Sd9ve או m&p
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: Sd9ve או m&p
מחיר של 3000 הוא מחיר רגיל.
הוא השאיר 0.22 ישן וקיבל חבילת הטבות ששווה כמה מאות שקלים.
המילה האחרונה זה לא.
להגנה עצמית זה מתאים, זה די המקביל של הגלוקים המוקדמים מבחינה מכאנית, אם כי לא ברמה של סדרת הדגל, ה-M&P.
כן, המרחק בשקלים הוא כמה מאות ומצדיק בעיניי לקחת את סדרת הדגל, גם מבחינת שמירת ערך וגם מבחינת הדק ואולי הדיוק הנגזר ממנו - אבל - לגודל הזה שמקביל לגלוק 19 אין מקביל ב-M&P. יש או גדול או קטן. (17 או 12 כדור), וזו אחת הסיבות שאני ויתרתי עליהם.
אפשר להתווכח מה יותר טוב או פחות טוב. צריך לבדוק מה מתאים.
הוא השאיר 0.22 ישן וקיבל חבילת הטבות ששווה כמה מאות שקלים.
המילה האחרונה זה לא.
להגנה עצמית זה מתאים, זה די המקביל של הגלוקים המוקדמים מבחינה מכאנית, אם כי לא ברמה של סדרת הדגל, ה-M&P.
כן, המרחק בשקלים הוא כמה מאות ומצדיק בעיניי לקחת את סדרת הדגל, גם מבחינת שמירת ערך וגם מבחינת הדק ואולי הדיוק הנגזר ממנו - אבל - לגודל הזה שמקביל לגלוק 19 אין מקביל ב-M&P. יש או גדול או קטן. (17 או 12 כדור), וזו אחת הסיבות שאני ויתרתי עליהם.
אפשר להתווכח מה יותר טוב או פחות טוב. צריך לבדוק מה מתאים.
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
- לא מכיר את הכלי, ולכן אין לי מה להגיד לגופו של אקדח.
- מסקרנות נכנסתי לקצת ביקורות אינטרנטיות (אני יודע, כולם אינטרסנטים וכו' ובכל זאת) .
- ההשוואה לגלוק מקובלת , כמה אתרים השוו בינו לבין גלוק 19 , אז זו מחשבה ואמירה מקובלת. למה? סטרייקר, מחברה גדולה ומוכרת, קומפקטי, קיבולת מחסנית דומה, פולימרי ועוד סיבות. כמו שלגיטימי להשווות בין זיג P320 לגלוק- גם זה לגיטימי.
- אם מישהו אמר שזה "המילה האחרונה" , זה קצת לא לעניין, אם כי לדעתי לא בגדר הטעייה. זה אקדח מודרני ומעודכן, אלא שיוצר ברמת מחיר נמוכה יותר. ככה זה היום בשוק, לדוגמא בסלולר, החברות מייצרות דגמים חדשים כל שנה, אבל ברמות מחיר שונות. לכן, זה לגיטימי להגיד שבסלולר G4 BEAT הוא יותר "המילה האחרונה" מ-G2. זה בעייתי שמשווים מוצר שתוכנן low cost למוצר "רגיל".
- כלכלית נראה לי שהמחיר הוגן והעסקה משתלמת. נטו שילמת על הכלי 2500 ש"ח וזה ממש מחיר טוב לכלי חדש דנדש.
שיהיה בהצלחה!
- מסקרנות נכנסתי לקצת ביקורות אינטרנטיות (אני יודע, כולם אינטרסנטים וכו' ובכל זאת) .
- ההשוואה לגלוק מקובלת , כמה אתרים השוו בינו לבין גלוק 19 , אז זו מחשבה ואמירה מקובלת. למה? סטרייקר, מחברה גדולה ומוכרת, קומפקטי, קיבולת מחסנית דומה, פולימרי ועוד סיבות. כמו שלגיטימי להשווות בין זיג P320 לגלוק- גם זה לגיטימי.
- אם מישהו אמר שזה "המילה האחרונה" , זה קצת לא לעניין, אם כי לדעתי לא בגדר הטעייה. זה אקדח מודרני ומעודכן, אלא שיוצר ברמת מחיר נמוכה יותר. ככה זה היום בשוק, לדוגמא בסלולר, החברות מייצרות דגמים חדשים כל שנה, אבל ברמות מחיר שונות. לכן, זה לגיטימי להגיד שבסלולר G4 BEAT הוא יותר "המילה האחרונה" מ-G2. זה בעייתי שמשווים מוצר שתוכנן low cost למוצר "רגיל".
- כלכלית נראה לי שהמחיר הוגן והעסקה משתלמת. נטו שילמת על הכלי 2500 ש"ח וזה ממש מחיר טוב לכלי חדש דנדש.
שיהיה בהצלחה!
- סליקאי ארד
האקדח הזה תוכנן למי שרוצה אקדח ובזול.
ויש לכך נגזרות שונות.כוונות הדק גימור ועוד.
לנשיאה ולירי של 50 כדור פעם ב3 שנים הוא מצוין.
חווית ירי לא תמצא באקדח הזה.
אם הוא ירה ברגע האמת? אם ישמר באופן תקין סביר להניח שכן.
ויש לכך נגזרות שונות.כוונות הדק גימור ועוד.
לנשיאה ולירי של 50 כדור פעם ב3 שנים הוא מצוין.
חווית ירי לא תמצא באקדח הזה.
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
yaib כתב:8. הכוונות בsdv מפלסטיק, אבל כוונות של m&p מתאימות להם. החלפתי לטרוגלו, כך שאתה מוזמן לקחת את הכונות ברזל המקוריות כשאתה באזור ירושלים.
בהצלחה
כל הכבוד!
ArikB כתב:חווית ירי לא תמצא באקדח הזה.
חווית ירי לא תמצא בהרבה אקדחים כולל יקיר המערכת גלוק.
וכלי אחר שלא נשמר תקין? ירה גם ירה?
בקיצור , אקדח ראשון , כולנו עברנו את ה"חוויה" הזו , תירה , תתאמן , תקשיב ותלמד תוך כדי תנועה.
עוד שנה תדע מה מתאים לך ומה אתה רוצה ותחליט:
או שתישאר איתו ,או שתחליף לגלוק (סתאאאאםםםםם , למה שבא לך).
שיהיה לך בכיף ובהצלחה.
ושבעזרת השם לא תזדקק לו לעולם.
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
חווית ירי היא דבר סוביקטיבי.
גם גלוק out of the box הוא לא רע בכלל שלא לדבר על כלי משופר.
בכלל קשה לדבר על חווית ירי באקדח לחימה.באקדח ספורטיבי זה סיפור אחר.
אבל בהשוואה בן רוב אקדחי הלחימה לטעמי הגלוק נותן תחושה הרבה יותר טובה מאחרים.
ברמת אקדחי הלחימה המשופרים סמית עם הדק טוב וכוונות טובות נותן תחושה מצוינת.
גם גלוק out of the box הוא לא רע בכלל שלא לדבר על כלי משופר.
בכלל קשה לדבר על חווית ירי באקדח לחימה.באקדח ספורטיבי זה סיפור אחר.
אבל בהשוואה בן רוב אקדחי הלחימה לטעמי הגלוק נותן תחושה הרבה יותר טובה מאחרים.
ברמת אקדחי הלחימה המשופרים סמית עם הדק טוב וכוונות טובות נותן תחושה מצוינת.
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
מקווה שהדעות שעולות כאן לא יגרמו לך להוציא יותר ממה שתכננת ...
זה אקדח שעולה בארה״ב 20% פחות מגלוק ( כ 100$) וכאן כ 2000 ₪ פחות ? כמעט חצי מחיר.
היה נוח ואתה פוגע איתו טוב - אחלה ! זה לא זבל עופות שעושה מעצורים כמו ״קארין״ שהוזכר, זה אקדח שמיוצר ע״י חברה מובילה ובעלת מוניטין יותר מגלוק, גם אם מתומחר בפחות אין זה אומר שהוא פחות איכותי (נדמה לי שציינו בעבר שלייצר גלוק עולה כמה עשרות $ בלבד).
חווית משתמש לא תהיה לך מאקדח לחימה כפי שנאמר, אני גם לא מוצא טעם אמיתי לשדרג שום דבר אם זה לא נשק שיהיה בו שימוש מעבר לנשיאה לצורך הגנה עצמית, אפילו לא את כוונות הפלסטיק.
כוונות הפלסטיק של גלוק הרבה יותר ברורות לי מכוונות המתכת המשופרות, הצבע שלהן לא דוהה, אין השתקפויות, אם הן מתעוותות או מתחילות לנדוד ממקומן - אז מחליפים ... אחרת באמת שאין צורך. במקרה חרום אפשר לירות ללא כוונות,זו לא תקלה שמשביתה נשק. מה שיותר נפוץ הוא שכוונות שהותקנו after market, יזוזו וייקח זמן לשים לכך לב, לכן מציע לכולם להעיף מבט אם הכוונת ממורכזת בכל אקדח כדבר שבשגרה.
כל מה שנאמר מעלי נכון כשלעצמו, אבל לאו דווקא עבורך... תתחדש.
זה אקדח שעולה בארה״ב 20% פחות מגלוק ( כ 100$) וכאן כ 2000 ₪ פחות ? כמעט חצי מחיר.
היה נוח ואתה פוגע איתו טוב - אחלה ! זה לא זבל עופות שעושה מעצורים כמו ״קארין״ שהוזכר, זה אקדח שמיוצר ע״י חברה מובילה ובעלת מוניטין יותר מגלוק, גם אם מתומחר בפחות אין זה אומר שהוא פחות איכותי (נדמה לי שציינו בעבר שלייצר גלוק עולה כמה עשרות $ בלבד).
חווית משתמש לא תהיה לך מאקדח לחימה כפי שנאמר, אני גם לא מוצא טעם אמיתי לשדרג שום דבר אם זה לא נשק שיהיה בו שימוש מעבר לנשיאה לצורך הגנה עצמית, אפילו לא את כוונות הפלסטיק.
כוונות הפלסטיק של גלוק הרבה יותר ברורות לי מכוונות המתכת המשופרות, הצבע שלהן לא דוהה, אין השתקפויות, אם הן מתעוותות או מתחילות לנדוד ממקומן - אז מחליפים ... אחרת באמת שאין צורך. במקרה חרום אפשר לירות ללא כוונות,זו לא תקלה שמשביתה נשק. מה שיותר נפוץ הוא שכוונות שהותקנו after market, יזוזו וייקח זמן לשים לכך לב, לכן מציע לכולם להעיף מבט אם הכוונת ממורכזת בכל אקדח כדבר שבשגרה.
כל מה שנאמר מעלי נכון כשלעצמו, אבל לאו דווקא עבורך... תתחדש.
- סליקאי טיטניום
חברים יקרים,.
1. תודה לכל העצות...אני מרגיש הרבה יותר טוב עם הקניה.
2. אני מתכוון כן להתאמן איתו, נראה לי חוויה בפני עצמה.
3. חייב תיקון - המקום שקניתי בו זה מרכז הצפוני לקליעה(חשבתי שזה אותו מקום כמו מטווחי הצפון, אל תשאלו למה ). ואני קיבלתי מהם יחס באמת מושקע והדרכה מכל הלב על הנשק.
ושוב תודה רבה על הדעות...
ועכשיו...איזה תחמושת לקנות???
1. תודה לכל העצות...אני מרגיש הרבה יותר טוב עם הקניה.
2. אני מתכוון כן להתאמן איתו, נראה לי חוויה בפני עצמה.
3. חייב תיקון - המקום שקניתי בו זה מרכז הצפוני לקליעה(חשבתי שזה אותו מקום כמו מטווחי הצפון, אל תשאלו למה ). ואני קיבלתי מהם יחס באמת מושקע והדרכה מכל הלב על הנשק.
ושוב תודה רבה על הדעות...
ועכשיו...איזה תחמושת לקנות???
- סליקאי ארד
חיפוש בפורום. (זה הכי קל לומר...)
חיפוש רגיל של המילה תחמושת ייתן אלפי תוצאות - לא מעשי.
חיפוש מתקדם יאפשר לחפש רק בכותרת - ותקבל 100 תוצאות - 7 עמודים שנהניתי לדלות מתוכם דיונים שעד היום לא קראתי.
אתה מוזמן:
search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&keywords=%D7%AA%D7%97%D7%9E%D7%95%D7%A9%D7%AA&fid%5B%5D=1&sf=titleonly&start=60
חיפוש רגיל של המילה תחמושת ייתן אלפי תוצאות - לא מעשי.
חיפוש מתקדם יאפשר לחפש רק בכותרת - ותקבל 100 תוצאות - 7 עמודים שנהניתי לדלות מתוכם דיונים שעד היום לא קראתי.
אתה מוזמן:
search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&keywords=%D7%AA%D7%97%D7%9E%D7%95%D7%A9%D7%AA&fid%5B%5D=1&sf=titleonly&start=60
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד