מטווחים בלוס אנג'לס
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מטווחים בלוס אנג'לס
שלום חברים,
באוקטובר הקרוב אני טס ללוס אנג'לס לכשבועיים.
הייתי רוצה לקפוץ למטווח מקומי לירות קצת.
אשמח לקבל המלצות למטווחים/ חנויות נשק וכו'.
תודה רבה!!!

באוקטובר הקרוב אני טס ללוס אנג'לס לכשבועיים.
הייתי רוצה לקפוץ למטווח מקומי לירות קצת.
אשמח לקבל המלצות למטווחים/ חנויות נשק וכו'.
תודה רבה!!!
"האדם שבטנק ינצח..."
Re: מטווחים בלוס אנג'לס
פשוט תעשה חיפוש בגוגל או טריפאדוויזור באיזור שתיהיה בו, יש המון, המחירים לא שונים מכאן בד״כ.
- סליקאי טיטניום

בטוח שאחפש בגוגל אבל רציתי לשמוע חוות דעת אישיות של חבר הפורום.
תודה בכל מקרה!
תודה בכל מקרה!
"האדם שבטנק ינצח..."
אל תצפה ליותר מדי, גם כי קליפורניה פחות ידידותית לנשק וגם כי בדומה לרוב הענפים האחרים, אם אתה רוצה היום משהו פחות סטנדרטי - צריך להזמין אונליין, החנויות לא מחזיקות מלאי משמעותי או מיוחד. עדיין אין מה להשוות לישראל כמובן ואין ספק שתהנה.
אני לא יודע להמליץ על מקום ספציפי למרות שרק לפני שנה הסתובבתי במטווחים/חנויות נשק שם, מה שאני עושה זה לחפש בגוגל סמוך למיקום שלי ולהתחיל לשוטט... חיפשתי דברים ספציפיים וכלים ספציפיים לנסות - מה שחסך לי קנייה בארץ על עיוור והרבה עגמת נפש, אם לא היה במקום מסויים אז שמחו להפנות אותי למקומות אחרים שלא הופיעו ברשת לעיתים. יש חנויות שיש להן אתר מסודר וגם אפשר לראות מחירי השכרה ותחמושת, אני מעדיף למצוא חנויות מקומיות שלא פונות לתיירים וגם המחירים שלהן יותר נוחים.
המקומיים קונים תחמושת בארגזים אונליין, או ממלאים בעצמם, אפילו בוולמארט המחיר זול, אבל ללקוח מזדמן במטווח יעלה בד״כ לא הרבה פחות מללקוח מזדמן כאן. גם שם אתה לא יכול להביא אתך תחמושת ולירות אותה בכלים שאתה משכיר מהמטווח (לא שזה רלבנטי לתיירים).
אני לא יודע להמליץ על מקום ספציפי למרות שרק לפני שנה הסתובבתי במטווחים/חנויות נשק שם, מה שאני עושה זה לחפש בגוגל סמוך למיקום שלי ולהתחיל לשוטט... חיפשתי דברים ספציפיים וכלים ספציפיים לנסות - מה שחסך לי קנייה בארץ על עיוור והרבה עגמת נפש, אם לא היה במקום מסויים אז שמחו להפנות אותי למקומות אחרים שלא הופיעו ברשת לעיתים. יש חנויות שיש להן אתר מסודר וגם אפשר לראות מחירי השכרה ותחמושת, אני מעדיף למצוא חנויות מקומיות שלא פונות לתיירים וגם המחירים שלהן יותר נוחים.
המקומיים קונים תחמושת בארגזים אונליין, או ממלאים בעצמם, אפילו בוולמארט המחיר זול, אבל ללקוח מזדמן במטווח יעלה בד״כ לא הרבה פחות מללקוח מזדמן כאן. גם שם אתה לא יכול להביא אתך תחמושת ולירות אותה בכלים שאתה משכיר מהמטווח (לא שזה רלבנטי לתיירים).
- סליקאי טיטניום

ה LA GUN CLUB שהוא הראשון שעולה, אמנם מלכודת תיירים קלאסית, אבל מגוון גדול להשכרה שלא מצוי בעסקים קטנים, תחמושת reload במחירים סבירים, עלות כניסה יקרה יחסית, נראה טוב ומושקע סה״כ. הערה מעניינת שראיתי באחד מצילומי התיירים - שכדי לשכור נשק צריך להיות בעל רשיון או מלווה ע״י שניים נוספים (הם חוששים מהתאבדויות)... ספק אם הם אוכפים את זה בנוקשות, אבל כדאי להביא בחשבון.
- סליקאי טיטניום

כסתח זה שם המשחק בקליפורניה ובמטווחים הם אנאליים בצורה בלתי רגילה.
בעבר לא הייתה בקליפורניה בעיה לתייר לשכור נשק ולירות היום אני לא יודע מה המצב.
שווה להרים טלפון ולברר לפני שנוסעים ומתבאסים.
לי אישית יצא לטווח במטווח באורנג' קאונטי, איפשהו קרוב לאירווין שזה בערך 100 קמ דרומית ללוס אנגלס.
החוויה הייתה די סבירה.
המבחר לא רע בכלל. על ירי בנשקים אוטומטיים או ירי מהיר דאבל טאפ ממש אין מה לדבר. אותו כנל לגבי שליפות וכו.
רצוי לבקר בבקרים לא בסופי שבוע כי אז יש פחות עומס. קליפורניה או לא, האמריקאי הממוצע עדיין נהנה ללכת למטווח ולשחרר כמה כדורים למטרה.
א.
בעבר לא הייתה בקליפורניה בעיה לתייר לשכור נשק ולירות היום אני לא יודע מה המצב.
שווה להרים טלפון ולברר לפני שנוסעים ומתבאסים.
לי אישית יצא לטווח במטווח באורנג' קאונטי, איפשהו קרוב לאירווין שזה בערך 100 קמ דרומית ללוס אנגלס.
החוויה הייתה די סבירה.
המבחר לא רע בכלל. על ירי בנשקים אוטומטיים או ירי מהיר דאבל טאפ ממש אין מה לדבר. אותו כנל לגבי שליפות וכו.
רצוי לבקר בבקרים לא בסופי שבוע כי אז יש פחות עומס. קליפורניה או לא, האמריקאי הממוצע עדיין נהנה ללכת למטווח ולשחרר כמה כדורים למטרה.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

יש כללים מוזרים בקליפורניה, למשל במטווח ליד סן דיאגו יש כלל שחייבים להגיע בזוג אם אתה בלי נשק משלך ורוצה להשכיר. (שלא תתאבד)
אני ממליץ לך להצטרף למי שהוא מקומי, גם יותר זול וגם כיף הרבה יותר.
תנסה למצוא אדם או קבוצה שיצאת למטווח באופן קבוע, למשל כאן
https://www.reddit.com/r/CAguns
https://www.reddit.com/r/firearms
הצטרפתי לקבוצה כזו כשייתי בטקסט, כל אחד הביא 5 כלים, אני קניתי תחמושת לפני בוולמארט וירינו בכיף כל היום.
אקדחים, רובים וכל מיני, בחור אחד אפילו הביא מוסקט.
אני ממליץ לך להצטרף למי שהוא מקומי, גם יותר זול וגם כיף הרבה יותר.
תנסה למצוא אדם או קבוצה שיצאת למטווח באופן קבוע, למשל כאן
https://www.reddit.com/r/CAguns
https://www.reddit.com/r/firearms
הצטרפתי לקבוצה כזו כשייתי בטקסט, כל אחד הביא 5 כלים, אני קניתי תחמושת לפני בוולמארט וירינו בכיף כל היום.
אקדחים, רובים וכל מיני, בחור אחד אפילו הביא מוסקט.
נערך לאחרונה על ידי gormot בתאריך 02 אוגוסט 2016, 16:20, נערך פעם אחת בסך הכל.
- סליקאי ארד

סתם כי לא היה לי טעם לנסות - מוכרים בוולמרט תחמושת גם לתיירים ?
- סליקאי טיטניום

ניר ל כתב:סתם כי לא היה לי טעם לנסות - מוכרים בוולמרט תחמושת גם לתיירים ?
בקליפורניה יש חוקים דרקונים למדי יחסית לשאר ארצות הברית.
לאומת טקסס שם הזמנתי גם תחמושת באינטרנט למשרד עם כרטיס אשראי ישראלי וזה הגיעה בדואר בלי שום בדיקה.
לפי מה שהאני ראיתי ימכרו לך כנראה תחמושת בלי יותר מדי בעיה אבל בלי נדר ואני גם לא יכול להגיד לך אם זה עבירה לקנות תחמושת בשבילך לפי החוקים שם. לא כל ולמארט בקליפורניה מוכר תחמושת, אתה יכול לבדוק סטוק לפי מיקוד באתר הזה:
https://www.wikiarms.com/walmart-search ... &caliber=3
עוד משהוא חשוב, אם אתה משכיר אקדח או רובה במטווח הם בדרך כלל לא יתנו לך להשתמש בתחמושת שלך אלא ידרשו שתקנה תחמושת במטווח, שבדרך כלל היא יותר יקרה מאשר בחוץ.
נערך לאחרונה על ידי gormot בתאריך 02 אוגוסט 2016, 16:15, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- סליקאי ארד

ניר ל כתב:סתם כי לא היה לי טעם לנסות - מוכרים בוולמרט תחמושת גם לתיירים ?
בטקסס אתה יכול להכנס ל-WALMART, BIG 5 וכמעט כל חנות שתרצה ולהעמיס על העגלה קרטונים של תחמושת.
אף אחד לא ישאל אותך שום שאלה.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

אני יודע שלא ניתן לירות תחמושת מבחוץ בנשק ממטווח, לכן לא ניסיתי לקנות.
תהיתי אם זה אפשרי/ חוקי גם כי בכל זאת אני מגיע מישראל הנאורה שיכולה להכניס אדם למאסר על אחזקת ״חלקי נשק כולל תחמושת״ וגם כי בשנים האחרונות ( לפחות 4) כבר לא מחצינים ברשתות כמו וולמארט את הנשק כמו פעם.
אם ב 2012 עוד היו תצוגות מרשימות של נשק ורובי סער - שנה אחרי זה כבר צמצמו את זה מאד ונעלו אותם מאחורי זכוכית. גם התחמושת נעולה למעט תחמושת צייד שנגישה כמו חלב עמיד.
תהיתי אם זה אפשרי/ חוקי גם כי בכל זאת אני מגיע מישראל הנאורה שיכולה להכניס אדם למאסר על אחזקת ״חלקי נשק כולל תחמושת״ וגם כי בשנים האחרונות ( לפחות 4) כבר לא מחצינים ברשתות כמו וולמארט את הנשק כמו פעם.
אם ב 2012 עוד היו תצוגות מרשימות של נשק ורובי סער - שנה אחרי זה כבר צמצמו את זה מאד ונעלו אותם מאחורי זכוכית. גם התחמושת נעולה למעט תחמושת צייד שנגישה כמו חלב עמיד.
- סליקאי טיטניום

ניר ל כתב:אני יודע שלא ניתן לירות תחמושת מבחוץ בנשק ממטווח, לכן לא ניסיתי לקנות.
אין מצב....
אם תשלול מהאמריקאי הממוצע את האפשרות לירות את ה-RELOADS שלו או התחמושת שקנה דרך האינטרנט אז הוא יחרים את המטווח.
לגבי WALMART וכו' ארה"ב זה לא מקשה אחת. יש מדינות שבהן הלובי נגד נשק ובהן הרשתות הגדולות מצמצמות את הפעילות שלהן בתחום עד כדי ביטול. יש מדינות שהן יותר חופשיות בנושא והרשתות הגדולות נענות לדרישת השוק.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

איתמר, לא הבנת אותי, דיברתי על נשק שאתה שוכר מהמטווח - מה שאני עושה אם אני מגיע לשם.
כמובן שאם מגיע עם הנשק שלו הוא יורה מה שהוא רוצה.
לגבי וולמארט - מאז 2012 ביקרתי ברוב מדינות הדרום - פלורידה,ג׳ורג׳יה עד טקסס, ביוטה נוואדה,קולוראדו, כבר לא מדבר על קליפורניה וניו יורק - לצערי בין 12 ל 13 וולמארט הורידו פרופיל בצורה דראסטית בעקבות איזה מסע הרג מפורסם ומחאה של ציבור מסויים בהובלת הנשיא, זה לא משהו שיכולתי לפספס - זו המחלקה הראשונה שאני ניגש אליה מן הסתם בכל סניף של וולמארט ... הם גם מדברים על זה הרבה - בטוחים שכאן המצב יותר טוב.
עזוב שזה גורם לתופעה הפוכה וכל ציוץ בעד הגבלות נשק מריץ לחנויות קונים שמרוקנים את המדפים... היו פעמים שלא יכולת למצוא כדור לרפואה בוולמארט.
כמובן שאם מגיע עם הנשק שלו הוא יורה מה שהוא רוצה.
לגבי וולמארט - מאז 2012 ביקרתי ברוב מדינות הדרום - פלורידה,ג׳ורג׳יה עד טקסס, ביוטה נוואדה,קולוראדו, כבר לא מדבר על קליפורניה וניו יורק - לצערי בין 12 ל 13 וולמארט הורידו פרופיל בצורה דראסטית בעקבות איזה מסע הרג מפורסם ומחאה של ציבור מסויים בהובלת הנשיא, זה לא משהו שיכולתי לפספס - זו המחלקה הראשונה שאני ניגש אליה מן הסתם בכל סניף של וולמארט ... הם גם מדברים על זה הרבה - בטוחים שכאן המצב יותר טוב.
עזוב שזה גורם לתופעה הפוכה וכל ציוץ בעד הגבלות נשק מריץ לחנויות קונים שמרוקנים את המדפים... היו פעמים שלא יכולת למצוא כדור לרפואה בוולמארט.
- סליקאי טיטניום

ניר ל כתב:לצערי בין 12 ל 13 וולמארט הורידו פרופיל בצורה דראסטית בעקבות איזה מסע הרג מפורסם ומחאה של ציבור מסויים בהובלת הנשיא, זה לא משהו שיכולתי לפספס - זו המחלקה הראשונה שאני ניגש אליה מן הסתם בכל סניף של וולמארט ....
אני בהחלט מסכים איתך בנושא הזה.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק