קפיץ הדק שבור
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
קפיץ הדק שבור
מעצבן, מקומם, מרגיז, עוד יותר מרגיז שהנשק שיכול להחליף לי קפיץ לא עובד מחר(יום שישי - היום הכי עמוס ואין נשק? WTF?) וגם אין לו שעות עבודה מסודרות, לכן אני צריך להתקשר בכל יום מראשון עד חמישי החל מ-10 בבוקר("השעה שהוא אמור להגיע") ולבדוק אם הוא נמצא כדי להגיע ושיתקן(כי "הוא יכול ללכת גם אחרי שעה").
ולפני שיתחילו השאלות על גיל האקדח וכמות הכדורים שירה:
אקדח בן שנה וכמה חודשים ספורים, שירה עד היום בסה"כ 420 כדורים
P07 למי רוצה לדעת.
ומבדיקה ברשת מסתבר שזו בעיה שקרתה ללא מעט אנשים(באופן יחסי לנדירות התקלה של קפיץ הדק שנשבר), עוד מימי ה-P07 DUTY.
מזל שזה קרה לי בפריקה שגרתית ולא ברגע האמת.
ולפני שיתחילו השאלות על גיל האקדח וכמות הכדורים שירה:
אקדח בן שנה וכמה חודשים ספורים, שירה עד היום בסה"כ 420 כדורים
P07 למי רוצה לדעת.
ומבדיקה ברשת מסתבר שזו בעיה שקרתה ללא מעט אנשים(באופן יחסי לנדירות התקלה של קפיץ הדק שנשבר), עוד מימי ה-P07 DUTY.
מזל שזה קרה לי בפריקה שגרתית ולא ברגע האמת.
- סליקאי זהב
Re: קפיץ הדק שבור
אמרו לך שיש אופציה להשאיר את הנשק במקום לתיקון וככה לא להיות תלוי בשעות של הנשק?
אם יש בעיה תדבר איתי בנייד ואני אנסה לעזור לך
אם יש בעיה תדבר איתי בנייד ואני אנסה לעזור לך
"לכל מקום שנרצה, בכל דרך שנבחר"
כן יש אופציה כזאת, אבל זה לא מסתדר לי כל כך עם השעות שהם עובדים מחר ועם הזמן שאני צריך לבזבז בנושא.
להחליף את הקפיץ זה סיפור של 2 דקות, אין לי טעם לנסוע ולהשאיר שם את האקדח לסופ"ש כדי לחזור בעוד כמה ימים.
יותר מדי זמן מתבזבז ככה...
להחליף את הקפיץ זה סיפור של 2 דקות, אין לי טעם לנסוע ולהשאיר שם את האקדח לסופ"ש כדי לחזור בעוד כמה ימים.
יותר מדי זמן מתבזבז ככה...
- סליקאי זהב
הכל בפרופורציות הנכונות Everest. מצב לא אידיאלי אבל הסיכוי שהוא יסתיים באובדן חיי אדם עד שתספיק להחליף את הקפיץ מוערך בכ-0.0000001 אחוז.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
ליאור45 כתב:הכל בפרופורציות הנכונות Everest. מצב לא אידיאלי אבל הסיכוי שהוא יסתיים באובדן חיי אדם עד שתספיק להחליף את הקפיץ מוערך בכ-0.0000001 אחוז.
ככה גם הערכתי הרבה "סיכויים" בשנה האחרונה.
רוצה לנחש באיזה אחוזון כל אותם "סיכויים" נפלו?

- סליקאי זהב
קפיץ ההדק באקדחי C.Z הינו קפיץ ה"מלופף" סביב ציר , וסובל גם מכוחות חיכוך מעבר לכוחות פיתול,
לכן יש צורך בטיפול נכון ]שימון] למען יאריך חיים , כי 420 כדור זה ממש כלום.
לכן יש צורך בטיפול נכון ]שימון] למען יאריך חיים , כי 420 כדור זה ממש כלום.
פחות -לרוב זה יותר,,
קשה לי לראות איך אחרי 420 כדורים קפיץ של הדק נשבר.
למען האמת קשה לי לראות גם אחרי 40000 כדורים איך זה קורה, אבל זה רק אני.
ותיחזקתי אותו כראוי, זה בטוח.
כוחות החיכוך הפועלים על הקפיץ(לפחות ממה שאני מצליח לראות בעין בלתי מזוינת) הם כוחות חיכוך סטטיים ולא קינטיים, אז דווקא שימון לא יעזור פה, אלא ההפך.
וגם מבלי להיכנס לפיזיקה של הכוחות הפועלים על הקפיץ, זה לא תקין ואפילו מעלה סימני שאלה רבים איך דבר כזה קורה אחרי 420 כדורים?
(מה גם שזה לא קרה לי בירי אלא בפריקה שגרתית).
למען האמת קשה לי לראות גם אחרי 40000 כדורים איך זה קורה, אבל זה רק אני.
ותיחזקתי אותו כראוי, זה בטוח.
כוחות החיכוך הפועלים על הקפיץ(לפחות ממה שאני מצליח לראות בעין בלתי מזוינת) הם כוחות חיכוך סטטיים ולא קינטיים, אז דווקא שימון לא יעזור פה, אלא ההפך.
וגם מבלי להיכנס לפיזיקה של הכוחות הפועלים על הקפיץ, זה לא תקין ואפילו מעלה סימני שאלה רבים איך דבר כזה קורה אחרי 420 כדורים?
(מה גם שזה לא קרה לי בירי אלא בפריקה שגרתית).
- סליקאי זהב
גם אני היתי צריך אותו לפני כמה ימים.אמרו לי לקבוע תור ליום חמישי.
אז עלה לי קצת יותר ונסעתי למגדל העמק.
חוץ מהנסיעה הארוכה הם אחלה.
אז עלה לי קצת יותר ונסעתי למגדל העמק.
חוץ מהנסיעה הארוכה הם אחלה.
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
באיזה מקום בדיוק הקפיץ נשבר? בנקודת חיכוך עם ציר או בין הליפופים או בנקודת משען על גוף/הדק.
Heavy is good...heavy is reliable.
If it doesnt work,you can always hit with it.
בנקודת המשען על הגוף.
חתיכה יחסית גדולה מהפיץ נשברה בין החיבור שלה לגוף האקדח לבין הליפוף האחרון.
חתיכה יחסית גדולה מהפיץ נשברה בין החיבור שלה לגוף האקדח לבין הליפוף האחרון.
- סליקאי זהב
חיכוך סטטי ? כשכוח מופעל על הקפיץ [ לחיצת ההדק] הקפיץ פועל בכיוון הליפוף, [נסגר] ואז נוצר חיכוך בין טבעותיו, ברגע שחיכוך זה גדול מכוח עמידות הקםיץ לפיתול, הוא נשבר,
קח בחשבון שאין שני קפיצים בעולם שהם זהים[ אופי יצור, ועיבוד טרמי] יתכן וקפיץ מסוים יהיה פריך יותר,
עדיין אין זו הצדקה למקרה דנן.
ואני יודע בדיוק על איזה בית מיסחר מדובר, ולכן הפנתי אותך לבעלים, ויותר לא אוסיף.
*וכן בכל הקפיצים האלו נשברת "זרוע" הקפיץ.
קח בחשבון שאין שני קפיצים בעולם שהם זהים[ אופי יצור, ועיבוד טרמי] יתכן וקפיץ מסוים יהיה פריך יותר,
עדיין אין זו הצדקה למקרה דנן.
ואני יודע בדיוק על איזה בית מיסחר מדובר, ולכן הפנתי אותך לבעלים, ויותר לא אוסיף.
*וכן בכל הקפיצים האלו נשברת "זרוע" הקפיץ.
פחות -לרוב זה יותר,,
לפי מיקום השבר לא מדובר בשחיקה.
Heavy is good...heavy is reliable.
זו לא השחיקה ששוברת את הקםיץ, זו הלחיצה ופיתול הקפיץ , וכשלקפיץ חסרה אפשרות החלקה וצימצום עצמי" ,אז הוא נתקע ונשבר.
פחות -לרוב זה יותר,,
עזוב, אני לא אכנס כאן לפיזיקה של מה זה חיכוך סטטי ומה זה חיכוך קינטי ומה אני מצליח להבין שקורה שם מהסתכלות על המערכת.
גם אם התעללתי בקפיץ ולא תיחזקתי אותו בכלל(מה שלא קרה, אבל נניח לצורך הדיון), קפיץ באקדח חדש עדיין לא נשבר אחרי 420 כדורים, נקודה.
גם אם התעללתי בקפיץ ולא תיחזקתי אותו בכלל(מה שלא קרה, אבל נניח לצורך הדיון), קפיץ באקדח חדש עדיין לא נשבר אחרי 420 כדורים, נקודה.
- סליקאי זהב
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד