תרגיל: רכישת תמונת כוונות וחזרה/מעבר בין מטרות
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: תרגיל: רכישת תמונת כוונות וחזרה/מעבר בין מטרות
רק עבור זה התקנתי dropbox... היה שווה.
שמע, אתה מהיר! מרשים מאוד!
אהבתי גם את החולצה של הולנדר... והנרתיק כמו של בול ל-STI
אבל לא באתי במטרה להחמיא, אלא ללמוד.
וחוץ ממרשים מאוד זה אכן מלמד מאוד. תודה.
כל ההסברים והדגשים מאוד חשובים. אפשר לשים לב אליהם רק בצפייה חוזרת (צפיות חוזרות). למשל מרפקים, וגם אחיזה, תנוחה וכו'.
ככל שתסב את תשומת ליבנו לדגשים בהמשך (אנחנו כבר יוצאים מנקודת הנחה שיהיו עוד, כן? פתחת לנו את התיאבון...) זה מצוין. דגשים כגון, שימו לב שהמרפקים ככה ועבודת ההדק ככה וכו'.
זה לא אומר שאתה בזכוכית מגדלת... תרגיש חופשי לשלוח עוד, אנחנו רק לומדים מזה.
אני למדתי, הוידאו גם הכניס לי מוטיבציה.
ותגידו מה שתגידו על ירי בלתי מעשי ותחרותי - מיומנויות כאלו בהחלט יתרמו גם במצב אמת.
שני כדורים משתי מחסניות ב-1.6 שניה...
או רצף כדורים מהיר עם כזו שליטה ברתע...
אל תגידו לי שזה שימושי לספורט בלבד.
שמע, אתה מהיר! מרשים מאוד!
אהבתי גם את החולצה של הולנדר... והנרתיק כמו של בול ל-STI
אבל לא באתי במטרה להחמיא, אלא ללמוד.
וחוץ ממרשים מאוד זה אכן מלמד מאוד. תודה.
כל ההסברים והדגשים מאוד חשובים. אפשר לשים לב אליהם רק בצפייה חוזרת (צפיות חוזרות). למשל מרפקים, וגם אחיזה, תנוחה וכו'.
ככל שתסב את תשומת ליבנו לדגשים בהמשך (אנחנו כבר יוצאים מנקודת הנחה שיהיו עוד, כן? פתחת לנו את התיאבון...) זה מצוין. דגשים כגון, שימו לב שהמרפקים ככה ועבודת ההדק ככה וכו'.
זה לא אומר שאתה בזכוכית מגדלת... תרגיש חופשי לשלוח עוד, אנחנו רק לומדים מזה.
אני למדתי, הוידאו גם הכניס לי מוטיבציה.
ותגידו מה שתגידו על ירי בלתי מעשי ותחרותי - מיומנויות כאלו בהחלט יתרמו גם במצב אמת.
שני כדורים משתי מחסניות ב-1.6 שניה...
או רצף כדורים מהיר עם כזו שליטה ברתע...
אל תגידו לי שזה שימושי לספורט בלבד.
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
GA1
אם אתה מעוניין יש לי במקרה שעון שיתן לך בדיוק תוצאה כזו ...
חוסך המון אימונים..
אם אתה מעוניין יש לי במקרה שעון שיתן לך בדיוק תוצאה כזו ...

חוסך המון אימונים..
פחות -לרוב זה יותר,,
תודה רבה,
ל STI זה באמת נרתיק של AA וגם פונדות שלהם.
כל הטריק בוידאו הראשון זה, אינדקס בלבד! אני כמעט לא רואה שם כוונות בכדור ראשון, וקצת יותר בכדור שני. אבל בעיקר מסתמך על זריקה של הידיים קדימה תמונת כוונות מהירה ביותר ולחיצה על ההדק, תוך הכנה לשלב הבא, בו אני משחרר מחסנית.
הטריק בתרגיל השני הוא, שליפה (די רגילה) רכישת כוונות טובה וביצוע ירי רציף ומהיר של שאר הכדורים לאחר השליפה. ופה בא הטריק. יש פה שליפה אחת החלפה אחת וירי של 8 כדורים נוספים (סה"כ 10 כדורים). את כל שמונת הכדורים אני יורה הכי מהר שאני יכול, כאשר אני מבסס את הפגיעות על פי הפגיעה הראשונה (של השליפה) וכמובן ראיית כוונות, אבל המהירות לא תאפשר תיקון (ועובדה שיריתי 90% ולא 100%) עדיין היה לי כדור ממש קרוב אבל מחוץ לדף. מה שחשוב פה זה הגריפ ושמירה על מרפקים לא נעולים ומופנים כלפי הרצפה. סחיטת הדק ממש לא קורה פה, רכישת תמונת כוונות
הכל נעשה מתוך הבנה של התרגיל (פירוק התרגיל לאלמנטים וחישוב זמן אפשרי לביצוע) ושימוש נכון ביכולת הירי על פי ניתוח התרגיל.
נכון, בשעת חירום אין זמן תכנון, הכל קורה, וקורה מהר ועכשיו. אבל, ירי מהיר ורצוף עלול להיות נדרש, החלפת מחסנית זה דבר שעלול לקרות. אז נכון שהמטווח ממוזג ויש לי טיימר וזמן לעשות חזרות (מילה אחרת מלהתאמן) אבל זאת הסיבה שאני הולך למטווח, ל ה ת א מ ן.
שיהיה בהצלחה שלכולם, אני אעשה סרטון שמסביר קצת על אחיזה, עמידה וירי ממחסה בלי לחשוף יותר מדיי שטח ירי.
באשר להולנדר,
מיכה וריקי לימדו אותי איך מחזיקים אקדח לפני יותר מ 20 שנה, מן הנדרש קצת טריביוט לא?
ל STI זה באמת נרתיק של AA וגם פונדות שלהם.
כל הטריק בוידאו הראשון זה, אינדקס בלבד! אני כמעט לא רואה שם כוונות בכדור ראשון, וקצת יותר בכדור שני. אבל בעיקר מסתמך על זריקה של הידיים קדימה תמונת כוונות מהירה ביותר ולחיצה על ההדק, תוך הכנה לשלב הבא, בו אני משחרר מחסנית.
הטריק בתרגיל השני הוא, שליפה (די רגילה) רכישת כוונות טובה וביצוע ירי רציף ומהיר של שאר הכדורים לאחר השליפה. ופה בא הטריק. יש פה שליפה אחת החלפה אחת וירי של 8 כדורים נוספים (סה"כ 10 כדורים). את כל שמונת הכדורים אני יורה הכי מהר שאני יכול, כאשר אני מבסס את הפגיעות על פי הפגיעה הראשונה (של השליפה) וכמובן ראיית כוונות, אבל המהירות לא תאפשר תיקון (ועובדה שיריתי 90% ולא 100%) עדיין היה לי כדור ממש קרוב אבל מחוץ לדף. מה שחשוב פה זה הגריפ ושמירה על מרפקים לא נעולים ומופנים כלפי הרצפה. סחיטת הדק ממש לא קורה פה, רכישת תמונת כוונות

נכון, בשעת חירום אין זמן תכנון, הכל קורה, וקורה מהר ועכשיו. אבל, ירי מהיר ורצוף עלול להיות נדרש, החלפת מחסנית זה דבר שעלול לקרות. אז נכון שהמטווח ממוזג ויש לי טיימר וזמן לעשות חזרות (מילה אחרת מלהתאמן) אבל זאת הסיבה שאני הולך למטווח, ל ה ת א מ ן.
שיהיה בהצלחה שלכולם, אני אעשה סרטון שמסביר קצת על אחיזה, עמידה וירי ממחסה בלי לחשוף יותר מדיי שטח ירי.
באשר להולנדר,
מיכה וריקי לימדו אותי איך מחזיקים אקדח לפני יותר מ 20 שנה, מן הנדרש קצת טריביוט לא?
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב
בדיוק להסברים האלו התכוונתי. תודה (!)
באשר להולנדרים - אני אשלח להם...
באשר להולנדרים - אני אשלח להם...
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
glock34 - שאפו ענק.
בתור מתחיל זה בדיוק מה שחסר כדי להבין את הבסיס.
אשמח לקבל תרגילים בסיסיים אפילו עוד יותר, כדי להגיע לתרגיל החלפת הכוונות מ-4 מ' עליו דיברת מוכן.
בתור מתחיל זה בדיוק מה שחסר כדי להבין את הבסיס.
אשמח לקבל תרגילים בסיסיים אפילו עוד יותר, כדי להגיע לתרגיל החלפת הכוונות מ-4 מ' עליו דיברת מוכן.
- סליקאי ארד
איך לא חשבתי על הכינוי שבחרת פיסטול פיט :-)
אני זוכר שהמאמן שלנו סיפר לנו על פיסטול פיט, בשנות השמונים, תחילת התשעים, ועוד אז היינו עם הוידאו ולא היה יוטיוב, כך שלא יכלנו לראות אותו.
היום כמובן הכל ביוטיוב.
https://www.youtube.com/watch?v=4aDy8BqEuyE
פיט מארוביץ שחקן nba שהיה מוסר פנומנלי ושחקן מהטופ עם 40+ נקודות במשחק לפני שהיה קו השלוש.
היה מוסר כדור לכיוון אחד והכדור היה הולך לכיוון אחר.
מה שמצער הוא שהוא נפתר בגיל צעיר מאד.
אני זוכר שהמאמן שלנו סיפר לנו על פיסטול פיט, בשנות השמונים, תחילת התשעים, ועוד אז היינו עם הוידאו ולא היה יוטיוב, כך שלא יכלנו לראות אותו.
היום כמובן הכל ביוטיוב.
https://www.youtube.com/watch?v=4aDy8BqEuyE
פיט מארוביץ שחקן nba שהיה מוסר פנומנלי ושחקן מהטופ עם 40+ נקודות במשחק לפני שהיה קו השלוש.
היה מוסר כדור לכיוון אחד והכדור היה הולך לכיוון אחר.
מה שמצער הוא שהוא נפתר בגיל צעיר מאד.
חפש סרטונים של ג׳ייסון וויליאמס...
- סליקאי טיטניום
ניר ל כתב:חפש סרטונים של ג׳ייסון וויליאמס...
מטורף, איזה שחקן...
מעניין מאוד
תודה !!!
תודה !!!
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד