ירי בשבתות - בדיקת התכנות ראשונית
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
ירי בשבתות - בדיקת התכנות ראשונית
חברים
זה פוסט ראשוני שנועד ״למשש את הדופק״ בנושא ירי בשבתות.
אני כרגע לא מתכנן תוכניות עבודה מפורטות (יש לי לא מעט רעיונות אבל זה מוקדם מדיי. אני מדבר על משהו שייתן מענה ממתחילים - ועד מתקדמים +), אלא ״מקטר״ על העובדה (המבאסת מאוד בעיני), שמחדרה עד גדרה אין מטווח שעובד בשבת.
לי אישית היה מאוד נוח לירות בשבת. בין השאר זה היה מוריד לי הרבה לחץ מבוקר יום שישי שמאוד לחוץ אצלי גם ככה. כרגע יום שישי הוא היום שאני בדרך כלל יורה בו והייתי ממש שמח להעביר את זה לשבת.
אצלי שבת הוא יום הרבה יותר רגוע. אפשר לבוא בכיף אחת לשבועיים, לירות, לשתות קפה, לאכול משהו טוב ולהעביר כמה שעות בכיף. מצידי גם עם הילדים אם זה מסתדר.
אין לי ספק שאם נתארגן כקבוצה נוכל למצוא מקום שירים את הכפפה ויפתח את שעריו לירי בשבת באופן קבוע.
אם יהיה ביקוש מספק אני לוקח על עצמי למצוא מקום כזה.
השאלה, האם יש חברים שהיו רוצים לירות בשבת ויכולים להתחייב על ירי בשבת בבוקר / צהרים בתדירות של בין פעם לפעמיים בחודש?
אני יכול להתחייב על פעם בשבועיים עם אופציה ליותר מזה (תלוי בתקופה ובאישה...)
זה פוסט ראשוני שנועד ״למשש את הדופק״ בנושא ירי בשבתות.
אני כרגע לא מתכנן תוכניות עבודה מפורטות (יש לי לא מעט רעיונות אבל זה מוקדם מדיי. אני מדבר על משהו שייתן מענה ממתחילים - ועד מתקדמים +), אלא ״מקטר״ על העובדה (המבאסת מאוד בעיני), שמחדרה עד גדרה אין מטווח שעובד בשבת.
לי אישית היה מאוד נוח לירות בשבת. בין השאר זה היה מוריד לי הרבה לחץ מבוקר יום שישי שמאוד לחוץ אצלי גם ככה. כרגע יום שישי הוא היום שאני בדרך כלל יורה בו והייתי ממש שמח להעביר את זה לשבת.
אצלי שבת הוא יום הרבה יותר רגוע. אפשר לבוא בכיף אחת לשבועיים, לירות, לשתות קפה, לאכול משהו טוב ולהעביר כמה שעות בכיף. מצידי גם עם הילדים אם זה מסתדר.
אין לי ספק שאם נתארגן כקבוצה נוכל למצוא מקום שירים את הכפפה ויפתח את שעריו לירי בשבת באופן קבוע.
אם יהיה ביקוש מספק אני לוקח על עצמי למצוא מקום כזה.
השאלה, האם יש חברים שהיו רוצים לירות בשבת ויכולים להתחייב על ירי בשבת בבוקר / צהרים בתדירות של בין פעם לפעמיים בחודש?
אני יכול להתחייב על פעם בשבועיים עם אופציה ליותר מזה (תלוי בתקופה ובאישה...)
נערך לאחרונה על ידי Warlord בתאריך 12 יוני 2016, 22:19, נערך 3 פעמים בסך הכל.
WARLORD
- סליקאי זהב
- סליקאי כסף
Re: ירי בשבתות - בדיקת התכנות ראשונית
איש הישר בעיניו יעשה.
אנחנו שומרים שבת אז לא אצטרף.
הפן הטוב במצב הקיים הוא שאפשר להשתתף בקורסים ותחרות שאינן מחייבות השתתפות בשבת ובכך לא מונעות את שומרי השבת מלהשתתף בהן.
לגבי המצב ההפוך - אחי, תעשה מה שמתאים לך.
כמו שאתה לוקח חבר'ה לים, תאסוף קבוצה למטווח, לבריאות.
אני אנסה להיפגש איתכם באותם ימי שישי, כי הייתי שמח מאוד לפגוש חבר'ה שהם בראש שלי, כמוכם. מה אתם עושים מעבר לכך, בזמן שאני שומר שבת - מדינה חופשית.
הקב"ה נתן לך חופש בחירה. אני את הבחירה שלי עשיתי.
נ.ב. - אם אני לא מצטרף, אז מתבקשת השאלה, למה בכלל להגיב?
פשוט ביקשת למשש את הדופק, אז נתתי לך את הצד שלי, כחבר לתחום העניין, שבמקרה שומר שבת, אבל מכבד את רצונך.
כל עוד לא סחפת את כל אימוני ה-IDPA לסופ"ש ולא מנעת ממני להשתייך למשהו - כל מה שעושים אחרים זו בחירה שלהם.
אנחנו שומרים שבת אז לא אצטרף.
הפן הטוב במצב הקיים הוא שאפשר להשתתף בקורסים ותחרות שאינן מחייבות השתתפות בשבת ובכך לא מונעות את שומרי השבת מלהשתתף בהן.
לגבי המצב ההפוך - אחי, תעשה מה שמתאים לך.
כמו שאתה לוקח חבר'ה לים, תאסוף קבוצה למטווח, לבריאות.
אני אנסה להיפגש איתכם באותם ימי שישי, כי הייתי שמח מאוד לפגוש חבר'ה שהם בראש שלי, כמוכם. מה אתם עושים מעבר לכך, בזמן שאני שומר שבת - מדינה חופשית.
הקב"ה נתן לך חופש בחירה. אני את הבחירה שלי עשיתי.
נ.ב. - אם אני לא מצטרף, אז מתבקשת השאלה, למה בכלל להגיב?
פשוט ביקשת למשש את הדופק, אז נתתי לך את הצד שלי, כחבר לתחום העניין, שבמקרה שומר שבת, אבל מכבד את רצונך.
כל עוד לא סחפת את כל אימוני ה-IDPA לסופ"ש ולא מנעת ממני להשתייך למשהו - כל מה שעושים אחרים זו בחירה שלהם.
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
1+ (כל עוד זה בין אשדוד להרצליה).
- סליקאי ארד
למיטב ידיעתי יש מטווח בשפרעם שפתוח בשבת.
אני בעניין בכל אופן.
אני בעניין בכל אופן.
- סליקאי זהב
- סליקאי כסף
היי
בנוסף על המטווח בשפרעם יש גם מטווח בקיבוץ נירים הנמצא בעוטף עזה בנגב המערבי, שבתיאום מראש עם מנהל המטווח יכול להפתח בשבת.
לפגישה חד פעמית הייתי נוסע לשם בכיף.
ללא קשר לפוסט הזה דיברתי שלשום עם מנהל המטווח (קיבוצניק ותיק וסימפטי מאוד) על נסיעה לשם בשבת הקרובה או זו שאחריה.
אבל אני מדבר בפוסט הזה בעיקר על משהו קבוע ולא חד פעמי, ולכן זה בשאיפה צריך להיות קרוב יותר מאשר קיבוץ נירים.
ללא קשר לפוסט שלאור ההענות נמשיך לקדם אותו, אם מישהו רוצה להצטרף לנסיעה למטווח בנירים ביום שבת הקרוב או זה שלאחריו (אני אודיע בדיוק איזה) שיגיב ואני אשמח לצרפו .
בנוסף על המטווח בשפרעם יש גם מטווח בקיבוץ נירים הנמצא בעוטף עזה בנגב המערבי, שבתיאום מראש עם מנהל המטווח יכול להפתח בשבת.
לפגישה חד פעמית הייתי נוסע לשם בכיף.
ללא קשר לפוסט הזה דיברתי שלשום עם מנהל המטווח (קיבוצניק ותיק וסימפטי מאוד) על נסיעה לשם בשבת הקרובה או זו שאחריה.
אבל אני מדבר בפוסט הזה בעיקר על משהו קבוע ולא חד פעמי, ולכן זה בשאיפה צריך להיות קרוב יותר מאשר קיבוץ נירים.
ללא קשר לפוסט שלאור ההענות נמשיך לקדם אותו, אם מישהו רוצה להצטרף לנסיעה למטווח בנירים ביום שבת הקרוב או זה שלאחריו (אני אודיע בדיוק איזה) שיגיב ואני אשמח לצרפו .
WARLORD
- סליקאי זהב
מתאים לי בשבת, אבל בתדירות של פעם בחודש-חודשיים.
- סליקאי ארד
- סליקאי כסף
Warlord ,
כרגע מתאים לי בשבת בנירים, אז קח אותי בחשבון
כרגע מתאים לי בשבת בנירים, אז קח אותי בחשבון
HK P30SK
- סליקאי כסף
שבת בנירים כן מתאים לי.
ירי בשבתות בתדירות של פעם בחודש - חודשיים
ירי בשבתות בתדירות של פעם בחודש - חודשיים
Vanitas vanitatum, omnia vanitas
- סליקאי זהב
כדי להציג דעה נוספת כמו GA1 - גם לי פחות מתאים בשבת.
Glock 26 GEN4
מצטרף
כל מטווח בין הרצליה לאשדוד
א.
כל מטווח בין הרצליה לאשדוד
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי