מחפש אקדח דרינג'ר
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מחפש אקדח דרינג'ר
מחפש אקדח דרינג'ר חדש/משומש עבור חבר שקיבל רשיון זה מכבר.
האקדח הקלאסי של דרינג'ר מה שקרוי אקדח נשים.בכל קוטר שיהיה!
נא להשאיר כאן הודעה
האקדח הקלאסי של דרינג'ר מה שקרוי אקדח נשים.בכל קוטר שיהיה!
נא להשאיר כאן הודעה
- סליקאי כסף
Re: מחפש אקדח דרינג'ר
אלא אם האיש מקובע ויודע בדיוק לאיזו צרה הוא נכנס - לא ממליץ. יש פתרונות אחרים עדיפים במימדים דומים.
אוצרות תרבות http://www.facebook.com/culturetreasures?ref=hl
"האיש ההוא" חבר יקר בן 80+ החליט שזה מה שהוא רוצה ויכול לשאת. מסיבות השמורות אתו.אדם מאוד עצמאי וחזק. ובהיר בשכלו.עדיין עובד בנושאי הייטק. וספורט.ועדיין נושא אקדח מזה ששים וחמש שנה מדגם פ.נ. ישן אבל תקין ומטופל.ומתאמן מסיבית בירי ואינני מקנא במחבל שיעמוד מול אקדחו.קיבל אישור מיוחד לכלי נוסף....(בזכות משהו בעברו הבטחוני או משהו כזה אינני יודע ואינני רוצה לדעת חח)ואני מכבד את רצונו.......כך שאני מחפש לו במידה ויש..
- סליקאי כסף
ברודקאסט אני מבין ששלחת אותי לאקדח קליבר 0.44 דרינג'ר שאתו נרצח הנשיא לינקולן????חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
- סליקאי כסף
אוקיי, אם יש לו רשיון נוסף - רצונו כבודו.
הייתי מציע לבדוק עם שרגא קורץ, אצלו הסבירות הגבוהה ביותר. משום-מה הדרינגרים הבודדים שראיתי בארץ כולם מהדגם הדו-קני סינגל אקשן בקליבר 38 ספיישל, וזה עונש אמיתי לירות בכזה, ולא משנה כמה היורה מיומן וחזק (לחשוב שיש כאלה בקליברים חזקים יותר משמעותית). לא לקנות בשום אופן דרינגר תוצרת Davies אלא רק של American Derringer. הכלי לא קטן כפי שאולי ניתן לחשוב והוא עבה מאד באיזור הקת.
אופציה דומה ועדיפה לדעתי - North American Mini Revolver בקליבר 22LR או 22 מגנום, מסתובבים כאלה. אני מכיר אספן/סוחר במרכז הארץ שמחזיק גם כזה וגם כזה, לא בטוח שמעוניין למכור.
הייתי מציע לבדוק עם שרגא קורץ, אצלו הסבירות הגבוהה ביותר. משום-מה הדרינגרים הבודדים שראיתי בארץ כולם מהדגם הדו-קני סינגל אקשן בקליבר 38 ספיישל, וזה עונש אמיתי לירות בכזה, ולא משנה כמה היורה מיומן וחזק (לחשוב שיש כאלה בקליברים חזקים יותר משמעותית). לא לקנות בשום אופן דרינגר תוצרת Davies אלא רק של American Derringer. הכלי לא קטן כפי שאולי ניתן לחשוב והוא עבה מאד באיזור הקת.
אופציה דומה ועדיפה לדעתי - North American Mini Revolver בקליבר 22LR או 22 מגנום, מסתובבים כאלה. אני מכיר אספן/סוחר במרכז הארץ שמחזיק גם כזה וגם כזה, לא בטוח שמעוניין למכור.
אוצרות תרבות http://www.facebook.com/culturetreasures?ref=hl
כן בדיוק לזה כיוונתי לאמריקן דרינג'ר.
אני מנסה כרגע לשכנע את ה"בחור" לרדת לקליבר זעיר.
לגבי שרגא אני בקשרים טובים אתו .אבדוק אכן אם יש לו
- סליקאי כסף
גדעון מצגר כתב:כן בדיוק לזה כיוונתי לאמריקן דרינג'ר.
ראיתי שפרסמו ביד 2 אקדח mini-revolver, נורת' אמריקן ארמס (NAA), קליבר 0.22 מגנום, 5 כדורים. אם זה עדיין רלוונטי עבורך
״לא למען הרוג נתון הנשק בידינו, אלא על מנת לשמור על החיים״.
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד