S&W SD9 VE
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: S&W SD9 VE
שים לב שה sd9 בא עם כוונות מפלסטיק.החלפה לכוונות ברזל כנראה תשווה את המחיר שלו ל cz
- סליקאי ארד
תודה לכם ידידי. העניין נסגר היום אצל מאיר רוט. השותף החדש שלי לחגורה הוא הCZ P07... אקדח מצויין, פגיעות מעולות, וכשיריתי במקביל אליו בגלוק 19, הבנתי איפה הלב שלי נמצא...
תודה רבה רבה לכל העוזרים והמסייעים...
תודה רבה רבה לכל העוזרים והמסייעים...
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
עכשיו אני צריך למצוא בהקדם מישהו שיוכל להעביר לי קורס בירי מבצעי. להתחיל מהיסודות, ולוודא שלא דילגתי על כלום... אריק, הפסקת להתעסק בזה? שלחתי לי בזמנו את המספר של חנן, אבל אני לא בטוח שירי מעשי זה הדבר שאני מחפש. לא עכשיו לפחות. אני רוצה משהו אינטנסיבי וקצר יחסית, שיתחיל מיסודות, ומטפס למעלה בהדרגה.
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
יש חבר שמעביר סדנה ב-4 מפגשים במטווח אשדוד, ב-19/2 עד 18/3.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
ליאור45 כתב:יש חבר שמעביר סדנה ב-4 מפגשים במטווח אשדוד, ב-19/2 עד 18/3.
אני אהיה בסדנה
כן... ניר ל שלח לי הודעה על העניין... וזה מסתכל בצורה לא נורמלית... אני גר באשדוד... זה מושלם בשבילי! אבל ימי שישי שלי תפוסים, בלי שום אפשרות לתזוזות. בגלל זה אני מחפש חלופה...
--
CZ P-07
--
CZ P-07
לגבי הסמית.
אני מתלבט לקנות אותו. התקציב שלי לא גדול בכלל.
קראתי עליו ביקורות באנגלית שאמרו שהחיסרון היחיד שלו הוא ההדק המאוד קשה.
הלכתי למטווח להחזיק אותו ובמקביל החזקתי גלוק 19 בלי הדק מינוס וההדק של הגלוק הרבה יותר קשה.
מישהו שיש לו את הסמית ויכול להמליץ?
הלכתי למטווח להחזיק אותו ובמקביל החזקתי גלוק 19 בלי הדק מינוס וההדק של הגלוק הרבה יותר קשה.
אצבע בהדק ויד על הדופק.
לוחם וחובש.
מוכנות שיא בכל זמן נתון.
יד על הדופק- מטרת העל היא להציל חיים.
אך לא מן הנמנע, בעת הצורך, האצבע בהדק.
לוחם וחובש.
מוכנות שיא בכל זמן נתון.
יד על הדופק- מטרת העל היא להציל חיים.
אך לא מן הנמנע, בעת הצורך, האצבע בהדק.
Digo, שאלה לי אליך, נמנעת בכוונה מה m&p9 ? או שסתם לא נקרה לפניך ...
אגב נסיתי sd9 במגנום בירושלים, הדק נוקשה + תחושה וקול כמו של מחכך פלסטיק במתכת (הסליל של קפיץ ההדק מתחכך בדופן התושבת שלו, מה שמשמיע רעש בתנועה), היו פגיעות טובות אבל לא אהבתי את האחיזה, המראה וההדק לא הוסיף בדיוק... בגדול הוא אמור להיות שיפור של הסיגמה ו sw9.
אגב נסיתי sd9 במגנום בירושלים, הדק נוקשה + תחושה וקול כמו של מחכך פלסטיק במתכת (הסליל של קפיץ ההדק מתחכך בדופן התושבת שלו, מה שמשמיע רעש בתנועה), היו פגיעות טובות אבל לא אהבתי את האחיזה, המראה וההדק לא הוסיף בדיוק... בגדול הוא אמור להיות שיפור של הסיגמה ו sw9.
הדק ודופק כתב:לגבי הסמית.
לפי מדידות בסרטונים ביוטיוב, נמדד ל S&W משקל הדק של 8.5 פאונד לעומת 5.5 בגלוק, כך שההדק של הגלוק הרבה יותר קל גם לפני שיפורים.
- סליקאי ארד
השבוע הלכתי ללה"ב במיקוד על אקדח זה, בשלב בדיקת הנוחות הראשונית (על יבש), ה-m&p 9c ניצח בעיקר ברמת נוחות האחיזה והתפעול הנוח, בירי זה רק התחזק ולבסוף קניתי את ה9c.
- סליקאי ארד
וואו... העליתם נשכחות...
לשאלתך עוזון, לא נמנעתי מהM&P, האשכול הזה פשוט לא משקף את מכלול השיקולים שלי... בסופו של דבר זה היה ראש בראש של גלוק 19, M&P9 וP07...
הP07 לקח מהרבה סיבות...
etay.rab - שמח בשבילך אחי... אקדח מצויין. אני אישית לא אהבתי את האחיזה שלו... מינימאלית מידי... אם כבר, הייתי לוקח את ה9.
הדק ודופק - מבין אותך אחי, ברכישה האחרונה שלי, גם אני הייתי בנקודה הזו, ולכן בכלל שקלתי את הסמית הנ"ל. בסופו של דבר, החלטתי לעשות מאמץ, לחרוג מעט מהתקציב שלי, וללכת על אקדח חדש שיתאים לי בצורה מושלמת... ברור, אני לא יודע מה השיקולים שלך, והאם זה אפשרי מבחינתך...
לגבי הסמית - ההגדרה הכי טובה שאני יכול לתת לך, זה "סיגמה שרוצה להיות גלוק". האמת שזה ממש חיקוי של גלוק, היה אפילו סיפור של תביעת זכויות יוצרים או משהו בסגנון, וזו הגרסה המסורסת שיצאה אח"כ. החבילה איתה הוא מגיע לא מרשימה. כוונות פלסטיק, אין איך לשפר אחיזה. ההדק כבד. מאוד. קשה לי כבר לתת לך נתונים מדוייקים כי אני לא כ"כ זוכר אותו, אבל זה בערך לחיות עם הדק DA כבד כל הזמן. לגבי שיפורים, יש, לא יודע מה רמת הזמינות בארץ...
אישית, הייתי ממליץ לך לנסות ללכת בכיוון אחר, הרושם שהשאיר עלי הכלי הזה במבט לאחור לא היה חיובי. שקלתי אותו בזמנו נטו מתוך מקום של תקציב לחוץ. לא משהו מומלץ, חבל להתחרט אחר כך...
יש חלופות טובות בשוק יד 2, גם במטווחים. שווה להשקיע בחיפוש...
זו בכל אופן דעתי. בהצלחה אחי, מקווה שעזרתי...
שבת שלום חברים!
לשאלתך עוזון, לא נמנעתי מהM&P, האשכול הזה פשוט לא משקף את מכלול השיקולים שלי... בסופו של דבר זה היה ראש בראש של גלוק 19, M&P9 וP07...
הP07 לקח מהרבה סיבות...
etay.rab - שמח בשבילך אחי... אקדח מצויין. אני אישית לא אהבתי את האחיזה שלו... מינימאלית מידי... אם כבר, הייתי לוקח את ה9.
הדק ודופק - מבין אותך אחי, ברכישה האחרונה שלי, גם אני הייתי בנקודה הזו, ולכן בכלל שקלתי את הסמית הנ"ל. בסופו של דבר, החלטתי לעשות מאמץ, לחרוג מעט מהתקציב שלי, וללכת על אקדח חדש שיתאים לי בצורה מושלמת... ברור, אני לא יודע מה השיקולים שלך, והאם זה אפשרי מבחינתך...
לגבי הסמית - ההגדרה הכי טובה שאני יכול לתת לך, זה "סיגמה שרוצה להיות גלוק". האמת שזה ממש חיקוי של גלוק, היה אפילו סיפור של תביעת זכויות יוצרים או משהו בסגנון, וזו הגרסה המסורסת שיצאה אח"כ. החבילה איתה הוא מגיע לא מרשימה. כוונות פלסטיק, אין איך לשפר אחיזה. ההדק כבד. מאוד. קשה לי כבר לתת לך נתונים מדוייקים כי אני לא כ"כ זוכר אותו, אבל זה בערך לחיות עם הדק DA כבד כל הזמן. לגבי שיפורים, יש, לא יודע מה רמת הזמינות בארץ...
אישית, הייתי ממליץ לך לנסות ללכת בכיוון אחר, הרושם שהשאיר עלי הכלי הזה במבט לאחור לא היה חיובי. שקלתי אותו בזמנו נטו מתוך מקום של תקציב לחוץ. לא משהו מומלץ, חבל להתחרט אחר כך...
יש חלופות טובות בשוק יד 2, גם במטווחים. שווה להשקיע בחיפוש...
זו בכל אופן דעתי. בהצלחה אחי, מקווה שעזרתי...
שבת שלום חברים!
--
CZ P-07
--
CZ P-07
בבדיקה שעשיתי הכלי שאתה מדבר עליו הוא חיקוי (לא מוצלח) של גלוק 19 ולאחר דיונים בבית משפט S&W חוייבו לשלם 11$ קנס על כל מכירה של דגם כזה לגלוק בעקבות ההעתקה.
הכלי לכשעצמו לא רע רק שיש סיפור עם ההדק.
הכלי לכשעצמו לא רע רק שיש סיפור עם ההדק.
רבות מחשבות בלב איש ועצת ה' היא תקום.
אקדח זה חשוב,אמונה לא פחות
- סליקאי כסף
shindaled כתב:שים לב שה sd9 בא עם כוונות מפלסטיק.החלפה לכוונות ברזל כנראה תשווה את המחיר שלו ל cz
לא מדוייק.
במטווח אדומים הכלי נמכר עם כוונות ברזל ללא עלות נוספת
רבות מחשבות בלב איש ועצת ה' היא תקום.
- סליקאי כסף
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד