נושאים מחסנית נוספת?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: נושאים מחסנית נוספת?
Digo כתב:
amitxxx - "אין לדיין אלא מה שעיניו רואות" - לא יודע על איזה דירוג אתה מדבר, אבל הפעם האחרונה בה עמד חיל השריון מול איום נ"ט רציני, הייתה מלחמת הלבנון השנייה. יצא לך לראות את הסטטיסטיקות של פגיעות הנ"ט? במידה וכן, אתה עומד מאחורי שיטת הלחימה שעולה משם? אני לא...
סיימתי אימון של שבועיים במילואים לפני חודש... התמונה לא השתנתה... תפיסת שדה הקרב לא השתנתה יותר מידי... התחלתי להתווכח על הדברים עליהם התווכחתי מאז ומעולם...
יש כמה שאלות בנוגע לתו"ל שהייתי רוצה לשמוע תשובה שלך עליהן, אבל בגלל שפתאום חשבתי שלא מומלץ לדון בזה בפורום פתוח, אשאל בפרטי... אשמח אם תענה לי, זה באמת מעניין אותי...
השינוי באמת נעשה קצת אחרי לבנון השנייה. לפני המלחמה קצת שכחו את המהות והזניחו את הטנקים.. וסימני 4 שרק נקלטו עוד לא נלמדו כמו שצריך והתוצאות בהתאם.
המצב היום אחרי שלפחות בשריון הפיקו לקחים גם מבחינת תו"ל וגם טכנולוגית המצב הוא שונה לגמרי.
- סליקאי ארד
amitxxx כתב:Digo כתב:
amitxxx - "אין לדיין אלא מה שעיניו רואות" - לא יודע על איזה דירוג אתה מדבר, אבל הפעם האחרונה בה עמד חיל השריון מול איום נ"ט רציני, הייתה מלחמת הלבנון השנייה. יצא לך לראות את הסטטיסטיקות של פגיעות הנ"ט? במידה וכן, אתה עומד מאחורי שיטת הלחימה שעולה משם? אני לא...
סיימתי אימון של שבועיים במילואים לפני חודש... התמונה לא השתנתה... תפיסת שדה הקרב לא השתנתה יותר מידי... התחלתי להתווכח על הדברים עליהם התווכחתי מאז ומעולם...
יש כמה שאלות בנוגע לתו"ל שהייתי רוצה לשמוע תשובה שלך עליהן, אבל בגלל שפתאום חשבתי שלא מומלץ לדון בזה בפורום פתוח, אשאל בפרטי... אשמח אם תענה לי, זה באמת מעניין אותי...
השינוי באמת נעשה קצת אחרי לבנון השנייה. לפני המלחמה קצת שכחו את המהות והזניחו את הטנקים.. וסימני 4 שרק נקלטו עוד לא נלמדו כמו שצריך והתוצאות בהתאם.
המצב היום אחרי שלפחות בשריון הפיקו לקחים גם מבחינת תו"ל וגם טכנולוגית המצב הוא שונה לגמרי.
לא יודע ולא מכיר מה היה בשיריון ב-30 שנים האחרונות (ססססאומו איך הזמן רץ ...).
אחד התרגילים הכי זכורים (שנת 1987/8) לי היה שבוע של אימונים עם עורב גולני.
הם למדו אותנו ואנחנו אותם. שבוע מדהים של לימוד.
כנראה שזה היה צבא אחר.
Si vis pacem, para bellum
- סליקאי כסף
תרגולת טילים שאני הכרתי הייתה לשחרר פגז לכוון הכללי שממנו נורה הטיל , הפעלת עשן מיידי, מיסוך, נסיעה אחורה וזיגזג , זה נועד להתמודד מול סאגרים וזה עבד.
מול טכנולוגיית הנ״ט שקיימת היום אין מה לעשות, למעט טכנולוגיית נגד כגון ״מעיל רוח״,
מול טכנולוגיית הנ״ט שקיימת היום אין מה לעשות, למעט טכנולוגיית נגד כגון ״מעיל רוח״,
- סליקאי טיטניום
ניר ל כתב:תרגולת טילים שאני הכרתי הייתה לשחרר פגז לכוון הכללי שממנו נורה הטיל , הפעלת עשן מיידי, מיסוך, נסיעה אחורה וזיגזג , זה נועד להתמודד מול סאגרים וזה עבד.
אכן (מזכיר נשכחות ...) "צוות. בזוקה. אש!" = פגז. מדוכות, מיסוך, תמרון (זיגזג לכיוון היורה בתוך העשן), 3 מקלעים, "כיבוי הגפרור" ויציאה עם רימון ...
החבר'ה מהעורב היו בשוק כשראו אז זה ...
אבל הכוונה שלי הייתה פחות לטכנולוגיה ויותר לחשיבות של הכרת "הצד השני" שהייתה אז במודעות.
Si vis pacem, para bellum
- סליקאי כסף
אין יותר עורב בצה״ל,
אם יכירו לטנקיסטים את ״הצד השני״ הם יערקו.
- סליקאי טיטניום
ניר ל כתב:אין יותר עורב בצה״ל,
מה שאתה מדבר עליו זה נחמד, אבל לא רלוונטי בהיבט התו"ל ולא בהיבט תרחישי הייחוס.
גם היום שריון מתאמנים בדו"צ מול אויב "גרילה", אמנם לא העורב הקלאסי אבל בהחלט מקבילים ראויים.
שימו לב שהשרשור הזה נכנס לתחום האפור של בטחון המידע וכדאי לשקול מילים.
- סליקאי כסף
TM1 כתב:ניר ל כתב:תרגולת טילים שאני הכרתי הייתה לשחרר פגז לכוון הכללי שממנו נורה הטיל , הפעלת עשן מיידי, מיסוך, נסיעה אחורה וזיגזג , זה נועד להתמודד מול סאגרים וזה עבד.
אכן (מזכיר נשכחות ...) "צוות. בזוקה. אש!" = פגז. מדוכות, מיסוך, תמרון (זיגזג לכיוון היורה בתוך העשן), 3 מקלעים, "כיבוי הגפרור" ויציאה עם רימון ...
החבר'ה מהעורב היו בשוק כשראו אז זה ...
אבל הכוונה שלי הייתה פחות לטכנולוגיה ויותר לחשיבות של הכרת "הצד השני" שהייתה אז במודעות.
זו אולי תרגולת שטובה לתקופה של מלחמת העולם השניה, מקסימום שלהי שנות ה-70 כשהיו "בזוקות" (כולל RPG-7).
לך תסתער על טיל שגר ושכח שנורה אליך מטווח של 5 ק"מ לפעמים מאחורי מדרון אחורי.
לא בטוח שאפילו תראה את היציאה של הטיל הזה, ומאיפה הוא מגיע אליך.
יש טילים שעפים במסלול תלול עד לכמה מטרים האחרונים לפני הפגיעה.
במקרה כזה יעזרו רק מערכות ליירוט חימוש נ"ט כמו מעיל רוח וכו' (עד שימצאו דרך לעקוף גם אותן)
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק
ובאותה נימה- בואו נחזור לנושא.
איך אתם מסליקים את המחסנית בקיץ? למי שנושא עם פונדה.
למיטב הבנתי לא מייצרים פנימיות אלא רק חיצוניות. או שלפחות לא מצאתי.
איך אתם מסליקים את המחסנית בקיץ? למי שנושא עם פונדה.
למיטב הבנתי לא מייצרים פנימיות אלא רק חיצוניות. או שלפחות לא מצאתי.
- סליקאי ארד
אולי זה בכיוון שאתה מחפש:
http://www.glockstore.com/Perfect-Magazine-Pouch
http://www.glockstore.com/Perfect-Magazine-Pouch
- סליקאי ארד
יש פונדה של רמורה אם כי לא הכי נוחה....
- סליקאי כסף
אכן, נעצור את זה כאן... אני לא הולך לדבר על יכולותיה של מערכת מעיל רוח ועל התרגולות שלה, כי זה יהיה כבר ממש מוגזם... היה מעניין!
יאללה חבר'ה... מחסניות מחסניות...
יאללה חבר'ה... מחסניות מחסניות...

"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
BorisGold כתב:יש פונדה של רמורה אם כי לא הכי נוחה....
קיבלתי בחינם עם הנרתיק ,לא נוח בעליל , לא מצאתי לדבר הזה שימוש.
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
אכן, פונדה של רמורה אינה נוחה.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד