אמרת ואני מצטט

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Boltik » 13 אפריל 2016, 10:05

ליאור, יש לך מה לתרום לדיון בלי להיכנס לירידות אישיות?
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי TM1 » 13 אפריל 2016, 10:07

Boltik כתב:חברים, תסירו דאגה מליבכם. שימוש בקובעי זיהוי ומדבקות לנשקים זה לא פטנט שהומצא אתמול וגם לא משהו סודי. לא צריך לשחק שותפי סוד גדולים.
בקשר לאירוע בשטח אזרחי: מה שיקבע האם תקבלו כדור או לא זה רק ההתנהגות שלכם ולא לבוש או מדבקות וזאת הסיבה שאני מודאג מאותם חברי פורום חדשים שרואים בחלום לקנות אקדח קטן ונוח ולצאת לרחובות להציל את העולם, מאותם אנשים שרק מחפשים למצא שימוש לנשק שלהם ו "להחזיר" את הכסף שהשקיעו באימונים.
אתם בקירבת האירוע, יש אנשים חמושים שהתחילו לטפל ואין לכם אישית סכנה מיידית? תשקלו טוב טוב האם לשלוף בכלל את הנשק. תרחיקו אנשים, תפגשו כוחות הבטחון ותצביעו על המחבל. בסופו של יום מטרה אישית של כולנו לחזור הביתה בשלום.

+1
מסכים לגמרי.

אגב, כשדיברו על "מנפץ זכוכיות" באקדח חשבתי בדיוק על הסיטואציה שאיזה "רמבו" שולף אקדח באמצע הרחוב ...
מבחינתי, שליפת אקדח זה או לירי או לכספת. זה לא פטיש ולא לדרמן.
Si vis pacem, para bellum
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי ליאור45 » 13 אפריל 2016, 10:11

Boltik כתב:ליאור, יש לך מה לתרום לדיון בלי להיכנס לירידות אישיות?

תודה על השאלה.
1. כשיש אירוע בו חפים מפשע עלולים להירצח, עדיף להיות במקום אחר.
2. אם אתה כבר שם, חמוש ומיומן, ולפי מיטב שיפוטך ההתערבות שלך בכוח ממית תהיה מוצדקת, התערב בירי בשכל ואל תחשוב על כיצד להזדהות בתור "אחד מהטובים" עד שהאירוע ייגמר או עד שיגיעו אנשי מקצוע שיתפסו פיקוד.

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

הקודםהבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד