צבע זוהר לצביעת כוונות?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
צבע זוהר לצביעת כוונות?
האם יש צבע זוהר לצביעת כוונות?
- סליקאי ארד
Re: צבע זוהר לצביעת כוונות?
יש, הזמנתי מאיביי בשביל הנסיון, אומר לך בפשטות, זה פח...
משאיר לך נקודות בצבע לא ברור על הכוונות עם כושר נראות ששואף לאפס.
אכן זוהר כמו שמבטיחים אך לא מעצמו ורק לאחר טעינה מול מקור אור חזק וגם זה ללא יותר מרבע שעה.
בכל אופן יש לי אם אתה רוצה בכוח לנסות חח..
משאיר לך נקודות בצבע לא ברור על הכוונות עם כושר נראות ששואף לאפס.
אכן זוהר כמו שמבטיחים אך לא מעצמו ורק לאחר טעינה מול מקור אור חזק וגם זה ללא יותר מרבע שעה.
בכל אופן יש לי אם אתה רוצה בכוח לנסות חח..
נערך לאחרונה על ידי עוזון בתאריך 18 יולי 2016, 22:59, נערך פעם אחת בסך הכל.
סביר להניח שלא תמצא.
קרינה, אתה יודע...
קרינה, אתה יודע...
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
כן, נוכחתי להבין את זה תוך כדי שחיפשתי... 

עוזון כתב:חיפשתי טריטיום גולמי לשימוש, לא מצאתי.
איך לא הצלחת למצוא?
לדעתי יותר קל להשיג מעט אורניום גולמי, לבקע אותו מעט, עד שתגיע לטריטיום.
פשוט וקל. אתה יכל למצוא במכתש שאריות.
הם לא מיצטיינים בנקיון אתה יודע?!
עוד מישהו מעוניין לקפוץ על ההזדמנות ולבטא את ההומור שבו ...?
עוזון כתב:עוד מישהו מעוניין לקפוץ על ההזדמנות ולבטא את ההומור שבו ...?
אני מוכן לנסות...
כשתמצא מקום שמספק חומרים רדיואקטיביים בחופשיות לכל דורש, תציין שאתה שייך לארגון טרור... הם עושים הנחות לאידיאליסטים...

"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
חברים הגזמתם.
זו פעם שניה שחורגים ועושים את זה לאותו אדם. הודה ועזב. רדו ממנו.
עוזון אני יודע שאתה לא צריך עזרה אבל חברים אני אומר כאן מה שאני מרגיש.
אוהב את ההומור שלכם אבל יש מושג שנקרא גבול הטעם הטוב.
אני הייתי מבקש לדעת אם פותח שרשור יכול לנעול אותו.
ואולי עדיף שלא, כדי לאפשר לכם לערוך את ההודעות או למחוק אותן.
זו פעם שניה שחורגים ועושים את זה לאותו אדם. הודה ועזב. רדו ממנו.
עוזון אני יודע שאתה לא צריך עזרה אבל חברים אני אומר כאן מה שאני מרגיש.
אוהב את ההומור שלכם אבל יש מושג שנקרא גבול הטעם הטוב.
אני הייתי מבקש לדעת אם פותח שרשור יכול לנעול אותו.
ואולי עדיף שלא, כדי לאפשר לכם לערוך את ההודעות או למחוק אותן.
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
דבר ראשון השאלה לגבי צבע זוהר היא לגיטימית. עובדה שגם בלהב וגם באימפריאל מוכרים ואפילו צובעים כוונות בצבע פולט אור.
אכן צריך לזכור שצבע פולט אור צריך להיות חשוף למקור אור התחלתי כדי שיהיה לו אור לפלוט ובגלל שהנשק תמיד בנרתיק זה לא יעיל.
אם כבר להשקיע בכוונות, אז לשלם כמה מאות שח ולשים כוונות שמשלבות גם חומר רדיואקטיבי כמו טריטיום וגם סיב אופטי... כוונות טרוגלו וכדומה.
עוזון בנימה אישית - אין לך מה להיפגע מהתגובות. קודם כל לא צוחקים עליך אלא צוחקים איתך...
ככה זה כשמישהו חדש שואל שאלות בתמימות את הדינוזאורים שנושאים נשק עוד "לפני שנולדת" וכבר עברו וניסו ובדקו... וסביר להניח שאם 'הסליק' היה קיים כאשר הם קיבלו את רשיון הנשק, גם להם היו כל מיני דינוזאורים קדומים יותר שהיו עונים ככה: "גיחי גיחי מה זה סינגל אקשן... רק אקדוח תופי שבנית לבד מקופסת לוף בסליק מתחת לבית שימוש בחצר של הרפת בקיבוץ יכול לירות..."
מבקש מראש סליחה מסבא שלי...
אכן צריך לזכור שצבע פולט אור צריך להיות חשוף למקור אור התחלתי כדי שיהיה לו אור לפלוט ובגלל שהנשק תמיד בנרתיק זה לא יעיל.
אם כבר להשקיע בכוונות, אז לשלם כמה מאות שח ולשים כוונות שמשלבות גם חומר רדיואקטיבי כמו טריטיום וגם סיב אופטי... כוונות טרוגלו וכדומה.
עוזון בנימה אישית - אין לך מה להיפגע מהתגובות. קודם כל לא צוחקים עליך אלא צוחקים איתך...
ככה זה כשמישהו חדש שואל שאלות בתמימות את הדינוזאורים שנושאים נשק עוד "לפני שנולדת" וכבר עברו וניסו ובדקו... וסביר להניח שאם 'הסליק' היה קיים כאשר הם קיבלו את רשיון הנשק, גם להם היו כל מיני דינוזאורים קדומים יותר שהיו עונים ככה: "גיחי גיחי מה זה סינגל אקשן... רק אקדוח תופי שבנית לבד מקופסת לוף בסליק מתחת לבית שימוש בחצר של הרפת בקיבוץ יכול לירות..."
מבקש מראש סליחה מסבא שלי...

- סליקאי כסף
בתעשיית ציוד דיג לבניה עצמית ישנם צבעים זוהרים למכירה.(הזמנה מחו"ל)
לפי ניסיון זה מחזיק הרבה שנים ועובד. (בתוספת ציפוי לקה.)
אבל היתי מעדיף לקנות כוונות מוכנות עם צבע זוהר מתאים מאשר להתעסק עם זה לבד.
לפי ניסיון זה מחזיק הרבה שנים ועובד. (בתוספת ציפוי לקה.)
אבל היתי מעדיף לקנות כוונות מוכנות עם צבע זוהר מתאים מאשר להתעסק עם זה לבד.
- סליקאי זהב
חלילה לי מלהיפגע, אבל כן הייתי מעדיף שבטרם מענה על תגובה כזו או אחרת (פעורה ככל שתהיה), יזכר העונה שגם לו היה איזה יום בו לראשונה ידע נשק, או שבעצם זו בקשה גדולה מדי להיזכר בתקופה ככ רחוקה שכזו...
מה שכן, כוונות טריטיום בטוח לא היו קיימות אז.
עבור האזרח נושא הנשק הצעיר/טרי/חדש, הסליק הוא כמעט המקום היחידי במדינת ישראל שממנו ניתן ללמוד ולהציף שאלות, לא נראה לי הגיוני שככה יגיבו, הרי זה קצת סותר את מטרת הפורום.
בנוסף, גם ככה כל התחום הזה אפוף בכ"כ הרבה גאווה, כבוד, אגו ועוד מידות רעות... שניתן לפגוש בכל מקום שעוסק בתחום (כמובן יש יוצאים מן הכלל, אבל אני מדבר על הכלל),
ועד כה תגובות כאלה רק מחזקות את המצב העגום הזה.
בכל אופן, אני בטווח הקרוב לפחות כנראה נשאר מי שאני, אזי אין לכם אלא להתמודד :)
מה שכן, כוונות טריטיום בטוח לא היו קיימות אז.
עבור האזרח נושא הנשק הצעיר/טרי/חדש, הסליק הוא כמעט המקום היחידי במדינת ישראל שממנו ניתן ללמוד ולהציף שאלות, לא נראה לי הגיוני שככה יגיבו, הרי זה קצת סותר את מטרת הפורום.
בנוסף, גם ככה כל התחום הזה אפוף בכ"כ הרבה גאווה, כבוד, אגו ועוד מידות רעות... שניתן לפגוש בכל מקום שעוסק בתחום (כמובן יש יוצאים מן הכלל, אבל אני מדבר על הכלל),
ועד כה תגובות כאלה רק מחזקות את המצב העגום הזה.
בכל אופן, אני בטווח הקרוב לפחות כנראה נשאר מי שאני, אזי אין לכם אלא להתמודד :)
הבעיה העיקרית עם הצבעים האלו, מעבר לעובדה שהם צריכים חשיפה למקור אור אותה הם בדר"כ לא יקבלו, היא שהם מקטינים את הבהירות של הכוונות המקוריות ובכך מקשים על זיהוי הכוונות במידה והן לא מאירות.
לכן כמו שנכתב, אם כבר החלטת לשדרג כוונות, עדיף ללכת על משהו מקצועי.
לכן כמו שנכתב, אם כבר החלטת לשדרג כוונות, עדיף ללכת על משהו מקצועי.
- סליקאי כסף
די עם רצינות היתר הזו חבר'ה... אני לדוגמא רחוק לגמרי מלהיות דינוזאור זקן עם שערות שיבה... בניגוד לשרשור הקודם (היריחו השחוט הי"ד), שבו התעסקו עם הפסד כספי מבאס שנבע (בחלקו) מטעות של פותח השרשור, באמת לא היה טעם לרקוד על הדם... אחרי שהוא קיבל את התשובות שלו, היה ראוי שחבר'ה ימשיכו לעודד ולא להמשיך להתבדח על נושא שבפירוש לא מצחיק את פותח השירשור...
כאן מדובר בשאלה פשוטה, וכן, טיפל'ה משעשעת... זה לא נובע מהתנשאות או תחושות עליונות, זה נובע נטו מקלות ראש, וממשיכה כפייתית להזדמנות לחייך... (לפחות אצלי...)
כמו שכתבו מעלי, צחקו איתכם, לא עליכם... אם אתם רוצים ידע יבש, תפתחו אנציקלופדיה... זה פורום, אנשים מדברים אחד עם השני... די עם פגיעות היתר הזו...
כאן מדובר בשאלה פשוטה, וכן, טיפל'ה משעשעת... זה לא נובע מהתנשאות או תחושות עליונות, זה נובע נטו מקלות ראש, וממשיכה כפייתית להזדמנות לחייך... (לפחות אצלי...)
כמו שכתבו מעלי, צחקו איתכם, לא עליכם... אם אתם רוצים ידע יבש, תפתחו אנציקלופדיה... זה פורום, אנשים מדברים אחד עם השני... די עם פגיעות היתר הזו...
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
http://www.ebay.com/itm/221299925566?_t ... EBIDX%3AIT
יש להם הוראות די מפורטות איך לצבוע, כולל ניקוי לפני ושימוש במחזק ציפורניים אחרי. יש גם סירטונים ב youtube
יש להם הוראות די מפורטות איך לצבוע, כולל ניקוי לפני ושימוש במחזק ציפורניים אחרי. יש גם סירטונים ב youtube
HK P30SK
- סליקאי כסף
הערה, מריחת צבע על גבי כוונת ללא הכנה (משטח חלק) לא תחזיק מעמד.
בעיקרון צריך להכין שקעים לתוכם מכניסים את הצבע, אז הצבע ישאר ולא יתקלף וגם לא יגרום לתופעה של טשטוש הכוונת
כפי שנכתב כאן.
בעיקרון צריך להכין שקעים לתוכם מכניסים את הצבע, אז הצבע ישאר ולא יתקלף וגם לא יגרום לתופעה של טשטוש הכוונת
כפי שנכתב כאן.
- סליקאי זהב
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד