שאלה בנוגע לנרתיק מסוג KYDEX

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

שאלה בנוגע לנרתיק מסוג KYDEX

על ידי guyn » 03 מאי 2016, 16:04

היי

אז גם אני התחדשתי בVP9, ומכיוון שאין אצל מאיר רוט כרגע נרתיק (פנימי) שמתאים לו, התחלתי לחפש פתרונות באינטרנט

הזמנתי את הALIENGEAR דרך קרובת משפחה בארה"ב, אבל זה ייקח לפחות חודשים עד שאקבל אותו

ראיתי באייבי את הנרתיק הזה:
http://www.ebay.com/itm/KYDEX-CONCEALME ... eMGo7aUcYA

ורציתי לשאול האם מישהו מכיר/שמע על הנרתיק הזה ואם הוא כדאי (הוא יחסית לא יקר כולל משלוח)

אשמח לעצות בנושא

אגב ראיתי גם את הנרתיק הזה:

http://www.ebay.com/itm/IWB-Hybrid-hols ... YmsToNLrMQ

אבל הוא נראה לי בסגנון של הALIENGEAR ונראה לי מיותר לקנות 2 נרתיקים שהם אותו עיקרון...
סליקאי ארד
סליקאי ארד

Re: שאלה בנוגע לנרתיק מסוג KYDEX

על ידי Noy_haslik » 03 מאי 2016, 17:30

חבל שלא התייעצת לפני שקנית, יש בחור ישראלי שמייצר בעבודת יד נרתיקים היברידיים(בדיוק כמו הALIEN GEAR) בהתאמה אישית לאקדח שלך...היית מחכה שבוע(ולא חודשיים), מקבל אותה איכות, קונה כחול לבן וגם יש לך למי לפנות במקרה של בעיה..
בכל מקרה הALIENGEAR נרתיק מעולה..חבל לקנות עוד נרתיק מEBAY שעולה לא מעט כסף..לך למטווחים אחרים אולי יהיה להם נרתיק פשוט בשבילך עד שהנרתיק שהזמנת יגיע..בהצלחה
"לכל מקום שנרצה, בכל דרך שנבחר"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי eitan156 » 03 מאי 2016, 19:17

אם אתה רוצה להתרחק קצת מהסגנון של אליאן גיר, הייתי שוקל לקנות נרתיק מ"עור היוצר" ממה שראיתי אצלו יש לו נרתיקים (מעור כמובן) שנראים מאד איכותיים ונוחים. יש כנראה נרתיק "כללי" והוא יכול לייצר לך גם לפי הזמנה.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי GA1 » 03 מאי 2016, 20:11

עוד HK (כמובן VP9)

יחי העדר החדש....
    נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
    גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
    לפעמים זה עניין של שניות...
שא בְּאחריות ושא ברכה
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי guyn » 03 מאי 2016, 22:20

Noy_haslik כתב:חבל שלא התייעצת לפני שקנית, יש בחור ישראלי שמייצר בעבודת יד נרתיקים היברידיים(בדיוק כמו הALIEN GEAR) בהתאמה אישית לאקדח שלך...היית מחכה שבוע(ולא חודשיים), מקבל אותה איכות, קונה כחול לבן וגם יש לך למי לפנות במקרה של בעיה..
בכל מקרה הALIENGEAR נרתיק מעולה..חבל לקנות עוד נרתיק מEBAY שעולה לא מעט כסף..לך למטווחים אחרים אולי יהיה להם נרתיק פשוט בשבילך עד שהנרתיק שהזמנת יגיע..בהצלחה

על איזה בחור מדובר? אולי אקנה גם ממנו כי חודשיים זה המון זמן ואני חייב נרתיק פנימי באופן דחוף כי אני לא יכול להסתובב עם האקדח...
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי Noy_haslik » 03 מאי 2016, 22:32

guyn כתב:
Noy_haslik כתב:חבל שלא התייעצת לפני שקנית, יש בחור ישראלי שמייצר בעבודת יד נרתיקים היברידיים(בדיוק כמו הALIEN GEAR) בהתאמה אישית לאקדח שלך...היית מחכה שבוע(ולא חודשיים), מקבל אותה איכות, קונה כחול לבן וגם יש לך למי לפנות במקרה של בעיה..

על איזה בחור מדובר? אולי אקנה גם ממנו כי חודשיים זה המון זמן ואני חייב נרתיק פנימי באופן דחוף כי אני לא יכול להסתובב עם האקדח...

איתי מ"נרתיקי מגן", אני קניתי ממנו, בחור רציני שעושה עבודה מעולה.
https://www.facebook.com/MagenHolsters/?fref=ts
איתי-0546767679
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי guyn » 03 מאי 2016, 22:43

Noy_haslik כתב:
guyn כתב:

איתי מ"נרתיקי מגן", אני קניתי ממנו, בחור רציני שעושה עבודה מעולה.
https://www.facebook.com/MagenHolsters/?fref=ts
איתי-0546767679

אחלה, תודה. אבדוק איתו
אגב, כמה הוא לוקח על נרתיק כזה?
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי Noy_haslik » 03 מאי 2016, 22:56

290 ש"ח אם זכור לי נכון
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב