האם שווה לי לקנות את זה מאיבי?
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
15 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
האם שווה לי לקנות את זה מאיבי?
http://www.ebay.com/itm/301739442054?_t ... EBIDX%3AIT
אם מישהו מכיר משהו יותר טוב ואמין בבקשה שישלח לינק.
האקדח שלי הוא גלוק 19
בנוסף אני רוצה לקנות רצועת אבטחה ומה שמתחבר לתוך הגלוק בשבילו. תודה! (למילואים)
אם מישהו מכיר משהו יותר טוב ואמין בבקשה שישלח לינק.
האקדח שלי הוא גלוק 19
בנוסף אני רוצה לקנות רצועת אבטחה ומה שמתחבר לתוך הגלוק בשבילו. תודה! (למילואים)
גלוק 19 דור 3 USA
- סליקאי ארד
Re: האם שווה לי לקנות את זה מאיבי?
דבר ראשון איזה דור הגלוק שלך?(3 או 4?)
את הפקק עם האבטוח תוכל לקנות בכל מטווח כמעט, המחירים נעים בין 45-120..לדור 4 יצטרכו לשייף לך אותו בשביל להכניס..לא שווה להזמין את זה מחו"ל בגלל שהמחירים כמעט זהים.
תוכל למצוא את הכבל אבטוח גם במטווחים וגם בEBAY וכו.(יותר זול להזמין מחו"ל אבל אני לא יודע מה האיכות)
אני לא הייתי מזמין את הנרתיק הזה, הוא לא נראה הכי איכותי והמשלוח הוא מסין וכנראה שגם האיכות כזו..לא היית רוצה שבאמצע המילואים באיזה תרגיל הנרתיק יתפרק לך לחתיכות..אם יש לך נרתיק חיצוני עם הברגה אתה יכול לקנות רק מתאם ולחבר אותו, אם לא יש המון נרתיקי ירך הרבה יותר טובים ממה ששלחת שאתה יכול למצוא גם בחו"ל וגם בארץ..הכל שאלה של תקציב.
לגבי נרתיק ירך במילואים יש על זה הרבה שרשורים, ממליץ לך לחפש ולקרוא ולראות אם זה באמת מה שכדאי לך ואתה מחפש.
מקווה שעזרתי קצת
את הפקק עם האבטוח תוכל לקנות בכל מטווח כמעט, המחירים נעים בין 45-120..לדור 4 יצטרכו לשייף לך אותו בשביל להכניס..לא שווה להזמין את זה מחו"ל בגלל שהמחירים כמעט זהים.
תוכל למצוא את הכבל אבטוח גם במטווחים וגם בEBAY וכו.(יותר זול להזמין מחו"ל אבל אני לא יודע מה האיכות)
אני לא הייתי מזמין את הנרתיק הזה, הוא לא נראה הכי איכותי והמשלוח הוא מסין וכנראה שגם האיכות כזו..לא היית רוצה שבאמצע המילואים באיזה תרגיל הנרתיק יתפרק לך לחתיכות..אם יש לך נרתיק חיצוני עם הברגה אתה יכול לקנות רק מתאם ולחבר אותו, אם לא יש המון נרתיקי ירך הרבה יותר טובים ממה ששלחת שאתה יכול למצוא גם בחו"ל וגם בארץ..הכל שאלה של תקציב.
לגבי נרתיק ירך במילואים יש על זה הרבה שרשורים, ממליץ לך לחפש ולקרוא ולראות אם זה באמת מה שכדאי לך ואתה מחפש.
מקווה שעזרתי קצת

"לכל מקום שנרצה, בכל דרך שנבחר"
יש היכן שהוא ביוטיוב סרטון השוואה בין ה SERPA DROP LEG HOLSTER של בלקהוק לבין החיקוי הסיני.
בקיצור, מדובר בזבל פרות שכדאי להתרחק ממנו.
בקיצור, מדובר בזבל פרות שכדאי להתרחק ממנו.
Noy_haslik כתב:דבר ראשון איזה דור הגלוק שלך?(3 או 4?)
מקווה שעזרתי קצת %3
תודה רבה על התגובה הבונה! האקדח שלי הוא דור 3 אמריקאי
וסבבה אני יקנה רצועה עם מתאם מהארץ כנראה יעלה לי בסביבות ה-140 שקל הכל.
בקשר לנרתיק ירך יש תחליף לנרתיק לווסט?
גלוק 19 דור 3 USA
- סליקאי ארד
Wuddamellon כתב:Noy_haslik כתב:דבר ראשון איזה דור הגלוק שלך?(3 או 4?)
מקווה שעזרתי קצת %3
תראה יש הרבה אופציות לשאת את אקדח עם ווסט:
בתוך תא מחסנית/תא ייעודי בווסט.
אם הווסט מודולרי אז יש הרבה מתאמים שמתחברים אליו.
נרתיק "חצי ירך" שמתלבש על החגורה ומוריד את הנרתיק נמוך יותר. (זה העדפה שלי)
ויש המון סוגים של נרתיקי ירך, שוב השאלה מה התקציב.
Noy_haslik כתב:Wuddamellon כתב:Noy_haslik כתב:
תראה יש הרבה אופציות לשאת את אקדח עם ווסט:
בתוך תא מחסנית/תא ייעודי בווסט.
אם הווסט מודולרי אז יש הרבה מתאמים שמתחברים אליו.
נרתיק "חצי ירך" שמתלבש על החגורה ומוריד את הנרתיק נמוך יותר. (זה העדפה שלי)
ויש המון סוגים של נרתיקי ירך, שוב השאלה מה התקציב.
מאיזה מחיר זה נע? והכי חשוב לי מאיפה לקנות!
גלוק 19 דור 3 USA
- סליקאי ארד
אני לא הכי בקיא במחירים אבל אני מאמין בין 250 ל 700+
יש בחלק מהחניות של המטווחים(תתקשר לשאול)
ויש גם באתרי אינטרנט מהארץ.
יש בחלק מהחניות של המטווחים(תתקשר לשאול)
ויש גם באתרי אינטרנט מהארץ.
לדעתי הקטנה ,
אלא אם אתה באמת משרת ביחידה שיש לה צורך מעשי אמיתי במיקום האקדח דווקא על הירך כל הנרתקים ה"טקטים" האלו הם פשוט צעצוע יקר .
לך על נרתיק טוב שמכסה את מירב האקדח ושומר עלו בצורה מטיבית לרבות אבטחה טובה .
אלא אם אתה באמת משרת ביחידה שיש לה צורך מעשי אמיתי במיקום האקדח דווקא על הירך כל הנרתקים ה"טקטים" האלו הם פשוט צעצוע יקר .
higt-power כתב:לדעתי הקטנה ,
אם אתה לא שם את האקדח על הירך האופציה היחידה שנשאר לך זה לשים אותו בווסט...אם תנסה לשים אותו על החגורה בזמן שאתה עם ווסט הוא יפגע בו וזה יפריע מאוד..שלא נדבר על ללכת עם תיק לאו ולרצות לסגור את הרצועות מותן..תקן אותי אם אני טועה ויש עוד דרך טובה שאני לא מכיר..
לשים אקדח בווסט זאת טעות
אם מסיבה כלשהי בקרב אתה פורק את הווסט מעצמך אתה נשאר בלי הנשק
אם מסיבה כלשהי בקרב אתה פורק את הווסט מעצמך אתה נשאר בלי הנשק
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
אז בווסט אמרנו שלא, בנרתיק ירך אמרנו שלא, בחגורה אמרנו שלא, אז מה כן?
במשך מרבית שנות המילואים שלי (למעט איזה שנה שהתלהבתי מנרתיק ירך ,אז לא היו כאלו בארץ ומי שהיה לו היה גבר גבר ...),
נשאתי את האקדח בנרתיק פנקיק רגיל על החגורה .
נשאתי אותו עם חגור 73 עם אפוד עם אפוד מגן ובלי כלום .
גם בהתנדבות במשטרה אני נושא אותו בנרתיק סטנדרתי של האפוד סייר ,גם עם אפוד קל וגם עם קרמי .
מנסיון זה אני אומר אין שום בעיה לא לשאת על חגורה ול95% מאנשי המילואים אין שום צורך אמיתי לפוצץ מאות שקלים על צעצוע שיהיה בשימוש אולי שבוע שבועים .
ה5% שצריכים את זה מקבלים בניפוק ממילא .
מי שרוצה כי זה COOL ומגניב זה ענין אחר .
יש סיבה שהנרתיק הנפוץ במרבית צבאות העולם מזה למעלה מ100 שנה הוא נרתיק הכנף.......
נשאתי את האקדח בנרתיק פנקיק רגיל על החגורה .
נשאתי אותו עם חגור 73 עם אפוד עם אפוד מגן ובלי כלום .
גם בהתנדבות במשטרה אני נושא אותו בנרתיק סטנדרתי של האפוד סייר ,גם עם אפוד קל וגם עם קרמי .
מנסיון זה אני אומר אין שום בעיה לא לשאת על חגורה ול95% מאנשי המילואים אין שום צורך אמיתי לפוצץ מאות שקלים על צעצוע שיהיה בשימוש אולי שבוע שבועים .
ה5% שצריכים את זה מקבלים בניפוק ממילא .
מי שרוצה כי זה COOL ומגניב זה ענין אחר .
יש סיבה שהנרתיק הנפוץ במרבית צבאות העולם מזה למעלה מ100 שנה הוא נרתיק הכנף.......
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
לא ממליץ לקנות ציוד סיני זול לנשק, ועוד לשימוש צבאי.
יש פתרונות הרבה יותר טובים ועדיים לא יקרים במיוחד.
לחברת safariland ישנם נרתיקים עם מנגנון נעילה als. הם נהדרים. מאפשרים נעילה איתנה שמבטלת כל צורך בקשקושים וישראבלופים נוסך כבל "אבטחה" וחד ומאפשר שליפה חלקה ומהירה מאידך. מחיר, כמובן, יותר גבוה מהמוצר הסיני, אבל עדיין בהחלט סביר.
ישנן אפשרויות רבות לנשיאת הנרתיק - על הגורה עם לולאות או פאדל, על מנשא מונמך, על הירך, הכל בעזרת מתאמים גם כן לא יקרים.
אני משתמש בנרתיק דגם 6378, נושא אותו על פאדל, הנרתיק הנוח ביותר שהיה לי עד עכשיו. משתמש בו גם בנשיאה במדים וגם באימונים ותחרויות IPSC ו-IDPA. ממליץ בחום.
כמו כן, ממליץ להזמין מהאתר www,ecopusa.com - מחירים טובים, משלוח במחיר הוגן, מבחר רחב.
סרטון הדגמה:
https://www.youtube.com/watch?v=rOSoRZ0e7yQ
יש פתרונות הרבה יותר טובים ועדיים לא יקרים במיוחד.
לחברת safariland ישנם נרתיקים עם מנגנון נעילה als. הם נהדרים. מאפשרים נעילה איתנה שמבטלת כל צורך בקשקושים וישראבלופים נוסך כבל "אבטחה" וחד ומאפשר שליפה חלקה ומהירה מאידך. מחיר, כמובן, יותר גבוה מהמוצר הסיני, אבל עדיין בהחלט סביר.
ישנן אפשרויות רבות לנשיאת הנרתיק - על הגורה עם לולאות או פאדל, על מנשא מונמך, על הירך, הכל בעזרת מתאמים גם כן לא יקרים.
אני משתמש בנרתיק דגם 6378, נושא אותו על פאדל, הנרתיק הנוח ביותר שהיה לי עד עכשיו. משתמש בו גם בנשיאה במדים וגם באימונים ותחרויות IPSC ו-IDPA. ממליץ בחום.
כמו כן, ממליץ להזמין מהאתר www,ecopusa.com - מחירים טובים, משלוח במחיר הוגן, מבחר רחב.
סרטון הדגמה:
https://www.youtube.com/watch?v=rOSoRZ0e7yQ
- סליקאי טיטניום
15 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד