Sd9ve או m&p
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Sd9ve או m&p
הי חברים,
חדש בפורום.
רכשתרכשת אקדח להגנה עצמית מסוג SD9VE.
הבנתי באתר של S&W שישנה סדרה אחרת שהיא נחשבת טובה יותר ולא הציעו לי בכלל בזמן הקניה - P&M.
האם עשיתי טעות? מה ההבדל?
הבנתי שהאקדח שרכשתי מאד דומה לגלוק 19 והוא המילה האחרונה....יכול להיות שהוטעתי...
תודה
חדש בפורום.
רכשתרכשת אקדח להגנה עצמית מסוג SD9VE.
הבנתי באתר של S&W שישנה סדרה אחרת שהיא נחשבת טובה יותר ולא הציעו לי בכלל בזמן הקניה - P&M.
האם עשיתי טעות? מה ההבדל?
הבנתי שהאקדח שרכשתי מאד דומה לגלוק 19 והוא המילה האחרונה....יכול להיות שהוטעתי...
תודה
- סליקאי ארד
Re: Sd9ve או m&p
אם טוב לך איתו, אז לא עשית טעות... איפה קנית ובכמה?
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
אקדח ראשון לרוב הוא "שכר לימוד" וככה צריך להתייחס אליו.
ראה תגובתי כאן:
viewtopic.php?f=4&t=19688
שיהיה לך בהצלחה
ראה תגובתי כאן:
viewtopic.php?f=4&t=19688
שיהיה לך בהצלחה
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
SD9EV אקדח מצויין
MP9 הוא אקדח אחר
א.ה-SD קצת יותר קטן, הוא מקביל לגלוק 19, ה-MP מקביל לגלוק 17
דבר שני הוא יותר זול באופן משמעותי
MP9 הוא אקדח אחר
א.ה-SD קצת יותר קטן, הוא מקביל לגלוק 19, ה-MP מקביל לגלוק 17
דבר שני הוא יותר זול באופן משמעותי
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
העניין הוא, שהוא לא רק מנסה להבין איזה אקדח הוא קנה... הוא רוצה לדעת אם הטעו אותו... בגלל זה מעניין אותי לדעת איפה הוא קנה, ובכמה... קודם נוודא שהוא קיבל מחיר הוגן. הSD אמור להיות זול משמעותית.
הוא טוען שאפילו לא הציעו לו את סדרת M&P. די מוזר, אלא אם הוא הציג תקרת תקציב מוגבלת, ולכן אפילו לא ניסו...
לגבי האקדח:
פירוש השם שלו הואS&W self defense value enhanced
כלומר, זה אקדח שאמור להיות סוס עבודה, במחיר מינימאלי. הוא מיועד להגנה עצמית, וזה לכאורה ההיגיון מאחורי ההדק הכבד שלו.
אין לו גריפים מתחלפים, והכוונות מפלסטיק, שוב, כדי לספק מחיר מינימאלי. לדעתי, זה כלי עם גימור טוב, ובכללי, זה עדיין S&W.
לגבי ההשוואה לגלוק, הכלי הזה הוא חיקוי של גלוק. מזכיר אותו מבחינת גודל, מבנה ופירוק. המילה האחרונה? של מי? אישית אני נמנע מכינויים כאלה... אין לו את המוניטין של גלוק אם זה מה שניסו למכור לך...
הM&P נחשבת לסידרת הדגל של החברה. מטבע הדברים, היא גם יקרה יותר.
לגבי האם עשית טעות, כמו בתשובתי הראשונה, אני חושב שלא...
ירית בו? היה נוח? אתה פוגע איתו? אז הכל טוב... לא עשית שום טעות... תתחדש, ותהנה... נשיאה בטוחה!
הוא טוען שאפילו לא הציעו לו את סדרת M&P. די מוזר, אלא אם הוא הציג תקרת תקציב מוגבלת, ולכן אפילו לא ניסו...
לגבי האקדח:
פירוש השם שלו הואS&W self defense value enhanced
כלומר, זה אקדח שאמור להיות סוס עבודה, במחיר מינימאלי. הוא מיועד להגנה עצמית, וזה לכאורה ההיגיון מאחורי ההדק הכבד שלו.
אין לו גריפים מתחלפים, והכוונות מפלסטיק, שוב, כדי לספק מחיר מינימאלי. לדעתי, זה כלי עם גימור טוב, ובכללי, זה עדיין S&W.
לגבי ההשוואה לגלוק, הכלי הזה הוא חיקוי של גלוק. מזכיר אותו מבחינת גודל, מבנה ופירוק. המילה האחרונה? של מי? אישית אני נמנע מכינויים כאלה... אין לו את המוניטין של גלוק אם זה מה שניסו למכור לך...
הM&P נחשבת לסידרת הדגל של החברה. מטבע הדברים, היא גם יקרה יותר.
לגבי האם עשית טעות, כמו בתשובתי הראשונה, אני חושב שלא...
ירית בו? היה נוח? אתה פוגע איתו? אז הכל טוב... לא עשית שום טעות... תתחדש, ותהנה... נשיאה בטוחה!
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
+1
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
Micky78 כתב:הבנתי שהאקדח שרכשתי מאד דומה לגלוק 19 והוא המילה האחרונה....יכול להיות שהוטעתי...
תודה
קצת מפריע לי שכך גרמו לך להבין, הדגם הזה הוא ממש לא המילה האחרונה ועוד יותר מעצבן שמי שמכר לך השתמש במילה גלוק כדי לנסות להשביח בפניך את האקדח ! חש הזדהות מוגברת כלפיך כי באופן דומה לפני שנה, הוטעיתי גם אני.
בכמה רכשת אותו ? ומה נכלל במחיר ?
לדעתי תוספת של 800 שח ויכולת לרכוש את הM&P.
בכל אופן האקדח הוא אקדח מצוין! תתפוס מסגרת של אימון קבוע אחת לחודש, תלמד את האקדח ותתרגל אליו.
אם תרגיש שצריך לשפר הדק תשפר, אם תרגיש שהכוונות הנוכחיות מקצת מעכבות, תחליף, בקיצור תפעל לפי צורך ולא כי סתם מתאפשר.
בהצלחה :)
קודם כל תודה לכל התגובות.
1. העלות היא 3000 שח כולל: כדורים למטווח אימון, מטווח על האקדח, כדורים מבצעיים (קליע כסוף ) ונרתיק בד.
2. היה לי אקדח ישן 022 ברטה שהשארתי להם אותו, עשיתי שדרוג.
3. הוא כן הראה לי עד כמה הוא דומה לגלוק.
4. הוא היה לי נוח מאד ועשיתי איתו מקבץ לא רע בכלל.
5. אני מעדיף לא להגיד איפה רכשתי כדי לא להעליב אף אחד. אם עבדו עלי זה בגלל שלא עשיתי מספיק שיעורי בית.
1. העלות היא 3000 שח כולל: כדורים למטווח אימון, מטווח על האקדח, כדורים מבצעיים (קליע כסוף ) ונרתיק בד.
2. היה לי אקדח ישן 022 ברטה שהשארתי להם אותו, עשיתי שדרוג.
3. הוא כן הראה לי עד כמה הוא דומה לגלוק.
4. הוא היה לי נוח מאד ועשיתי איתו מקבץ לא רע בכלל.
5. אני מעדיף לא להגיד איפה רכשתי כדי לא להעליב אף אחד. אם עבדו עלי זה בגלל שלא עשיתי מספיק שיעורי בית.
- סליקאי ארד
Stockholm syndrome
Heavy is good...heavy is reliable.
If it doesnt work,you can always hit with it.
If it doesnt work,you can always hit with it.
1-2: עוד קצת וזה כבר מחיר של M&P. מפליא מאוד שלא הציגו לך אותו. בזמנו ניסו לדחוף לי את האקדח הזה בדיוק ממש בכוח, רק בגלל שהיה מחסור בM&P. לא מעשה הוגן במיוחד.
3) דומה... ושם זה נגמר. זה לא גלוק. זה לא אומר שזה אקדח רע, אבל לנסות למכור אותו כגלוק זה מגוחך...
4) מצויין. אז כל השאר הרבה פחות רלוונטי...
5) אי עשיית שיעורי בית ממש לא מהווה תירוץ להטעייה של לקוח. אם כבר, זה רק הופך את זה לגרוע יותר...
כמובן, רצונו של אדם כבודו, אבל אין שום בעיה לפרסם שם של בית עסק, שרלוונטי מאוד לחברי הפורום. גם בתי עסק גדולים נופלים בזה לפעמים. לדוגמא, במקרה שלי, זה היה להב ויש לי תחושה שזה כך גם במקרה הזה, סתם כי לא נתקלתי בכלי הזה אצל אחרים...
להגן על מי שהיה לא הוגן כלפיך, גם אם לא ממש הפסדת מזה, כבר מקרב אותך לתגובה שמעלי...
3) דומה... ושם זה נגמר. זה לא גלוק. זה לא אומר שזה אקדח רע, אבל לנסות למכור אותו כגלוק זה מגוחך...
4) מצויין. אז כל השאר הרבה פחות רלוונטי...
5) אי עשיית שיעורי בית ממש לא מהווה תירוץ להטעייה של לקוח. אם כבר, זה רק הופך את זה לגרוע יותר...
כמובן, רצונו של אדם כבודו, אבל אין שום בעיה לפרסם שם של בית עסק, שרלוונטי מאוד לחברי הפורום. גם בתי עסק גדולים נופלים בזה לפעמים. לדוגמא, במקרה שלי, זה היה להב ויש לי תחושה שזה כך גם במקרה הזה, סתם כי לא נתקלתי בכלי הזה אצל אחרים...
להגן על מי שהיה לא הוגן כלפיך, גם אם לא ממש הפסדת מזה, כבר מקרב אותך לתגובה שמעלי...
--
CZ P-07
--
CZ P-07
תסמונת סטוקהולם...קצת הגזמנו....
מדובר על מטווחי הצפון.... האקדח עדיין שם עד שאסדר ניירת....
תודה חברים...
מדובר על מטווחי הצפון.... האקדח עדיין שם עד שאסדר ניירת....
תודה חברים...
- סליקאי ארד
כלומר עדיין באפשרותך להחליף אם תרצה ?
חושב שהוא מתכוון שהוא כבר רכש, אבל צריך לרשום אותו במשרד לבט"פ. תכלס יכול להחליף, אבל למה לו? עושה רושם שהוא אוהב את הכלי... זה לא כלי רע...
--
CZ P-07
--
CZ P-07
הי,
שמע, זה אקדח מדגם ישן, שלדעתי לא ימכר ביד שניה ביותר מ1500 שח.
M&p shield עולה ככה. מיילה היית אומר שקנית ב2000 אבל ב3000.
צר לי, אך לדעתי עשית טעות.
אני הייתי מבטל את העסקה, ועובר לm&p או גלוק. החלטה טובה וקלה.
כשתרצה למכור, תעשה זאת בקלות.
ופעם הבאה תתיעץ פה בפורום לפני וינחו אותך.
אם אתה רוצה עוד עזרה, פנה אלי בפרטי.
שמע, זה אקדח מדגם ישן, שלדעתי לא ימכר ביד שניה ביותר מ1500 שח.
M&p shield עולה ככה. מיילה היית אומר שקנית ב2000 אבל ב3000.
צר לי, אך לדעתי עשית טעות.
אני הייתי מבטל את העסקה, ועובר לm&p או גלוק. החלטה טובה וקלה.
כשתרצה למכור, תעשה זאת בקלות.
ופעם הבאה תתיעץ פה בפורום לפני וינחו אותך.
אם אתה רוצה עוד עזרה, פנה אלי בפרטי.
אתה אוהב את האקדח? אתה כותב שירית בו והיה נוח ופגעת מצוין.
תן לי לחדש לך כמה דברים:
1. כבעל m&p compact שירה גם בsdv אני יכול להעיד שההדקים לא כל כך רחוקים. זו נבלה וזו טריפה. יש טובים מהם.
2. אני עברתי מבול צירוקי, גם לי אמרו שלא אוכל למכור אותו כי הוא לא סחיר. מכרתי ב300 שח יותר ממה שקניתי כי בדיוק התחיל גל הטרור והשוק עשה את שלו.
3. המחיר של הsdv היה ב2015 לפני תחילת גל הטרור 3000 לא כולל כלום. עשית עסקה טובה.
4. האקדח שלך הורג. גם אם היית קונה אקדח קארין כנראה שהוא היה הורג. זה מה שצריך, לא?
5. תיהנה מהנשק, ואם תבוא לך קריזה להחליף בעתיד אתה תמיד יכול בהנחה שאתה עומד בתבחין. בפורום יש נטייה לכל אחד לייחצן את הכלי שהוא רכש והוא מעדיף, וזה בסדר, אבל אין שום צורך ושו9 הצדקה לבאס מישהו שקנה מה שנוח לו משיקוליו הוא, גם אם במטוח לא הראו לו נשקים אחרים.
6. האקדח שלי עלה לפני שלושה חודשים 3600 לא כולל כלום. תוסיף כדורים לאימון ולכוננות (היה לי 9 קצר), אגרת בטפ, שטר מכר, אימון והופ הגעת ליותר מ4 אלף שקל. לא יודע מה מצבך הכלכלי, אבל עבורי אלף שקל זה הרבה כסף ולא טריויאלי כלל. 3000 זה מחיר מצוין, בדוק. וזה לא אקדח ישן. הוא שיפור של הסיגמא שהיה בעייתי וגם הפר כמה פטנטים של גלוק.
7. לסמית החברונות והיתרונות שלו ולגלוק החסרונות והיתרונות שלו. כל אחד בוחר מה שמתאים. זה טוב וזה טוב ואין מה להשוות.
8. הכוונות בsdv מפלסטיק, אבל כוונות של m&p מתאימות להם. החלפתי לטרוגלו, כך שאתה מוזמן לקחת את הכונות ברזל המקוריות כשאץה באזור ירושלים.
בהצלחה
תן לי לחדש לך כמה דברים:
1. כבעל m&p compact שירה גם בsdv אני יכול להעיד שההדקים לא כל כך רחוקים. זו נבלה וזו טריפה. יש טובים מהם.
2. אני עברתי מבול צירוקי, גם לי אמרו שלא אוכל למכור אותו כי הוא לא סחיר. מכרתי ב300 שח יותר ממה שקניתי כי בדיוק התחיל גל הטרור והשוק עשה את שלו.
3. המחיר של הsdv היה ב2015 לפני תחילת גל הטרור 3000 לא כולל כלום. עשית עסקה טובה.
4. האקדח שלך הורג. גם אם היית קונה אקדח קארין כנראה שהוא היה הורג. זה מה שצריך, לא?
5. תיהנה מהנשק, ואם תבוא לך קריזה להחליף בעתיד אתה תמיד יכול בהנחה שאתה עומד בתבחין. בפורום יש נטייה לכל אחד לייחצן את הכלי שהוא רכש והוא מעדיף, וזה בסדר, אבל אין שום צורך ושו9 הצדקה לבאס מישהו שקנה מה שנוח לו משיקוליו הוא, גם אם במטוח לא הראו לו נשקים אחרים.
6. האקדח שלי עלה לפני שלושה חודשים 3600 לא כולל כלום. תוסיף כדורים לאימון ולכוננות (היה לי 9 קצר), אגרת בטפ, שטר מכר, אימון והופ הגעת ליותר מ4 אלף שקל. לא יודע מה מצבך הכלכלי, אבל עבורי אלף שקל זה הרבה כסף ולא טריויאלי כלל. 3000 זה מחיר מצוין, בדוק. וזה לא אקדח ישן. הוא שיפור של הסיגמא שהיה בעייתי וגם הפר כמה פטנטים של גלוק.
7. לסמית החברונות והיתרונות שלו ולגלוק החסרונות והיתרונות שלו. כל אחד בוחר מה שמתאים. זה טוב וזה טוב ואין מה להשוות.
8. הכוונות בsdv מפלסטיק, אבל כוונות של m&p מתאימות להם. החלפתי לטרוגלו, כך שאתה מוזמן לקחת את הכונות ברזל המקוריות כשאץה באזור ירושלים.
בהצלחה
- סליקאי ארד
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד