חוצות היוצר בירושלים - כניסה עם נשק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
חוצות היוצר בירושלים - כניסה עם נשק
מותר/אסור ?
(אין באתר אזכור)
(אין באתר אזכור)
- סליקאי ארד
Re: חוצות היוצר בירושלים - כניסה עם נשק
מעניין, לא מצליח למצוא אזכור בשום מקום (כולל באתר בימות, בו לרוב מקפידים לציין כשאין כניסה עם נשק).
כנראה שמותר, עקב המצב הבטחוני. אפשר לוודא עם חברת אריאל (מפיקי האירוע) או דרך בימות.
כנראה שמותר, עקב המצב הבטחוני. אפשר לוודא עם חברת אריאל (מפיקי האירוע) או דרך בימות.
- סליקאי כסף
מהניסיון שלי, כששואלים, לרוב אף אחד לא יודע מאיפה נפלת עליו, ויענו לך לא סתם כי זה יותר קל ונוח...
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
אם כבר אירועים בירושלים - אז גם למצעד הגאווה לא תותר כניסה עם נשק...
אני נשמע מחוייך בגלל הקונוטציות המתבקשות... אבל האמת היא שלאור השערורייתיות של המצעד בעיני מספר גורמים (בתוך העם, ראו פרשת בלק של השבוע החולף) - והרצח המצער בשנה שעברה - נראה לי שהאירוע הזה הולך להיות מאובטח. מאוד.
לא יודע עד כמה חשוב לאנשים לצעוד ולתמוך במשהו שעל פניו אף אחד לא שלל מהם אבל זה כבר להביע דיעה אישית לא רלוונטית. העניין הוא שלא תותר הכנסת נשק.
מה שמעלה גם שאלה פרקטית לגבי הפקדה של כלי נשק באירוע נייד - מצעד, מירוץ, צעדה וכו'.
על פניו נראה לא רלוונטי, כי אירועים כאלו בד"כ לא תחומים וסגורים הרמטית. כנראה בשבגלל רגישות האירוע הספציפי הזה ולאור ניסיון העבר הוא כן סגור. הוא חורג כנראה מהכלל ולכן (וזה השם למקומות הסגורים בפני נושאי נשק) - הוא אסור לאבטחה עצמית.
אני נשמע מחוייך בגלל הקונוטציות המתבקשות... אבל האמת היא שלאור השערורייתיות של המצעד בעיני מספר גורמים (בתוך העם, ראו פרשת בלק של השבוע החולף) - והרצח המצער בשנה שעברה - נראה לי שהאירוע הזה הולך להיות מאובטח. מאוד.
לא יודע עד כמה חשוב לאנשים לצעוד ולתמוך במשהו שעל פניו אף אחד לא שלל מהם אבל זה כבר להביע דיעה אישית לא רלוונטית. העניין הוא שלא תותר הכנסת נשק.
מה שמעלה גם שאלה פרקטית לגבי הפקדה של כלי נשק באירוע נייד - מצעד, מירוץ, צעדה וכו'.
על פניו נראה לא רלוונטי, כי אירועים כאלו בד"כ לא תחומים וסגורים הרמטית. כנראה בשבגלל רגישות האירוע הספציפי הזה ולאור ניסיון העבר הוא כן סגור. הוא חורג כנראה מהכלל ולכן (וזה השם למקומות הסגורים בפני נושאי נשק) - הוא אסור לאבטחה עצמית.
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
עצוב שהכסת"ח של המשטרה בא על חשבון נושאי הנשק והחיילים, בעיקר במקום כמו ירושלים.
לא מעניינת אותי המניעה מהשתתפות במצעד כמו שמעניין אותי שמונעים ממני מעבר ברחוב בגלל שאני נושא נשק.
כמי שמתגורר בשנתיים האחרונות בירושלים כבר יצא לי לחוות כמה אירועים בהם "אסור להכניס נשק", שאיכשהו תמיד עוברים ביני ובין היעד אליו אני צריך להגיע.
לא מעניינת אותי המניעה מהשתתפות במצעד כמו שמעניין אותי שמונעים ממני מעבר ברחוב בגלל שאני נושא נשק.
כמי שמתגורר בשנתיים האחרונות בירושלים כבר יצא לי לחוות כמה אירועים בהם "אסור להכניס נשק", שאיכשהו תמיד עוברים ביני ובין היעד אליו אני צריך להגיע.
- סליקאי כסף
אין שום בעיה להגיע עם נשק לחוצות היוצר. לא מדובר באיזה מתחם סגור ומאובטח, אלא פשוט בסמטה מול העיר העתיקה עם בתי מלאכה קטנים.
במאמר מוסגר, כל התהיות לגבי "האם מותר להגיע עם נשק למקום X" עלולות לגרום לתוצאת לוואי לא רצויה - הגדלת מספר המקומות אליהן לא ניתן להגיע עם נשק. חשוב שתזכרו, לא רק אנחנו קוראים את הפורום ואף אחד לא ביטל בארץ את המונחים "כסת"ח" ו"שאלת קיטבג"
במאמר מוסגר, כל התהיות לגבי "האם מותר להגיע עם נשק למקום X" עלולות לגרום לתוצאת לוואי לא רצויה - הגדלת מספר המקומות אליהן לא ניתן להגיע עם נשק. חשוב שתזכרו, לא רק אנחנו קוראים את הפורום ואף אחד לא ביטל בארץ את המונחים "כסת"ח" ו"שאלת קיטבג"
- סליקאי טיטניום
spy כתב:אין שום בעיה להגיע עם נשק לחוצות היוצר. לא מדובר באיזה מתחם סגור ומאובטח, אלא פשוט בסמטה מול העיר העתיקה עם בתי מלאכה קטנים.
חלק מחוצות היוצר זה ההופעות במתחם בריכת הסולטן. אני התייחסתי לזה.
- סליקאי כסף
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד