מחפש מתקן\מנעול רתק מיחד לM16
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: מחפש מתקן\מנעול רתק מיחד לM16
גלוק 34 ידידי.
התמונה היא ישנה.
היום הנשק עם שפצורים שונים ומשונים שלא בא לי לפרסמם באינטרנט ולכן העליתי את התמונה הזו. הנשק אגב נעול באמצעות אותו התקן אך בבית ההדק ולא בגשר וגם מוסלק היטב.
אתה כמובן צודק (ראה תחילת השרשור והסתייגותי מאמצעי זה שאינו אופטימלי) אבל אלה ההנחיות שקיבלתי בנושא (התווכחתי עליהן כמה שיכלתי אך בסופו של יום לא הצלחתי לשכנע ומפקד טוב הוא קודם כל חייל טוב).
אם הייתי מאבטח אותו בדרך אחרת והוא היה נגנב הייתי בבעיה.
אתה יכול להתנחם בכך שהבית שלי הוא מתחם מבוצר של ממש עם חומת אבן גבוהה, קירות בטון, סורגים מהמובחרים ביותר, רשת מצלמות אבטחה ואזעקה משוכללת.
מי שיחדור את כל אלה ימצא שני פיטבולים (כולל אחד שהמיטה שלו היא ממש מתחת לרובה) ואשה עצבנית (לא חשוב מאיזה עדה)
ואם אני בבית אז תוסיף גם אותי (נשק בפני עצמו) ומבחר הנשק שיש לי בהישג יד....
התמונה היא ישנה.
היום הנשק עם שפצורים שונים ומשונים שלא בא לי לפרסמם באינטרנט ולכן העליתי את התמונה הזו. הנשק אגב נעול באמצעות אותו התקן אך בבית ההדק ולא בגשר וגם מוסלק היטב.
אתה כמובן צודק (ראה תחילת השרשור והסתייגותי מאמצעי זה שאינו אופטימלי) אבל אלה ההנחיות שקיבלתי בנושא (התווכחתי עליהן כמה שיכלתי אך בסופו של יום לא הצלחתי לשכנע ומפקד טוב הוא קודם כל חייל טוב).
אתה יכול להתנחם בכך שהבית שלי הוא מתחם מבוצר של ממש עם חומת אבן גבוהה, קירות בטון, סורגים מהמובחרים ביותר, רשת מצלמות אבטחה ואזעקה משוכללת.
מי שיחדור את כל אלה ימצא שני פיטבולים (כולל אחד שהמיטה שלו היא ממש מתחת לרובה) ואשה עצבנית (לא חשוב מאיזה עדה)

WARLORD
- סליקאי זהב
יפה מאוד, אתה ממש עשית הכל בכדי שחמתך שלא תבוא בלי להודיע. כבוד
לי אין כל כך ברירה, הייתי חייב בכספת. זה פתר לי כל כך הרבה בעיות ומענות שהיה שווה.
אני גם מאחסן את האבקות, פריימרים, מלא תחמושת מוכנה, רובים, אקדחים ושושנים.
לי זה ניראה כמו משהו שמזיק לנשק ואם זה יושב דרך שמורת ההדק אז מדובר ברולינג פין שמשחרר את התחתית וגם את הנועלן.
בכל מקרה טבעות האבטחה בבית שלך טובות, השאלה הנשאלת מה קורה אצל השאר?

לי אין כל כך ברירה, הייתי חייב בכספת. זה פתר לי כל כך הרבה בעיות ומענות שהיה שווה.
אני גם מאחסן את האבקות, פריימרים, מלא תחמושת מוכנה, רובים, אקדחים ושושנים.
לי זה ניראה כמו משהו שמזיק לנשק ואם זה יושב דרך שמורת ההדק אז מדובר ברולינג פין שמשחרר את התחתית וגם את הנועלן.
בכל מקרה טבעות האבטחה בבית שלך טובות, השאלה הנשאלת מה קורה אצל השאר?
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב
המתקן של עוז כספות שניתן בלינק למעלה הרבה יותר רציני
אך הם אומרים בעצמם אין מה שיעצור דיסק חוץ מכספת
תודה למפרסם
אך הם אומרים בעצמם אין מה שיעצור דיסק חוץ מכספת
תודה למפרסם
- סליקאי כסף
לא מכיר את המתקן של עוז כספות אבל אני כן מכיר את זה שהצעתי לקצינה אצלנו שאחראית על הנושא לאחסן את הנשק בכספת heavy duty שארכוש על חשבוני ונתקלתי בסירוב מנומס תוך הבהרה שאם לא אשתמש בדיוק בהתקן שסופק לי והנשק ייגנב זה יהיה בעייתי.
תוכלו להתנחם בכך שאצלי תמיד יש מישהו בבית , הבית מאובטח, ואם אני נוסע ולו ללילה אחד אני מפקיד ללא היסוס באחד ממתקניה הבטחוניים של מדינתנו האהובה הנמצא למרבה המזל חמש דקות נסיעה מביתי.
תוכלו להתנחם בכך שאצלי תמיד יש מישהו בבית , הבית מאובטח, ואם אני נוסע ולו ללילה אחד אני מפקיד ללא היסוס באחד ממתקניה הבטחוניים של מדינתנו האהובה הנמצא למרבה המזל חמש דקות נסיעה מביתי.
WARLORD
- סליקאי זהב
תתפלאו אבל גם כספות כבדות שעולות עשרות אלפי שקלים אפשר לפרוץ למי שעטשה עבודת הכנה ומכיר את המנגנון.
בסופו של דבר, חינוך ואחריות זה הפתרון הכי טוב בנושא. כל השאר, זה בסהכ עוד מנגנון עיכוב ותו לא.
בסופו של דבר, חינוך ואחריות זה הפתרון הכי טוב בנושא. כל השאר, זה בסהכ עוד מנגנון עיכוב ותו לא.
- סליקאי זהב
כספת היא מתקן בידוד והגנה שכמובן ניתן לפריצה בסופו של עניין. השאלה היא עד כמה השקעה צריך בכדי להגיע למצב פריצה ועד כמה מוכנים הפורצים להשקיע.
2 אופציות אפשריות: 1. לקחת את הכספת על ידי עקירה 2. פריצת הכספת במקום בו היא מותקנת.
בכל אחת מהאופציות, אם מדובר בכספת והתקנה נכונה, יבוצע רעש (והרבה) או דרישה של הרבה זמן. כספות זולות הן פשוטות לפריצה, ופורץ די מעפן יפתח אותן בין דקה לחמש דקות תלויי עד כמה ירודה איכות הכספת. כספות באיכות גבוהה מצריכות זמן ומקצועיות שלא תמיד יש לפורץ הממוצע.
https://www.youtube.com/watch?v=B8ViUdd-2LM
https://www.youtube.com/watch?v=qw_4HQMS-pk
וזה ממש מפורט:
https://www.youtube.com/watch?v=ltK-bDbADa8
2 אופציות אפשריות: 1. לקחת את הכספת על ידי עקירה 2. פריצת הכספת במקום בו היא מותקנת.
בכל אחת מהאופציות, אם מדובר בכספת והתקנה נכונה, יבוצע רעש (והרבה) או דרישה של הרבה זמן. כספות זולות הן פשוטות לפריצה, ופורץ די מעפן יפתח אותן בין דקה לחמש דקות תלויי עד כמה ירודה איכות הכספת. כספות באיכות גבוהה מצריכות זמן ומקצועיות שלא תמיד יש לפורץ הממוצע.
https://www.youtube.com/watch?v=B8ViUdd-2LM
https://www.youtube.com/watch?v=qw_4HQMS-pk
וזה ממש מפורט:
https://www.youtube.com/watch?v=ltK-bDbADa8
- סליקאי זהב
אתה לא צודק.
לפעמים, לא צריך אמצעים מסיביים כדי לפרוץ כספת. אלא, פשוט להבין איך המנגנון שלה עובד (גם בו יש "דלת אחורית") ולדלות פיסת מידע פשוטה יחסית.
אני ראיתי את זה במו עיני (במסגרת חוקית) על כספת שעולה עשרות אלפי שקלים ושוקלת למעלה מחצי טון.
יותר מזה אני לא ארחיב.
כמו שאמרתי, הדרך למנוע חדירה (גם בתחום אבטחת מידע) זה חינוך ואחריות. תו לא. כל השאר, זה מנגנונים מעכבים גרידא.
לפעמים, לא צריך אמצעים מסיביים כדי לפרוץ כספת. אלא, פשוט להבין איך המנגנון שלה עובד (גם בו יש "דלת אחורית") ולדלות פיסת מידע פשוטה יחסית.
אני ראיתי את זה במו עיני (במסגרת חוקית) על כספת שעולה עשרות אלפי שקלים ושוקלת למעלה מחצי טון.
יותר מזה אני לא ארחיב.
כמו שאמרתי, הדרך למנוע חדירה (גם בתחום אבטחת מידע) זה חינוך ואחריות. תו לא. כל השאר, זה מנגנונים מעכבים גרידא.
- סליקאי זהב
גם המתקן של עוז כספות לא יעיל למי שיש אמצעים על נשקו היקר
ומאחר ולא כל פעם ששמים את הנשק במתקן מתעורר רצון עז לעשות איפוס כוונות גם הוא לא יעיל במיוחד
מישהו מכיר משהו אחר???
ומאחר ולא כל פעם ששמים את הנשק במתקן מתעורר רצון עז לעשות איפוס כוונות גם הוא לא יעיל במיוחד
מישהו מכיר משהו אחר???
- סליקאי כסף
אגב חוקי צהל מלאי החכמה מצריכים רק שני מנעולים גם אם אחד מהם הוא "מנעול 0" של דלת והמנעול השני של דלת הכניסה של הבית
ברוך השם שעדיין מותר להגדיל ראש בצה"לינו היקר אחרת מזמן היינו בקבר
ורק כדי לבדר עם עוד אחת מהגיגי החכמה של צבאינו מצאתי לנכון להזכיר ביקורת אכ"א שנערכה בבסיסינו הקטון
לכבודה השביתו בסיס שלם כדי לחפור בורות ולשתול עצים גדולים וכמובן אחרי הביקורת להשבית את הבסיס עוד יום כדי לחפור אותם החוצה ולהחזירם למשתלה
יום עצמאות שמח

ברוך השם שעדיין מותר להגדיל ראש בצה"לינו היקר אחרת מזמן היינו בקבר
ורק כדי לבדר עם עוד אחת מהגיגי החכמה של צבאינו מצאתי לנכון להזכיר ביקורת אכ"א שנערכה בבסיסינו הקטון
לכבודה השביתו בסיס שלם כדי לחפור בורות ולשתול עצים גדולים וכמובן אחרי הביקורת להשבית את הבסיס עוד יום כדי לחפור אותם החוצה ולהחזירם למשתלה
יום עצמאות שמח

- סליקאי כסף
צור,
ראה סרט מספר 2. ברור שיש וגם הזכרתי שצריך להיות מקצועניים. אבל ברור שהכל פריץ ופתיח.
יש עוד כמה וכמה שיטות לפתוח כספת, אני לא אפרט רק אומר שזה יעשה על ידי בעל הכספת וברצון רב.
נו באמת...
ראה סרט מספר 2. ברור שיש וגם הזכרתי שצריך להיות מקצועניים. אבל ברור שהכל פריץ ופתיח.
יש עוד כמה וכמה שיטות לפתוח כספת, אני לא אפרט רק אומר שזה יעשה על ידי בעל הכספת וברצון רב.
נו באמת...

- סליקאי זהב
יש למישהו מידע רלוונטי מעבר לשיחות על מי הורג הכדור או זה שלחץ על ההדק? מי פורץ כספות ולאיך?...
- סליקאי כסף
מדובר בנשק צבאי ואתה בשירות?
או בנשק של כ"כ?
אתה רוצה נעילה שמאפשרת "שליפה מהירה" של הרובה או לאפסון בטוח?
אם אתה עדיין בשירות - ההגדרה של צה"ל מנצחת כל שיפצור שתעשה במידה וייגנב גם אם לכאורה הגדלת ראש.
לצורך העניין גם אם שמת נשק בכספת ולא הפרדת מכלול והנשק נגנב - זכאי אתה לא תצא.
אם מדובר על תוספת לנוהל הצבאי, ואתה מעוניין באקסטרה אבטחה/שלא יתעסקו לך בכלי - גם שרשרת אופנוע/מנעול פטריה יעשו את העבודה.
אם אתה מדבר על נשק כוננות אני יודע שכשאבא שלי הצטרף לכ"כ ביישוב כשאני עוד הייתי בסדיר, צה"ל סיפק לרבש"צים (ומהם לכ"כ) כנות עם אפשרות נעילה - דומה מאוד לכנות שהיו בחדרים בבה"ד 1 (לא יודע אם גם היום כך).
הכנות האלו עדיין קיימות בהרבה מקומות ואם זה אכן המקרה מציע שתדבר עם הרבש"צ או עם הרכז של כיתת הכוננות שינסה לברר.
כשאני עכשיו יוצא לחופשה מהמילואים עם רובה אני לרוב נועל את המכלול בכספת ואת הגוף סוגר עם מנעול בלהב(כי אין גשר).
או בנשק של כ"כ?
אתה רוצה נעילה שמאפשרת "שליפה מהירה" של הרובה או לאפסון בטוח?
אם אתה עדיין בשירות - ההגדרה של צה"ל מנצחת כל שיפצור שתעשה במידה וייגנב גם אם לכאורה הגדלת ראש.
לצורך העניין גם אם שמת נשק בכספת ולא הפרדת מכלול והנשק נגנב - זכאי אתה לא תצא.
אם מדובר על תוספת לנוהל הצבאי, ואתה מעוניין באקסטרה אבטחה/שלא יתעסקו לך בכלי - גם שרשרת אופנוע/מנעול פטריה יעשו את העבודה.
אם אתה מדבר על נשק כוננות אני יודע שכשאבא שלי הצטרף לכ"כ ביישוב כשאני עוד הייתי בסדיר, צה"ל סיפק לרבש"צים (ומהם לכ"כ) כנות עם אפשרות נעילה - דומה מאוד לכנות שהיו בחדרים בבה"ד 1 (לא יודע אם גם היום כך).
הכנות האלו עדיין קיימות בהרבה מקומות ואם זה אכן המקרה מציע שתדבר עם הרבש"צ או עם הרכז של כיתת הכוננות שינסה לברר.
כשאני עכשיו יוצא לחופשה מהמילואים עם רובה אני לרוב נועל את המכלול בכספת ואת הגוף סוגר עם מנעול בלהב(כי אין גשר).
- סליקאי כסף
בקצרה (מה שאפשר):
1. מדובר בנשק צבאי ולא כ״כ.
2. מסכים שצריך להצמד להוראות הצבא כמינימום ועליהן ניתן להוסיף אך בלי לשנות.
3. המכלול בכספת רצינית יחד עם התחמושת.
4. הגדלת הראש שלי -
א. הוספת אמצעי אבטחה נוסף מעל להתקן (ארון נשק שהנשק נעול בהתקן ומקובע לקיר בתוכו. הארון נרכש פרטי.
לא סותר את הנחיות הצבא.)
ב. הסלקה באמצעי שלא אפרט.
5. אין צורך בזמינות מהירה /שליפה מהירה.
בערב זה מצדיע לחיילי צה״ל וללוחמיה של מדינת ישראל שמסרו נפשם בהגנה על המולדת.
יהי זכרם ברוך!
1. מדובר בנשק צבאי ולא כ״כ.
2. מסכים שצריך להצמד להוראות הצבא כמינימום ועליהן ניתן להוסיף אך בלי לשנות.
3. המכלול בכספת רצינית יחד עם התחמושת.
4. הגדלת הראש שלי -
א. הוספת אמצעי אבטחה נוסף מעל להתקן (ארון נשק שהנשק נעול בהתקן ומקובע לקיר בתוכו. הארון נרכש פרטי.
לא סותר את הנחיות הצבא.)
ב. הסלקה באמצעי שלא אפרט.
5. אין צורך בזמינות מהירה /שליפה מהירה.
בערב זה מצדיע לחיילי צה״ל וללוחמיה של מדינת ישראל שמסרו נפשם בהגנה על המולדת.
יהי זכרם ברוך!
WARLORD
- סליקאי זהב
Warlord כתב:גלוק 34 ידידי.
התמונה היא ישנה.
מי שיחדור את כל אלה ימצא שני פיטבולים (כולל אחד שהמיטה שלו היא ממש מתחת לרובה) ואשה עצבנית (לא חשוב מאיזה עדה)ואם אני בבית אז תוסיף גם אותי (נשק בפני עצמו) ומבחר הנשק שיש לי בהישג יד....
רק נקודה למחשבה: את בית ההדק קל מאוד לפתוח.
- סליקאי זהב
אמת.
אני וגלוק 34 דיברנו על כך בפרטי והוא שכנע אותי לחזור לאבטח את הנשק דרך הגשר.
אני עם ראש פתוח לכל עצה טובה בכל נושא ובשביל זה אני פה.
לא חושב שאני יודע הכל ומכל מלמדי השכלתי.
אני וגלוק 34 דיברנו על כך בפרטי והוא שכנע אותי לחזור לאבטח את הנשק דרך הגשר.
אני עם ראש פתוח לכל עצה טובה בכל נושא ובשביל זה אני פה.
לא חושב שאני יודע הכל ומכל מלמדי השכלתי.
WARLORD
- סליקאי זהב
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד