תקופת היובש של בול
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: תקופת היובש של בול
goral כתב:יריחו בייבי פולימרי עולה 2600 שקל כולל אימון ונרתיק
P07 עולה - 3780 שקל + כ-350 שקל עבור אימון ונרתיק
200 שקל זה ממש לא
בהחלט,
אני אחרי כמה סבבי טלפונים והמחיר של ה-p07 הרבה יותר יקר ממה שזכרתי.
הוא לא בר השוואה מול הבול או היריחו בטווח המחירים הזה אלא רק מול גלוק (לפני כחודש מישהו כתב כאן בפורום שהוא קנה במאיר רוט גלוק 19 דור 4/3 ב-3700).
נדמה שהוא ברמת איכות גבוהה מהחיקויים, אבל הוא כבר לא באותה מדרגת מחירים (בעוד שה-DUTY ממשיך לצנוח לכיוון ה-2900 ובצדק).
- סליקאי כסף
משתא כתב:goral כתב:יריחו בייבי פולימרי עולה 2600 שקל כולל אימון ונרתיק
200 שקל זה ממש לא
בהחלט,
הוא לא בר השוואה מול הבול או היריחו בטווח המחירים הזה אלא רק מול גלוק (לפני כחודש מישהו כתב כאן בפורום שהוא קנה במאיר רוט גלוק 19 דור 4/3 ב-3700).
נדמה שהוא ברמת איכות גבוהה מהחיקויים, אבל הוא כבר לא באותה מדרגת מחירים (בעוד שה-DUTY ממשיך לצנוח לכיוון ה-2900 ובצדק).
ממה שאני ראיתי:
יריחו פולמרי עולה 3400 ש"ח.
p07 עולה 3780 ש"ח כולל אימון כדורים ונרתיק..
הבדל של 400 ש"ח.
גלוק חדש לא תמצא ב3700 בשום מקום.
"לכל מקום שנרצה, בכל דרך שנבחר"
Noy_haslik כתב:משתא כתב:goral כתב:יריחו בייבי פולימרי עולה 2600 שקל כולל אימון ונרתיק
200 שקל זה ממש לא
בהחלט,
ממה שאני ראיתי:
יריחו פולמרי עולה 3400 ש"ח.
p07 עולה 3780 ש"ח כולל אימון כדורים ונרתיק..
הבדל של 400 ש"ח.
גלוק חדש לא תמצא ב3700 בשום מקום.
הודעה רביעית מלמעלה
viewtopic.php?f=1&t=19674&p=166176&hilit=3700#p166176
גם אני הופתעתי אבל מסתבר שאפשר להתגמש מאוד במחירים האלו.
אגב, רק אקדח ב-3700 זה פחות או יותר כמו העסקה שמציעים בקצרין לחברי הסליק, של מנוי למטווח,5 שנות אחריות (אאל"ט הסטנדרט בגלוק הוא שנה), נרתיק ואימון+כדורים ב-4100.
בפועל הדיל של קצרין אפילו יותר משתלם.
לגבי היריחו - ה-941psl נמכר ב-2800 בפעם האחרונה שבדקתי כמדומני באימפריאל או בלהב.
- סליקאי כסף
גלוק 19 דור 4 חדש(אמריקאי) עולה במאיר רוט, לאחר 10% הנחה לחברי הסליק, 3690 ש"ח.
- סליקאי ארד
+1
יפתח מלהב מפרסם את ה-psl ב-2850 ₪ בפורום שלו בדפי זהב.
יפתח מלהב מפרסם את ה-psl ב-2850 ₪ בפורום שלו בדפי זהב.
- סליקאי ארד
כאמור אפשר לקבל את היריחו בייבי פולימרי ב-
2690 כולל אימון ונרתתיק
זה אומר +/- משהו כמו 2300 לאקדח עצמו
לטעמי למי שלא רוצה להשקיע סכומים של 4 זה אופציה מדהימה
2690 כולל אימון ונרתתיק
זה אומר +/- משהו כמו 2300 לאקדח עצמו
לטעמי למי שלא רוצה להשקיע סכומים של 4 זה אופציה מדהימה
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
הייתי במטווח,
קודם כל, המחירים שציינו כאן מדויקים (של היריחו psl, גלוק 19 דור 4 ו-czp07).
קניתי 100 כדורים ועברתי על כמה נשקים (p07, יריחו psl וגלוק 26).
רציתי לבדוק גם את ה-m&p 9c (שנמכר ב-3800 הנחות) שלצערי אין באף מטווח שבדקתי משומש, ולכן גררתי איתי חבר מהמושב שרכש אחד לפני חודש.
ההתרשמות שלי (דעתי בלבד כמובן):
גילוי נאות - אף פעם לא התחברתי לגלוק 26. אחרי שהתרגלתי לירי בגלוק 17/19, ה-26 הרגיש לי קצת כמו בן חורג.
יריתי בו גם עכשיו כדי להרגיש אותו מול ה-m&p.
ה-m&p קומפקט לדעתי רמה אחת מעל ה-26. נוחות אחיזה והשליטה בזמן הירי מעולים יחסית לגודל והמשקל, כנ"ל לגבי ההדק שמרגיש טוב ואפילו מאוד.
נראה שבתחום הסאב הוא בין הטובים, אבל בהשוואה לקומפקט אחרים הירי בו מרגיש קצת פחות חלק וקצת יותר קופצני.
הסיזד באמת מרשים גם במפרט וגם בירי ויש לו את אחד ההדקים הטובים שנתקלתי בהם (מצער להגיד אבל הוא לוקח בהליכה את היריחו והבול).
בשביל אלו שמעדיפים הדק מינוס על הגלוק במקום ההדק שמגיע מהיצרן, ממליץ להם לנסות את ה-p07 - מוכן ישר מהקופסה.
מה שכן, אמנם ההבדל בין הסיזד וגלוק 19 מבחינת המפרט הוא יחסית קטן (780 גרם מול 670, 7 מ"מ הפרש עובי), אני חייב להגיד שהגלוק מרגיש משמעותית יותר "קומפקטי" מהסיזד.
יכול להיות שזו אשליה בגלל העיצוב הנקי מול הא-סימטריה של הסיזד, או אולי פיזור המשקל המצוין של ה-19(שיכולתי להישבע שהוא שוקל פחות מה-26), אבל בלי ספק לגלוק יש כמה יתרונות בתחום הזה על פני ה-p07.
אני די בטוח שאם היה מותר להחזיק בשני כלי נשק הייתי רוכש את ה-p07 (לאימוני ירי ולמילואים) ואת ה-m&p 9c (לנשיאה מוסלקת).
אחרי קצת חשיבה והתייעצות הבנתי שבשביל לשלב בין העולמות בכלי אחד אני ככה"נ אחזור לגלוק 19 שליווה אותי תקופה לא קטנה.
אני מרגיש מאוד בנוח עם הגלוק כמו שהוא מגיע מהמפעל. אולי בעתיד אחליף לו את הכוונות למשהו קצת יותר עמיד, אבל סה"כ זה אותו דגם מוכר.
באופן כללי אני חייב לציין את רמת השירות במאיר רוט ובמיוחד את שלום מוטעי שהוא מקצוען ובעל סבלנות עצומה לכל לקוח.
בהחלט היה שווה את הנסיעה, ובהחלט גם אשוב לאימונים.
קודם כל, המחירים שציינו כאן מדויקים (של היריחו psl, גלוק 19 דור 4 ו-czp07).
קניתי 100 כדורים ועברתי על כמה נשקים (p07, יריחו psl וגלוק 26).
רציתי לבדוק גם את ה-m&p 9c (שנמכר ב-3800 הנחות) שלצערי אין באף מטווח שבדקתי משומש, ולכן גררתי איתי חבר מהמושב שרכש אחד לפני חודש.
ההתרשמות שלי (דעתי בלבד כמובן):
גילוי נאות - אף פעם לא התחברתי לגלוק 26. אחרי שהתרגלתי לירי בגלוק 17/19, ה-26 הרגיש לי קצת כמו בן חורג.
יריתי בו גם עכשיו כדי להרגיש אותו מול ה-m&p.
ה-m&p קומפקט לדעתי רמה אחת מעל ה-26. נוחות אחיזה והשליטה בזמן הירי מעולים יחסית לגודל והמשקל, כנ"ל לגבי ההדק שמרגיש טוב ואפילו מאוד.
נראה שבתחום הסאב הוא בין הטובים, אבל בהשוואה לקומפקט אחרים הירי בו מרגיש קצת פחות חלק וקצת יותר קופצני.
הסיזד באמת מרשים גם במפרט וגם בירי ויש לו את אחד ההדקים הטובים שנתקלתי בהם (מצער להגיד אבל הוא לוקח בהליכה את היריחו והבול).
בשביל אלו שמעדיפים הדק מינוס על הגלוק במקום ההדק שמגיע מהיצרן, ממליץ להם לנסות את ה-p07 - מוכן ישר מהקופסה.
מה שכן, אמנם ההבדל בין הסיזד וגלוק 19 מבחינת המפרט הוא יחסית קטן (780 גרם מול 670, 7 מ"מ הפרש עובי), אני חייב להגיד שהגלוק מרגיש משמעותית יותר "קומפקטי" מהסיזד.
יכול להיות שזו אשליה בגלל העיצוב הנקי מול הא-סימטריה של הסיזד, או אולי פיזור המשקל המצוין של ה-19(שיכולתי להישבע שהוא שוקל פחות מה-26), אבל בלי ספק לגלוק יש כמה יתרונות בתחום הזה על פני ה-p07.
אני די בטוח שאם היה מותר להחזיק בשני כלי נשק הייתי רוכש את ה-p07 (לאימוני ירי ולמילואים) ואת ה-m&p 9c (לנשיאה מוסלקת).
אחרי קצת חשיבה והתייעצות הבנתי שבשביל לשלב בין העולמות בכלי אחד אני ככה"נ אחזור לגלוק 19 שליווה אותי תקופה לא קטנה.
אני מרגיש מאוד בנוח עם הגלוק כמו שהוא מגיע מהמפעל. אולי בעתיד אחליף לו את הכוונות למשהו קצת יותר עמיד, אבל סה"כ זה אותו דגם מוכר.
באופן כללי אני חייב לציין את רמת השירות במאיר רוט ובמיוחד את שלום מוטעי שהוא מקצוען ובעל סבלנות עצומה לכל לקוח.
בהחלט היה שווה את הנסיעה, ובהחלט גם אשוב לאימונים.
- סליקאי כסף
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד