רשיון לאקדח

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: רשיון לאקדח

על ידי Boltik » 20 אפריל 2016, 15:34

higt-power כתב:חברי יפי הנפש
השמירות הנ"ל מתבצעות בהיתר של המנהל וע"פ דרישתו .
כמו שהסברתי פעם ,בניגוד לשאר המדינה באיו"ש המנהל הוא הריבון הקובע ועל כן אין פה שום בעיה חוקית .
להיפך אם אני הולך למנהל לקבל היתר להעסקת פועל בביתי אני מחויב להצהיר על כך שאני אשמור עלו חמוש והדבר יבדק בשעה שאני מעביר את בעל המיקצוע בשער הישוב .

עכשיו זה נשמע אחרת. פותח האשכול לא ציין את הפרט "שולי" זה.
תודה על ההסבר.
Heavy is good...heavy is reliable.
If it doesnt work,you can always hit with it.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Digo » 20 אפריל 2016, 16:45

higt-power כתב:ולמה לא ?
אני מאבטח את עצמי ומשפחתי כל יום ויום אז מה ?
השאלה היא פשוטה .
האם הבחור עומד בעילה תקפה ?
כן, תושב קו קדמי!
אי לכך ובהתאם לזאת הוא זכאי לרשיון פרטי .
מה הבעיה עם זה ולמה צרכים פה להיות יותר קתולים מפרנציקוס ?!
כאמור ,למדינה אין עם זה שום בעיה ולהיפך המינהל האזרחי שהוא זרוע של המדינה דורש את "האבטחה" הזאת .

ברור שאני מסכים עם ההיגיון הזה, אבל אנחנו מדברים כאן על עמידה בקריטריונים של המדינה, ולא בהיגיון שלנו.
יש לי חבר, מדריך טיולים במקצועו, והוא הוציא רישיון על תקן ישוב זכאי. ברגע שהוא הזכיר זאת במילה, הפקיד מיד הרים אליו מבט חמור, ושאל אותו אם ברור לו שאין לו שום אישור לאבטח עם הנשק הפרטי, ובלה בלה בלה. כמובן שהחבר שלי מיד הבין שזו טעות שהוא פתח את הפה, עשה פרסה, והבהיר שהוא גר ביישוב זכאי, ולכן הוא מוציא רישיון, נקודה. ובא לציון גואל. קנה VP9... כיף לו...

זו הנקודה שלי. לא לפתוח את הפה סתם. ישוב זכאי? אחלה. תגיש מסמכים, תוציא רישיון, ותאבטח את מי שאתה רוצה...
לא קתולי ולא נעליים... יהודי גאה...
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי הדק ודופק » 20 אפריל 2016, 17:18

אני חייב לתת לכם הנדברקס רציני!!!!

תעשו חילוק מאוד גדול בין הבט"פ שעושה ימים כלילות על מנת להקשות עלינו להוציא רשיונות.
הצבא-שמעדיף שיהיו בתוך היישוב כמה שיותר חברי כיתת כוננות וכו על מנת שיהיו חוליות אורגניות שמכירות את המקום הרבה יותר מאשר מפ גזרה שמתחלף כל 4-8 חודש...
המועצות למיניהם שמעוניינות יותר מהכל שתהיה שמירה פרטית על פועלים פלסטינאים כי יש משוואה פשוטה: ישראלי לא רוצה לשלם כסף=[פועל פלסטינאי=שומר חמוש על מנת שיעבוד]=התפתחות היישוב=עוד כסף למועצה בגלל גידול אוכלוסין
לבין המנהל שמנסה לתמרן בין כולם...

שורה תחתונה מי שמוציא אישורים לפועלים פלסטינאים זה המינהל וכשמגיעים להוציא אישור לפועל כזה או אחר נדרשים ללוות אותו חמושים.

בשום פנים ואופן לא להגיד לבטפ שזאת הסיבה כי לא רק שתישלחו הביתה כלעומת שבאתם יתרה מכך יכול להיות שלא תצליחו להוציא יותר רשיון לנשק כי סומנתם.

להוציא על תבחין יישוב זכאי מגורים/עבודה וברגע שאתם עם האקדח עליכם ברישיון כמובן אתם אדונים לעצמכם ואין הברכה שורה אלא בדבר הסמוי מן העין.

בדיוק כמו שאסור לכם בתור נהגים לקחת כסף בעבור נסיעה וזה עבירה פלילית אבל אם התארגנתם כמה חברים ומתחלקים בדלק ואף פקח של משרד התחבורה לא יודע מזה אתם תיסעו תעשו חיים והכל טוב...

מה שבטוח לא לעשות זה לשמור על פועלים עם נשק ארגוני... עדיף לירות לעמך ברגל יעשה לעצמך פחות נזק.
אצבע בהדק ויד על הדופק.
לוחם וחובש.
מוכנות שיא בכל זמן נתון.
יד על הדופק- מטרת העל היא להציל חיים.
אך לא מן הנמנע, בעת הצורך, האצבע בהדק.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד