מילה טובה לבול
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מילה טובה לבול
יש לא מעט ביקורת על חברות ישראליות, חלק מהביקורת מוצדקת למדי. אבל לכל מטבע שני צדדים וכשמגיע לחברה ישראלית מילה טובה אז חייבים לכתוב אותה. אז הנה.
חברת בול, תיקנו, השבוע, בלי לבקש תשלום כלשהו, בלי בעיות, בלי שבכלל היה צורך לבקש יחס מיוחד כלשהו, לאזרח רגיל לגמרי, פלוני אלמוני שנכנס בדלת משרדם (דהיינו לא מישהו מוכר ששרות יעשה יח"צ כלשהו) בעיה בבול צ'רוקי בן יותר מחמש שנים.
ככה, פשוט, מהיר וטוב.
מגיע להם תודה וכל הכבוד על האחריות והשירות. כחול לבן חברים, לפעמים זה לא סתם צמד מילים.
חברת בול, תיקנו, השבוע, בלי לבקש תשלום כלשהו, בלי בעיות, בלי שבכלל היה צורך לבקש יחס מיוחד כלשהו, לאזרח רגיל לגמרי, פלוני אלמוני שנכנס בדלת משרדם (דהיינו לא מישהו מוכר ששרות יעשה יח"צ כלשהו) בעיה בבול צ'רוקי בן יותר מחמש שנים.
ככה, פשוט, מהיר וטוב.
מגיע להם תודה וכל הכבוד על האחריות והשירות. כחול לבן חברים, לפעמים זה לא סתם צמד מילים.
Re: מילה טובה לבול
יישר כח לבול.
ולמפרגן.
ולמפרגן.
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
מצטרף בחום לכל מילה
- מנהל הסליק

כמו שכתבתי כבר לפני כחדשיים!
אין על שירות בול .. כאשר באשמתי תוך כדי ניקוי האקדח ופירוקו התקלקל אחד מהקפיצים במנגנון. ושאלתי לעצתם טלפונית הם בקשו שאגיע אליהם.
ועם כל אשמתי בנושא.החליפו לי את כל המנגנון באקדח.עם חיוך וכוס תה..
וכשבקשתי לשלם. חייכו וסירבו לקבל תשלום.ועוד ..נתנו לי להכנס לירות ירי חופשי במטווח במקום.וחוץ מהתשלום על התחמושת.לא חייבו אותי גם בכייף ...הזה....
מגיע לבול שאפווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו ענק
אני את אקדח הבול שלי מדגם אולטרא איקס לא אחליף גם תמורת מאה גלוקים..
גידי מצגר סליקאי וותיק
אין על שירות בול .. כאשר באשמתי תוך כדי ניקוי האקדח ופירוקו התקלקל אחד מהקפיצים במנגנון. ושאלתי לעצתם טלפונית הם בקשו שאגיע אליהם.
ועם כל אשמתי בנושא.החליפו לי את כל המנגנון באקדח.עם חיוך וכוס תה..
וכשבקשתי לשלם. חייכו וסירבו לקבל תשלום.ועוד ..נתנו לי להכנס לירות ירי חופשי במטווח במקום.וחוץ מהתשלום על התחמושת.לא חייבו אותי גם בכייף ...הזה....
מגיע לבול שאפווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו ענק
אני את אקדח הבול שלי מדגם אולטרא איקס לא אחליף גם תמורת מאה גלוקים..
גידי מצגר סליקאי וותיק
- סליקאי כסף

4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד