חשד לבעיה קפיץ מחזיר גלוק דור 4
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: חשד לבעיה קפיץ מחזיר גלוק דור 4
Boltik כתב:אם אני זוכר נכון יש אקדחים שבהם הקפיץ נשען כולו על קנה (FN HP).
אין לי כאן fn להסתכל עליו, אבל אאל״ט תותב הקפיץ נשען על עצר המחלק או שהעצר אפילו עובר דרכו.
בנעילות בראונינג כמו fn, גלוק , cz וכו׳ הקנה הרי מוסט אחורה ולמטה בעת הדריכה, אז לא הגיוני שתהיה דרגת חופש לקפיץ. בכולם הקפיץ נלחץ אל הקנה בעת ההרכבה אבל אח״כ הוא נעצר בתוך הגוף ומפעיל לחץ לנעילת הצינה.
- סליקאי טיטניום
אין שום בעיה, ככה זה אמור להיות והכל בסדר..אם אתם רוצים לדעת למה תחכו לתגובה של אריק 

"לכל מקום שנרצה, בכל דרך שנבחר"
ניר ל כתב:Boltik כתב:אם אני זוכר נכון יש אקדחים שבהם הקפיץ נשען כולו על קנה (FN HP).
אין לי כאן fn להסתכל עליו, אבל אאל״ט תותב הקפיץ נשען על עצר המחלק או שהעצר אפילו עובר דרכו.
בנעילות בראונינג כמו fn, גלוק , cz וכו׳ הקנה הרי מוסט אחורה ולמטה בעת הדריכה, אז לא הגיוני שתהיה דרגת חופש לקפיץ. בכולם הקפיץ נלחץ אל הקנה בעת ההרכבה אבל אח״כ הוא נעצר בתוך הגוף ומפעיל לחץ לנעילת הצינה.
טעות שלי. אכן ב-FN פין המוביל מתלבש על ציר עצר המחלק. אולי CZ75? אני זוכר בוודאות אקדח שבו מוביל נשען על חלק התחתון של הקנה ונתפס במקום עם שפיץ.
Heavy is good...heavy is reliable.
If it doesnt work,you can always hit with it.
גם לא ב cz75, זה לא אפשרי מכאנית.
רק אם הקנה מקובע לגוף.
בזמן ההרכבה הקפיץ מחזיק את הקנה והצינה ביחד, אח״כ יש לו תפקיד אחר - ללחוץ את הצינה קדימה.
רק אם הקנה מקובע לגוף.
בזמן ההרכבה הקפיץ מחזיק את הקנה והצינה ביחד, אח״כ יש לו תפקיד אחר - ללחוץ את הצינה קדימה.
- סליקאי טיטניום
Boltik כתב:אם אני זוכר נכון יש אקדחים שבהם הקפיץ נשען כולו על קנה (FN HP).
הקפיץ ב-FN לא נשען על הקנה.
הוא נשען בצד אחד על הצינה ובצד השני הוא תפוס ע"י הסרן של עצר המחלק.
יש בציר של הקפיץ המחזיר לולאה שדרכה עובר הסרן של עצר המחלק.
אותו ציר של הקפיץ המחזיר מתפקד גם כ-LOCKING BLOCK שמקבע את חלקו התחתון של הקנה.
http://www.alsfirearmsblog.com/wp-conte ... -Parts.jpg
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
בטוח שזה נורמאלי העניין של תזוזת הקפיץ? במקרה של הפורום באנגלית שניתן אליו קישור בהתחלה, בסוף הבחור מציין שגלוק החליפו לו את הגוף של הנשק (וגם החליפו לו לכוונות לילה כפיצוי %%$0066), ומאז הוא בדק והקפיץ לא זז מהמקום שלו בכלל...
אמנם גם לי זכור במעומעם משהו על הקפיץ שלא יושב טוב, אבל עברו כמה שנים מאז שהיה לי גלוק (דור 3), אבל זכור לי שזה בכלל קשור להכנסת הקפיץ בצורה לא נכונה מלכתחילה..
%%$0077
אמנם גם לי זכור במעומעם משהו על הקפיץ שלא יושב טוב, אבל עברו כמה שנים מאז שהיה לי גלוק (דור 3), אבל זכור לי שזה בכלל קשור להכנסת הקפיץ בצורה לא נכונה מלכתחילה..

- סליקאי ארד
ניר ל כתב:גם לא ב cz75, זה לא אפשרי מכאנית.
רק אם הקנה מקובע לגוף.
https://www.youtube.com/watch?v=u71kG1J-i_0
Boltik כתב: אני זוכר בוודאות אקדח שבו מוביל נשען על חלק התחתון של הקנה ונתפס במקום עם שפיץ.
רק אקדחים שבהם הקנה לא זז, כלומר אקדחים בעלי פעולת blowback. זה אומר בעיקר 9 קצר ומטה. כמו ברטה 9 קצר, ברטה 0.22 וכנראה שגם אחרים. למרות שנדמה לי שבברטה הקפיץ יושב חצי על הקנה וחצי על איזה משען בגוף.
CZ 75 BD
- סליקאי כסף
Boltik כתב:ניר ל כתב:גם לא ב cz75, זה לא אפשרי מכאנית.
רק אם הקנה מקובע לגוף.
https://www.youtube.com/watch?v=u71kG1J-i_0
Cz 75, יש לי מול העיניים, המוביל נכנס למגרעת על הקנה בעת ההרכבה במטרה שהקפיץ לא יעוף בשלב הזה.
ברוב האקדחים העקרון הזה זהה - רוצים להושיב טוב את הקפיץ כדי שניתן יהיה להרכיב ולשחרר אותו בצורה מבוקרת.
אבל כשמסיעים את הצינה אחורה על המסילות - המוביל נכנס לתעלה שלו ונעצר בתוכה, בעוד שהקנה ממשיך אחורה עם הצינה. בזמן פעולת האקדח החלקים האלו נפרדים זה מזה.
חזרה לפותח השרשור - במצב שהאקדח מורכב, הקפיץ ממוקם נמוך יותר מהמגרעת שעל הקנה וזה המצב גם כשמפרקים את האקדח. לא תמצא כאן מישהו עם גלוק, לא משנה מאיזה דור, שהמצב אצלו שונה.
- סליקאי טיטניום
Desert Warrior כתב:בטוח שזה נורמאלי העניין של תזוזת הקפיץ? במקרה של הפורום באנגלית שניתן אליו קישור בהתחלה, בסוף הבחור מציין שגלוק החליפו לו את הגוף של הנשק (וגם החליפו לו לכוונות לילה כפיצוי %%$0066), ומאז הוא בדק והקפיץ לא זז מהמקום שלו בכלל...
אמנם גם לי זכור במעומעם משהו על הקפיץ שלא יושב טוב, אבל עברו כמה שנים מאז שהיה לי גלוק (דור 3), אבל זכור לי שזה בכלל קשור להכנסת הקפיץ בצורה לא נכונה מלכתחילה..%%$0077
לדעתי הוא חירטט עם התמונות שהוא העלה בסוף כדי להרגיש טוב עם כל הסיפור הזה שנבע כנראה מהתקנה לא נכונה של הקפיץ.
הוא פשוט החזיר את הקפיץ למקום וצילם.
אין להם דרך לסדר את התזוזה של הקפיץ במבנה הנוכחי של הנשק, ואני בספק אם התקינו לו איזה זיז מיוחד שמונע את זה.
הם החליפו לו את הגוף רק כי השריטות שנוצרו אצלו היו חריגות, ואת הכוונות הוא קיבל כפיצוי על דמי המשלוח הגבוהים ששילם (וכי כנראה לגלוק יש שירות לקוחות ברמה גבוהה).
גם אני לא כל כך אהבתי את העניין הזה שרכיב מתחיל במקום אחד ומסיים במקום אחר, אבל אם זה טיפשי וזה עובד..
- סליקאי כסף
ההנדסה של גלוק: נהנדס את זה דרך התחת, אבל עם טולרנסים מספיק גדולים שזה עדיין יעבוד גם אם יצא מהמקום שלו.
ניר ל כתב:Cz 75, יש לי מול העיניים, המוביל נכנס למגרעת על הקנה בעת ההרכבה במטרה שהקפיץ לא יעוף בשלב הזה.
ברוב האקדחים העקרון הזה זהה - רוצים להושיב טוב את הקפיץ כדי שניתן יהיה להרכיב ולשחרר אותו בצורה מבוקרת.
אבל כשמסיעים את הצינה אחורה על המסילות - המוביל נכנס לתעלה שלו ונעצר בתוכה, בעוד שהקנה ממשיך אחורה עם הצינה. בזמן פעולת האקדח החלקים האלו נפרדים זה מזה.
קיבלתי.
ניר, אם תשים לב המוביל [הלחוץ ע"י קפיץ]צמוד לכתף הקנה,[בתוך מגרעת קטנה] ובשום מהלך אינו נפרד ממנה,
אומנם הקנה נע אחור ולמטה אך בכל המהלך הוא הדוק לתושבת המוביל ע"י לחץ הקפיץ
הזוית בינהם משתנה ,אך לא נקודת המגע.
מחפש צינה שקופה בכדי לראות זאת בעין
אומנם הקנה נע אחור ולמטה אך בכל המהלך הוא הדוק לתושבת המוביל ע"י לחץ הקפיץ
הזוית בינהם משתנה ,אך לא נקודת המגע.
מחפש צינה שקופה בכדי לראות זאת בעין

פחות -לרוב זה יותר,,
Guss אתה מדבר על גלוק ?
- סליקאי טיטניום
~Hunter~ כתב:ההנדסה של גלוק: נהנדס את זה דרך התחת, אבל עם טולרנסים מספיק גדולים שזה עדיין יעבוד גם אם יצא מהמקום שלו.
1+
חבל שאין כפתור לייק.
אתה לא יכול לצפות ליותר מחברה שה-DNA המקורי שלה הוא כמו של כתר פלסטיק (ייצור מוטות לוילונות, רימוני תרגול מפלסטיק וכו).
זו חברה משפחתית, ויכול להיות שאחרי שההנהלה המקורית של החברה תתחלף יתחלף גם ה-DNA שלה.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
מי מחובר