בחירת אקדח למתחילים, או כל האמת על האינדיאני והחץ
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: בחירת אקדח למתחילים, או כל האמת על האינדיאני והחץ
tkgs כתב:הבעיה הגדולה של מי שרוכש אקדח ראשון ואולי בעיקר בתקופה הזאת, שאין אף סוחר/מטווח שבאמת נותן לרוכשים להתנסות במספר משמעותי של כלים לפני הרכישה.
לא מדויק. גם אני קניתי לא מזמן אצל מאיר רוט. נכון שהיה לחץ ותור גדול, אבל המוכרים הקדישו לי תשומת לב מלאה, כמה שרציתי. יריתי 100 כדורים בשלושה אקדחים, וזה הספיק לי כי הייתי די סגור על מה שאני רוצה, אבל הם היו מוכנים גם לתת לי לנסות עוד (התחמושת כמובן על חשבוני).
CZ 75 BD
- סליקאי כסף
tkgs כתב:הבעיה הגדולה של מי שרוכש אקדח ראשון ואולי בעיקר בתקופה הזאת, שאין אף סוחר/מטווח שבאמת נותן לרוכשים להתנסות במספר משמעותי של כלים לפני הרכישה.
את האקדח שלי קניתי בדיוק בתקופה המדוברת- אמצע ינואר.
הלכתי לחנות בתור שלי הגעתי למישהו צעיר (באמת שאני לא חושב שיותר מ 25) והלכתי נעול על גלוק 19 (הייתי רגיל מהצבא, אמרתי נלך על בטוח, וגם היה לו דור שלישי במלאי שזה בדיוק מה שרציתי).
אנרתי לו מה אני מכיר מה אני מחפש ושאני נעול, הוא בכל מקרה הראה לי 4 אקדחים שונים הסביר לי עליהם, שניים מהם לא רציתי לשמוע ונכנסתי לטווח עם שניים (הוא היה מוכן לתת לי גם לטווח בכל הארבע), וואלה בדיעבד אני שמח שהקשבתי לו, מצאתי שה cz הרבה יותר נוח לי מאשר הגלוק ושהיו לי איתו פגיעות יותר טובות (בעיקר בגלל חזרה לתמונת כוונות שנבעה כנראה מהאחיזה).
בסופו של דבר ברגע שהגעת לתור שלך למוכרים (לפחות ברוט שם אני קניתי) יש את כל הסבלנות בעולם גם ביום שישי (שזה היום הכי לחוץ) לענות על כל שאלה ולפתוח את הראש גם לאנשים נעולים ובאמת עזר לי מצוא את מה שטוב לי.
לסיכום כל החפירה שלי- לא מסכים שהם רק מנסים לדחוף מה שיש.
CZ P07
- סליקאי ארד
לסיכום כל החפירה שלי- לא מסכים שהם רק מנסים לדחוף מה שיש.
רוט הם ליגה בפני עצמם. הם אף פעם לא התפשרו על הסטנדרטים שלהם ומגיע להם מקום של כבוד ברשימה של "יצאת צדיק".
לא כולם הם כאלה.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק