אחת המחסניות שלי לא נכנסת בקלות כשהיא מלאה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: אחת המחסניות שלי לא נכנסת בקלות כשהיא מלאה
הכל בסדר וניתן לתיקון,
אני יורה תחרותי עם STI DVC אקדח עם מחסניות דו טוריות 0.40 יכנסו 20 כדור בקלות.
במחסנית אחת הכדור ה 20 לא היה משאיר כמעט מקום לטעינה מהירה. (מעצבן) מה לא עשיתי, החלפתי קפיצים ופולוארים ועקבים וכלום.
התקשרתי לחברה והם הסבירו לי שיכול מאוד להיות שיש בליטה או מעיכה שאינה ניראית לעין מבפנים או מבחוץ. הם הציעו לי לקחת קליבר ולבצע מדידות, מייד גיליתי שיש לי בליטה בפנים המחסנית (משהו ממש ממש ממש מזערי) שגרמה לתקיעה של הכדורים לקראת הסוף. ואכן בלי פחד ועם הרבה זהירות סידרתי את הבעיה. לא הייתה לי אפשרות לדפוק בתוך המחסנית אז שייפתי מעט ועשיתי פוליש. הורדתי משהו בעובי של דף או 2 לא יותר.
תתחיל במדידות: תפרק את המחסנית ותמדוד את הטיוב עובי הקפיץ ואת הפולוואר.
בהצלחה.
אני יורה תחרותי עם STI DVC אקדח עם מחסניות דו טוריות 0.40 יכנסו 20 כדור בקלות.
במחסנית אחת הכדור ה 20 לא היה משאיר כמעט מקום לטעינה מהירה. (מעצבן) מה לא עשיתי, החלפתי קפיצים ופולוארים ועקבים וכלום.
התקשרתי לחברה והם הסבירו לי שיכול מאוד להיות שיש בליטה או מעיכה שאינה ניראית לעין מבפנים או מבחוץ. הם הציעו לי לקחת קליבר ולבצע מדידות, מייד גיליתי שיש לי בליטה בפנים המחסנית (משהו ממש ממש ממש מזערי) שגרמה לתקיעה של הכדורים לקראת הסוף. ואכן בלי פחד ועם הרבה זהירות סידרתי את הבעיה. לא הייתה לי אפשרות לדפוק בתוך המחסנית אז שייפתי מעט ועשיתי פוליש. הורדתי משהו בעובי של דף או 2 לא יותר.
תתחיל במדידות: תפרק את המחסנית ותמדוד את הטיוב עובי הקפיץ ואת הפולוואר.
בהצלחה.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד