הדק גלוק על כל סוגיו או ביטויו
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: הדק גלוק על כל סוגיו או ביטויו
בוא נודה על האמת, גלוק דור 4 אמריקאי מהקופסה הוא אקדח די פח. הם כבר לא ממש משקיעים באיכות כמו פעם, הכל עבר למסחרה ולכמויות שאפילו הם כבר לא עומדים בלחץ. תאמינו לי אם אני אגיד לכם שגם בארה"ב קשה להשיג גלוקים? זה כבר לא כמו לפני שנה שנתיים שלכל סוחר נשק היו 50 גלוקים במחסן. זהו נגמרו ימי האגירה היום בקושי יש 4-5 גלוקים בחנות. לרוב קניה של גלוק תעשה דרך אתרי אינטרנט בשליחה ל FFL מקומי במחירים לא זולים במיוחד.
כולם כבר השכילו להבין שחברת גלוק מתחילה לזייף ומתחילים לעבור לחברות אחרות. בארץ מחלת הגלוק עדיין בשיא פריחתה וכל מי שנכנס לקנות אקדח שואל "יש לכם גלוקים?" אם הוא נענה בשלילה, הוא עושה אחורה פנה קדימה צעד. כי מי לא היה רוצה אקדח כמו של ה...?
יש כל כך הרבה אלטרנטיבות היום בשוק, שבאמת הרבה יותר איכותיות מהגלוק שחבל שאת קדמת הבמה עדיין משאירים לגלוק.
יש לי לא מעט אקדחים ומתוכם חלק בלתי מבוטל של גלוקים. (דור 3 אוסטרי הישן והטוב) למעט 2 מתוכם (שלהם רק עשיתי פוליש וקונקטור) כולם עברו סדנאת שיפורים בכדי להגיע למשהו שאפשר לקרוא לו אקדח איכותי. אני לא חושב שצריך לעבור מקצה עינויים לפני בכדי לקבל אישור להחליף קצת חלקים. גם אחרי מקצה שיפורים קליל כמו סט כוונות טוב, קונקטור ופוליש גלוק יחשב די פחון לעומת מה שיש לשוק היום להציע. נגמרו הימים שגלוק צריך להיות ברירת המחדל, במיוחד במחירים המזעזעים שאתם קונים אותו.
HK VP9 בוודאות אקדח יותר איכותי מהקופסה לעומת גלוק שעבר שיפורי בסיס. וזה נכון גם לגבי עוד כמה אקדחים מאותה קטגוריה.
זה לא שגלוק הופך להיות למבורגיני אחרי שמחליפים לו קונקטור או איזה קפיץ. הוא עדיין סובארו רק יותר STI. אולי לא הייתי ממליץ ליורה חדש לרוץ ולקנות אינפיניטי או STI 2011 DVC כי זה ממש לא אקדח למתחילים, אבל גלוק משופר קצת? למה לא ואפילו עדיף. בוא לא נשכח שהדבר החשוב ביותר הוא אימונים וכמה שיותר. ואם כמו שגלוקים מגיעים היום מהחברה, לא ממש כיף להתאמן איתם ואז לא מתאמנים ואז חבל מאוד.
לפחות אם יש קצת הנאה בירי, ליורה המתחיל תהיה יותר זיקה לאימונים וברחובות יסתובבו אנשים מאומנים יותר ומקצועיים יותר.
לי מאוד חשוב שליורה מתחיל יהיה בראש משהו כמו, איזה כיף יש לי אימון ירי היום. לעומת, שיט עוד פעם הסיוט הזה של החידוש, לא יריתי כבר שנה בדבר הזוועתי הזה ובפעם האחרונה שיריתי בו זה היה סיוט. בגישה השניה מדובר ביורה מתחיל שקנה גלוק והשאיר אותו כמו שהוא מגיע, מה לעשות, נודה על האמת, גלוק יכול להיות די סיוט כמו שהוא מגיע מהחברה, אז אולי עדיף להנעים אותו עם איזה קונקטור קטן ולהפוך אותו מסיוט למשהו קצת יותר כיפי.
כולם כבר השכילו להבין שחברת גלוק מתחילה לזייף ומתחילים לעבור לחברות אחרות. בארץ מחלת הגלוק עדיין בשיא פריחתה וכל מי שנכנס לקנות אקדח שואל "יש לכם גלוקים?" אם הוא נענה בשלילה, הוא עושה אחורה פנה קדימה צעד. כי מי לא היה רוצה אקדח כמו של ה...?
יש כל כך הרבה אלטרנטיבות היום בשוק, שבאמת הרבה יותר איכותיות מהגלוק שחבל שאת קדמת הבמה עדיין משאירים לגלוק.
יש לי לא מעט אקדחים ומתוכם חלק בלתי מבוטל של גלוקים. (דור 3 אוסטרי הישן והטוב) למעט 2 מתוכם (שלהם רק עשיתי פוליש וקונקטור) כולם עברו סדנאת שיפורים בכדי להגיע למשהו שאפשר לקרוא לו אקדח איכותי. אני לא חושב שצריך לעבור מקצה עינויים לפני בכדי לקבל אישור להחליף קצת חלקים. גם אחרי מקצה שיפורים קליל כמו סט כוונות טוב, קונקטור ופוליש גלוק יחשב די פחון לעומת מה שיש לשוק היום להציע. נגמרו הימים שגלוק צריך להיות ברירת המחדל, במיוחד במחירים המזעזעים שאתם קונים אותו.
HK VP9 בוודאות אקדח יותר איכותי מהקופסה לעומת גלוק שעבר שיפורי בסיס. וזה נכון גם לגבי עוד כמה אקדחים מאותה קטגוריה.
זה לא שגלוק הופך להיות למבורגיני אחרי שמחליפים לו קונקטור או איזה קפיץ. הוא עדיין סובארו רק יותר STI. אולי לא הייתי ממליץ ליורה חדש לרוץ ולקנות אינפיניטי או STI 2011 DVC כי זה ממש לא אקדח למתחילים, אבל גלוק משופר קצת? למה לא ואפילו עדיף. בוא לא נשכח שהדבר החשוב ביותר הוא אימונים וכמה שיותר. ואם כמו שגלוקים מגיעים היום מהחברה, לא ממש כיף להתאמן איתם ואז לא מתאמנים ואז חבל מאוד.
לפחות אם יש קצת הנאה בירי, ליורה המתחיל תהיה יותר זיקה לאימונים וברחובות יסתובבו אנשים מאומנים יותר ומקצועיים יותר.
לי מאוד חשוב שליורה מתחיל יהיה בראש משהו כמו, איזה כיף יש לי אימון ירי היום. לעומת, שיט עוד פעם הסיוט הזה של החידוש, לא יריתי כבר שנה בדבר הזוועתי הזה ובפעם האחרונה שיריתי בו זה היה סיוט. בגישה השניה מדובר ביורה מתחיל שקנה גלוק והשאיר אותו כמו שהוא מגיע, מה לעשות, נודה על האמת, גלוק יכול להיות די סיוט כמו שהוא מגיע מהחברה, אז אולי עדיף להנעים אותו עם איזה קונקטור קטן ולהפוך אותו מסיוט למשהו קצת יותר כיפי.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב
glock34 כתב:בוא נודה על האמת, גלוק דור 4 אמריקאי מהקופסה הוא אקדח די פח. הם כבר לא ממש משקיעים באיכות כמו פעם, הכל עבר למסחרה ולכמויות שאפילו הם כבר לא עומדים בלחץ. תאמינו לי אם אני אגיד לכם שגם בארה"ב קשה להשיג גלוקים? זה כבר לא כמו לפני שנה שנתיים שלכל סוחר נשק היו 50 גלוקים במחסן. זהו נגמרו ימי האגירה היום בקושי יש 4-5 גלוקים בחנות. לרוב קניה של גלוק תעשה דרך אתרי אינטרנט בשליחה ל FFL מקומי במחירים לא זולים במיוחד.
היי.
הייתי רוצה לשמוע למה דווקא הגלוק דור 4 אמריקאי "פח" והדור 3 לא? מה ההבדל שעשה את זה?
ובנוסף על איזה שיפורים אתה ממליץ ליורה מתחיל בגלוק שיורה פעם-פעמיים בחודש (כל פעם 100 כדור)?
תודה.

"לכל מקום שנרצה, בכל דרך שנבחר"
ראוי לציין שדור 4 אוסטרי עדיף מהאמריקאי.
האמריקאי לא הרשים אותי בלשון המעטה.
דור שלוש עדיף על שניהם.
דור שלוש עדיף על שניהם.
WARLORD
- סליקאי זהב
Warlord כתב:ראוי לציין שדור 4 אוסטרי עדיף מהאמריקאי.
דור שלוש עדיף על שניהם.
עדיין לא הבנתי למה דור 3 עדיף על דור 4.
כמו כן הבנתי שאין הבדל בין הגלוק האמריקאי והאוסטרי בדור 4. תקן אותי אם אני טועה.
נוי,
אני ממש רוצה לתת לך תשובה בקשר להבדלים אבל פשוט אין משהו נקודתי. האמריקאי פשוט מרגיש לי פחות איכותי. ניסיתי לדבר עם בכירים מחברת גלוק, והם הסבירו לי שלמפעל בארה"ב הביאו את אותן המכונות והחומרים אותו דבר אפילו החשמל של המכונות התאימו במיוחד לאירופאי. הכל נעשה באותה מתודיקה ואין הבדל בכלום. למרות הכל, אני מצליח להרגיש את ההבדל ועשינו אפילו ניסויי עם כמה גלוקים בניהם הושתלו לי 2 אמריקאים, ובלי בעיה בכלל זיהיתי אותם. (ברור שבלי לראות מה כתוב על הצינה או הגוף)
שיפורים לגלוק ליורה חדש:
החלפת כוונות לטריג'יקון HD או מפרולייט. אני אישית מעדיף כוונות סיב אדום מקדימה ושחור חלק מאחורה. לחברת ווארן טאקטיקאל יש כוונות של דייב סביגני או פשוט סט כוונות סיב לגלוק מחברת דוסון פראסיז'אן.
החלפת קונקטור ל 3.5 ופוליש לשאר חלקי ההדק, כולל פלאנג'אר וסטרייקר.
פקק חוסם בתחתית ידית האחיזה.
סטיפלינג עדין לנשיאה או תחרויות.
שיוף עדין באזור כניסת המחסנית והתאמה מלאה לפקק החוסם.
ניתן גם להוריד קצת חומר מידית האחיזה, בחלק שמתחבר לשמורת ההדק. ואני באופן אישי לא חובב של המקום לאצבעות בידית האחיזה, אז אם כבר עושים סטיפלינג אז ניתן לשייף גם אותם.
כוונות, הדק ופקק זו התחלה טובה ועיקרית, כל השאר זה כבר משני יותר אבל מומלץ.
יש עוד כל מיני שינויים שניתן לעשות אבל זה כבר סוטה מהשאלה.
אם אתה יודע לעבוד על האקדח בעצמך, כל זה לא אמור לעלות לך יותר מ 150$. אחרי השיפורים הבסיסיים גלוק מתחיל לענות על ההגדרה אקדח טוב. HK VP9 בגרסאת LE כבר עונה על ההגדרה ישר מהקופסה לדוגמא.
בהצלחה.
אני ממש רוצה לתת לך תשובה בקשר להבדלים אבל פשוט אין משהו נקודתי. האמריקאי פשוט מרגיש לי פחות איכותי. ניסיתי לדבר עם בכירים מחברת גלוק, והם הסבירו לי שלמפעל בארה"ב הביאו את אותן המכונות והחומרים אותו דבר אפילו החשמל של המכונות התאימו במיוחד לאירופאי. הכל נעשה באותה מתודיקה ואין הבדל בכלום. למרות הכל, אני מצליח להרגיש את ההבדל ועשינו אפילו ניסויי עם כמה גלוקים בניהם הושתלו לי 2 אמריקאים, ובלי בעיה בכלל זיהיתי אותם. (ברור שבלי לראות מה כתוב על הצינה או הגוף)
שיפורים לגלוק ליורה חדש:
החלפת כוונות לטריג'יקון HD או מפרולייט. אני אישית מעדיף כוונות סיב אדום מקדימה ושחור חלק מאחורה. לחברת ווארן טאקטיקאל יש כוונות של דייב סביגני או פשוט סט כוונות סיב לגלוק מחברת דוסון פראסיז'אן.
החלפת קונקטור ל 3.5 ופוליש לשאר חלקי ההדק, כולל פלאנג'אר וסטרייקר.
פקק חוסם בתחתית ידית האחיזה.
סטיפלינג עדין לנשיאה או תחרויות.
שיוף עדין באזור כניסת המחסנית והתאמה מלאה לפקק החוסם.
ניתן גם להוריד קצת חומר מידית האחיזה, בחלק שמתחבר לשמורת ההדק. ואני באופן אישי לא חובב של המקום לאצבעות בידית האחיזה, אז אם כבר עושים סטיפלינג אז ניתן לשייף גם אותם.
כוונות, הדק ופקק זו התחלה טובה ועיקרית, כל השאר זה כבר משני יותר אבל מומלץ.
יש עוד כל מיני שינויים שניתן לעשות אבל זה כבר סוטה מהשאלה.
אם אתה יודע לעבוד על האקדח בעצמך, כל זה לא אמור לעלות לך יותר מ 150$. אחרי השיפורים הבסיסיים גלוק מתחיל לענות על ההגדרה אקדח טוב. HK VP9 בגרסאת LE כבר עונה על ההגדרה ישר מהקופסה לדוגמא.
בהצלחה.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב
עדיין לא הבנתי למה דור 3 עדיף על דור 4.
כמו כן הבנתי שאין הבדל בין הגלוק האמריקאי והאוסטרי בדור 4. תקן אותי אם אני טועה.
זה לא שדור 3 מסדרות הייצור האחרונות הוא להיט היסטרי, אלא שבנוסף לירידה הכללית באיכות הייצור ובבקרת האיכות בדור 4 יש כמה ליקויים בתכנון שאין בדור 3.
לגבי הירידה באיכות הייצור ובקרת האיכות גם בדור 3 וגם ב-4 לא משנה אם אוסטרי או אמריקאי:
- גלוק עברו משן חולצת שמיוצרת בכירסום לכזו שמיוצרת ביציקה (הורדת עלויות). זה גרם לבעיות חליצה ותרמילים שעפים לפרצוף.
- הוספת ה"חצ'קון" בגשר ההדק. בגלל החפיפניקיות בייצור, הרבה פעמים גשר ההדק לא היה לוחץ עד הסוף על נצרת הנוקר. פתרו את זה בעזרת בליטה בגשר ההדק שמתחככת בצינה. לא צריך להוסיף מה זה גרם לתחושת ההדק שגם ככה היא לא משהו בגלוק.
- הורדת האיכות של הציפוי (אני לא מדבר על מעבר מטניפר למלונייט), אלא על הצביעה של הצינה. הצבע של הגלוקים החדשים נשחק מהר. לי יש גלוק בן 12 שאיתו אני הולך יום יום - נראה כמעט כמו חדש
- המסילות של הצינה בגוף האקדח: פעם הן היו עוברות כירסום כדי להביא אותן לרמת דיוק אחידה, היום זה פשוט פח מכופף בהטבעה.
התוצאה - אתה יכול לקבל גלוק אחד עם צינה רוקדת ומשקשקת וגלוק אחר שבו הצינה מותאמת הייטב לגוף. פרט לזה, לצורה שבה הצינה יושבת על הגוף יש השפעה ישירה על איכות ההדק (אני אכנס לזה פעם).
- ירידה בבקרת איכות: מגיעים לשוק יותר מדי אקדחים שפשוט לא עובדים. עושים מעצורים, מעיפים תרמילים לפנים וכו'. זה לא היה קורה קודם.
זה ככה על קצה המזלג.
גלוק זה חברה פרטית, אפשר להגיד אפילו משפחתית, כך שאין שקיפות לציבור לגבי מה שקורה שם ומחזורי המכירות.
יש שם הרבה בעיות ניהוליות. החברה עוסקת רק בהעלאת שולי הרווח (גם על חשבון האיכות) ובמיחזור ההצלחה הראשונית של גלוק משנות ה-80. להבדיל מ-S&W, זיג והקלר מאז שנות ה-80 אין בגלוק שום מחקר ופיתוח אמיתיים ולכן גם אין שום פריצת דרך או חדשנות אמיתית.
כל הכלים מאז ועד היום מבוססים בדיוק על אותו המנגנון על כל החסרונות שלו בלי שום נסיון לפתור את הבעיות המהותיות שלו.
החדשנות היחידה של גלוק לחדשנות בשנים האחרונות הייתה נסיון להמציא קליבר חדש 0.45 GAP - כשלון מוחלט שרק אלוהים יודע מה עישן גסטון באותו יום כשחשב להשקיע בזה.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
תודה לכם איתמר וglock34.
ממש לא ידעתי את כל הדברים האלה על גלוק, והאמת שעכשיו אני קצת מתבאס שזה מה שקניתי בלי לבדוק יותר לעומק.
אני אמשיך להתאמן ולהתמקצע עם מה שיש, שוב תודה glock34 על ההמלצות לשיפורים!
ממש לא ידעתי את כל הדברים האלה על גלוק, והאמת שעכשיו אני קצת מתבאס שזה מה שקניתי בלי לבדוק יותר לעומק.
אני אמשיך להתאמן ולהתמקצע עם מה שיש, שוב תודה glock34 על ההמלצות לשיפורים!
Noy_Haslik
כמו שקודמי כתבו דור 4 פחות טוב מדור 3 ובטח לא האקדח הכי טוב out of the box.
לאחר החלפת כוונות וקונקטור הוא אקדח לא רע.יותר טוב מרוב האקדחים הסידרתיים הנמכרים בשוק שלנו.
ועדיין הגלוק הוא פלטפורמה נהדרת לשיפורים.
אם "נפלתה"על אקדח שהגוף הצינה והקנה מותאמים טוב(ואני בהחלט מסכים עם איתמר על חשיבות התאמת הגוף לצינה לפעולת ההדק) ורובם כך.
תוכל לשפר אותו לאקדח מעולה אם תרצה.ככל שתתמקצע תוכל לשפר דברים נוספים.
בגדול חוץ מקנה צינה וגוף תוכל להחליף הכל.אבל אלו דקויות של יורה מקצועי שחש בכל "פיפס"בעבודת האקדח.ומתאים את הכלי לצרכיו.
תרגיש בנח.
יש לך אקדח מעולה.
כמו שקודמי כתבו דור 4 פחות טוב מדור 3 ובטח לא האקדח הכי טוב out of the box.
לאחר החלפת כוונות וקונקטור הוא אקדח לא רע.יותר טוב מרוב האקדחים הסידרתיים הנמכרים בשוק שלנו.
ועדיין הגלוק הוא פלטפורמה נהדרת לשיפורים.
אם "נפלתה"על אקדח שהגוף הצינה והקנה מותאמים טוב(ואני בהחלט מסכים עם איתמר על חשיבות התאמת הגוף לצינה לפעולת ההדק) ורובם כך.
תוכל לשפר אותו לאקדח מעולה אם תרצה.ככל שתתמקצע תוכל לשפר דברים נוספים.
בגדול חוץ מקנה צינה וגוף תוכל להחליף הכל.אבל אלו דקויות של יורה מקצועי שחש בכל "פיפס"בעבודת האקדח.ומתאים את הכלי לצרכיו.
תרגיש בנח.
יש לך אקדח מעולה.
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
glock34 כתב: תאמינו לי אם אני אגיד לכם שגם בארה"ב קשה להשיג גלוקים? זה כבר לא כמו לפני שנה שנתיים שלכל סוחר נשק היו 50 גלוקים במחסן.
קשה להשיג בארה"ב אקדחים כי כל הייצור של גלוק מופנה למכרזים גדולים בהם זכו בתקופה האחרונה.
בינהם הספקה של חצי מליון יחידות של גלוק 17 לצבא האמריקאי ועוד כל מיני גופים אחרים.
מאיזושהי סיבה כמעט כל לוחם דעא"ש מצוייד בגלוק חדיש.
חלק מהאקדחים הם מהצבא העיראקי לשעבר, אבל לא הכל.
מעניין באיזה עסקה סיבובית הגיעו האקדחים האלה לאירגון הרצחני הזה.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
גלילונים ותבורים אולי ישראל
גלוקים לא
אבל כמו שאיתמר אומר גלוק זכו בכמה מכרזים בינהם של אריות הים
כך שיש להם הרבה עבודה מוסדית
אם היה בישראל היצע של הדקים במחירים כמו ארהב העסק היה הרבה יותר נחמד
אין מה לדבר
גלוקים לא
אבל כמו שאיתמר אומר גלוק זכו בכמה מכרזים בינהם של אריות הים
כך שיש להם הרבה עבודה מוסדית
אם היה בישראל היצע של הדקים במחירים כמו ארהב העסק היה הרבה יותר נחמד
אין מה לדבר
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
סליחה על ההקפצה אבל זה עדיף מלפתוח שירשוש חדש..
החלפתי היום להדק מינוס בגלוק שלי ואחרי ההחלפה אני מרגיש שהדריכה הרבה יותר קשה ממה שהייתה לפני..זה הגיוני?
תודה לעונים.
החלפתי היום להדק מינוס בגלוק שלי ואחרי ההחלפה אני מרגיש שהדריכה הרבה יותר קשה ממה שהייתה לפני..זה הגיוני?
תודה לעונים.
- סליקאי זהב
אני לא סגור על זה...חבר של חבר החליף לי בחינם והוא לא אמר איזה סוג..רק הראה לי את זה..
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד