הנרתיק הטוב ביותר: 2016
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: הנרתיק הטוב ביותר: 2016
adab כתב:Noy_haslik כתב:אני לא מבין מה מתלהבים מהalien gear, הוא נראה בסדר, לא יותר מזה..מה שטוב בו זה המחיר(ממש זול יחסית).
יש לי נרתיק היברידי שקניתי בארץ שנראה ממש דומה, ועושה את העבודה.
אם כבר להזמין מארה"ב הייתי הולך על הstealthgearusa..נראה הרבה יותר איכותי
נוי מה כל כך מיוחד ב stealthgearusa?
העובדה שהחלק האחורי זה רשת זה לא יגרום ליותר זיעה להגיע לנשק?
המחיר של Allen gear הוא 44$, + 8$ משלוח בתוך ארה"ב.
כמה עולה הstealthgearusa עם המשלוח?
המחיר של הstealthgearusa הוא 99$ עם משלוח חינם בארה"ב.
החלק של הרשת עם החורים הוא מסביב לאקדח ולא מאחוריו, בחלק שמאחורי האקדח אין חורים.
לפי דעתי יש סיבה למחיר הזה והחומר הזה עדיף על עור, במיוחד באקלים החם של הארץ, מה שגם אתה יכול לשטוף אותו ולנקות.
ד"א גם מעור עובר אחרי זמן מה לחות לנשק.
אני לא רואה מה מיוחד בalien gear. כמו שאמרתי קניתי נרתיק בארץ שנראה כמעט אותו דבר.
אבל יגידו חכמים ממני...
"לכל מקום שנרצה, בכל דרך שנבחר"
הנושא של החורים ב-STEALTHGEAR נידון כבר. יש חורים גם באיזור של האקדח. יש פס שחור בלי חורים איפה שהצינה נמצאת כאשר אקדח בנרתיק. מישהו רשם שהוא ביקש הגנה נוספת מזיעה לאקדח וקיבל את הנרתיק בלי חורים כלל באיזור האקדח. אז לפני שהזמנתי שאלתי האם אפשר להוסיף הגנה מזיעה ונאמר לי שכן. לכן גם ביקשתי להוסיף במעמד ההזמנה. נראה איך יגיע (עוד הרבה זמן להמתין
)

נערך לאחרונה על ידי Arco בתאריך 20 אפריל 2016, 15:05, נערך פעם אחת בסך הכל.
Arco כתב:הנושא של החורים ב-STELTHGEAR נידון כבר. יש חורים גם באיזור של האקדח. יש פס שחור בלי חורים איפה שהצינה נמצאת כאשר אקדח בנרתיק. מישהו רשם שהוא ביקש הגנה נוספת מזיעה לאקדח וקיבל את הנרתיק בלי חורים כלל באיזור האקדח. אז לפני שהזמנתי שאלתי האם אפשר להוסיף הגנה מזיעה ונאמר לי שכן. לכן גם ביקשתי להוסיף במעמד ההזמנה. נראה איך יגיע (עוד הרבה זמן להמתין)
מקווה שתעדכן כשיגיע

Arco כתב:הנושא של החורים ב-STEALTHGEAR נידון כבר. יש חורים גם באיזור של האקדח. יש פס שחור בלי חורים איפה שהצינה נמצאת כאשר אקדח בנרתיק. מישהו רשם שהוא ביקש הגנה נוספת מזיעה לאקדח וקיבל את הנרתיק בלי חורים כלל באיזור האקדח. אז לפני שהזמנתי שאלתי האם אפשר להוסיף הגנה מזיעה ונאמר לי שכן. לכן גם ביקשתי להוסיף במעמד ההזמנה. נראה איך יגיע (עוד הרבה זמן להמתין)
כמה התוספת הזו עלתה לך?
וכמה זמן המשלוח?
תודה
"To disarm the people...[i]s the most effectual way to enslave them."
- George Mason
- George Mason
- סליקאי ארד
זה בלי תוספת תשלום.
המשלוח לארץ עולה נדמה לי 38$. במייל שקיבלתי אחרי הזמנה נאמר שייקח עד 45 יום מרגע ההזמנה עד שהם ישלחו את הנרתיק, הכנתי את עצמי נפשית שזה ייקח חודשיים, אז אני לא בלחץ
המשלוח לארץ עולה נדמה לי 38$. במייל שקיבלתי אחרי הזמנה נאמר שייקח עד 45 יום מרגע ההזמנה עד שהם ישלחו את הנרתיק, הכנתי את עצמי נפשית שזה ייקח חודשיים, אז אני לא בלחץ

Arco כתב:זה בלי תוספת תשלום.
המשלוח לארץ עולה נדמה לי 38$. במייל שקיבלתי אחרי הזמנה נאמר שייקח עד 45 יום מרגע ההזמנה עד שהם ישלחו את הנרתיק, הכנתי את עצמי נפשית שזה ייקח חודשיים, אז אני לא בלחץ %%$0066
אני עשיתי משלוח דרך DealTas, דרכם עלה 21$ ולקח 8 ימים. משלוח לdealtas לקח עוד סביבות 3-4 ימים
- סליקאי ארד
כבר רצים ומזמינים נרתיק רק כי איזה עיתון של מתלהבים עשה סקר עלוב שאף אחד לא שמע עליו בכלל 55,000 אולי נשמע לכם הרבה לסקר, אבל בארה"ב יש מיליונים רבים עם אקדחים.
נרתיקים של אליאן זה אפילו פחות טוב (לטעמי האישי) מנרתיק קיפוליי נייר שאני יכול להכין לבד מדף מדפסת A4.
G קוד הם באמת נרתיקים מעולים
איפה קומטאק, בליידטאק, ספארילאנד, דאבל אלפא, רייבאן ועוד לפחות 10 חברות.
מי שרוצה נרתיק קיידאקס מעולה, יש לא מעט חברות טובות בשוק. חבל מאוד יהיה לקנות נרתיק שנשבר כבר בפעם הראשונה שנושאים איתו. אני מדבר מניסיון נשיאה חיצוני ופנימי אגרסיבי עבודה ויום יומי קיידאקס עור הזרקת פלסטיק נרתיקי אלומיניום באמת, כמעט הכל.
חברות ראויות:
בליידטאק, קומפטאק, רייבאן, Gקוד, דאבל אלפא (תחרויות), גאלקו, מיטץ' רוזן.
נרתיקים של אליאן זה אפילו פחות טוב (לטעמי האישי) מנרתיק קיפוליי נייר שאני יכול להכין לבד מדף מדפסת A4.
מי שרוצה נרתיק קיידאקס מעולה, יש לא מעט חברות טובות בשוק. חבל מאוד יהיה לקנות נרתיק שנשבר כבר בפעם הראשונה שנושאים איתו. אני מדבר מניסיון נשיאה חיצוני ופנימי אגרסיבי עבודה ויום יומי קיידאקס עור הזרקת פלסטיק נרתיקי אלומיניום באמת, כמעט הכל.
חברות ראויות:
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב
glock34 כתב:כבר רצים ומזמינים נרתיק רק כי איזה עיתון של מתלהבים עשה סקר עלוב שאף אחד לא שמע עליו בכלל 55,000 אולי נשמע לכם הרבה לסקר, אבל בארה"ב יש מיליונים רבים עם אקדחים.
חברות ראויות:
צודק. באמת אני תהיתי לאן נעלם ספארילנד(יש לי אחד...)
"To disarm the people...[i]s the most effectual way to enslave them."
- George Mason
- George Mason
- סליקאי ארד
יש למישהו ניסיון עם הנרתיק הזה של פרונטליין ?
https://frontline-holsters.com/leather- ... b-holster/
מחפש נרתיק מוסלק ונוח לגלוק 19
https://frontline-holsters.com/leather- ... b-holster/
מחפש נרתיק מוסלק ונוח לגלוק 19
- סליקאי ארד
תנסה אותו:
https://www.facebook.com/MagenHolsters/?fref=ts
בחור ישראלי שמייצר נרתיקים היברידים עבודת יד.
אני הזמנתי ממנו ומאוד מרוצה..
https://www.facebook.com/MagenHolsters/?fref=ts
בחור ישראלי שמייצר נרתיקים היברידים עבודת יד.
אני הזמנתי ממנו ומאוד מרוצה..
glock34 כתב:כבר רצים ומזמינים נרתיק רק כי איזה עיתון של מתלהבים עשה סקר עלוב שאף אחד לא שמע עליו בכלל 55,000 אולי נשמע לכם הרבה לסקר, אבל בארה"ב יש מיליונים רבים עם אקדחים.
חברות ראויות:
מעניין אותי לדעת מה דעתך על הSTEALTHGEAR
חברות ראויות:
אני חייב להסכים,
בארה"ב, ברוב המדינות, יש צורך ברשיון מיוחד ע"מ להסתובב עם אקדח מוסלק.
האתר עשה סקר רק על נרתיקים מוסלקים ונכון ל2015 יש כ-13 מיליון מחזיקי רשיון כזה ובטח עוד כמה במדינות שאין צורך ברשיון כזה.
אני עם CompTac...
Walther PPQ M2
הקומפטאק בגרסא המוסלקת מעולה. נוח ועמיד.
הבעיה שלי עם פרונטליין זה שהם נשברים. לעומת זאת אני אוהב את גרסאות העור עם הליינר הפנימי.
אף אחד פה לא מזכיר את רייבן, וחבל מאוד, נרתיק מהמשובחים שיש בעולם. מי שמעוניין לשלם מעט יותר ייהנה מנרתיק טוב אפילו מהשמות הגדולים בשוק.
הבעיה שלי עם פרונטליין זה שהם נשברים. לעומת זאת אני אוהב את גרסאות העור עם הליינר הפנימי.
אף אחד פה לא מזכיר את רייבן, וחבל מאוד, נרתיק מהמשובחים שיש בעולם. מי שמעוניין לשלם מעט יותר ייהנה מנרתיק טוב אפילו מהשמות הגדולים בשוק.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב
לא הצלחתי למצוא נרתיקי רייבן.
מישהו יכל לצרף קישור?
מישהו יכל לצרף קישור?
carver כתב:לא הצלחתי למצוא נרתיקי רייבן.
מישהו יכל לצרף קישור?
http://raven-concealment-systems1.mybig ... /holsters/
Si vis pacem, para bellum
- סליקאי כסף
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד