איך יוצרים קשר עם הנהלת הבט"פ ?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
איך יוצרים קשר עם הנהלת הבט"פ ?
ראיתי בכמה פוסטים שאנשים יצרו קשר עם מנהל אגף כלי יריה או עם הסגל שלו וזה פתר להם בעיית סחבת.
אני מתקשקש כבר חודש עם "מוקד המידע" ( שלא יודע כלום חוץ מלדקלם את אותה שורה) בנושא של הרשיון הקבוע.
אני נוסע ברכבת כל יום וזה סיוט להוציא את "המפה" הזאת, כבר איבדתי כסף בגללה
המוקד מעדכן שהרשיון הקבוע נשלח אלי בתחילת מרץ אבל אין להם מושג למסור לי מספר מעקב אז אני גם לא יכול לברר בדואר.
התשובה שלהם כבר חודש זה: "צריך להמתין" .... , לאיזה דואר בתוך הארץ לוקח 60 יום להגיע ??!...
שלחתי 2 פניות דרך המוקד ועוד 2 פניות דרך האתר ואין תשובה... עם אני יכול לדבר ?
אני מתקשקש כבר חודש עם "מוקד המידע" ( שלא יודע כלום חוץ מלדקלם את אותה שורה) בנושא של הרשיון הקבוע.
אני נוסע ברכבת כל יום וזה סיוט להוציא את "המפה" הזאת, כבר איבדתי כסף בגללה
המוקד מעדכן שהרשיון הקבוע נשלח אלי בתחילת מרץ אבל אין להם מושג למסור לי מספר מעקב אז אני גם לא יכול לברר בדואר.
התשובה שלהם כבר חודש זה: "צריך להמתין" .... , לאיזה דואר בתוך הארץ לוקח 60 יום להגיע ??!...
שלחתי 2 פניות דרך המוקד ועוד 2 פניות דרך האתר ואין תשובה... עם אני יכול לדבר ?
- סליקאי ארד
Re: איך יוצרים קשר עם הנהלת הבט"פ ?
אם זאת הבעיה, אין לך אלא להמתין לקבלת הרישיון(נשלח בדואר לא רשום, אז אין מספר מעקב).
ראש האגף לא יפתור לך בעיה כזו, וגם יש לו דברים הרבה יותר אקוטיים להתעסק איתם(מבלי להעליב).
אגב, קרה לי משהו דומה לפני כמה חודשים בנוגע לרישיון פלסטיק.
אחרי שבילבלתי להם במוח במוקד במשך חודשיים והם כל הזמן "ביררו" לי ונתנו לי תשובות, לפעמים יותר טובות וברוב המקרים פחות טובות, הרישיון לבסוף הגיע גם מבלי שפקיד רישוי "חזר" אליי.
תציק להם הרבה, בסוף הרישיון יגיע.
וכשאני אומר "להציק", אני מתכוון ממש על בסיס כמעט יומי, שכל המוקדנים כבר יזכרו את השם שלך.
תדרוש כל פעם לדבר עם "אייבי" או עם האחראי, עד שתקבל תשובה שתאהב.
ראש האגף לא יפתור לך בעיה כזו, וגם יש לו דברים הרבה יותר אקוטיים להתעסק איתם(מבלי להעליב).
אגב, קרה לי משהו דומה לפני כמה חודשים בנוגע לרישיון פלסטיק.
אחרי שבילבלתי להם במוח במוקד במשך חודשיים והם כל הזמן "ביררו" לי ונתנו לי תשובות, לפעמים יותר טובות וברוב המקרים פחות טובות, הרישיון לבסוף הגיע גם מבלי שפקיד רישוי "חזר" אליי.
תציק להם הרבה, בסוף הרישיון יגיע.
וכשאני אומר "להציק", אני מתכוון ממש על בסיס כמעט יומי, שכל המוקדנים כבר יזכרו את השם שלך.
תדרוש כל פעם לדבר עם "אייבי" או עם האחראי, עד שתקבל תשובה שתאהב.
- סליקאי זהב
מה זה אייבי ?
- סליקאי ארד
שם של בחורה שהייתה פקידת רישוי בעברה והיא "אשת הקשר" של המוקד עם האגף לרישוי כלי ירייה.
היא זו שמוסמכת לטפל בפניות של אנשים למוקד ויש לה גם גישה למידע במחשב שאין לשאר המוקדנים.
היא זו שמוסמכת לטפל בפניות של אנשים למוקד ויש לה גם גישה למידע במחשב שאין לשאר המוקדנים.
- סליקאי זהב
אהה זה טיפ טוב... תבורך
רק בשביל שלא אעשה פדיחות, איך אני מבטא את השם שלה ? AB או ivi ?

רק בשביל שלא אעשה פדיחות, איך אני מבטא את השם שלה ? AB או ivi ?
- סליקאי ארד
- סליקאי זהב
- סליקאי ארד
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים