הזמנת נשק מארצות הברית

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

הזמנת נשק מארצות הברית

על ידי STI » 04 מאי 2003, 15:45

האם למישהו יש מושג מדוע כל כך קשה לבצע יבוא אישי של נשק (דרך סוחר נשק מורשה כמובן) מארצות הברית? אני הזמנתי נשק דרך סוחר נשק גדול ומכובד לפני יותר מ- 7 חודשים, אך טרם קיבלתי את האקדח הנכסף. נאמר לי שמשרד ההגנה האמריקאי מעכב בכוונה רשיונות יצוא של נשק לישראל.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי יובל » 04 מאי 2003, 16:25

זה לא שמשרד ההגנה האמריקני מעכב "בכוונה".יש נהלים מסויימים.אולם הדרך המדוייקת והיעילה ביותר עבורך לדעת את אשר אירע לאקדח היא שסוחר הנשק הישראלי יצור קשר עם הספק,וזה יודיע לו מייד,בטלפון,מה הסיבה לעיכוב.לדעתי ומנסיוני האישי,הבעייה נעוצה דווקא בסוחר הנשק הישראלי ממנו הזמנת.הוא אמור לבצע את הבירורים עבורך,ואם אכן יש בעיה במשלוח נשק לארץ,אתה תדע על כך במקום.משרד ההגנה האמריקני לא מתבייש מאף אחד.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ליאור45 » 04 מאי 2003, 16:42

STI, ברוך בואך לפורום. אני מאחל לך הרבה אשכולות של הנאה.

על מנת להוציא רשיון ייצוא, על היצרן האמריקני לפנות למחלקת המדינה בארה"ב, וכאן נעוצה הסחבת. המחלקה דורשת גם רשיון יבוא מהשלטונות בישראל (משרד הפנים ו/או משרד התעשיה והמחסר). על מנת לקבל רשיון יבוא, על היצרן להוציא חשבונית פרופורמה על ההזמנה של כלי הירייה.

אחרי שיש רשיון ייצוא, ניתן לשלח את הנשק ארצה במשלוח מבוטח. כמובן אח"כ יש חגיגה של המכס, והיבואן יוכל לשחרר את הכלי לידי הבעלים המאושר אחרי שייחתם שטר מכר ביניהם ושטר המכר יוגש למשרד הפנים, שיוציא רשיון לכלי המיובא.

שבעה חודשים זה "זמן ממוצע טוב". יש כל מיני מתכונות מזורזות להגשת בקשות למחלקת המדינה, אך לא אעסוק בזה כאן.

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי STI » 04 מאי 2003, 17:00

ברוכים הנמצאים!, ותודה על קבלת הפנים החמה.

כבר פניתי ליצרן ואיש הקשר שם הודיע לי שהם שלחו את כל הניירת הרלוונטית ל - State Department ושעכשיו ההליך נמצא ב- Staffing, ובמילים אחרות בתחתית הערימה של המון בקשות קודמות עליהן צריך לעבור (גם שם הפקידים לא אוהבים לעבוד קשה).
י
צרתי קשר כמה וכמה פעמים עם היבואן כאן בארץ וככל שידוע לי הוא באמת משתדל (הרי הוא המרוויח הגדול כאן ככלות הכל), אולם הדבר לא בשליטתו. כל שנשאר לי הוא לקוות שהעניינים יסתדרו כמה שיותר מהר, כבר נמאס לי מהאקדח הנוכחי והוא "דפק" אותי כמה פעמים באליפות האחרונה.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי donduck » 04 מאי 2003, 17:26

האם האקדח שהזמנת כשמך הוא?
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי volunteer » 04 מאי 2003, 19:36

STI.

בעשותך כך, העמסת על גבך את כל כובד משקלו של שק החבטות הפוליטי במגרש המשחקים הבינלאומי, אני בהחלט מאחל לך הצלחה, אך למען האמת ניראה לי כי הכנסת ראש בריא למיטה חולה.

ושוב, שיהיה בהצלחה.
Heckler & Koch, וכל השאר !
סמל אישי של המשתמש
סליקאי מפלדה

על ידי STI » 04 מאי 2003, 20:31

donduck,

אכן כן, האקדח אכן כשמי הוא.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי אמיל » 04 מאי 2003, 20:44

לSTI ערב טוב!
ברצוני לשאול אותך, למה הזמנת אקדח מחו''ל? מדובר בדגם מיוחד, שלא קיים
במלאי בארץ?

מצטער על הסקרנות! :oops:
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי STI » 04 מאי 2003, 20:51

אמיל שלום,
אכן מדובר בדגם שלא קיים בארץ. היום ניתן להרכיב אקדח על גוף של STI בלבד ולהשתמש בצינה וחלקים אחרים לא פחות טובים (ויש שיטענו שאפילו טובים יותר). אבל אני מעוניין באקדח קומפלט. זה לא שהאקדחים המורכבים בארץ לא טובים מספיק, אני פשוט "חם" על האקדח הזה.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי אמיל » 04 מאי 2003, 21:05

STI- אתהרוצה להגיד שבארץ לא ניתן לרכוש אקדח STI קומפלט :?:

העם בדקת את זה?
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי donduck » 05 מאי 2003, 09:34

ידידי STI
אכן, טעם טוב יש לך.
כעת אולי מאוחר להציע לך אבל, טוב היית עושה לו היית מזמין את אותו אקדח מדילר אירופאי. כך היו נחסכות לך הרבה שעות של עצבים. היבוא משם מעשי יותר.
ואם על אירופה דיברנו, שווה היה לבדוק את האקדחים של SPS (ספרד) אותה פלטפורמה בדיוק (אני משתמש במחסנית שלהם) ואיכות יוצאת דופן. חמי מנחם הוא היבואן הרשמי שלהם כאן.
בכל מקרה, שיהיה בהצלחה.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי STI » 05 מאי 2003, 14:42

donduck,

כבר דיברתי עם חמי ואני שוקל ברצינות להזמין SPS קומפלט. יש בזה אפילו יתרון מכיוון שבידית כבר יצוק עקב, כך שאין צורך לקנות אחת נוספת.

אם יש לך עוד פרטים על האקדח אני אשמח לשמוע מכיוון שחוץ מאתר הבית של SPS, שבאופן מפתיע לא נותן שום אינפורמציה על האקדחים שלהם, לא הצלחתי למצוא כלום ברשת.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד