שאלה - מנגנון הדק M&P
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: שאלה - מנגנון הדק M&P
חברים - עכשיו חג, לא לריב...
רוצה להזכיר לכולם שנשק זה דבר של טעם אישי ואימון. הרבה אימון...
הדק רך או קשה, קל או כבד - שוב באימון מתרגלים להכל.
ברור שכשילד זה לא אקדח לירי תחרותי אבל מצד שני הוא לא גרוע. וסתם דרך אגב, ככל שמתאמנים יותר גם כל החלקים הפנימיים של האקדח נשחקים מעט והזוויות מתעגלות כך שההדק הופך לנעים יותר. יש שלילד ערכת הדק של אייפקס עם קפיץ רך יותר ופינים מעוגלים כך שההדק פחות ״כבד״ ויותר זורם. בזמנו אמרו שלהב יביאו את זה לארץ. לא יודע אם יצא לפועל.
לי יש שילד וסה״כ אני מרוצה ממנו, חוץ מהעובדה שאני לא מוצא לו בשום מקום בארץ אקססוריז ואפילו לא נרתיק חיצוני ראוי לשמו עם אבטחה...
רוצה להזכיר לכולם שנשק זה דבר של טעם אישי ואימון. הרבה אימון...
הדק רך או קשה, קל או כבד - שוב באימון מתרגלים להכל.
ברור שכשילד זה לא אקדח לירי תחרותי אבל מצד שני הוא לא גרוע. וסתם דרך אגב, ככל שמתאמנים יותר גם כל החלקים הפנימיים של האקדח נשחקים מעט והזוויות מתעגלות כך שההדק הופך לנעים יותר. יש שלילד ערכת הדק של אייפקס עם קפיץ רך יותר ופינים מעוגלים כך שההדק פחות ״כבד״ ויותר זורם. בזמנו אמרו שלהב יביאו את זה לארץ. לא יודע אם יצא לפועל.
לי יש שילד וסה״כ אני מרוצה ממנו, חוץ מהעובדה שאני לא מוצא לו בשום מקום בארץ אקססוריז ואפילו לא נרתיק חיצוני ראוי לשמו עם אבטחה...
- סליקאי כסף

למה לריב אם אפשר ללכת מכות....
העיניינים האלה רווי אינטרסים ואמוציות.
אם כבר אז שאלה לבעלי הסמית.
תפס המחסנית הוא מתחלף בן שמאל לימין או שיש שני תפסים כמו בהקלר לדוגמא.
העיניינים האלה רווי אינטרסים ואמוציות.
אם כבר אז שאלה לבעלי הסמית.
תפס המחסנית הוא מתחלף בן שמאל לימין או שיש שני תפסים כמו בהקלר לדוגמא.
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
לפי הידוע לי רק בשילד אי אפשר להחליף את תפס המחסנית מימין לשמאל (באסה לשמאליים...) ובשאר הסמיתים אפשר להחליף צד
- סליקאי כסף

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד