משתיק קול?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
הא שכחתי
אני לא עורך דין !
והידע שיש לי הוא מתוך הכירות וידע בתחום
אולם אין לראות בכך שום המלצה ! תמיד ניתן לבדוק זאת למול גורמי הממשל
אולם קחו בחשבון מה שקורה לרוב זה שאין למי שאתם מדברים איתו מושג ולכן הוא סתם ימציא דברים
חפשו מי שמוסמך ובקשו סימוכין
אני לא עורך דין !
והידע שיש לי הוא מתוך הכירות וידע בתחום
אולם אין לראות בכך שום המלצה ! תמיד ניתן לבדוק זאת למול גורמי הממשל
אולם קחו בחשבון מה שקורה לרוב זה שאין למי שאתם מדברים איתו מושג ולכן הוא סתם ימציא דברים
חפשו מי שמוסמך ובקשו סימוכין
- סליקאי ארד
בתור אחד שהגיב די בהתחלה ודי "חטף" על הראש עלי לשאול שאלה:
באם זה כל כך חוקי, לרכוש, להחזיק, לייצר אך חס וחלילה שלא להשתמש שלא על פי מנדט של המדינה (ובעצם נשק הוא בדיוק זה, לא?) מדוע יחד עם כל הציוד הנלווה לנשים לא נמכרים גם כמה דוגמאות של... עמעמים?
מזכיר לי משהו - ברשתות לציוד טכני / רכב מוכרים הרבה ציוד שמבוסס על 12 וולט וחיבור למצת הרכב. באותם המקומות בדיוק כבר אין חודשים / שנים תקעים של מצית רכב כדי להחליף אחד שנשבר או חוט שנקרע או....
התרוץ הרישמי "אזל המלאי אצל היצרן" - שימו לב יצרן אחד בלבד ?!?
הסיבה - שיקנו עוד במקום לתקן את מה שקיים, רווח נוסף לרשתות השיווק?
מה הקשר בין זה לבין עמעמים - אגזוזים יש בכל מוסך, עמעמים קוטר 9 מ"מ וקנים עם תבריג, אין בכל חנות נשק.
באם זה כל כך חוקי, לרכוש, להחזיק, לייצר אך חס וחלילה שלא להשתמש שלא על פי מנדט של המדינה (ובעצם נשק הוא בדיוק זה, לא?) מדוע יחד עם כל הציוד הנלווה לנשים לא נמכרים גם כמה דוגמאות של... עמעמים?
מזכיר לי משהו - ברשתות לציוד טכני / רכב מוכרים הרבה ציוד שמבוסס על 12 וולט וחיבור למצת הרכב. באותם המקומות בדיוק כבר אין חודשים / שנים תקעים של מצית רכב כדי להחליף אחד שנשבר או חוט שנקרע או....
התרוץ הרישמי "אזל המלאי אצל היצרן" - שימו לב יצרן אחד בלבד ?!?
הסיבה - שיקנו עוד במקום לתקן את מה שקיים, רווח נוסף לרשתות השיווק?
מה הקשר בין זה לבין עמעמים - אגזוזים יש בכל מוסך, עמעמים קוטר 9 מ"מ וקנים עם תבריג, אין בכל חנות נשק.
יש מושתק ועוד איך
סתם אני מוסיף שמן..
בלי לקרוא את רוב ההודעות.
אבל יש מושתק ועוד איך.
וכן, מה ששומעים זה את המכלול רץ. נקודה.
MP5 מושתק, לדוגמה, ועוד אחד.. מה זה היה? ברח לי..
כמובן, כמובן, אנחנו מדברים על תחמושת "כחולה", שהיא הרי תחמושת ייעודית למושתק. (חלשה יותר), אבל ברור, לטווחים קצרים, עושה את העבודה.
אגב, אקדח, כ - 10 ממני ירו במושתק, (האמת, מאחורי זיג) ומה ששמעתי היה...
משהו שלא יכולתי להגיד עליו שזה היה יריה.
בקיצור, יש מושתק.
בלי לקרוא את רוב ההודעות.
אבל יש מושתק ועוד איך.
וכן, מה ששומעים זה את המכלול רץ. נקודה.
MP5 מושתק, לדוגמה, ועוד אחד.. מה זה היה? ברח לי..
כמובן, כמובן, אנחנו מדברים על תחמושת "כחולה", שהיא הרי תחמושת ייעודית למושתק. (חלשה יותר), אבל ברור, לטווחים קצרים, עושה את העבודה.
אגב, אקדח, כ - 10 ממני ירו במושתק, (האמת, מאחורי זיג) ומה ששמעתי היה...
משהו שלא יכולתי להגיד עליו שזה היה יריה.
בקיצור, יש מושתק.
- סליקאי כסף
תחמושת
אם משתמשים במשתיק בלי תחמושת תת קולית הדבר היחיד שישמעו זה בום על קולי קטן מהקליע במעופו
זה לא בום על קולי כמו שמטוס עושה
הרעש שקליע עושה במעופו הוא לא חזק
חוץ מזה אם קליע עף מעל מהירות הקול המטרה ונגיד שזה בן אדם לא ישמע את רעש היריה לפני שהכדור יפגע בו מכיוון שהקליע עף לכיוון שלו יורת מהר מהמהירות שהיריה עושה לכן בתיאוריה גם אם אני יורה בבן אדם מקילומטר ונגיד שהקליע נשאר במהירות גבוהה ממהירות הקול קודם כל הקליע יפגע במטרה ורק אז ישמע ממקום המטרה הרעש בהפרש של כמה מאיות שניה אבל עדיין
זה לא בום על קולי כמו שמטוס עושה
הרעש שקליע עושה במעופו הוא לא חזק
חוץ מזה אם קליע עף מעל מהירות הקול המטרה ונגיד שזה בן אדם לא ישמע את רעש היריה לפני שהכדור יפגע בו מכיוון שהקליע עף לכיוון שלו יורת מהר מהמהירות שהיריה עושה לכן בתיאוריה גם אם אני יורה בבן אדם מקילומטר ונגיד שהקליע נשאר במהירות גבוהה ממהירות הקול קודם כל הקליע יפגע במטרה ורק אז ישמע ממקום המטרה הרעש בהפרש של כמה מאיות שניה אבל עדיין

Be carefull what you are wishing for
מהירויות
זה בגלל שמהירות האור גדולה פי XXXXX ממהירות הקול לקול לוקח בערך שלוש שניות לעבור קילומטר
מהירות הקול 340 מטר לשניה ולאור כמעט ולא לוקח זמן לעבור מרחק כלשהו שהוא בטווח הראיה של האדם
מהירות הקול 340 מטר לשניה ולאור כמעט ולא לוקח זמן לעבור מרחק כלשהו שהוא בטווח הראיה של האדם
Be carefull what you are wishing for
הנה עוד רעיון לירי שקט...שימוש ב-"בוכנת ביניים" בתוך התרמיל ע"מ למנוע פליטת גזים בלחץ גבוה אחרי שקליע יצא מהקנה.
http://world.guns.ru/ammo/sp-e.htm
http://world.guns.ru/ammo/sp-e.htm
Heavy is good...heavy is reliable.
If it doesnt work,you can always hit with it.
If it doesnt work,you can always hit with it.
נכון
לא רק רעיון,
אם אינני טועה, הרוסים יצרו משהו כזה לכדורי צלפים..
שלומות.
אם אינני טועה, הרוסים יצרו משהו כזה לכדורי צלפים..
שלומות.
- סליקאי כסף
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד