פטנט לניקוי האקדח
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
פטנט לניקוי האקדח
שלום כולם.
אולי אני סתם מתלהב והוותיקים כאן מכירים את הפטנט, ואם כך אז התנצלותי מראש...
כל פעם שניקיתי את האקדח, בעיקר אחרי מטווח, נתקלתי בבעיה איך לנקות את המסילות או כל מיני סדקים וחרכים באקדח. זה הרי די מבאס לעטוף מברג טסטר בפלנלית ולנסות לדחוף אותו לכל החורים, וגם מקל אזניים לא עשה את העבודה, עד ש... בהחלטה של רגע קניתי מכשיר לניקוי בין השיניים, כזה שיש בכל בית מרקחת/פארם שנראה כמו דוקרן של רופא שיניים רק שיש בו מברשת דקיקה בקצה (ולא, אני לא מתכוון למה שנקרא 'מברשת שיניים'
)
וואלה, השתפרו לי החיים... עם מברשת אחת (קשיחה) אני מנקה, עם מברשת נוספת (רכה יותר) אני משמן, בדיוק איפה שצריך, בלי נזילות שמן החוצה וכתמים על המכנסיים והחולצה...
ממליץ בחום.
בנוסף, אשמח לעוד טיפים לניקוי קל.
אולי אני סתם מתלהב והוותיקים כאן מכירים את הפטנט, ואם כך אז התנצלותי מראש...
כל פעם שניקיתי את האקדח, בעיקר אחרי מטווח, נתקלתי בבעיה איך לנקות את המסילות או כל מיני סדקים וחרכים באקדח. זה הרי די מבאס לעטוף מברג טסטר בפלנלית ולנסות לדחוף אותו לכל החורים, וגם מקל אזניים לא עשה את העבודה, עד ש... בהחלטה של רגע קניתי מכשיר לניקוי בין השיניים, כזה שיש בכל בית מרקחת/פארם שנראה כמו דוקרן של רופא שיניים רק שיש בו מברשת דקיקה בקצה (ולא, אני לא מתכוון למה שנקרא 'מברשת שיניים'

וואלה, השתפרו לי החיים... עם מברשת אחת (קשיחה) אני מנקה, עם מברשת נוספת (רכה יותר) אני משמן, בדיוק איפה שצריך, בלי נזילות שמן החוצה וכתמים על המכנסיים והחולצה...
ממליץ בחום.
בנוסף, אשמח לעוד טיפים לניקוי קל.
- סליקאי כסף
Re: פטנט לניקוי האקדח
משהו דומה כבר קיים:

ניקוי עם מברג + פלנלית, כמו הרבה דברים בצה"ל, זה המינימום הנדרש כדי לאפשר פעולה תקינה של הנשק האישי, מתוך הנחה שבתנאי שטח יהיה קשה לשמור על ערכת ניקוי יותר רצינית או על חומרי ניקוי יותר מתקדמים.

ניקוי עם מברג + פלנלית, כמו הרבה דברים בצה"ל, זה המינימום הנדרש כדי לאפשר פעולה תקינה של הנשק האישי, מתוך הנחה שבתנאי שטח יהיה קשה לשמור על ערכת ניקוי יותר רצינית או על חומרי ניקוי יותר מתקדמים.
נערך לאחרונה על ידי סיורניק בתאריך 02 מאי 2016, 08:20, נערך פעם אחת בסך הכל.
באתי ללמוד
סיורניק
זה כלי ניקוי לאקדח או שאתה רופא שיניים?
אבל אכן כן, על אותו עיקרון פשוט עם מברשות...
זה כלי ניקוי לאקדח או שאתה רופא שיניים?

אבל אכן כן, על אותו עיקרון פשוט עם מברשות...
- סליקאי כסף
הכלי השלישי מלמעלה (עם ראש החץ) גם עובד מצויין בשליפת שאריות בגדים, כדורי אבק ומוך מהתחתונים שנכנס מתחת ומאחורי הפטיש ובתוך הצינה
באתי ללמוד
לטעמי האישי לטסטר אין מה לחפש באקדח
זה לא M16 המכלולים הרבה יותר עדינים ואין צורך בחפירת הכלי למוות
שימון נדיב לאחר הירי עם מברשת שיניים, המתנה של רבע שעה וניקוי השמן ע"י פלנלית או ע"י רחיצה במים חמימים וקצת סבון
זהו
זה לא M16 המכלולים הרבה יותר עדינים ואין צורך בחפירת הכלי למוות
שימון נדיב לאחר הירי עם מברשת שיניים, המתנה של רבע שעה וניקוי השמן ע"י פלנלית או ע"י רחיצה במים חמימים וקצת סבון
זהו
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
פות"ש - לא הבנתי לאיזה כלי התכוונת.
בכל מקרה, אני משתמש בקיסמים עם מקל ארוך ובמקומות מסובכים כמו מסילות - במנקי מקטרת שעושים עבודה מעולה (הקרדיט להיקוק45).
בכל מקרה, אני משתמש בקיסמים עם מקל ארוך ובמקומות מסובכים כמו מסילות - במנקי מקטרת שעושים עבודה מעולה (הקרדיט להיקוק45).
Glock 26 GEN4
- סליקאי כסף
bnsagi כתב:פות"ש - לא הבנתי לאיזה כלי התכוונת.
מנקי מקטרת?

מה זה אם אפשר לשאול?
"לכל מקום שנרצה, בכל דרך שנבחר"
http://www.ebay.com/itm/50Pcs-Intensive-Cotton-Pipe-Cleaners-Smoking-Tobacco-Pipe-Cleaning-Tool-White-/161906506707
http://www.ebay.com/itm/5-pcs-SET-Nylon-Brush-Shank-BRIAR-Tobacco-Pipe-Cleaner-Cleaning-Stainless-Steel-/262329915940
זול ופשוט.
http://www.ebay.com/itm/5-pcs-SET-Nylon-Brush-Shank-BRIAR-Tobacco-Pipe-Cleaner-Cleaning-Stainless-Steel-/262329915940
זול ופשוט.
Heavy is good...heavy is reliable.
If it doesnt work,you can always hit with it.
If it doesnt work,you can always hit with it.
ספריי לניקויי ברקסים שלא משאיר סימני ייבוש.
יפרק כל גרגיר וגרגיר של פיח ויסיר את כל השמנים המהולים בו.
יפרק כל גרגיר וגרגיר של פיח ויסיר את כל השמנים המהולים בו.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב
אני משתמש במקלון עץ לנקוי שיניים, שיהיה קצת לעוס כדי שלט יהיה חד מדי ושם עליו טישיו במקום פלנלית זה מייבש מעולה
- סליקאי כסף
אני משתמש בקיסמי שיניים מעץ, וגם במגבת נייר מקופלת כמה פעמים כך שנוצרת פינה או חוד.
וגם שואב אבק מאוד יעיל (הפייה הצרה שמיועדת לפינות). מנקה כל מה שלא דבוק חזק ומייבש.
וגם שואב אבק מאוד יעיל (הפייה הצרה שמיועדת לפינות). מנקה כל מה שלא דבוק חזק ומייבש.
CZ 75 BD
- סליקאי כסף
14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד