הנשק אשר נבחר ע"י משטרת ישראל הוא…
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: הנשק אשר נבחר ע"י משטרת ישראל הוא…
כי תמיד יהיה את המתלונן הסדרתי. בדרך כלל יורה ממוצע מינוס למתוסכל מזה שלא בחרו את מה שהוא בחר כשהוא קנה אקדח.
זה בסדר ונכון לגבי כל העולם.
אני לדוגמא לא מסוגל להשתמש בטריג'יקון HD ככוונת לגלוק. אז מה, אני מכיר בעובדה שזו כיום הכוונת הטובה ביותר שיש לשוק להציע. איך אני יודע? כי כולם (חוץ ממני) קונים אותה יורים איתה פוגעים טוב יותר איתה (חוץ ממני) ומרוצים ממנה עד הגג (חוץ ממני). מה זה אומר?, שטריג'יקון HD תהיה בחירה רעה למשטרת ישראל (נניח)? ממש ממש לא. אבל בהחלט תהיה בחירה גרועה בשבילי.
אז לפני שעולים על המקלדת ומתחילים להספיד את האקדח השירות הטוב האמין והנמכר ביותר בעולם, אולי כדאי לעצור שניה לפני שהופכים להיות רס"ן תלונתי.
שבת שלום ומבורך לכולם.
אני לדוגמא לא מסוגל להשתמש בטריג'יקון HD ככוונת לגלוק. אז מה, אני מכיר בעובדה שזו כיום הכוונת הטובה ביותר שיש לשוק להציע. איך אני יודע? כי כולם (חוץ ממני) קונים אותה יורים איתה פוגעים טוב יותר איתה (חוץ ממני) ומרוצים ממנה עד הגג (חוץ ממני). מה זה אומר?, שטריג'יקון HD תהיה בחירה רעה למשטרת ישראל (נניח)? ממש ממש לא. אבל בהחלט תהיה בחירה גרועה בשבילי.
אז לפני שעולים על המקלדת ומתחילים להספיד את האקדח השירות הטוב האמין והנמכר ביותר בעולם, אולי כדאי לעצור שניה לפני שהופכים להיות רס"ן תלונתי.
שבת שלום ומבורך לכולם.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב
מעניין.גם לי הכוונת הזאת לא באה בטוב בעינים.
את זה אעלה בשרשור נפרד.
לגבי כל השאר אני לא יכול שלא להסכים.
את זה אעלה בשרשור נפרד.
לגבי כל השאר אני לא יכול שלא להסכים.
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
amitaikl כתב:את כלל מסמכי המכרז ניתן להוריד מכאן http://www.mr.gov.il/officestenders/Pages/officetender.aspx?pID=569538
אם היתה דרך נורמלית לצרף לכאן PDF היה יכול להיות נחמד, ואז זה היה חוסך את כל הטררם של התקנת הסרגל של אתר המכרזים הממשלתי ופתיחת ההצפנה.
בכל מקרה, אם מישהו מעוניין, העליתי את המסמך גם לדיון בקבוצת פיסבוק בשם "אזרחים חמושים בישראל". הנה הלינק לדיון עצמו והמסמך ששם: https://www.facebook.com/groups/1124606234231012/1178062135552088/?comment_id=1178063208885314¬if_t=like¬if_id=1462521480070918
אחד הדברים המעניינים שמופיע שם היא דרישה לעמידה בין השאר בתחמושת +P+
מעניין מאוד
הם גם רצו שם נצרה/משבת..
תודה על השיתוף.
Glock 26 GEN4
GA1 כתב:אם היית מאפיין את דרישות המכרז, היית מעלה על דעתך לרכוש לגוף כזה נשק שלא מסוגל לירות כל סוג תחמושת? זה שומר על אופציות לעתיד, גם אם אם כרגע לא נראה לעין צורך בתחמושת כל כך חזקה.
התחמושת המתוקננת החזקה ביותר ע"י SAAMI היא P+. מה שאומר שכל יצרן יכול לייצר תחמושת +P+ עם מטען שונה.
לאיזה תחמושת התכוון המשורר? של יצרן א' או יצרן ב'?
איך אפשר להכניס משתנה לא ידוע למכרז?
- סליקאי כסף
לגלוק יש משבת נוקר:
https://us.glock.com/technology/safe-action
https://us.glock.com/technology/safe-action
- סליקאי זהב
- סליקאי זהב
קראתי הכל והשאלה המתבקשת כאיש שירות יא מתי ההחלפה בפועל תתבצע?
הבנתי שהשבוע נסגר המכרז(הודעה שנשלחה לניידים) אך למתי מתכוונים לבצע והאם מישהו יודע בוודאות איזה דגם הולך למי?
17-
19-
26-
או שהכל עדיין בגדר השערות?
תודה רבה
הבנתי שהשבוע נסגר המכרז(הודעה שנשלחה לניידים) אך למתי מתכוונים לבצע והאם מישהו יודע בוודאות איזה דגם הולך למי?
17-
19-
26-
או שהכל עדיין בגדר השערות?
תודה רבה
לשאלות ויצירת קשר 050-5855553 שרון
- סליקאי ארד
שרון
זה אך הגיוני להניח שה-17 יילך למג"ב ולסיור, ה-19 לבילוש וחקירות, וכל היתר במנהלה וכד' יקבלו 26.
לגבי מועד אין לדעת..
נ.ב.
מה עם הנרתיק לקשר שלי? :)
זה אך הגיוני להניח שה-17 יילך למג"ב ולסיור, ה-19 לבילוש וחקירות, וכל היתר במנהלה וכד' יקבלו 26.
לגבי מועד אין לדעת..
נ.ב.
Glock 26 GEN4
bnsagi כתב:שרון
לגבי מועד אין לדעת..
נ.ב.
איפה פה ההגיון?
אם יש שוטרת סיור עם יד קטנה היא תקבל 17? ובלש עם יד של גורילה, יקבל 19?
ואם הרמת"ל בתחנה הוא מקרר 2 דלתות ובמקום כף יד יש לו מלחציים , 26 בטוח הוא לא יקבל…
קו המחשבה שציינתם מתאימה לקו המחשבה שהיה בעבר בנושא נשק ארוך, לוחם בפלוגה ג' קיבל מקוצרר אבל פלוגה ב' קיבל ארוך…
חבר העמותה לקידום תרבות הנשק
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
bnsagi כתב:עדן ההתאמה היא למשימה ולא לאדם..
ככה זה עובד :S
מדובר פה בנשק ולא ברכב, אם האדם הנושא את הנשק לא יכול לתפעל אותו בשעת הצורך הוא חסר ערך גם אם היה הנשק הטוב בעולם.
חבר העמותה לקידום תרבות הנשק
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
עוד לא יבשה הדיו.ואתם מחלקים את השלל...
אם יבחרו בדור 4 אין בעיה להתאים ליד קטנה של אישה.
אין לאישה בעיה עם 17.יש הרבה יורות בארה"ב עם גלוק 17 או 34.
בעיקרון ההבדלים בן הדגמים אינו בעובי הקת אלא בגובה הקת.
אם יבחרו בדור 4 אין בעיה להתאים ליד קטנה של אישה.
אין לאישה בעיה עם 17.יש הרבה יורות בארה"ב עם גלוק 17 או 34.
בעיקרון ההבדלים בן הדגמים אינו בעובי הקת אלא בגובה הקת.
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
ומתי זה יכנס???
ואל תדאג הנרתיק יהיה מוכן בהקדם
ואל תדאג הנרתיק יהיה מוכן בהקדם
לשאלות ויצירת קשר 050-5855553 שרון
- סליקאי ארד
אני חושב שלאנשים מותר להביע את דעתם גם אם היא לא תואמת לאקדח שאתה אוהב (ואני לא כ"כ סובל).glock34 כתב:כי תמיד יהיה את המתלונן הסדרתי. בדרך כלל יורה ממוצע מינוס למתוסכל מזה שלא בחרו את מה שהוא בחר כשהוא קנה אקדח.
שבת שלום ומבורך לכולם.
אני לא חושב שאף אחד מתוסכל מזה שמשטרת ישראל לא בחרה באקדח שלו דווקא. מה אכפת לי? להיפך, אני אפילו מעדיף שלא, אבל זה אני.
ההשוואה שלך עם טריג'יקון מזכירה לי את ה: אני אנטישמי? הרי היו לי חברים יהודים.
בעקיפין עולה ממה שאתה רושם שגלוק הוא האפשרות הטובה ביותר שיש לשוק להציע. זכותך לחשוב כך, וזכותנו לחשוב שממש ממש לא.
אף אחד לא מספיד את אקדח השירות הנפוץ בעולם, אבל יש בינינו שגם מכירים את ההיסטוריה של איך הוא הפך לכזה, וכיום הוא כמו ווינדוס או גוגל - הכי נפוץ ולכן אפשר להתלונן עד מחר, זה יישאר כך עד למהפכונת הבאה, שכבר מתחילה לתת אותותיה, לפחות באותו גוף שהפך את גלוק (ואת הקוטר .40 במקרה של ארה"ב) לכ"כ מקובל בעולם.
Las armas tienen por objeto la paz, que es el mayor bien que los hombres pueden desear en esta vida
MIGUEL DE CERVANTES
MIGUEL DE CERVANTES
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד