מוצר חדש ומעניין - ClipFort
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מוצר חדש ומעניין - ClipFort
מוצר ישראלי מעניין. מישהו שמע ? מכיר ?
http://www.geektime.co.il/clipfort-acquired-for-22-mm/
נשמע מבטיח. אם כי, להכניס אלקטרוניקה לאקדח (מעבר לכוונות וגם זה בקושי) זה שלב אבולוציוני שהענף דוחה כבר שנים רבות ...
http://www.geektime.co.il/clipfort-acquired-for-22-mm/
נשמע מבטיח. אם כי, להכניס אלקטרוניקה לאקדח (מעבר לכוונות וגם זה בקושי) זה שלב אבולוציוני שהענף דוחה כבר שנים רבות ...
Si vis pacem, para bellum
- סליקאי כסף
Re: מוצר חדש ומעניין - ClipFort
מכיר אותם אישית.
המוצר לא על המדף עדיין, יקח זמן.
מדובר בינתיים באקדחי גלוק בלבד, יש גם אלקטרוניקה וגם מכאניקה, זה לא מזהה טביעת אצבע אלא חתימה אישית אחרת, זה עובד טוב ומהר, נשאר רק שזה יעבוד בצורה אמינה. בהנחה שהמוצר אמין, מדובר בהחלט בפתרון שהייתי מאמץ.
צריך להסתכל על זה כמו על מנגנון נעילה ולא כעל תחליף למחסנית. האלטרנטיבה של זה היא מנעול הדק וכו׳ או נעילה בכספת.
המוצר לא על המדף עדיין, יקח זמן.
מדובר בינתיים באקדחי גלוק בלבד, יש גם אלקטרוניקה וגם מכאניקה, זה לא מזהה טביעת אצבע אלא חתימה אישית אחרת, זה עובד טוב ומהר, נשאר רק שזה יעבוד בצורה אמינה. בהנחה שהמוצר אמין, מדובר בהחלט בפתרון שהייתי מאמץ.
צריך להסתכל על זה כמו על מנגנון נעילה ולא כעל תחליף למחסנית. האלטרנטיבה של זה היא מנעול הדק וכו׳ או נעילה בכספת.
- סליקאי טיטניום
את תפתחו תקוות שזה המוצר שינצח את הסטטיסטיקה,
במרוצת השנים הומצאו מאות מוצרים ורובם נמצאים היום בפח הזבל.
אישית אני אתרחק ממוצר שנועל את המחסנית שגם כך היא עקב אכילס של אקדחים חצי אוטומטים, ושחס וכרפס
כשאני אצטרך ללחוץ על ההדק משהו במחסנית לא יתפח ואני אם מעצור דלת יקר ביד
אישית אני אתרחק ממוצר שנועל את המחסנית שגם כך היא עקב אכילס של אקדחים חצי אוטומטים, ושחס וכרפס
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
glockbuster כתב:את תפתחו תקוות שזה המוצר שינצח את הסטטיסטיקה,
לפי מה שאני מבין , לא מדובר במחסנית.
מדובר באביזר כמו מחסנית שכשאתה מכניס אותו לנשק הוא נועל את המנגנון (אפילו דריכה אתה לא יכול לבצע) והשחרור שלו מהנשק מבוצע ע"י קריאת קורא אצבע.
ב Caracal pistol שמיוצר בערב הסעודית ותוכנן ע"י ויליאם בוביט (Wilhelm Bubits מתכנן השטייר M&S )היא פטנט דומה רק הנעילה בוצעה ע"י מפתח.
המטרה ל"חסוך" את אחסון האקדח בכספת והזמן הדרוש כדי להגיע לכלי היריה.
ככה האקדח יכול להשאר במגירה לידך עם מחסנית בחוץ ובשעת צורך אתה מבצע החלפה מהירה ואתה מוכן לפעולה.
כמו שאתה יכול להתקע עם כספת שלא נפתחת ככה האפשרות להתקע עם ה"כמו" מחסנית הזו בנשק.
זה ה"רעיון" שאני מבין מאחורי המוצר הנ"ל.
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
זה נכון, רק שבנוסף לנעילה, כן מדובר במחסנית שמכילה מספר כדורים ולא צריך להחליף אותה אלא רק לדרוך ולירות.
מי שמתנגד לנעילה כלשהי של הנשק בין אם באמצעות מנעול כזה או אחר ובין אם בהכנסה לכספת, כמובן שאין לו מה לעשות עם כזה מוצר. מי שכן נועל באמצעי כזה או אחר, מקבל מוצר שמקצר את זמן התגובה עשרות מונים.
כמו שאמרת- כל אמצעי נעילה עלול להיתקע או להיכשל, כאן המנגנון לא מורכב יותר מזה של כספת אלקטרונית אלא להיפך.
מי שמתנגד לנעילה כלשהי של הנשק בין אם באמצעות מנעול כזה או אחר ובין אם בהכנסה לכספת, כמובן שאין לו מה לעשות עם כזה מוצר. מי שכן נועל באמצעי כזה או אחר, מקבל מוצר שמקצר את זמן התגובה עשרות מונים.
כמו שאמרת- כל אמצעי נעילה עלול להיתקע או להיכשל, כאן המנגנון לא מורכב יותר מזה של כספת אלקטרונית אלא להיפך.
- סליקאי טיטניום
השאלה מה קורה במצב אמת, ושנגמר בדבר הזה הסוללה פתאום...
S&W M&P Shield
הסיבה שעולם הנשק דוחה ע"פ רוב התפתחויות מעין אלו, היא העובדה שהרבה מאוד פעמים, נשקים מעורבים בסיטואציות של חיים ומוות. כשל טכני בסיטואציות כאלו עלול להוביל לתוצאות טרגיות. זה לא סתם עוד משהו שלא יעבוד. לא איזה דף אינטרנט שיקרוס לי לפתע באמצע עבודה. כשמדובר בכלי שאמור להציל את חיי, אעדיף כמה שפחות משתנים שעלולים להשתבש.
עם כל הכבוד להשוואה למכניקה פשוטה, אני סומך הרבה יותר על מכניקה פשוטה וגולמית, מאשר על אלקטרוניקה עדינה ומסובכת בהרבה.
לזורקי אבנים אין מעצורים...
עם כל הכבוד להשוואה למכניקה פשוטה, אני סומך הרבה יותר על מכניקה פשוטה וגולמית, מאשר על אלקטרוניקה עדינה ומסובכת בהרבה.
לזורקי אבנים אין מעצורים...

"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
מי שדוחה את המוצרים האלו הם אמריקאים שמפחדים שיפסיקו למכור כלי נשק שאינם חכמים, כמו שנאסר למכור מחסניות מעל 10 כד בקליפורניה וכו׳.
כל התירוצים הם בולשיט אחד גדול. מדובר במנעול אלקטרוני, תרצה תשתמש, לא תרצה אל תשתמש. זה לא מצריך שינוי בנשק ולא מונע שימוש במחסנית רגילה.
תכלס, אפשר להגיע הביתה ובמקום לנעול את האקדח בכספת - להחליף למחסנית הזו ולהניח במגירה או במקום זמין אחר, מחשש שילדים ישחקו עם האקדח, זה הכל. מי שמצפה בכל רגע שיפרצו לביתו מחבלים וחושש שדווקא אז תיגמר הסוללה וכו׳ - צריך לשאת עליו את האקדח גם בבית ממילא.
כל התירוצים הם בולשיט אחד גדול. מדובר במנעול אלקטרוני, תרצה תשתמש, לא תרצה אל תשתמש. זה לא מצריך שינוי בנשק ולא מונע שימוש במחסנית רגילה.
תכלס, אפשר להגיע הביתה ובמקום לנעול את האקדח בכספת - להחליף למחסנית הזו ולהניח במגירה או במקום זמין אחר, מחשש שילדים ישחקו עם האקדח, זה הכל. מי שמצפה בכל רגע שיפרצו לביתו מחבלים וחושש שדווקא אז תיגמר הסוללה וכו׳ - צריך לשאת עליו את האקדח גם בבית ממילא.
- סליקאי טיטניום
אכן... אדם צריך להתאים את עצמו לסביבה בה הוא חי... אצלי ביישוב, אנשים שנרצחים במיטתם, זה לא דבר מנותק מהמציאות... אם הבנתי את המוצר הזה נכון, אני כנראה לא אשתמש בדבר כזה...
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
אותי מעניינת השאלה, למה?
למה לי להתקין מכשיר שיגרום לי לבזבוז זמן או סיבוכים מיותרים?
מה בעצם אני רוצה למנוע וממי? אחריות כלי הנשק היא על בעליו וחשוב שידע כל בעל כלי נשק את האחריות המוטלת עליו. גם על כל סכיני המטבח צריך מכשירים מגבילים? תרופות? חומרי ניקויי? כלי עבודה? לכל דבר יש את המיקום המיועד לו וחינוך זה חלק בלתי נפרד מהנוסחה. כאשר אני בבית האקדח נמצא במקום בטוח אליו אני יכול להגיע במהירות אם יש צורך בכך. בלילה הוא לידי במגירה שבשידה במצב 2 עם פנס. כל שאר הזמן הוא עליי. שאר כלי הנשק מאוכסנים בכספות בבית, והכי חשוב, הילדים שלי עברו סד"ח בכל הנוגע לכלי נשק ודומיהם, אקדחים, רובים, סכנים (מטבח, אולר, יפניות וכיו"ב).
בקיצור, בכל בית נורמאלי יש לא מעט סכנות שילדינו חשופים להם, אקדח היא אחת מהם. אני בטוח שכל אחד מלמד את ילדיו לא להתעסק עם חשמל, תרופות, כלי עבודה, חומרי ניקויי, טוחן אשפה, סכיני מטבח, חומרי הדברה, וכיו"ב, אז תוסיפו למשוואה גם אקדחים במקום להפוך את האקדח למשקולת ניירות.
""אני בטוח שבמקרה חירום יהיה לי הזמן להתחיל ללטף את המחסנית של האקדח בכדי לבטל את הנעילה במקום להתעסק עם הבעיה עצמה""
מה בעצם אני רוצה למנוע וממי? אחריות כלי הנשק היא על בעליו וחשוב שידע כל בעל כלי נשק את האחריות המוטלת עליו. גם על כל סכיני המטבח צריך מכשירים מגבילים? תרופות? חומרי ניקויי? כלי עבודה? לכל דבר יש את המיקום המיועד לו וחינוך זה חלק בלתי נפרד מהנוסחה. כאשר אני בבית האקדח נמצא במקום בטוח אליו אני יכול להגיע במהירות אם יש צורך בכך. בלילה הוא לידי במגירה שבשידה במצב 2 עם פנס. כל שאר הזמן הוא עליי. שאר כלי הנשק מאוכסנים בכספות בבית, והכי חשוב, הילדים שלי עברו סד"ח בכל הנוגע לכלי נשק ודומיהם, אקדחים, רובים, סכנים (מטבח, אולר, יפניות וכיו"ב).
בקיצור, בכל בית נורמאלי יש לא מעט סכנות שילדינו חשופים להם, אקדח היא אחת מהם. אני בטוח שכל אחד מלמד את ילדיו לא להתעסק עם חשמל, תרופות, כלי עבודה, חומרי ניקויי, טוחן אשפה, סכיני מטבח, חומרי הדברה, וכיו"ב, אז תוסיפו למשוואה גם אקדחים במקום להפוך את האקדח למשקולת ניירות.
""אני בטוח שבמקרה חירום יהיה לי הזמן להתחיל ללטף את המחסנית של האקדח בכדי לבטל את הנעילה במקום להתעסק עם הבעיה עצמה""
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב
glock34 כתב:אותי מעניינת השאלה, למה?
מה בעצם אני רוצה למנוע וממי? אחריות כלי הנשק היא על בעליו וחשוב שידע כל בעל כלי נשק את האחריות המוטלת עליו. גם על כל סכיני המטבח צריך מכשירים מגבילים? תרופות? חומרי ניקויי? כלי עבודה? לכל דבר יש את המיקום המיועד לו וחינוך זה חלק בלתי נפרד מהנוסחה.
הכל תלוי בסיטואציה שבה אתה נמצא, ויכול להיות שמוצר כזה לא בדיוק מתאים לאדם עם רמת מודעות, מיומנות ומוכנות כמוך.
המטרה של כזה התקן היא למנוע מאדם לא מורשה להשתמש בנשק שלך נגדך. במקרים מסויימים זה יכול לקנות לך עוד כמה שניות שיכולות להציל את החיים שלך.
לגבי חומרי ניקוי, תרופות, סכינים וכו'. כן רצוי שתרחיק אותם מהילדים שלך ואם לא מהם אז מחברים שלהם.
לפני די הרבה שנים קרה מקרה שבו נכנסו פורצים לבית של ניצולת שואה, וכשלא מצאו שום דבר בעל ערך הם הוציאו את התיסכול שלהם בזה שהשקו אותה במגוון חומרי הניקוי שהיו בבית. בנס היא נשארה בחיים.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק
11 הודעות