אקדח CZ P09

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

אקדח CZ P09

על ידי bronny860 » 18 יולי 2016, 17:08

אבקש חוות דעת לכלי CZ P09 מתלבט לשדרג.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

Re: אקדח CZ P09

על ידי Noy_haslik » 18 יולי 2016, 17:52

איזה אקדח יש לך עכשיו?
האם ראית את הP07? לפי דעתי הוא הרבה יותר קומפקטי ועדיף.(זה כמו להשוות גלוק 17 ו19), השאלה מה המטרה שלך.
בגדול זה אקדח טוב שמגיע כבר "מהקופסא" עם שיפורים נחמדים.(כוונות זוהרות, הדק רך, 2 עקבים למחסנית ועוד).
עוד בונוס זה האחריות לכל החיים שמקבלים איתו(אם קונים חדש כמובן).
אבל הכי חשוב, לך למטווח תחזיק אותו ביד ותראה איך אתה מרגיש איתו.
בהצלחה.
"לכל מקום שנרצה, בכל דרך שנבחר"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Glutamine » 18 יולי 2016, 18:14

P07 שלי הגיע עם 5 שנות אחריות. קניתי במטווח בקצרין. מי בארץ נונת אחריות לכל החיים?
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי guyn » 18 יולי 2016, 18:43

Glutamine כתב:P07 שלי הגיע עם 5 שנות אחריות. קניתי במטווח בקצרין. מי בארץ נונת אחריות לכל החיים?

מאיר רוט
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי Noy_haslik » 18 יולי 2016, 19:18

אכן מאיר רוט(הם היבואן של CZ), אבל אתה לא חייב ללכת אליהם בשביל לתקן.
אתה יכול ללכת למטווח שממנו קנית והוא ״שולח להם חשבונית״.
"לכל מקום שנרצה, בכל דרך שנבחר"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי גדעון מצגר » 18 יולי 2016, 19:30

אחד האקדחים היותר טובים שאני מכיר..
אבל כמו שהציעו לך כאן ..גש ושכור אותו לירי נסיון במטווח הקרוב אליך נסה אותו.
זן חוויה בפני עצמה !!!
בכלל אני פריק של C.Z....
אצל אמיר שושני אתה יכול לרכוש אותו במחיר שפוי .+מטווח
ובכלל אמיר איש מקצוע מעולה +הצוות שלו במטווח.....והיחס הטבול בשרות אדיב ומסור..
וגם אצל היבואן מאיר רוט
כמובן עניין של רדיוס מגורים.
אצל שניהם חווית הירי והביקור והירי פשוט מדהימה..שירות ואדיבות .וסבלנות ללא קץ
טוב נכון אני משוחד .... אבל האמן לי ישנה סיבה.....
הייתי יריתי נוכחתי
אין עליהם אין
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי עוזון » 18 יולי 2016, 20:39

בחנתי אותו כאופציה לאקדח הבא,
חווית ירי מדהימה, ניהול רתע קל, הדק פשוט נעים וברור, 19 כד' במחסנית, ועוד יותר כיף לדעת שצוות רוט מאחוריך !

אם כי גדול מאוד- עם אורך צינה הייתי איכשהו מסתדר משום שנכנס למכנס וממשיך עם הרגל, אבל הרוחב שלה קצת חריג + אורך הקת גם חריג, יש לי כף יד גדולה ועוד היה לי מקום לעוד אצבע שלימה (לעניות דעתי אורך קת ורוחב צינה משמעותיים מאוד להסלקה).

לא מצאתי עדיפות ל P09 על פני ה P07 (אורך קנה ורדיוס כוונות אולי... אך לטעמי שולי כשמדובר בפער של 1.5 ס"מ מה P07 שגם ככה סביר), מה גם שP07 מקבל מחסניות סטנדרטיות של CZ 75 (שהרבה יותר זול לרכוש)! וה P09 לא..., בנוסף מדובר באותו אקדח רק יותר קל ונוח להסלקה מאחיו הגדול.

כרגע מה שמונע ממני לרכוש P07 הוא בעיקר הצינה הצרה (עקב מסילה פנימית) שלא נוחה לדריכה (לפחות לי) וזאת כלקח מהיריחו המתכתי שברשותי.

אבל שום דבר מכל אלה אינו אלא רשמים אישיים בלבד, אין כמו לנסות בעצמך, יכול להיות שתסתדר עם כל מה שמפריע לי או להפך, רק נותן נק' למחשבה.

אגב, אני נכנעתי ל s&w m&p pro, הייתי ממליץ לך לבדוק את הדגם הרגיל כלומר הלא pro- החסרון היחידי שמצאתי זה הדק שצריך ואפשר לשפר במעמד הרכישה בלהב.
"על דאטפת אטפוך, וסוף מטיפייך יטופון"

מסגרת אימון אפקטיבית, בעלות הגיונית: https://idpa.org.il
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי jluzer1 » 18 יולי 2016, 21:18

עוזון כתב:בחנתי אותו כאופציה לאקדח הבא,
חווית ירי מדהימה, ניהול רתע קל, הדק פשוט נעים וברור, 19 כד' במחסנית, ועוד יותר כיף לדעת שצוות רוט מאחוריך !

אם כי גדול מאוד- עם אורך צינה הייתי איכשהו מסתדר משום שנכנס למכנס וממשיך עם הרגל, אבל הרוחב שלה קצת חריג + אורך הקת גם חריג, יש לי כף יד גדולה ועוד היה לי מקום לעוד אצבע שלימה (לעניות דעתי אורך קת ורוחב צינה משמעותיים מאוד להסלקה).

לא מצאתי עדיפות ל P09 על פני ה P07 (אורך קנה ורדיוס כוונות אולי... אך לטעמי שולי כשמדובר בפער של 1.5 ס"מ מה P07 שגם ככה סביר), מה גם שP07 מקבל מחסניות סטנדרטיות של CZ 75 (שהרבה יותר זול לרכוש)! וה P09 לא..., בנוסף מדובר באותו אקדח רק יותר קל ונוח להסלקה מאחיו הגדול.

כרגע מה שמונע ממני לרכוש P07 הוא בעיקר הצינה הצרה (עקב מסילה פנימית) שלא נוחה לדריכה (לפחות לי) וזאת כלקח מהיריחו המתכתי שברשותי.

אבל שום דבר מכל אלה אינו אלא רשמים אישיים בלבד, אין כמו לנסות בעצמך, יכול להיות שתסתדר עם כל מה שמפריע לי או להפך, רק נותן נק' למחשבה.

אגב, אני נכנעתי ל s&w m&p pro, הייתי ממליץ לך לבדוק את הדגם הרגיל כלומר הלא pro- החסרון היחידי שמצאתי זה הדק שצריך ואפשר לשפר במעמד הרכישה בלהב.

אקדח מעולה ומומלץ בייחוד לכאלו שההסלקה המושלמת אינה חשובה להם יותר מידי כי הוא אכן אקדח פול סייז.
רק הערה קטנה - הP07 אינו מקבל מחסניות של CZ75 אלא רק כאלו שיוצרו עבורו (מחסניות 15 כדור עם אופציה למאריך של 17) ומחסניות שיוצרו עבור הדור הקודם שלו הDUTY של 16 כדור.
״לא למען הרוג נתון הנשק בידינו, אלא על מנת לשמור על החיים״.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי עוזון » 18 יולי 2016, 22:16

jluzer1 אתה צודק ! התבלבלתי עם CZ phantom ! הוא מקבל גם מחסניות של CZ 75.

תודה!
"על דאטפת אטפוך, וסוף מטיפייך יטופון"

מסגרת אימון אפקטיבית, בעלות הגיונית: https://idpa.org.il
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי bronny860 » 19 יולי 2016, 08:02

לי יש HP35 סימן 3 משנת 1993 ברשותי(נקנה בלהב)
אגב האפ אן נוח מאד להסלקה.
כך שאני רגיל לאקדח גדול(אגב הHP35ׂTDC
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי Webart » 19 יולי 2016, 08:40

Glutamine כתב:P07 שלי הגיע עם 5 שנות אחריות. קניתי במטווח בקצרין. מי בארץ נונת אחריות לכל החיים?

כל CZ חדש הנמכר בארץ, נמכר עם אחריות לכל החיים, היבואן, מטווחי מאיר רוט, עומד מאחורי אחריות זאת גם לאקדחים הנמכרים אצל סוחרים אחרים.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

על ידי GUSS » 19 יולי 2016, 08:52

זה ממש לא פייר אני בפיגור של 30 שנה,,
לצעירים יש הרבה יותר שנות אחריות..
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

על ידי Glutamine » 19 יולי 2016, 09:37

Webart כתב:

כל CZ חדש הנמכר בארץ, נמכר עם אחריות לכל החיים, היבואן, מטווחי מאיר רוט, עומד מאחורי אחריות זאת גם לאקדחים הנמכרים אצל סוחרים אחרים.

תודה
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי bigben » 19 יולי 2016, 12:06

jluzer1 כתב:
עוזון כתב:בחנתי אותו כאופציה לאקדח הבא,

אקדח מעולה ומומלץ בייחוד לכאלו שההסלקה המושלמת אינה חשובה להם יותר מידי כי הוא אכן אקדח פול סייז.
רק הערה קטנה - הP07 אינו מקבל מחסניות של CZ75 אלא רק כאלו שיוצרו עבורו (מחסניות 15 כדור עם אופציה למאריך של 17) ומחסניות שיוצרו עבור הדור הקודם שלו הDUTY של 16 כדור.

הP07 שלי מקבל מחסניות של יריחו %%$0066 ההבדל העיקרי הוא שלא נתפס עצר מחלק בגמר מחסנית.
CZ P07
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי jluzer1 » 19 יולי 2016, 15:54

אתה בטוח? זה ממש מוזר צורת המחסנית שונה לגמרי. אשמח אם תשלח לי תמונות (או כאן או בפרטי)
״לא למען הרוג נתון הנשק בידינו, אלא על מנת לשמור על החיים״.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

הבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד