מותר לקחת תרמילים ממטווח?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: מותר לקחת תרמילים ממטווח?
אני מרובע, אבל עדיף להיות מרובע מאשר להתעקש להטעות אחרים ולקבוע שדבר הינו חוקי רק על סמך ההרגשה האישית.
אני יודע שאפשר לבקש לקחת תרמילים מהמטווח, אני יודע שאנשים עושים את זה, אבל זה לא הופך את הדבר לחוקי.
אני יודע שאפשר לבקש לקחת תרמילים מהמטווח, אני יודע שאנשים עושים את זה, אבל זה לא הופך את הדבר לחוקי.
Heavy is good...heavy is reliable.
If it doesnt work,you can always hit with it.
If it doesnt work,you can always hit with it.
מי שעובר על החוק אז הם בעלי המטווחים ולא הלקוח שמבקש את התרמילים.
לא חושב שבעלי המטווחים במכוון עוברים על החוק, במיוחד לא אותו מטווח שכולם סוגדים לו כאן בפורום שאותו ראיתי נותן תרמילים ללקוח...
לא חושב שבעלי המטווחים במכוון עוברים על החוק, במיוחד לא אותו מטווח שכולם סוגדים לו כאן בפורום שאותו ראיתי נותן תרמילים ללקוח...
S&W M&P Shield
מי הם סוחרי פסולת המתכת שקונים את התרמילים לפי משקל?
פחות -לרוב זה יותר,,
GUSS כתב:מי הם סוחרי פסולת המתכת שקונים את התרמילים לפי משקל?
מסתובבים בפייסבוק.
- סליקאי זהב
GUSS כתב:מי הם סוחרי פסולת המתכת שקונים את התרמילים לפי משקל?
סוחרים מורשים על ידי בט"פ כדי שהתרמילים לא יגיעו לרשות הפלסטינית ויעברו טעינה מחדש.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק
אפסורד,
ולמה? כי אתה רוכש קוספא שלמה : קרטון פלסטיק וכדורים שילמת עליהם קרי הם קנין שלך, וחמישים התרמילים עדין קנין שלך,
המטווח עוד מחזיר חלק מההשקעה שהוא מוכר רכוש שלך ועוד בלי לבקש.
אם המטווח לא מוכן להחזיר לי את חמישים התרמילים שלי אז בבקשה שיזכה אותי על החלק היחסי שלהם ואז כדור לא יעלה 1.5 עד 2 ש"ח
ולמה? כי אתה רוכש קוספא שלמה : קרטון פלסטיק וכדורים שילמת עליהם קרי הם קנין שלך, וחמישים התרמילים עדין קנין שלך,
אם המטווח לא מוכן להחזיר לי את חמישים התרמילים שלי אז בבקשה שיזכה אותי על החלק היחסי שלהם ואז כדור לא יעלה 1.5 עד 2 ש"ח
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
glockbuster כתב:אפסורד,
אם תחזור אחורה בזמן (או דפדף להיסטורית הפורום) תגלה שחברי הפורום אי שם ב2006 דיברו על מחירים של 40-60 שקל לקופסא של 50
איפה המחירים האלה??
S&W M&P Shield
85 . שח' למאה בלי טובות, וזה כבר היה יקר.. ואני יודע על מה אני מדבר.
פחות -לרוב זה יותר,,
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד