StealthGear vs BladeTech
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: StealthGear vs BladeTech
אריק, לגבי נרתיק המפשעה שהזכרת:
1. האם אכן מדובר בנרתיק AIWB של SG? זה עם התופסן הבודד בצד?

http://stealthgearusa.com/pages/about-t ... wb-holster
2. האם ניסית ללכת איתו בשעה 4/8?
3. האם הוא מתאים לדעתך גם למשהו בגודל בינוני+ למשל Bul Commander?
4. עד כמה תורם מיקום התפס בצד להקטנת/הצרת הפרופיל בחגורה?
5. עד כמה להערכתך חסר או יתרום תפס נוסף (הדגם של הנרתיק המלא Onyx) לאקדח כזה, שאינו קטן?

אני שואל כי יש שיקולים לשני הצדדים:
מצד אחד, אם גם ככה האקדח לא קטן, אז לפחות שהנרתיק לא יוסיף עוד גודל וסרבול. ויהיה מינימלי ונוח.
כי לא נוח זה אומר שרירים מכווצים, תנוחות משונות ולבסוף כאב גב.
ולכן מינימלי ונוח זה טוב.
מצד שני, אם כבר סוחבים משהו ששוקל יותר מסאב-קומפקט, אז אם תפס נוסף יכול לתרום משמעותית לחלוקת המשקל מאוזנת (מעבר לפיזור המשקל ע"י חגורה קשיחה) ובסופו של יום להשאיר אותי עם גב ושרירים יותר מאוזנים, אז עדיף.
אני רק לא יודע מה המשקל של כל צד.
נ.ב. - ברור שנוחות זה עניין סובייקטיבי ושלא לומדים בהתכתבות. עדיין לעדויות מאנשים יש תרומה, ולפעמים שומעים גם דברים שלא חשבנו עליהם.
1. האם אכן מדובר בנרתיק AIWB של SG? זה עם התופסן הבודד בצד?

2. האם ניסית ללכת איתו בשעה 4/8?
3. האם הוא מתאים לדעתך גם למשהו בגודל בינוני+ למשל Bul Commander?
4. עד כמה תורם מיקום התפס בצד להקטנת/הצרת הפרופיל בחגורה?
5. עד כמה להערכתך חסר או יתרום תפס נוסף (הדגם של הנרתיק המלא Onyx) לאקדח כזה, שאינו קטן?

אני שואל כי יש שיקולים לשני הצדדים:
מצד אחד, אם גם ככה האקדח לא קטן, אז לפחות שהנרתיק לא יוסיף עוד גודל וסרבול. ויהיה מינימלי ונוח.
כי לא נוח זה אומר שרירים מכווצים, תנוחות משונות ולבסוף כאב גב.
ולכן מינימלי ונוח זה טוב.
מצד שני, אם כבר סוחבים משהו ששוקל יותר מסאב-קומפקט, אז אם תפס נוסף יכול לתרום משמעותית לחלוקת המשקל מאוזנת (מעבר לפיזור המשקל ע"י חגורה קשיחה) ובסופו של יום להשאיר אותי עם גב ושרירים יותר מאוזנים, אז עדיף.
אני רק לא יודע מה המשקל של כל צד.
נ.ב. - ברור שנוחות זה עניין סובייקטיבי ושלא לומדים בהתכתבות. עדיין לעדויות מאנשים יש תרומה, ולפעמים שומעים גם דברים שלא חשבנו עליהם.
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
שאלות קשות.
אני יכול לתת רק את ההיתרשמות שלי.
הנרתיק שלי הוא כמו בתמונה. מאד נח כנרתיק מפשעה.הקליפס שמוסט תורם רבות ומקטין את הלחץ על המכנסיים.ואני מסתובב איתו ללא צורך בחגורה.פשוט יותר נח.אין את הנוקשות של החגורה.
לא נח באזור הגב מאחר והקליפס צמוד לנרתיק.
לגבי שאר השאלות אין לי תשובה.
ברור שככל שהכלי יותר גדול "חוסר הנוחות"תגדל.
אין לי בעיה להיפגש מתי שהוא ולהראות לך את הנרתיק.
את הנרתיק קניתי בהרבה סקפטיות ולטעמי הוא מוצלח.בעבר לא נשאתי נשק במפשעה ועם הנרתיק הזה וגודל האקדח הוא מאד נח.
גם הגב המרופד בהחלט מוסיף.
הבעיה שולית שמצאתי, שנכנסים לשרותיים צריך להסיט את האקדח ימינה אחרת הוא מפריע.שולי לחלוטין.
לא בטוח שלאקדח יותר ארוך כן יהיה נח במפשעה.
הייתי שמח לבדוק נרתיק כזה לגלוק 19 מאחר והוא נשק הנשיאה שלי.בדרך כלל.
מקווה שעזרתי
אני יכול לתת רק את ההיתרשמות שלי.
הנרתיק שלי הוא כמו בתמונה. מאד נח כנרתיק מפשעה.הקליפס שמוסט תורם רבות ומקטין את הלחץ על המכנסיים.ואני מסתובב איתו ללא צורך בחגורה.פשוט יותר נח.אין את הנוקשות של החגורה.
לא נח באזור הגב מאחר והקליפס צמוד לנרתיק.
לגבי שאר השאלות אין לי תשובה.
ברור שככל שהכלי יותר גדול "חוסר הנוחות"תגדל.
אין לי בעיה להיפגש מתי שהוא ולהראות לך את הנרתיק.
את הנרתיק קניתי בהרבה סקפטיות ולטעמי הוא מוצלח.בעבר לא נשאתי נשק במפשעה ועם הנרתיק הזה וגודל האקדח הוא מאד נח.
גם הגב המרופד בהחלט מוסיף.
הבעיה שולית שמצאתי, שנכנסים לשרותיים צריך להסיט את האקדח ימינה אחרת הוא מפריע.שולי לחלוטין.
לא בטוח שלאקדח יותר ארוך כן יהיה נח במפשעה.
הייתי שמח לבדוק נרתיק כזה לגלוק 19 מאחר והוא נשק הנשיאה שלי.בדרך כלל.
מקווה שעזרתי
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
"לא נח באזור הגב מאחר והקליפס צמוד לנרתיק."
זה מה שחיפשתי. איך זה בשעה 4 למול הדגם עם שני התופסנים.
לגבי לשאת את ה-19 אני מבין שאתה לא יכול לנסות עם הנרתיק הזה כי הוא מותאם ספציפית ל-26 והקיידקס קצת סוגר על הקנה בקצה.
חוזר לנוחות, מה בדיוק מפריע בקליפס? המיקום "קדמי מדי"?
זה מה שחיפשתי. איך זה בשעה 4 למול הדגם עם שני התופסנים.
לגבי לשאת את ה-19 אני מבין שאתה לא יכול לנסות עם הנרתיק הזה כי הוא מותאם ספציפית ל-26 והקיידקס קצת סוגר על הקנה בקצה.
חוזר לנוחות, מה בדיוק מפריע בקליפס? המיקום "קדמי מדי"?
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
המיקום קידמי מידי ואז אין בעיה באזור ישר כמו המפשעה.
באזור המותן והגב שהוא אזור מעוקל יש בעיה.
בגב האחורי שעה 6 אין בעיה.
הנרתיק קשיח ואינו יכול להיתקפל עם קימורי הגוף.
באזור המותן והגב שהוא אזור מעוקל יש בעיה.
בגב האחורי שעה 6 אין בעיה.
הנרתיק קשיח ואינו יכול להיתקפל עם קימורי הגוף.
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
אני לא מפסיק להלל את ה SG Onyx כאן בפורום. הוא הרבה יותר נוח לי מכל הנרתיקים שהלכתי איתם לפני: השתמשתי Frontline דגם שירות, Remora ו-Bladetech Nano, שהיה הכי נוח משלושתם. ברגע ששמתי SG הפסקתי להרגיש כמעט לגמרי שיש עליי אקדח(Glock 19). כולל בישיבה ממושכת, למשל בחודש האחרון יצא לי לנסוע 3 פעמים מירושלים עד רמת הגולן/צפת ועשיתי את כל השעות הנהיגה האלו עם אקדח עליי ולא הרגשתי איזהשו חוסר נוחות.
הזמנתי את הנרתיק עם תופסני Ulticlip (http://stealthgearusa.com/products/the-ulticlip) ככה אני יכול לשאת אקדח בלי שייראו את התופסנים או בלי חגורה (זה מבחינה נותן לנרתיק גם את היתרונות שי לRemora להציע).
- אני חושב שהיתרון של SG על BT שציינת, הוא בהתאמה מדויקת לצורה של אקדח בSG, כלומר קיידקס הוא ממש בצורה של אקדח ואין בליטות מסביב (תראה בתמונה ששמת, אפילו בליטות קטנות בצדדים משמעותיות בשביל הנוחות). ככה הנרתיק תופס פחות נפח, מה שתורם ליותר תחושה של נוחות.
- לגבי המרחק בין התופסנים, אז אני לא מרגיש את הסרבול, אלא דווקא שהמשקל מחולק בצורה יותר טובה.
הזמנתי את הנרתיק עם תופסני Ulticlip (http://stealthgearusa.com/products/the-ulticlip) ככה אני יכול לשאת אקדח בלי שייראו את התופסנים או בלי חגורה (זה מבחינה נותן לנרתיק גם את היתרונות שי לRemora להציע).
- אני חושב שהיתרון של SG על BT שציינת, הוא בהתאמה מדויקת לצורה של אקדח בSG, כלומר קיידקס הוא ממש בצורה של אקדח ואין בליטות מסביב (תראה בתמונה ששמת, אפילו בליטות קטנות בצדדים משמעותיות בשביל הנוחות). ככה הנרתיק תופס פחות נפח, מה שתורם ליותר תחושה של נוחות.
- לגבי המרחק בין התופסנים, אז אני לא מרגיש את הסרבול, אלא דווקא שהמשקל מחולק בצורה יותר טובה.
- סליקאי ארד
שאלה לגבי תופסני Ulticlip. אתה מתכוון שלא רואים אותם כאשר אתה מכניס את החולצה לתוך המכנס?
כי אם החולצה מעל, אז זה לא ממש משנה איזה תופסנים יש לנרתיק..
אולי אני אצור איתם קשר ואבקש שיוסיפו לי אותם למשלוח. שיהיה לי בתור אופציה, 10$ זה לא יקר. מעניין אם זה אפשרי.
אגב לא מפריע לך שזה מברזל?
אולי אני אצור איתם קשר ואבקש שיוסיפו לי אותם למשלוח. שיהיה לי בתור אופציה, 10$ זה לא יקר. מעניין אם זה אפשרי.
הם נתפסים חזק על המכנסיים מתחת לחגורה, כך שלא רואים אותם.
Arco כתב:שאלה לגבי תופסני Ulticlip. אתה מתכוון שלא רואים אותם כאשר אתה מכניס את החולצה לתוך המכנס?
ברזל לא מפריעה, וכמו שcarver כתב הם מוסתרים ע״י החגורה, ואז גם אם חולצה מתרוממת קצת אז לא רואים שיש לך נשק. זה כמובן בנוסף לזה שגם ככה דרך בגלל צורת הישיבה של האקדח אפשר להגיע לרמת הסלקה שכעט לא רואים חתימה של אקדח.
לשאלתך לגבי החולצה במכנסיים, אז הנרתיק הוא tuckable כלומר ניתן להכנסה. יש מקום להכניס חולצה בין הנרתיק לתופסנים ככה אפשר להכניס את החולצה לתוך המכנסיים. ואז בא לידי ביטוי היתרון של Ulticlip: חוץ פס מתכת באופי חצי סנטימטר לא רואים את התפסן. כלומר בתכלס לא רואים
- סליקאי ארד
יש לציין שהשירות שלהם מעולה.
ביררתי לגבי הוספת התופסנים למשלוח, נאמר לי לבצע הזמנה חדשה ושיאחדו את ההזמנות ויזכו אותי על המשלוח הנוסף. כך עשיתי. כל התהליך כולל קבלת הודעה על זיכוי בפייפל לקח כחצי שעה. תענוג.
אה, וכמובן תודה על התשובות.
ביררתי לגבי הוספת התופסנים למשלוח, נאמר לי לבצע הזמנה חדשה ושיאחדו את ההזמנות ויזכו אותי על המשלוח הנוסף. כך עשיתי. כל התהליך כולל קבלת הודעה על זיכוי בפייפל לקח כחצי שעה. תענוג.
אה, וכמובן תודה על התשובות.

אחרי ברור ובדיקות מול מה שקיים לאקדח שלי לבסוף החלטתי ונרתיק ST onyx בדרך אלי..
- סליקאי ארד
תודה נוי!
אני מצרף סקירה מעניינת על הרבה מאוד נרתיקים לVp9 למי שמתעניין
http://www.gunsholstersandgear.com/hols ... ster-list/
.
אני מצרף סקירה מעניינת על הרבה מאוד נרתיקים לVp9 למי שמתעניין
http://www.gunsholstersandgear.com/hols ... ster-list/
.
- סליקאי ארד
כמה זמן משלוח לארץ
- סליקאי ארד
אני לא יודע כמה זמן לוקח משלוח מהחברה הזאת, אבל מ-REMORA הנרתיק הגיע לארץ תוך 3 ימים מארה''ב.
...ועוד שבועיים עד שקיבלתי SMS לגשת לסניף הדואר.
...ועוד שבועיים עד שקיבלתי SMS לגשת לסניף הדואר.
Heavy is good...heavy is reliable.
If it doesnt work,you can always hit with it.
If it doesnt work,you can always hit with it.
לי לקח למעלה מחודשיים לקבל את הנרתיק.
הם שלחו אותו כחודש אחרי ההזמנה ועוד חודש בדרך.
ביקשתי לשלוח על חשבוני בUPS והם סרבו.
הם שלחו אותו כחודש אחרי ההזמנה ועוד חודש בדרך.
ביקשתי לשלוח על חשבוני בUPS והם סרבו.
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד