הסטארטאפ הירושלמי Zore יצמצם באופן דרסטי את תאונות הנשק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
הסטארטאפ הירושלמי Zore יצמצם באופן דרסטי את תאונות הנשק
http://www.gadgety.co.il/156573/zore-startup/
לשמחתנו בארץ אין תופעה רחבה של אנשים פרטיים האוחזים בכלי נשק, אך עבור השוק האמריקאי מדובר בבשורה של ממש. רובכם בוודאי יודעים כי ישנם אמריקאים מסוימים הקנאים לכל הקשור להחזקת כלי נשק, דבר המתאפשר להם הודות לתיקון השני בחוקת ארה”ב. כפועל יוצא מכך, נוצרה מציאות הזויה בה על פי הערכות יש כיום כ-300 מיליון כלי נשק בארה”בהנמצאים בידיים פרטיות.
לשמחתנו בארץ אין תופעה רחבה של אנשים פרטיים האוחזים בכלי נשק, אך עבור השוק האמריקאי מדובר בבשורה של ממש. רובכם בוודאי יודעים כי ישנם אמריקאים מסוימים הקנאים לכל הקשור להחזקת כלי נשק, דבר המתאפשר להם הודות לתיקון השני בחוקת ארה”ב. כפועל יוצא מכך, נוצרה מציאות הזויה בה על פי הערכות יש כיום כ-300 מיליון כלי נשק בארה”בהנמצאים בידיים פרטיות.
G-19
Re: הסטארטאפ הירושלמי Zore יצמצם באופן דרסטי את תאונות הנשק
1. יש תופעה של ריבוי אנשים שמחזיקים כלי ירייה בישראל.
2. מה כל כך הזוי בזה? חירות היא דבר טוב.
3. לגבי בטיחות - זה דבר שנמצא בראש ובראשונה בין האוזניים ומקומם של גאג'טים מסבכים הוא על הנשק של מישהו אחר.
2. מה כל כך הזוי בזה? חירות היא דבר טוב.
3. לגבי בטיחות - זה דבר שנמצא בראש ובראשונה בין האוזניים ומקומם של גאג'טים מסבכים הוא על הנשק של מישהו אחר.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
פה זה לא יעבוד, למה? כי אנחנו ישראלים וישראלים יודעים יותר טוב מכל אחד ממנה טוב בשבילם.
ובנימה רצינית יותר, שיהיה להם בהצלחה.
ובנימה רצינית יותר, שיהיה להם בהצלחה.
- סליקאי זהב
dmsh כתב:http://www.gadgety.co.il/156573/zore-startup/
אחי, אתה לא בפורום הנכון.

עוד מק פורק, אבל עשוי מתכת (סביר להניח מתכת קשה). שיטה מצוינת לעשות נזק לצינה במקום הכי חלש ורגיש.
ככה זה כשבוגרי חוג לעיצוב משחקים במהנדסים.
ככה זה כשבוגרי חוג לעיצוב משחקים במהנדסים.
Heavy is good...heavy is reliable.
If it doesnt work,you can always hit with it.
If it doesnt work,you can always hit with it.
שניה אני מזמין...
די כבר לחפש קומבינות באיך לגזור קופון מתעשיית הנשק מבלי לעשות הרבה.
רוצים להתמקם? תמציאו כבר אקדח ישראלי שיתן לאוסטרים ולגרמנים משהו ללמוד. רוצים לפתח דגמים עם כל מיני דברים הזויים? תכללו אותם באקדח עצמו.
תמו ימי הגליל ונשר המדבר. (כניראה תסכול שמגיע מעצם היותי אלרגי ל AK)
אני ממש לא מזלזל ביריחו (אני מאוד אוהב) וגם התבור משרת את המטרה אליה הוא נועד יפה מאוד, רק חסר לי איזה גלוק או VP9 בתכנון וייצור ישראל והכל יראה אחרת.
משהו שכל אמריקאי ירצה שיהיה לו. בואו לא נשכח, שגלוק התחילו מייצור טבעות ווילונות לאמבטיה.
שיהיה בהצלחה.

רוצים להתמקם? תמציאו כבר אקדח ישראלי שיתן לאוסטרים ולגרמנים משהו ללמוד. רוצים לפתח דגמים עם כל מיני דברים הזויים? תכללו אותם באקדח עצמו.
אני ממש לא מזלזל ביריחו (אני מאוד אוהב) וגם התבור משרת את המטרה אליה הוא נועד יפה מאוד, רק חסר לי איזה גלוק או VP9 בתכנון וייצור ישראל והכל יראה אחרת.
משהו שכל אמריקאי ירצה שיהיה לו. בואו לא נשכח, שגלוק התחילו מייצור טבעות ווילונות לאמבטיה.
שיהיה בהצלחה.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב
מעולה לאקדח שנשאר בבית.
על סף המחדל על אקדח נשיאה.
מאחר ובארצנו הקטנטונת מדובר באותו כלי, פחות סביר לראות כאלו.
על סף המחדל על אקדח נשיאה.
מאחר ובארצנו הקטנטונת מדובר באותו כלי, פחות סביר לראות כאלו.
- סליקאי כסף
glock34 כתב:שניה אני מזמין...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
שיהיה בהצלחה.
עצוב להגיד, אבל זה יקרה רק אם וכאשר נתנתק מכספי הסיוע האמריקאי, או לחילופין נקבל אישור להשתמש באחוז הרבה יותר משמעותי בתוצרת עצמית (לא סביר בעליל).
אבל זה כבר נושא לדיון אחר לגמרי.

- סליקאי כסף
ביידיש אומרים "צורעס"
אולי מכאנית יכול לעבוד, אבל חוסר הבנה מוחלט של החשיבה האמריקאית והמשתמש האמריקאי.
אולי מכאנית יכול לעבוד, אבל חוסר הבנה מוחלט של החשיבה האמריקאית והמשתמש האמריקאי.
- סליקאי כסף
glock34 כתב: רק חסר לי איזה גלוק או VP9 בתכנון וייצור ישראל והכל יראה אחרת.
שיהיה בהצלחה.
היו כמה וכמה נסיונות רק בודדים מהם הצליחו. אני חושב שההצלחה הגדולה ביותר בשוק האמריקאי הוא נשר המדבר.
זה קלע בול לנישה של משוגעים לדבר.
כדי להצליח ולהביא משהו חדשני אתה צריך הרבה סבלנות וכיסים עמוקים שיאפשרו לך להכשל שוב ושוב עד שתכבוש את השוק.
לא חסר דוגמאות של כשלונות מחברות מפורסמות. כמו S&W סיגמה, COLT DELTA, ה-SOCOM של HK, ה45 GAP של גלוק, ושלא לדבר על ברטה עם כל המודלים ההזויים שהם הוציאו :)
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
glock34 כתב:תמו ימי הגליל ונשר המדבר. (כניראה תסכול שמגיע מעצם היותי אלרגי ל AK)
לגמרי OFF TOPIC אבל בגלל יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל אגיד כמה מילים.
ההערצה שהייתה אז במערכת הביטחון ל-AK ונגזרותיו היא חלק מהטראומה הלאומית של מלחמת יום הכיפורים.
כשהצנחנים היו חמושים בתמ"ק עוזי, ושאר יחידות החי"ר ברומ"ט FN ענקי וכבד 7.62 נאט"ו שהוגבל לירי בבודדת כי הוא היה שופך קנה באוטומט. לכמה יחידות יחידות מילואים שהוקפצו חילקו מאוזרים שהיו בשימוש ב-48 ומבצע קדש כי הימחי"ם היו ריקים.
מולם היו הצבא המצרי והסורי חמושים ברובה סער, מודרני לזמנים של אז, קל, אמין ומדוייק (יחסית לעוזי) שהאכיל את הכוחות שלנו בהרבה אבדות. מי שהיה יכול להשיג אז AK47 שלל היה מלך והרבה מאד מהחיילים שלנו עשו את זה על דעת עצמם.
אחר כך לקראת השליש האחרון של המלחמה הגיעו ה-M16 הראשונים עודפי מלחמת ויאטנאם ברכבת האווירית מארה"ב,
אבל ה-AK נצרב בתודעה הישראלית כ-"מלך של רובי הסער".
וככה גם נולד הגליל. כולם רצו בצבא נשק משהו כמו AK שלא נתקע מכל גרגיר חול כמו ה-M16.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
כל הכבוד על הרעיון והפיתוח של מנגנון מתוחכם כזה!
מקווה ,שיצליח בשוק !
לפי דעתי האישית הנעילה ניתנת לפירוק !
לגבי נזק לכלי עקב פירוק פולשני? יש לי ספק לגבי זה.
כשיש כלים מתאימים שום דבר לא בעיה.
מקווה ,שיצליח בשוק !
לפי דעתי האישית הנעילה ניתנת לפירוק !
לגבי נזק לכלי עקב פירוק פולשני? יש לי ספק לגבי זה.
כשיש כלים מתאימים שום דבר לא בעיה.
- סליקאי זהב
פעם בדור נולד כלי משמעותי בעולם הנשק.
די אם נזכיר את 1911 ,הFN ,הלוגר פרבלום,המאוזר, הוולטר P38,הP7 של הקלר,הVP70,הCZ,וכן גם הגלוק.ואולי שכחתי מישהו.אנחנו מדברים על למעלה מ100 שנים.
כל כלי היה פורץ דרך טכנולוגי והיה סוג של בוננזה ליצרן.או לפחות אבן דרך טכנולוגית.
לנו היה את העוזי שהיה להיט בזמנו.ונראה שהתבור מצליח לא רע.
הAK נמצא איתנו למעלה מ50 שנה ולא נראה שנס ליחו.הגלוק 30 שנה.הFN שרת למעלה מ50 שנים.ה1911 חי ובועט,אמנם פחות מפעם אבל עדיין.
אין נוסחא לאקדח מנצח כמו שאין נוסחא לרכב מוצלח.
אבל יש נוסחא לאיך להיכשל.
אם תעתיק כלי פחות טוב מהמקור תיכשל.ראה יריחו ראה סיגמא וראה מקרה גליל.
ואם אתה מתחרה ישירות בכלי מסוים אל תיכשל היכן שהוא פחות טוב כמו בM&P.
והכי חשוב וזה למפתחים שימו את האגו בצד.אתם לא יודעים יותר טוב מכולם מה הצרכן רוצה.
די אם נזכיר את 1911 ,הFN ,הלוגר פרבלום,המאוזר, הוולטר P38,הP7 של הקלר,הVP70,הCZ,וכן גם הגלוק.ואולי שכחתי מישהו.אנחנו מדברים על למעלה מ100 שנים.
כל כלי היה פורץ דרך טכנולוגי והיה סוג של בוננזה ליצרן.או לפחות אבן דרך טכנולוגית.
לנו היה את העוזי שהיה להיט בזמנו.ונראה שהתבור מצליח לא רע.
הAK נמצא איתנו למעלה מ50 שנה ולא נראה שנס ליחו.הגלוק 30 שנה.הFN שרת למעלה מ50 שנים.ה1911 חי ובועט,אמנם פחות מפעם אבל עדיין.
אין נוסחא לאקדח מנצח כמו שאין נוסחא לרכב מוצלח.
אבל יש נוסחא לאיך להיכשל.
אם תעתיק כלי פחות טוב מהמקור תיכשל.ראה יריחו ראה סיגמא וראה מקרה גליל.
ואם אתה מתחרה ישירות בכלי מסוים אל תיכשל היכן שהוא פחות טוב כמו בM&P.
והכי חשוב וזה למפתחים שימו את האגו בצד.אתם לא יודעים יותר טוב מכולם מה הצרכן רוצה.
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
אם ב-M&P עסקינן, שמתי לב שבדגם בגודל מלא (סביב מחסנית 17 כדורים), חברת סמית' זכתה בהצלחה צנועה, כי באמת מדובר באקדח בר השוואה, אבל במקום שבו חברת גלוק היססה להוציא אקדח 9 מ"מ חד טורי לנשיאה מוסלקת, חברת סמית' זכתה בהצלחה ענקית (השילד).
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
אם כבר הזכרת את כל הגדולים שכחת רק שם אחד קטן בורכרד, כי בלעדיו לא היו נוצרים כל
שאר השמות הגדולים כמו לוגר ומאוזר ואחרים.
לגבי יריחו הכשלון לא כל כך באקדח ! לא מדבר על הדגם עם הנצרה על המחלק שהיה כשלון.
הדגם f עם הנצרה בגוף היה לו בסיס מצויין רק היה חסר לו טאץ קטן מהחברה והבנה
טיפה יותר מעמיקה של הצוות ,שהיה אחראי על הייצור ההמוני.(צודק העתיקו אבל לא שמו לב לדברים החשובים, שאחראים על אמינות הפעולה)
כי אקדח יריחו מאובזר לאחר טיפול נכון של נשק היה שם כל כלי אחר רחוק מאחור כולל המקור cz75.
שאר השמות הגדולים כמו לוגר ומאוזר ואחרים.
לגבי יריחו הכשלון לא כל כך באקדח ! לא מדבר על הדגם עם הנצרה על המחלק שהיה כשלון.
הדגם f עם הנצרה בגוף היה לו בסיס מצויין רק היה חסר לו טאץ קטן מהחברה והבנה
טיפה יותר מעמיקה של הצוות ,שהיה אחראי על הייצור ההמוני.(צודק העתיקו אבל לא שמו לב לדברים החשובים, שאחראים על אמינות הפעולה)
כי אקדח יריחו מאובזר לאחר טיפול נכון של נשק היה שם כל כלי אחר רחוק מאחור כולל המקור cz75.
- סליקאי זהב
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד