המלצה לגריפים

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

המלצה לגריפים

על ידי Digo » 06 יוני 2016, 23:07

שלום חברים!
לאחרונה, אחרי חיפוש קצר בפורום, נתקלתי בהמלצה לגריפים של GUNTAPE. התייעצתי עם חבר הפורום שהזמין, השתכנעתי, והזמנתי בעצמי...
חייב לומר שהיה שווה!
זה אומנם דורש קצת יכולות, ולבעלי ידיים שמאליות כדאי להתרחק, אבל אם יש לכם ידיים טובות, ודמיון, השמיים הם הגבול...
התוצאות היו ממש טובות. משפר אחיזה בצורה נפלאה לדעתי, ונותן תחושה של גומי אמיתי ולא של נייר זכוכית מרגיז...
מומלץ מאוד למי שסובל מהזעה, או למי שרוצה לשפר מעט את תחושת האחיזה...
משלוח לכל העולם, ומחיר מצחיק...
http://guntape.com/
ובגלל שאני יודע שהמלצה כזו לא שווה בלי כמה תמונות, להלן כמה לדוגמה... תהנו:
הכלי אגב, הוא CZ P07...
ידית האחיזה:
https://www.gif.co.il/view/226673_3.jpg.htm
https://www.gif.co.il/view/935191_2.jpg.htm
וסתם בשביל האסתטיקה, הוספתי עיצוב לפסי הדריכה הקדמיים... לטעמי יצא ממש יפה:
https://www.gif.co.il/view/556607_1.jpg.htm
ואם אתם רוצים רעיונות בנוגע למה עושים עם המדבקות שנשארו... %3
https://www.gif.co.il/view/905040_4.jpg.htm
בקיצור, מומלץ מאוד...
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

Re: המלצה לגריפים

על ידי argra11 » 07 יוני 2016, 06:35

עבודה יפה , נראה מקצועי לשופרא.
כל הכבוד.
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
==============================
GLOCK 26
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי bnsagi » 07 יוני 2016, 08:02

יש לך ידיים טובות, העבודה נראית מקצועית להפליא.
כל הכבוד.
Glock 26 GEN4
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי משתא » 07 יוני 2016, 08:58

עשית עבודה מעולה.
הרבה חבר'ה שמעלים סרטונים ליוטיוב בהם הם מדביקים בעצמם גרמו לי לחשוב שאי אפשר להגיע לתוצאות יפות, אבל הנה הוכחת לי אחרת.

עריכה: כמה סטריפים היית צריך בשביל זה? שלושה? (לא כולל העכבר..)
נערך לאחרונה על ידי משתא בתאריך 07 יוני 2016, 09:40, נערך פעם אחת בסך הכל.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי blondie-the-kid » 07 יוני 2016, 09:32

עבודה יפה מאד DIGO .

אני בחרתי לעטוף גם את הלחיים של הקת על גבי החומר המחורץ המקורי. ממליץ לך לנסות.

בנוסף, אם יש לך אצבעות ארוכות, שווה להוסיף חומר מצד אחד של הצינה, צפונה לפסי הדריכה הקדמיים, היכן שנח האגודל של היד החלשה בעת הירי.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי GA1 » 07 יוני 2016, 10:29

Digo לקח לי זמן להבין ולהאמין שאכן גזרת בעצמך במדויק את הסרט, שאפו! התוצאה נראת לעילא ולעילא!!
וכן, העכבר הפיל לי את האסימון...

Blondie, לגבי אגודלים - יש כאלו שהאגודל שנלחץ כלפי הגוף פוגם להם בדיוק. למרות שאני מבין את ההיגיון של מקום "רשום" עבור קצה אצבע/אגודל.
    נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
    גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
    לפעמים זה עניין של שניות...
שא בְּאחריות ושא ברכה
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Digo » 07 יוני 2016, 11:03

תודה ידידיי! אני בהחלט מרוצה מהתוצאה. זה דרש בעיקר עבודה זהירה עם סכין חדה, וסבלנות... אם מישהו יזדקק אי פעם לטיפים, בשמחה...
Blondie - תודה אחי. למי שלא יודע, Blondie הוא האחד שהתייעצתי איתו לפני שהזמנתי. הוא שלח לי תמונות של האקדח שלו, ובהחלט סיפק לי את ההנחייה הראשונית...
לגבי הלחיים, החלטתי להשאיר אותן כמו שהן גם מסיבה אסתטית (שמאוד חשובה לי...) וגם מסיבה פרקטית. התחושה של הלחיים לא כ"כ חשובה לי, מכיוון שבצורה שבה אני אוחז, אני לא באמת מרגיש את ההבדל. הבליטות הקדמיות והאחוריות, וכן החלק העליון שצמוד לצינה הרבה יותר קריטיים עבורי. התחושה עכשיו ממש מושלמת.
בנוגע לאגודל היד החלשה, אני אכן מניח שם את האגודל, אבל אני עושה שימוש באזור המחורץ המובנה בגוף. הוא מתאים לי במדוייק...

משתא - שני סטריפים הספיקו, וגם זה בלי יותר מידי חסכנות. מיד כשהגיעו המדבקות, הבנתי שיש לי הרבה יותר חומר ממה שאני זקוק לו באמת... וזו עוד החבילה הכי קטנה שלהם... (6 סטריפים)
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי GUSS » 07 יוני 2016, 11:42

מה העמידות של המדבקות לחום, שמן, חומרי ניקוי?
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

על ידי Digo » 07 יוני 2016, 11:54

Blondie יוכל לענות על השאלה הזו טוב יותר מימני. הוא משתמש בהן פרק זמן ארוך יותר מימני.

החומר עושה רושם חזק ועמיד, אבל רק שימוש לאורך זמן יוכל להוכיח זאת.

השטח שעליו מדביקים את המדבקה צריך להיות נקי לחלוטין. בניסיון הראשון שלי להדביק חתיכה על הצינה, המדבקה החליקה מעל הצינה ולא נתפסה בכלל. הנחתי שמדובר בשאריות מזעריות של שמן שמפריעות להדבקה.
עברתי על האזור עם מגבון, וייבשתי מייד עם נייר טישיו. לאחר מכן, המדבקה נדבקה בלי שום בעיות, ועושה רושם עמיד.
--
CZ P-07
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי blondie-the-kid » 07 יוני 2016, 12:41

חברים.

לגבי חומר על הצינה כמעודד סטיית ירי - לא ידעתי שזה עשוי לגרום לזה. אצלי בכל אופן זה משפיע לטובה על השליטה ברתע. או כך נדמה לי לפחות %%$0066 .

לגבי עמידות בשמנים - אני יכול לומר לכם שאין לתת לשולי המדבקה לבוא במגע עם WD40. כוונתי היא שלא קורה דבר למשטח החיצוני של המדבקה עצמה במגע עם החומר, אבל אם הוא נוגע בשולי המדבקה (ובוודאי אם הוא זוחל מתחת למדבקה), הוא בהחלט מרופף את הדבק עד כדי "נסיעה" של המדבקה. ההערה הזו מוגבלת בינתיים רק ל WD40, עוד לא הייתי רשלן מספיק בשביל לתת גם לשמן להגיע לשם...

עם חום אין בעיה בכלל.

ולגבי ההתקנה - מומלץ לנקות את המשטח עם פד טבול באלכוהול לניקוי שאריות שמנים. אחרי ההתקנה מחממים את המדבקה עם מייבש שיער ומצמידים היטב.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי Digo » 07 יוני 2016, 12:55

blondie-the-kid כתב:חברים.

לגבי חומר על הצינה כמעודד סטיית ירי - לא ידעתי שזה עשוי לגרום לזה. אצלי בכל אופן זה משפיע לטובה על השליטה ברתע. או כך נדמה לי לפחות

לא יודע למה כוונתך כשאתה כותב "חומר", אבל GA1 דיבר על לחיצת האגודל של היד החלשה לכיוון גוף הנשק. לחלק מהאנשים, זה עלול לגרום לסטייה בכיוון הנגדי. (ימינה ליורה ימני)

בנוגע לWD40, לא אוהב את החומר הזה, ולא מקרב אותו לנשק שלי... בנוגע לשמן, כמו שאמרתי, רק הזמן יוכיח...
החתיכות שמודבקות על הפולימר לא באמת יעמדו במבחן כזה, כי אף פעם לא מגיע שמן לידית האחיזה. החתיכות שהדבקתי על הצינה לעומת זאת, יוכלו להדגים לאחר כמה זמן, את עמידותו של החומר לשמן...
--
CZ P-07
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Noy_haslik » 07 יוני 2016, 16:11

בהחלט נראה טוב! אני אזמין לי כזה (רק 8.5$ כולל משלוח?)
ולא כדאי שWD40 יגע באף נשק, בין אם יש לו את הגריפ הזה או לא, זה לא מומלץ(בלשון המעטה) לניקוי נשק ויש המון אפשרויות אחרות.
"לכל מקום שנרצה, בכל דרך שנבחר"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Boltik » 07 יוני 2016, 16:19

Noy_haslik כתב:ולא כדאי שWD40 יגע באף נשק, בין אם יש לו את הגריפ הזה או לא, זה לא מומלץ(בלשון המעטה) לניקוי נשק ויש המון אפשרויות אחרות.

למה לא כדאי? מדובר בחומר זול בהשוואה לחומרי ניקוי יעודיים. כמובן שיש טובים ויעילים ממנו, אבל אני לא רואה שום אסון בניקוי נשק עם WD40.
Heavy is good...heavy is reliable.
If it doesnt work,you can always hit with it.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Noy_haslik » 07 יוני 2016, 16:42

Boltik כתב:
Noy_haslik כתב:ולא כדאי שWD40 יגע באף נשק, בין אם יש לו את הגריפ הזה או לא, זה לא מומלץ(בלשון המעטה) לניקוי נשק ויש המון אפשרויות אחרות.

למה לא כדאי? מדובר בחומר זול בהשוואה לחומרי ניקוי יעודיים. כמובן שיש טובים ויעילים ממנו, אבל אני לא רואה שום אסון בניקוי נשק עם WD40.

לא רק שWD40 לא יעיל כמו חומרים אחרים אלה שיש מקרים שבהם הוא הורס את האקדח(במיוחד אם זה אקדח פולימרי), כולנו משקיעים כ"כ הרבה באקדח ובאימונים אז למה לא לשלם קצת יותר בשביל חומר ייעודי לניקיון הנשק שעושה עבודה טובה ושומר עליו כמו שצריך?
"לכל מקום שנרצה, בכל דרך שנבחר"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי bnsagi » 07 יוני 2016, 16:51

WD40 לא מתאים לנשק, נקודה.
לא מבין את הגישה הזו של להוציא אלפי שקלים על אקדח אבל להתקמצן בתחזוקה ששומרת עליו.
אני ייבאתי במיוחד CLP של בליסטול עבור האקדח שלי. לא חסרים תחליפים ראויים בחנויות, אל תחסוך.
Glock 26 GEN4
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

הבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד