sig pro
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Cybrosh, איך מדמים קול שיעול בפורום ??!!!
התרגיל עליו אתה מדבר ראוי לאורנג-אוטנג מיומן ירי, לא לאדם (אם יותר לי להעיד על עצמי).
האמת המלאה היא שמעולם לא השמטתי בטעות את הפטיש עם הבוהן, זה קצת קשה להגיע עם הרגל למנוף הזה תוך כדי תרגיל ירי מעשי. השמטתי עם האגודל.... :lol:
למיטב הבנתי, ניתן לפתור את הבעיה ע"י יצירת מחסום פיזי למנוף ההשמטה.
לא זקוק לזה, פעם אחת הספיקה (כולל תרגולת - "אוי ואבוי, מה לעשות אם בכל זאת זה יקרה שוב, אוי לבושה")
התרגיל עליו אתה מדבר ראוי לאורנג-אוטנג מיומן ירי, לא לאדם (אם יותר לי להעיד על עצמי).
האמת המלאה היא שמעולם לא השמטתי בטעות את הפטיש עם הבוהן, זה קצת קשה להגיע עם הרגל למנוף הזה תוך כדי תרגיל ירי מעשי. השמטתי עם האגודל.... :lol:
למיטב הבנתי, ניתן לפתור את הבעיה ע"י יצירת מחסום פיזי למנוף ההשמטה.
לא זקוק לזה, פעם אחת הספיקה (כולל תרגולת - "אוי ואבוי, מה לעשות אם בכל זאת זה יקרה שוב, אוי לבושה")
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
ידידי ooogy
היית בין הבודדים שענו לי לעניין , וגם מבינים אותי .
לקנות ב - 4000 ש"ח נשק ישן ( בן 20 כמעט ) , לא מתוחכם , שיש לכל העולם ואחותו , וגם לא עושה לי את זה - זה לא זה .
נכון - הוא קל , אמין , יעיל , אהוד , חביב הקהל ויורים מעשיים למיניהם , ובטוח , אבל בטוח,
שאם הוא היה יותר זול - גם לי היה כזה .
אבל אם אני כבר מוציא משכורת שלמה אז לפחות אני אלך עם הלב - SIG PRO , ובסוף אני אמצא כזה !
אגב - אם מישהו נתקל באחד באזור י-ם שיכתוב , בבקשייייייי .
לקנות ב - 4000 ש"ח נשק ישן ( בן 20 כמעט ) , לא מתוחכם , שיש לכל העולם ואחותו , וגם לא עושה לי את זה - זה לא זה .
נכון - הוא קל , אמין , יעיל , אהוד , חביב הקהל ויורים מעשיים למיניהם , ובטוח , אבל בטוח,
שאם הוא היה יותר זול - גם לי היה כזה .
אבל אם אני כבר מוציא משכורת שלמה אז לפחות אני אלך עם הלב - SIG PRO , ובסוף אני אמצא כזה !
אגב - אם מישהו נתקל באחד באזור י-ם שיכתוב , בבקשייייייי .
" פגע לו בול בפוני " ...
- סליקאי ארד
ואגב ,בפרק ששודר אתמול ,לאחד הסוכנים היה (אם אינני טועה,ואם ראו עיניי נכונה) יריחו

חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
- סליקאי זהב
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד