מועדון IDPA
מנהל: spy
מועדון IDPA
מציע לרכז כאן את כל המידע על המועדון. חבל שהכל יעלם בדיונים אחרים.
אני מאמין שהמועדון יספק את המסגרת האימונים היעילה ביותר לכל נושאי הנשק החדשים והותיקים ויתרום לקידום תרבות הנשק.
אני מאמין שהמועדון יספק את המסגרת האימונים היעילה ביותר לכל נושאי הנשק החדשים והותיקים ויתרום לקידום תרבות הנשק.
Heavy is good...heavy is reliable.
If it doesnt work,you can always hit with it.
If it doesnt work,you can always hit with it.
Re: מועדון IDPA
נשמע מעניין.
- סליקאי זהב
Boltik כתב:מציע לרכז כאן את כל המידע על המועדון. חבל שהכל יעלם בדיונים אחרים.
לאור ההתעניינות הגוברת , לא כדאי פורום יעודי? (כמו ירי מעשי)
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
אני עדיין לא הבנתי במדויק איך זה עובד ומה השיטה.
מציע שמי שמרכז את זה יפתח עץ חדש עם כל הפרטים ויאפשר לנו להתרשם ולהירשם.
מציע שמי שמרכז את זה יפתח עץ חדש עם כל הפרטים ויאפשר לנו להתרשם ולהירשם.
Glock 26 GEN4
גם לדעתי יש קצת חוסר בהירות. נשמח להבהרות.
המסגרת של ירי מעשי דורשת מדי עבורי , הן מבחינת עלות (לפחות להתחלה 5K אלף שח קורס + חברות) והן מבחינת אימונים (פעם בשבוע לפחות במשך שלושה חודשים קורס + השתתפות בלפחות X תחרויות). כך שיתכן כי זה הפתרון עבורי גם כן.
אין לי ספק שהמסגרת של ירי מעשי היא בין הטובות, אך לא למי שמתקשה לעמוד בקצב האימונים והעלות הראשונית הכרוכה.
המסגרת של ירי מעשי דורשת מדי עבורי , הן מבחינת עלות (לפחות להתחלה 5K אלף שח קורס + חברות) והן מבחינת אימונים (פעם בשבוע לפחות במשך שלושה חודשים קורס + השתתפות בלפחות X תחרויות). כך שיתכן כי זה הפתרון עבורי גם כן.
אין לי ספק שהמסגרת של ירי מעשי היא בין הטובות, אך לא למי שמתקשה לעמוד בקצב האימונים והעלות הראשונית הכרוכה.
- סליקאי זהב
צור
אין חובת השתתפות בתחריות בירי מעשי.
תקראו את השרשור "עלות תחמושת לירי חופשי"
יש שם מידע שכתב spy.
ברשת תמצאו מידע רב.
אין חובת השתתפות בתחריות בירי מעשי.
תקראו את השרשור "עלות תחמושת לירי חופשי"
יש שם מידע שכתב spy.
ברשת תמצאו מידע רב.
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
קישור לשרשור הנ"ל - לנקודה בה מתחיל הדיון בנושא IDPA:
http://www.haslik.co.il/forum/viewtopic.php?f=1&t=19838&start=30#p167855
http://www.haslik.co.il/forum/viewtopic.php?f=1&t=19838&start=30#p167855
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
חברים,
מחר אעלה פוסט מקיף לשרשור זה.
תודה על ההתעניינות.
מחר אעלה פוסט מקיף לשרשור זה.
תודה על ההתעניינות.
- סליקאי טיטניום
נשמע מעניין מאוד, במידה וזה יצא לפועל אני יותר מאשמח להשתתף!
מחכה לעדכונים.
מחכה לעדכונים.
"לכל מקום שנרצה, בכל דרך שנבחר"
ספורט ה IDPA הוא פעולה יוצאת של USPSA (ה IPSC האמריקאי והמקורי)
IDPA מאפשר ליורה להינות מעולם התחרות מבלי לוותר על טקטיקה נכונה, שמושרשת בחוקי הספורט. אחד הדברים החשובים בעיניי זה ענישה על אי ניטרול מטרה וניטרול מטרות ממחסה באופן הטקטי והיעיל ביותר.
בגלל אופן הירי והחוקיות, היורה מסגל לעצמו תובנות ירי ויפעל על פי הן במידת הצורך הבשעת חירום. יש גם כמה דברים שלדעתי אינם נכונים מבחינה טקטית ולכן ישנה הזכות לכל יורה לבחור מה לקחת ומה לא לקחת מספורט הירי. מה שטוב ב IDPA זה שלרוב כדאי בהחלט לסגל את חוקי המשחק לנשיאה יום יומית.
רק לדוגמא: אני לא מסכים עם רעיון 10 כדורים במחסנית. זה הגיע בגלל מדינות כמו קליפורניה וניו יורק ולא מתאים לי באופן אישי.
אני ממש ממש נגד החלפות רק!!! מגמר. ואם לא אז צריך לשמר את המחסנית הנפלטת. ויש עוד כמה חוקים מרגיזים כאלו ואחרים. אבל בכללי אני מאוד שמח שהתחלתי משם ולמדתי ירי נכון ממחסה, ביצוע ירי על מטרות על פי סדר טקטי נכון, ירי על בוברים מוברים סליידרים וכיו"ב.
אני עדיין מחזיק חזק בדיעה, שהקלסיפייר של IDPA הוא מבחן הירי הטוב ביותר בעולם בכדי למקם יורה טקטי ולבדוק יכולות.
שווה אפילו רק בשביל זה להצטרף.
אני יריתי מספר מאוד מצומצם של קלסיפיירים אולי 5-6, אבל בקטגוריות שונות. אני עוקב קצת על מה שקורה בארץ עם ה IDPA ובנתיים זה ניראה טוב.
אם יהיה עניין, אני אעשה סדנא אינטרנטית אולי וידאו אולי התכתבות, בנושא: בחירת קטגוריה, בחירת אקדח, שינויים ושיפורים, ציוד נלווה, וטיפים הנכונים לספורט הזה כולל טיפים בנוגע לקלסיפייר.
רמות ירי ב IDPA:
MASTER
EXPERT
SHARP SHOOTER
MARKSMAN
NOVICE
קטגוריות:
SSP, ESP, CDP, CCP, REV, BUG
מי שמעוניין אני אשמח לעזור פה וגם בפרטי.
IDPA מאפשר ליורה להינות מעולם התחרות מבלי לוותר על טקטיקה נכונה, שמושרשת בחוקי הספורט. אחד הדברים החשובים בעיניי זה ענישה על אי ניטרול מטרה וניטרול מטרות ממחסה באופן הטקטי והיעיל ביותר.
בגלל אופן הירי והחוקיות, היורה מסגל לעצמו תובנות ירי ויפעל על פי הן במידת הצורך הבשעת חירום. יש גם כמה דברים שלדעתי אינם נכונים מבחינה טקטית ולכן ישנה הזכות לכל יורה לבחור מה לקחת ומה לא לקחת מספורט הירי. מה שטוב ב IDPA זה שלרוב כדאי בהחלט לסגל את חוקי המשחק לנשיאה יום יומית.
רק לדוגמא: אני לא מסכים עם רעיון 10 כדורים במחסנית. זה הגיע בגלל מדינות כמו קליפורניה וניו יורק ולא מתאים לי באופן אישי.
אני ממש ממש נגד החלפות רק!!! מגמר. ואם לא אז צריך לשמר את המחסנית הנפלטת. ויש עוד כמה חוקים מרגיזים כאלו ואחרים. אבל בכללי אני מאוד שמח שהתחלתי משם ולמדתי ירי נכון ממחסה, ביצוע ירי על מטרות על פי סדר טקטי נכון, ירי על בוברים מוברים סליידרים וכיו"ב.
אני עדיין מחזיק חזק בדיעה, שהקלסיפייר של IDPA הוא מבחן הירי הטוב ביותר בעולם בכדי למקם יורה טקטי ולבדוק יכולות.
שווה אפילו רק בשביל זה להצטרף.
אני יריתי מספר מאוד מצומצם של קלסיפיירים אולי 5-6, אבל בקטגוריות שונות. אני עוקב קצת על מה שקורה בארץ עם ה IDPA ובנתיים זה ניראה טוב.
אם יהיה עניין, אני אעשה סדנא אינטרנטית אולי וידאו אולי התכתבות, בנושא: בחירת קטגוריה, בחירת אקדח, שינויים ושיפורים, ציוד נלווה, וטיפים הנכונים לספורט הזה כולל טיפים בנוגע לקלסיפייר.
רמות ירי ב IDPA:
MASTER
EXPERT
SHARP SHOOTER
MARKSMAN
NOVICE
קטגוריות:
SSP, ESP, CDP, CCP, REV, BUG
מי שמעוניין אני אשמח לעזור פה וגם בפרטי.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב
איזה שיפורים מותר לעשות?
כוונות הבנתי שמותר.
מה לגבי ההדק?
כוונות הבנתי שמותר.
מה לגבי ההדק?
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
זה תלויי בקטגוריה,
SSP זו קטגוריה ששומרת את הנשק הכי קרוב למקור. דהיינו נשק שירות.
מותר לעשות שינויי בהדק עד לרמה מסויימת (אין הגבלה על משקל), סטיפלינג רק באיזור ידית האחיזה מבלי לשנות את מבנה הידית (אסור להוריד חומר בכלל), כוונות ברזל, משקל גיידרוד וניראה לי שזהו.
ESP, זה כבר יותר חופשי, כל עוד לא מחוררים את הקנה ומשתמשים בכוונות ברזל.
SSP זו קטגוריה ששומרת את הנשק הכי קרוב למקור. דהיינו נשק שירות.
מותר לעשות שינויי בהדק עד לרמה מסויימת (אין הגבלה על משקל), סטיפלינג רק באיזור ידית האחיזה מבלי לשנות את מבנה הידית (אסור להוריד חומר בכלל), כוונות ברזל, משקל גיידרוד וניראה לי שזהו.
ESP, זה כבר יותר חופשי, כל עוד לא מחוררים את הקנה ומשתמשים בכוונות ברזל.
- סליקאי זהב
על פי מה שזכור לי מותר החלפת קפיצים קונקטור ופוליש.
אני לא יודע אם שינו את החוקים מימיי אבל לדעתי זה או הדבר.
יש ספר חוקים להורדה.
אני לא יודע אם שינו את החוקים מימיי אבל לדעתי זה או הדבר.
יש ספר חוקים להורדה.
- סליקאי זהב
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד