נמכר -- מוכר גלוק 26 דור 3
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
נמכר -- מוכר גלוק 26 דור 3
תיאור: שלום חברים, רכשתי לפני 3 חודשים גלוק 26 דור 3, ממטווח גבעת זאב, ואני מעוניין למוכרו (או להחליפו בגלוק 43/שילד לפי העניין).
מדובר בכלי הקטן ביותר בקטגורית הדו טוריים של גלוק, (מקבל כל מחסנית של גלוק, ומתאים גם לירי מעשי ברמה מסויימת).
האקדח במצב חדש, ללא שריטה ונמכר באריזתו המקורית עם כלי ניקוי, שמן, נרתיק פנימי וכו'.
שיפורים: עצר מחלק מוגדל.
המחיר המבוקש: 3,850
מקום המכירה: ירושלים והסביבה
מדובר בכלי הקטן ביותר בקטגורית הדו טוריים של גלוק, (מקבל כל מחסנית של גלוק, ומתאים גם לירי מעשי ברמה מסויימת).
האקדח במצב חדש, ללא שריטה ונמכר באריזתו המקורית עם כלי ניקוי, שמן, נרתיק פנימי וכו'.
שיפורים: עצר מחלק מוגדל.
המחיר המבוקש: 3,850
מקום המכירה: ירושלים והסביבה
נערך לאחרונה על ידי Nissim369 בתאריך 02 יולי 2016, 23:19, נערך 6 פעמים בסך הכל.
- סליקאי ארד
Re: מוכר גלוק 26 דור 3 (במצב חדש)
נשק מעולה, אני לא אכנס לשיקולים שלך למה למכור או להחליף לשילד או לגלוק 43 אבל לפי דעתי אין מה להשוות ביניהם, ה26 לוקח..כמובן שזה תלוי בשיקולים שלך, אבל שוב, אם אני הייתי צריך לבחור הייתי הולך על ה26 בלי לחשוב פעמיים.
נקודה חשובה: תשים לב שיש לך עצר מחלק מוגדל, זה לא העצר מחלק הסטנדרטי שמקבלים עם הנשק, חשוב לציין זאת גם.
בהצלחה במכירה.
נקודה חשובה: תשים לב שיש לך עצר מחלק מוגדל, זה לא העצר מחלק הסטנדרטי שמקבלים עם הנשק, חשוב לציין זאת גם.
בהצלחה במכירה.
"לכל מקום שנרצה, בכל דרך שנבחר"
תודה על התגובה ועל ההערה החשובה.
אכן נכון שאין להשוות את ה-26 לכלים הקטנים,
אך אני זקוק לכלי המאפשר הסלקה מקסימלית.
שוב תודה
אכן נכון שאין להשוות את ה-26 לכלים הקטנים,
אך אני זקוק לכלי המאפשר הסלקה מקסימלית.
שוב תודה
- סליקאי ארד
שלום רב, לא ציינת אם נקנה חדש ומיד שנייה, להבנתי קשה למצוא בתקופה המדוברת (לפניי שלושה חודשים), כלי מדור שלישי, ניסיתי בעצמי, שורה תחתונה אם רכשת מהחנות והתוצרת היא אוסטרית, מעוניין צור קשר בפרטי, שבת שלום לכולם, נ.ב. איזור ספציפי בירושלים יועיל גם הוא, אני נמצא שם לא מעט.
- סליקאי זהב
משום מה אצלי התמונה היא חצי תמונה, קת ועד חצי הצינה, בכל אופן לי לא רלוונטי, מחפש אוסטרי בלבד, תודה.
- סליקאי זהב
אוקיי, כי גלשתי מנייד, צריך היה להפוך מסך, טעות שלי.
- סליקאי זהב
טיפ: לחיצה ארוכה על התמונה בנייד ופתיחת התמונה (אפשר אפילו בכרטיסייה חדשה) ותקבל את כל התמונה, כולל אפשרות להגדלה/התקרבות.
ארשה לעצמי כן להביע דיעה על המחיר - נראה משתלם ביותר.
להערכתי בטח כבר נקנה לפני כתיבת שורות אלה...
ארשה לעצמי כן להביע דיעה על המחיר - נראה משתלם ביותר.
להערכתי בטח כבר נקנה לפני כתיבת שורות אלה...
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
עדין רלוונטי?
- סליקאי כסף
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד